Anladım tatlım aman dikkat et ya çok geçmiş ılsun sen yine de içmeye çalış. 2 lt den fazla içemiyorsan suyuna öok az limon sık çok güzel oluyor.Canım ben hep sağa yatarım ama bebek yani hamilelik dönemi anne vücudu değişiyor doktor sola yat 3 4 litre su iç dedi ama 2 litre içiyorum
Yani bu hamile il sonrası geçiyorMuş bide forum da okudum benim haftam olupta çok büyüyen sonradan farkedilen kişilere stent bile takılıyorMuş
Benimki sağ tarafım ağrımıştı öyle söyleyince doktor kontrol etti takip edecek gebeliğe bağlı
Zaten dedi bebek önde gidiyor hani sorun bile olsa son ana beklemez sin dedi demek istediğini şimdi anlıyorum bende hayırlısı dedim zaten büyüme devam eder ağrı olursa erken doğumu tetikliyorMuş burda forum da okudum
Allaha Şükür bebek iyi buna şükrediyorum annelik ne güzel kendimi düşünmeyip onu düşünüyorum
Tamam kuzum ben de damarlarımı özledimAy kuzum zaten suan iki taraftan saldiriyolarhepimize masallah bitanem, tum anneler ozeliz insallah saglikla dogurur kucagimiza aliriz, aynen gelinlerimi ozledim ben,en acilinden foto istiyor Yagiz ve Yigit
E bebekte olmasa da baska yerde olur kuzum sıkma canini, ben de bu saat oldu halen uyuyamadim, tesekkur ederiz size de masallah :)
Annelerimiz nasıl normal doğurmuş o kilolarla :):) Sallıyorlar ya :) Bakma sen onlara hemen de sezeryan olma doktorum diyor diye :):) Şahsen ben Allahtan bi sıkıntı olmaz ise sezeryan dese de sancım gelene kadar bekleyeceğim :):) abur cubur yeme güzelim faydası yok zararı var, tatlı ye ama sütlü tatlı ye bence :) Fıstığı yerinde miymiş, yesin teyzesi onu :) Tuzlu yeme bir de çok su iç :) Ben 68 ile hamile kaldım şu an 82 yim toplam 14 kilo rekor bende hihi 1,79 boyun var :)
Ben yapacağım, daha doğrusu iş yerinde el sanatları öğretmeni var onunla yapacağız, ama resimleri işte kaldı, gidince atarım olur mu, hatırlat ama bana :)
Yerim senin yavrularını, büyümüşler de anneyi rahatsız ederlermiş :):):) Kilon iyi senin canım bebek başına 6 kilo ideal :) Biz şişkolar düşünsün :):) Yiğitin ayaklarını yerim, Yağızın da ellerini, öpüyorum üçünüzü de, çok sevindim iyi olmanıza :*
Aynen ya ben yarın yollayayım size resim bugün işlerim var, bütün şişkolar toplanalım hihi :):) Ya aslında hepimiz aynı şehirde olsak ne güzel olurdu, gelsin kısırlar gitsin börekler, çayın ve muhabbetin dibine vururduk hihi :):)
Canım bizim de bu aralar bütçemiz uygun değildi malun 15'inde alınıyor maaşlar :) Gerçi alsak da borç harç ertesi gün bitiyor :):) Neyse üzme kendini Nisan'da neredeyse bütün bebek mağazalarında indirim oluyor :) Eşim söz verdi göbeğim büyük de olsa beni Ankaraya götürecek ordan alıcaz burda çok büyük mağazalar yok, geçen Ankaraya gittiğimde babymall dan bakmıştım çok model var :) baby de marche filan e-bebek, hem birbirine yakın hem de çok ürün var, canını sıkma, sen de Nisanı bekle bence, hem 2 ay var daha bütçeni ayarlaesın ona göre :) Öptük sizi
Aynen canım mesela dün gece öyle yattım tekmelese de ohhh ya ne güzelmişCanm bende de ayni sey oluyor sag sol yatinca cok tekmeliyr bende rahatsz olmasn diye sirt ustu yatiyrdm bundan spnra dikkat ederiz.
Haklısın ben de öyle hissediyorum canım tamamen hislerine göre hareket edeceksin demekki. Zaten dediğin gibi insan anlıyor zorladığını bebişi. Bir de şimdiden hareketi kesmek de iyi değil. Teşekkür ederim canım ya.Dhdhdhdb aslında bu sana bagli yani eğer ayaklarin çok sisiyor tansiyonun oynuyor bel ve klasik sancisi yasiyorsan elbette dikkat et yapma . ama kendini iyi hissediyorsan yap yapmalisin çünkü hareket hamilelikte de tavsiye edilen birşey. Bebek zaten sen ayaktayken nadiren oynar uzaninca daha çok oynar . ayrıca bebek bazen tüm gün uyur ama rutin oynamalarini sen bilirsin zaten . bebek AC susuz kalmadigin surece yorulmaz senin hareketlerin asiriya kacmadifin surece zorlamaz . için rahat olsun rutin islerini yap korkma .
