Masallah supanallah prensese canim benimBakın teyzeleri bu da benim fıstık kızım ... burnu küçücük değil mi ama yaaaa ... Fotografi aldığımdan beri öpüyorum Rabbim hayırlısıyla kavustursun bizi bebislerimize..
Masallah supanallah prensese canim benim
Evet canım ben taa sen ilk sorduğunda da demiştim. Kerem ismi bana çok özel geliyor :) ismiyle yaşasın inşallah bizimki de Zeynep olacakSağol tatlımmm sen zaten başından beri begenmistin benim de sindi içime en sonunda bi de anlami da çok güzel ben anlamli bi isim olsun istiyodum biraz da.
Bakın teyzeleri bu da benim fıstık kızım ... burnu küçücük değil mi ama yaaaa ... Fotografi aldığımdan beri öpüyorum Rabbim hayırlısıyla kavustursun bizi bebislerimize..
Valla canım doktorum ben babaya benzettim dedi ben de çok istiyorum babasina benzemesini bakalım :)Maşallah canım çok tatlıanneye mi benziyor babaya mı :)
Kesinlikle çok zor haklısın. Yol imkanlar iş ortamı çok etkili bence. Hayırlısıyla alırsın inşallah iznini canım.İyi geceler kızlar. Haftasonu bep bi telaş geçiyor bizim. Giremedim hiç. Zaten dün sinirlerim öyle bozuktu ki sürekli ağladım sokaklarda bile gözğmden yaş aktı. Hem okula canım sıkkındı, hem özgecan çok etkiledi bi de annemle tartıştık her şey üstüste geldi. Bugün daha iyiyim şükür herkes de iyidir inşallah. Artık okula gitmeyi kaldıramıyorum hayırlısıyla doğum iznine bir ayrılsaydım. Son iki haftam allahın izniyle. 37ye kadar çalışacaklara allah sabır ve kolaylıklar versin. Hem fiziksel hem psikolojik olarak çok zorlanmaya başladım ben artık.
Bizimki için de öyle dedi bakalım doğru mu çıkacak. Renkli fotosunu gören herkes aynı yorumu yaptı :)Valla canım doktorum ben babaya benzettim dedi ben de çok istiyorum babasina benzemesini bakalım :)
Anneme çok kızıyorum dedemle ilgili ki dedemi anlatsam yarısına belki inanmazsınız öyle bir adam. En son annemi savcılığa şikayet etmişti sözlü ve fiziksel şiddet uyguluyor diye. Yani ne diyim artık anneme hala bu adamla görüşüyor. Uzaklaştırma vermiş savcılık düşün bi daha gitse hapis istemiyle dava açılacak gitmiş klimasını yaptırmış evini temizlemiş. Valla ne diyim anneme bilmiyorum kimse laf geçiremiyor. Bağırdım çağırdım hapse girersen arama beni sakın dedim kapadım telefonu. Bi insan hiç mi akıllanmaz hiç mi kendini düşünmez? Yaşlı diye acıyormuş, e o sana acımayıp iftira atıyor diyosun yok dinlemiyor. Bıktım valla bilmek istemiyorum artık hiç bi şeylerini. Beni de şikayet edecekmiş dedem, bana araba almış ben ona bakmıyormuşum. Allahım bunamış iyice tövbe tövbe insanı günaha da sokuyor gece gece aklıma geldi yine.Kesinlikle çok zor haklısın. Yol imkanlar iş ortamı çok etkili bence. Hayırlısıyla alırsın inşallah iznini canım.
ÖZgeye ben de kahroldum hatta ilk duyduğumda şok oldum. Ben de kız annesiyim. Sonra yazılanlar ifadeler kanımı dondurdu. Idam edilse zerre üzülmem dedim belki hapiste cezasını verirler diye bile düşündüm.
Annen için de üzülme maalesef arada oluyor Tartışmalar biz çok hassasız onlar da öyle.
