İNŞALLAH BIR AN ONCE BULURUZ SEN HIC DUYDUNMU NERELERDE VARMIS BU RENKLI KOLANYALAR BIRBIRIMIZE YAKIN OTURUYOR SAYILIRIZ BEN MALTEPEDEYIM BU CIVARLARDA HER YERE GIDEBILIRIM ALMAYA, AYRICA BENDE MEVLITTE TESBIH DAGITCAM ONUDA ALDIM KESESINI TESBIHLERI ODA SON HALE GELCEK SEKILDE BEKLIYOR
günaydın canımbende dikkat etmeye çalışıyorum ama bu seferde midem çok kötü oluyor sonra korkuyorum bebişe bişey olacak diye iki arada kaldım ama ekmeği kestim
Kızlar dogum iznine 32. haftada ayrılmasak, 35 te falan ayrılabiliyoruz di mi? Yani illa 37 ye kadar çalışmak şartı var mı? Çoğu kişi istediğin zaaman raporunu bozdurup, 37 den öncede ayrılabilirsin diyor. Benim derdim 37ye kadar çalışamaycak gibi olursam acaba arada çıkabilecek miyim?
Bakın teyzeleri bu da benim fıstık kızım ... burnu küçücük değil mi ama yaaaa ... Fotografi aldığımdan beri öpüyorum Rabbim hayırlısıyla kavustursun bizi bebislerimize..
günaydın canımbende dikkat etmeye çalışıyorum ama bu seferde midem çok kötü oluyor sonra korkuyorum bebişe bişey olacak diye iki arada kaldım ama ekmeği kestim
Canım korkma bişey olmaz ama sağlıklı beslen aç kalma . Meyve ye aralarda. . Ben de ekmeği bir tek kahvaltıda yiyorum artık hamur işi abur cubur Kızartma kestim. Tuz zaten çok tuketmiyordum bol bol su içiyorum çorba ve salataya ağırlık verdim hem bagislrsaklarim daha rahat calisiyor 3 gundur.yoğurt ve süt her gün tuketiyorum. .
Günaydın herkese, hastanedeyim kızlar şeker yüklemesi yapıldı; umarım iyi sonuçlar alırım.
Önce kan verdim sonra 2 dk içinde limon aromalı meşrubat içtim, 1'er saat arayla daha 2 kez kan vericem şimdi bekliyorum. 75 gr lık yapıldı, sonra ne olacak kan tahlillerinden sonra? Tokluğa mı baķılacak?
Canım korkma bişey olmaz ama sağlıklı beslen aç kalma . Meyve ye aralarda. . Ben de ekmeği bir tek kahvaltıda yiyorum artık hamur işi abur cubur Kızartma kestim. Tuz zaten çok tuketmiyordum bol bol su içiyorum çorba ve salataya ağırlık verdim hem bagislrsaklarim daha rahat calisiyor 3 gundur.yoğurt ve süt her gün tuketiyorum. .
bende aynısını yapıyordum ama süt beni mahfetti zaten hiç içemiyordum iki gündür mide ağrısından mahfoldum. bu arada bende şişlik var onu farkettim aslında tuzda hiç yemem ama nasıl oldu anlamadım elimi bastırıp çektiğimde bembeyaz oluyor nasılg eçecek bilmiyorum süreklide yürüyüş yapıyorum bu arada bu şişilikler tartıyada yansıdı
bende aynısını yapıyordum ama süt beni mahfetti zaten hiç içemiyordum iki gündür mide ağrısından mahfoldum. bu arada bende şişlik var onu farkettim aslında tuzda hiç yemem ama nasıl oldu anlamadım elimi bastırıp çektiğimde bembeyaz oluyor nasılg eçecek bilmiyorum süreklide yürüyüş yapıyorum bu arada bu şişilikler tartıyada yansıdı