- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Anne adaylarımızı şimdiden kutlar, bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
[TR][/tr][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr]
Sağol canımolsun canim.diğerleri de kötü degilki . Hangisini yapsan güzel olucak.hepsi cicili cicili ne güzel
Ohh eline sağlık kuzum sen de rahatlayacaksınYaptık canım yavaş yavaş, evim çok güzel oldu, neler yapmadık ki hihi :):) banyo ve tozlar kaldı ama yoruldum onları da yatmadan yaparım :):) oh sen de 1 hafta rahatsın, ya ev temiz olunca çok mutlu hissediyorum kendimi :)
Çok tatlısınızzzz :)
Sağol canım ya ben de onu ayrı bir beğendim sanırımtoist kuzum bu arada 2. beğendim ben :):)
Kolonya ın renklisi satılıyor kuzum ama arada fiyat olarak çok fark var. Ben Gülsuyu koymak istiyorum. Onda da renklendirmek lazım ben de bir araştırayım yazışırız :) stikerları özalitçiler yapıyor kuzum istersen.Gida boyasi diye duydum bi yerden kuzum, migrosa flan bakicam bakalim pastanelerde de oluyormus, ben renkli aradim da bulamadim malesef, sticker filan zorlanicam diye ya kapi susu seker baya yoruyo zaten ama yine de bakalim belki yapabilirsem yaparim degisik bisey
Sağol canım bakalım yapabilecek miyim ikisini de yapıp dağıtmak istiyorum inşallahHoşgeldin Betül yazan güzel canım bence. Tesbih de güzel fikir
Öyle mii. Tamam canım sağol ozaman yaptıktan sonra da paylaşalım fotoğrafBende hastanede kolanya dagitcam netten bakmistim hoşgeldin betul olanı bende tele indirmiştir ben o diyorum canim
canım ya listede benim bebiş erkek yazıyoda bizim 20 haftadan sonra pipimiz düştü kızız :) düzenleyebilirsen sevinirim ismimiz de elif olcak inş allah nasip ederseAnne adaylarımızı şimdiden kutlar, bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
[TR][/tr][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr]
Listedeki ismin neydi canimcanım ya listede benim bebiş erkek yazıyoda bizim 20 haftadan sonra pipimiz düştü kızız :) düzenleyebilirsen sevinirim ismimiz de elif olcak inş allah nasip ederse
Güle güle kullan canım çok kullanışlıymış duyduğum kadarıyla :)Bende bunu aldık bebişe ebebeğe gidip yatar vaziyette de geliyor titreşimli 136 tl idi uygundu aldık
Nerelerde bulabiliriz canım eczane de falan mı. Renklndirici diye mi soracağızKızlar renkli kolonya yapmak çok kolay sıvısı her yerde satılıyor renklendirici olarak bulabilirsiniz
Tamam tatlim haberleselim, kafamda bi model olusturamadim daha siselere, bakiyim napicam ona gore sticker tasarlariz olmazsaKolonya ın renklisi satılıyor kuzum ama arada fiyat olarak çok fark var. Ben Gülsuyu koymak istiyorum. Onda da renklendirmek lazım ben de bir araştırayım yazışırız :) stikerları özalitçiler yapıyor kuzum istersen.
Neyle renklendiricez canim? Onu bilsem gerisi kolay da...Kızlar renkli kolonya yapmak çok kolay sıvısı her yerde satılıyor renklendirici olarak bulabilirsiniz
Canım zaten o kendi kendine bir renk mesela mavi yada pembe alıyorsun mavi yi sonra 1 litre kolonya ya kat karıştır mavi kolonya elde etTamam tatlim haberleselim, kafamda bi model olusturamadim daha siselere, bakiyim napicam ona gore sticker tasarlariz olmazsa
Neyle renklendiricez canim? Onu bilsem gerisi kolay da...
Güle güle kullan canım çok kullanışlıymış duyduğum kadarıyla :)
Nerelerde bulabiliriz canım eczane de falan mı. Renklndirici diye mi soracağız
Güle güle kullan canım çok kullanışlıymış duyduğum kadarıyla :)
Nerelerde bulabiliriz canım eczane de falan mı. Renklndirici diye mi soracağız
ftmecrnadnnListedeki ismin neydi canim
Bebek odaniz hayirli olsun yeni bebisinizde hayirli olsun Rabbimin mucizesi iste Rahim aslinda kapali bir kutu soylenen hersey tahmin uzeri..Rabbim bizlerede hayirlisiyla sagligiyla sagsalim sekilde dogurmayi nasip etsin aminnnnnKizlar bu hafta yogundum. Dun seker yuklemesi kontrol. Ardindan bebek odamizi aldik. Ckk guzellll. Ama 1 ay sonra gelecek. Bir kaldi hali ile avize. Bugunde temizlik yaptik. Ama ajsam bir akrabanin bebegi oldu oraya gittik.
Bebeginin kordon girisinde sorun olanlar , bu bebisin kordonunda tek giris varmis. Gebelik sekeri varmis. 28 haftada asiri kanama olmus. 4 kefe erken dogum diye hastaneye gitmisler. Down sendromu dogacak demisler ve birde beynin iki tane ur var demisler. Yani ne ararsan. Ve bebek 4 gun once dogdu. 3.400 gr ve sapasaglam :) de in gidip gorduk. Cok seket.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?