Ne külotmuş bunlar yaaa hemen gidip bakmalıyımEvet canim benimde en sevdiğim ay çeşit düz siyah kilotlar ordan alıp alıp geçiyorum :)
canım bnde senın gıbı dusunuyodun rahatsız oluyo dıye halbukı bız donunce onlarda kendıne yer aciyolarmışCanım iyi olmanıza çok sevindim misafirlerim vardı yazamadım. :) benişler kpcaman olmuş iki tane 38 cm nasıl sığıyor göbüşüne yaaa Sırt üstü yapmamak mı lazımmış. Ama ben sağ sol yatınca çok tekmeliyor sanki rahatsız oluyor gibi düşünüyordum bende. Yanlış mi düşünüyor muşum.
canımmm ne güzel anlatmışsın inşaallah bizde yavrularımızın kahramanı oluruz sağ salim atlatırızKizlar sezeryan normal konuşulmuş . ben iki oğlumuda normal yola kucakladim ki epidural falanda yaptirmadim. Birinde 19 diğerinde 22 yasimdaydim. Normalde asiri nazli bir çocuk olan ben doğumdan ciktigimda babam bile sasirdi ddediği : kizim ben dedim Betül hastaneyi basimiza yikar rezil oluruz ama maşallah citin cikmadi.
Doğrusu belki bana piskopat ddiyen de olur ama o aci o mücadele hayatimdaki en tarif edilemez duygu ve gururdu. Bebeklerimi gördüğümde egom tavanda mutluluk tüm vücudunun her hucresindeydi. dunyada yasayacaginiz böle bi adrenalin böle bi heyecan yok . ben şöle bakiyorum ömrümde kahraman olmak için bir firsat verildi bana ve yaptim basardim. İnsan degerliyse nefes almak zevk verir işte normal doğum aldigin nefesin değerini pahabicilmez yapan şey . dişin izi sikin bende babamin nazli kiziydim ama simdi ali ve ahmetin kahramaniyim. Farkindaysaniz normal doğumu yüzde yüz hakli cikaran saglik boyutuna hic girmedim onlar nette her yerde uzmanlarin aagzinda ki ben sezeryandan asiri korkuyorum buda isin traji komik yani :) 3. Doğumunda normal olsun diye dua ediyorum .
Deme ya zaten temizlik yapıyorum :):) Size hemn döktürürdüm bişiler beraber yerdik, tek zevki olmuyor ki be :):):) Şimdi kaç kilosun ?? Ne külotu ya bimdeki külotlar mı :):)safakmeley aynı şehirde olmak fıkrı guzel ama pasta börek kısmı daha bi mükemmel keşşkeee... toist cim bu külotu bnde merak etmedım desem yalan söylemiş olurum bu arada kızlar en yuksek kıloyla hamile kalma rekoru da bende galiba 82 ile basladık
Annelerimiz nasıl normal doğurmuş o kilolarla :):) Sallıyorlar ya :) Bakma sen onlara hemen de sezeryan olma doktorum diyor diye :):) Şahsen ben Allahtan bi sıkıntı olmaz ise sezeryan dese de sancım gelene kadar bekleyeceğim :):) abur cubur yeme güzelim faydası yok zararı var, tatlı ye ama sütlü tatlı ye bence :) Fıstığı yerinde miymiş, yesin teyzesi onu :) Tuzlu yeme bir de çok su iç :) Ben 68 ile hamile kaldım şu an 82 yim toplam 14 kilo rekor bende hihi 1,79 boyun var :)
Ben yapacağım, daha doğrusu iş yerinde el sanatları öğretmeni var onunla yapacağız, ama resimleri işte kaldı, gidince atarım olur mu, hatırlat ama bana :)
Tamam canım hatırlatırım pzts teşekkür ederim :)
Yerim senin yavrularını, büyümüşler de anneyi rahatsız ederlermiş :):):) Kilon iyi senin canım bebek başına 6 kilo ideal :) Biz şişkolar düşünsün :):) Yiğitin ayaklarını yerim, Yağızın da ellerini, öpüyorum üçünüzü de, çok sevindim iyi olmanıza :*
Aynen ya ben yarın yollayayım size resim bugün işlerim var, bütün şişkolar toplanalım hihi :):) Ya aslında hepimiz aynı şehirde olsak ne güzel olurdu, gelsin kısırlar gitsin börekler, çayın ve muhabbetin dibine vururduk hihi :):)
