2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Anladım tatlım aman dikkat et ya çok geçmiş ılsun sen yine de içmeye çalış. 2 lt den fazla içemiyorsan suyuna öok az limon sık çok güzel oluyor.
Evet annelik özel ben den sene geçtiğimiz ilk an. Kocamıza yapmadık be bukadar

Tamam kuzum ben de damarlarımı özledim
Inşallah ya artık eşyalarını gelenlere gösterirken giydirmek nasip olsun diyprum sonra da dertleniyorum. Allah korusun ya bişey olursa diye

Ohh gelsin pastalar börekler sonra kilo alsak da üzülmezdim hem ne güzel hepimiz şişkoyuz zaten kocalar da görüşürdü hem dün benim arkadaşlar geldi hepsi Fit ve bir ben koca göbüşlü. Sinir oldum yaşasın şişko annelerin Kardeşliği

Kizlar sezeryan normal konuşulmuş . ben iki oğlumuda normal yola kucakladim ki epidural falanda yaptirmadim. Birinde 19 diğerinde 22 yasimdaydim. Normalde asiri nazli bir çocuk olan ben doğumdan ciktigimda babam bile sasirdi ddediği : kizim ben dedim Betül hastaneyi basimiza yikar rezil oluruz ama maşallah citin cikmadi.
Doğrusu belki bana piskopat ddiyen de olur ama o aci o mücadele hayatimdaki en tarif edilemez duygu ve gururdu. Bebeklerimi gördüğümde egom tavanda mutluluk tüm vücudunun her hucresindeydi. dunyada yasayacaginiz böle bi adrenalin böle bi heyecan yok . ben şöle bakiyorum ömrümde kahraman olmak için bir firsat verildi bana ve yaptim basardim. İnsan degerliyse nefes almak zevk verir işte normal doğum aldigin nefesin değerini pahabicilmez yapan şey . dişin izi sikin bende babamin nazli kiziydim ama simdi ali ve ahmetin kahramaniyim. Farkindaysaniz normal doğumu yüzde yüz hakli cikaran saglik boyutuna hic girmedim onlar nette her yerde uzmanlarin aagzinda ki ben sezeryandan asiri korkuyorum buda isin traji komik yani :) 3. Doğumunda normal olsun diye dua ediyorum .

Canm bende de ayni sey oluyor sag sol yatinca cok tekmeliyr bende rahatsz olmasn diye sirt ustu yatiyrdm bundan spnra dikkat ederiz.
Aynen canım mesela dün gece öyle yattım tekmelese de ohhh ya ne güzelmiş saat 11 e kadar uyumuşum düşün

Haklısın ben de öyle hissediyorum canım tamamen hislerine göre hareket edeceksin demekki. Zaten dediğin gibi insan anlıyor zorladığını bebişi. Bir de şimdiden hareketi kesmek de iyi değil. Teşekkür ederim canım ya.

Evet canim benimde en sevdiğim ay çeşit düz siyah kilotlar ordan alıp alıp geçiyorum :)
Ne külotmuş bunlar yaaa hemen gidip bakmalıyım

canım bnde senın gıbı dusunuyodun rahatsız oluyo dıye halbukı bız donunce onlarda kendıne yer aciyolarmış bu vıdeoda acıklıyo ızleyebılırsın

canımmm ne güzel anlatmışsın inşaallah bizde yavrularımızın kahramanı oluruz sağ salim atlatırız ınsaallah mınnak yavrularımızla mutlu mutlu vakıt gecırırız ömür boyuu

safakmeley aynı şehirde olmak fıkrı guzel ama pasta börek kısmı daha bi mükemmel keşşkeee... toist cim bu külotu bnde merak etmedım desem yalan söylemiş olurum bu arada kızlar en yuksek kıloyla hamile kalma rekoru da bende galiba 82 ile basladık

Deme ya zaten temizlik yapıyorum :):) Size hemn döktürürdüm bişiler beraber yerdik, tek zevki olmuyor ki be :):):) Şimdi kaç kilosun ?? Ne külotu ya bimdeki külotlar mı :):)

Kızlarrr bugünü temizlik günü ilan ettim, mutfağım tertemiz :):) çamaşırlarımı attım, biraz dinleneyim evi süpürüp silicem :) Banyo yıkanacak tozlar sonra da yemek hihi :) Kızım hamarat doğacak :):)

Tamam c

Hihihi :) gece uyutmadi sizin damatlar kuzum, biri sagdan daliyo biri soldan, her zaman esim elini karnima koyunca tekme atmazlardi simdi onu da dovuyorlar Senin damat uzun boylu zayif olcak bu arada, Yagiz 1210 gram Yigit 1185, boylar ayni 38cm Pazar pazar erkenden uyandi demek kizin, yerim onu ben
Tamam kuzum ben de damarlarımı özledim
Inşallah ya artık eşyalarını gelenlere gösterirken giydirmek nasip olsun diyprum sonra da dertleniyorum. Allah korusun ya bişey olursa diye
İnsallah saglikla dogarlar hayatim aklina kotu seyler getirme, ben de dogumu dusundukce kendimi kurbanlik koyun gibi hissediyorum

Teşekkürler canım çok açıklayıcı olmuş :)

Hepimiz bime gidip alıyoruz

Ohhh anasına bak kızını al kolay geldin kuzum yavaş yavaş yap olur mu biz de dün yaptık daha bir hafta yok temizlik :)))

Benim damat da kızım gibi boğazlı desene tencere kapak

uff yerim onları ben yaaaa :):) Biraz da babaya şiddet uygulasınlar :):)

evet cnm bim külotu ah ne güzel olurdu 88le devam cnmm tam gazz
:):) Ben hep alıyom zaten bimden :):) atletleri de iyi :) Sen üzülme canım doğuma kadar ben seni geçer,m :):)

Kizlar bzdede bgun temizlik gunu ilan ettik ama grip olmusum cok kotu her yerim dokuluyo aksamada caya misafirim war ne hazirlay sizce bide bu halde ya

Kızlar iyi pazarlar..
Ana kucağı alanlar oldu mu? Tecrübeli anneler ve bazı bloglarda en büyük kurtarıcının ana kucağı olduğu söyleniyor..herkezde 4moms Mamaroo yu tavsiye ediyor elektirkli 5 ayrı sallama modu bulunuyor, youtube dan videolarını da izledim beni çok cezbetti..ama biraz pahalı. Siz ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…