Deden kac yasinda tatlim senin baya kafa gitmis adamda anlis anlama sakin bu drdigimidr annende Allah rizasi icin yapiyodur kadincazda napsin bu hormonlar yuzne bende cok kotu oluyorum hersey insallah atlatiaz bu zamanlari uzulme Allahim yardimciniz olsunAnneme çok kızıyorum dedemle ilgili ki dedemi anlatsam yarısına belki inanmazsınız öyle bir adam. En son annemi savcılığa şikayet etmişti sözlü ve fiziksel şiddet uyguluyor diye. Yani ne diyim artık anneme hala bu adamla görüşüyor. Uzaklaştırma vermiş savcılık düşün bi daha gitse hapis istemiyle dava açılacak gitmiş klimasını yaptırmış evini temizlemiş. Valla ne diyim anneme bilmiyorum kimse laf geçiremiyor. Bağırdım çağırdım hapse girersen arama beni sakın dedim kapadım telefonu. Bi insan hiç mi akıllanmaz hiç mi kendini düşünmez? Yaşlı diye acıyormuş, e o sana acımayıp iftira atıyor diyosun yok dinlemiyor. Bıktım valla bilmek istemiyorum artık hiç bi şeylerini. Beni de şikayet edecekmiş dedem, bana araba almış ben ona bakmıyormuşum. Allahım bunamış iyice tövbe tövbe insanı günaha da sokuyor gece gece aklıma geldi yine.
90 küsür yaşında bitmiş kafa falan kalmamış da bizi de parmağında oynatmaya çalışıyor o haliyle annem de her şeye rağmen peşinde ona sinir oluyorum. Bi bu olsa neyse yıllardır neler yapmadı ki artık duymak bilmek istemiyorum. Anneme de dedim gerekirse annemle de görüşmem bu adamla ilgili hiç bi şey bilmek duymak istemiyorum sinirlerim dayanmıyor. Bana da çocuğuma da yazıkDeden kac yasinda tatlim senin baya kafa gitmis adamda anlis anlama sakin bu drdigimidr annende Allah rizasi icin yapiyodur kadincazda napsin bu hormonlar yuzne bende cok kotu oluyorum hersey insallah atlatiaz bu zamanlari uzulme Allahim yardimciniz olsun
Zeynep ismi çok güzel canımm adıyla büyüsun insssEvet canım ben taa sen ilk sorduğunda da demiştim. Kerem ismi bana çok özel geliyor :) ismiyle yaşasın inşallah bizimki de Zeynep olacak
Maşallah fıstığa canım :)Bakın teyzeleri bu da benim fıstık kızım ... burnu küçücük değil mi ama yaaaa ... Fotografi aldığımdan beri öpüyorum Rabbim hayırlısıyla kavustursun bizi bebislerimize..
Canim ya sanada yazik boswer takmamaya calis90 küsür yaşında bitmiş kafa falan kalmamış da bizi de parmağında oynatmaya çalışıyor o haliyle annem de her şeye rağmen peşinde ona sinir oluyorum. Bi bu olsa neyse yıllardır neler yapmadı ki artık duymak bilmek istemiyorum. Anneme de dedim gerekirse annemle de görüşmem bu adamla ilgili hiç bi şey bilmek duymak istemiyorum sinirlerim dayanmıyor. Bana da çocuğuma da yazık
Sağol canım bakalım yapabilecek miyim ikisini de yapıp dağıtmak istiyorum inşallah
Öyle mii. Tamam canım sağol ozaman yaptıktan sonra da paylaşalım fotoğraf
90 küsür yaşında bitmiş kafa falan kalmamış da bizi de parmağında oynatmaya çalışıyor o haliyle annem de her şeye rağmen peşinde ona sinir oluyorum. Bi bu olsa neyse yıllardır neler yapmadı ki artık duymak bilmek istemiyorum. Anneme de dedim gerekirse annemle de görüşmem bu adamla ilgili hiç bi şey bilmek duymak istemiyorum sinirlerim dayanmıyor. Bana da çocuğuma da yazık
Yok artık yaa. Yaşlılık ve hastalık. Bence bilinci yerinde değil dedenin. Allah şifa versin.Anneme çok kızıyorum dedemle ilgili ki dedemi anlatsam yarısına belki inanmazsınız öyle bir adam. En son annemi savcılığa şikayet etmişti sözlü ve fiziksel şiddet uyguluyor diye. Yani ne diyim artık anneme hala bu adamla görüşüyor. Uzaklaştırma vermiş savcılık düşün bi daha gitse hapis istemiyle dava açılacak gitmiş klimasını yaptırmış evini temizlemiş. Valla ne diyim anneme bilmiyorum kimse laf geçiremiyor. Bağırdım çağırdım hapse girersen arama beni sakın dedim kapadım telefonu. Bi insan hiç mi akıllanmaz hiç mi kendini düşünmez? Yaşlı diye acıyormuş, e o sana acımayıp iftira atıyor diyosun yok dinlemiyor. Bıktım valla bilmek istemiyorum artık hiç bi şeylerini. Beni de şikayet edecekmiş dedem, bana araba almış ben ona bakmıyormuşum. Allahım bunamış iyice tövbe tövbe insanı günaha da sokuyor gece gece aklıma geldi yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?