Canım bizim de bu aralar bütçemiz uygun değildi malun 15'inde alınıyor maaşlar :) Gerçi alsak da borç harç ertesi gün bitiyor :):) Neyse üzme kendini Nisan'da neredeyse bütün bebek mağazalarında indirim oluyor :) Eşim söz verdi göbeğim büyük de olsa beni Ankaraya götürecek ordan alıcaz burda çok büyük mağazalar yok, geçen Ankaraya gittiğimde babymall dan bakmıştım çok model var :) baby de marche filan e-bebek, hem birbirine yakın hem de çok ürün var, canını sıkma, sen de Nisanı bekle bence, hem 2 ay var daha bütçeni ayarlaesın ona göre :) Öptük sizi
Hihihi :) gece uyutmadi sizin damatlar kuzum, biri sagdan daliyo biri soldan, her zaman esim elini karnima koyunca tekme atmazlardi simdi onu da dovuyorlarGünaydın kızlar :) Benim yavru kuşum erkenden uyandı ne varsa :):) Pazar kızım diyorum yok diyor hihi, acıktı sanırım :):)
Bu arada @Benim Minnak Sevgilim veMytwin sabaha kadar muhabbet etmişsiniz :):) Uyuyun kuzular siz şimdi :):) hihi gece kuşları sizi
İnsallah saglikla dogarlar hayatim aklina kotu seyler getirme, ben de dogumu dusundukce kendimi kurbanlik koyun gibi hissediyorumTamam kuzum ben de damarlarımı özledim
Inşallah ya artık eşyalarını gelenlere gösterirken giydirmek nasip olsun diyprum sonra da dertleniyorum.Allah korusun ya bişey olursa diye
evet cnm bim külotuDeme ya zaten temizlik yapıyorum :):) Size hemn döktürürdüm bişiler beraber yerdik, tek zevki olmuyor ki be :):):) Şimdi kaç kilosun ?? Ne külotu ya bimdeki külotlar mı :):)
Teşekkürler canım çok açıklayıcı olmuş :)canım bnde senın gıbı dusunuyodun rahatsız oluyo dıye halbukı bız donunce onlarda kendıne yer aciyolarmışbu vıdeoda acıklıyo ızleyebılırsın
canımmm ne güzel anlatmışsın inşaallah bizde yavrularımızın kahramanı oluruz sağ salim atlatırızınsaallah mınnak yavrularımızla mutlu mutlu vakıt gecırırız ömür boyuu
Hepimiz bime gidip alıyoruzsafakmeley aynı şehirde olmak fıkrı guzel ama pasta börek kısmı daha bi mükemmel keşşkeee... toist cim bu külotu bnde merak etmedım desem yalan söylemiş olurum bu arada kızlar en yuksek kıloyla hamile kalma rekoru da bende galiba 82 ile basladık
Ohhh anasına bak kızını alKızlarrr bugünü temizlik günü ilan ettim, mutfağım tertemiz :):) çamaşırlarımı attım, biraz dinleneyim evi süpürüp silicem :) Banyo yıkanacak tozlar sonra da yemek hihi :) Kızım hamarat doğacak :):)
Benim damat da kızım gibi boğazlı deseneHihihi :) gece uyutmadi sizin damatlar kuzum, biri sagdan daliyo biri soldan, her zaman esim elini karnima koyunca tekme atmazlardi simdi onu da dovuyorlarSenin damat uzun boylu zayif olcak bu arada, Yagiz 1210 gram Yigit 1185, boylar ayni 38cm Pazar pazar erkenden uyandi demek kizin, yerim onu ben
İnsallah saglikla dogarlar hayatim aklina kotu seyler getirme, ben de dogumu dusundukce kendimi kurbanlik koyun gibi hissediyorum
uff yerim onları ben yaaaa :):) Biraz da babaya şiddet uygulasınlar :):)Hihihi :) gece uyutmadi sizin damatlar kuzum, biri sagdan daliyo biri soldan, her zaman esim elini karnima koyunca tekme atmazlardi simdi onu da dovuyorlarSenin damat uzun boylu zayif olcak bu arada, Yagiz 1210 gram Yigit 1185, boylar ayni 38cm Pazar pazar erkenden uyandi demek kizin, yerim onu ben
İnsallah saglikla dogarlar hayatim aklina kotu seyler getirme, ben de dogumu dusundukce kendimi kurbanlik koyun gibi hissediyorum
:):) Ben hep alıyom zaten bimden :):) atletleri de iyi :) Sen üzülme canım doğuma kadar ben seni geçer,m :):)evet cnm bim külotuah ne güzel olurdu 88le devam cnmm tam gazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?