bişeycik yoktur inşallah canım aynı şeyleri bende yaşıyorum bir ay önce çok fazla enfeksiyon var denmişti tek kullanımlık ilaç aldım bu ay tekrar kültür verdim geçmiş hiç bişey kalmamışDoktora kültür verdim anam cisimde bembeyaz tortular ama az buz değil. Hiç temiz cikcak gibi gelmedi bana
Bazı vücutlar üretiyormuş canım sen ne yaparsan yap. Ama kullansan da üzülme doktor yazıyorsa yoktur bebeğe bir zararı :)Inşallah canim ya tekrar antibiotik kullanmak istemiyorum ya .
Ooo iyimiş inşallah bizimkiler de öyle olur canimderyaizm Benim Minnak Sevgilim keremler çok akıllı uslu oluyorlar benm yeğenim kerem adını ben koydum çok tatlı ve de akıllı uslu
Inşallah canim hepimizinki inşallah. :)deryaizm Benim Minnak Sevgilim oğlum olsaydı bende ali kerem koyucaktım isimleriniz harika adı gibi yaşasınlar inşallah :)
Canım benim vücut un başka derdi tasasi yok sürekli üretio kesin. Allahım başka dert vermesin .bebisime zarar gelmesinde ben kullanirim canım ama korkuyorum isteBazı vücutlar üretiyormuş canım sen ne yaparsan yap. Ama kullansan da üzülme doktor yazıyorsa yoktur bebeğe bir zararı :)
Çok tatlısınız siz, gayet fit :):) Pijamana da bayıldım :)Son halimiz
Zayıflamalıyız canlarım kendi sağlığımız için :):) Zayıflıcaz görün :)Yok canım onda beni geçemezsiniz.ben 100 kilo ile hamile kaldım.94 e düştüm.şimdi de gene 100 oldum malesef.ama doğumdan sonra herşeyi değiştirecek kararlar alıp zayıflamam şart.yoksa bu gidişe dur diyemezsem yandım
geçmiş olsun canım ya, bol bol su iç, ihmal etmeCanım benim vücut un başka derdi tasasi yok sürekli üretio kesin. Allahım başka dert vermesin .bebisime zarar gelmesinde ben kullanirim canım ama korkuyorum iste
Saol canım benımÇok tatlısınız siz, gayet fit :):) Pijamana da bayıldım :)
Zayıflamalıyız canlarım kendi sağlığımız için :):) Zayıflıcaz görün :)
geçmiş olsun canım ya, bol bol su iç, ihmal etme
Bunlar pilastik sisede sanirim kac tanesi ne kadara geliyo tatlimcanım tabikide limonm kolonyası alacaksın ben alsam öyle alacaktım ama ben eyüp sabri tuncerin sitesinden hazır bebek kolonyaları alıp onları süsleyeceğim daha ekonomik oluyor
Mevlutte sizde bisey dagitilmazmi canimBizde ole adetler yok ama bence gül kolonyasi alin hem kendiliğinden renkli hem de alkolsüz manevi acidanda daha doğru olur . bizde yalnızca tatilserbet verilir gelenlere bböle şeyler yapsan ayiplarlar :) her yerin adeti fikri başka .
canım burda 24 adet 36 tlk ye geliyor yani ben cam şekllinde olanalrda yaptım bunu insnalar çantasında fgezdirir etiket tasarlıcam 10 lira bile etmez bide süslemlerim vardı süslerim oldu bitttiBunlar pilastik sisede sanirim kac tanesi ne kadara geliyo tatlim
Canim senin kendi yapmia oldugn seyleri cekip goaterirmisin bi resimlerini mevlutte hangilerini dagitacaksin peky benim kafam cok kariaik hastane icin cikolata yaptircam haci seriften lohusa serbeti bide kurabiye mi yapsam diye dusunuyorum kararda wermis degilim mevluttede bu kolanyalardan dagitiriz dedim sonra acaba tespih mi yapsam diye dusndum bi turlu karar weremiyorumcanım burda 24 adet 36 tlk ye geliyor yani ben cam şekllinde olanalrda yaptım bunu insnalar çantasında fgezdirir etiket tasarlıcam 10 lira bile etmez bide süslemlerim vardı süslerim oldu bittti
bide şeker kavanozu ve çikolata dağıtıcam hastahanede
Sağol tatlımmm sen zaten başından beri begenmistin benim de sindi içime en sonunda bi de anlami da çok güzel ben anlamli bi isim olsun istiyodum biraz da.Kerem harika benceee :)
Canım ben Göktuğ ismini de çok begeniyorum Göktuğ kerem olsaydi ikisi birlikte zor söyleniyor birisi söylenip biri soylenmeyince ben sevmiyorum o zaman iki isme ne gerek var. Ikisi birlikte söylenecekse mantıklı geliyo bana mesela elif naz ahmet efe yiğit ali gibi. Kerem Ege dedim önce eşim de begenmedi sadece Kerem olsun diyo. Öyle olacak inş. adiyla büyüsunler hepsi de insss ama artık ismiyle seviyorm eee iki ay kaldi nerdeyse azcık dilimiz alışsin dimiValla bilmiyorum birkaç saattir de söylenip duruo. Örnekler verio. Oğlumuz keremin sünnet törenine bekleriz. Yok oğlumuz kerem birinci siniftayken. Yok ıyiki dogdunnnn keremm diyip duruo. :) normalde hiç bi isme takmazdi böyle . Hayırlısı inşallah beyensinde bitanesini bende alıştırmak ıstıyorum kendimi :) bu arada keremin yanına hiç bi isim yakışmıo tek başına daha iyi duruyo dimi
deryaizm Benim Minnak Sevgilim keremler çok akıllı uslu oluyorlar benm yeğenim kerem adını ben koydum çok tatlı ve de akıllı uslu
ayy begenmenize çok sevindim çok teşekkür ettim kızlarderyaizm Benim Minnak Sevgilim oğlum olsaydı bende ali kerem koyucaktım isimleriniz harika adı gibi yaşasınlar inşallah :)
Ins canim bizde oyle dusunuyoruz :)ayy begenmenize çok sevindim çok teşekkür ettim kızlarhadi ins akıllı olur bizimki de isminin anlamıni da taşıyan güzel huylari olur ins. Hepimiznki adiyla büyüsun. Papatyam ikinciye koyarsin sende tatlım kenarda dursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?