- 4 Kasım 2014
- 2.250
- 3.408
- 168
maşallah fıstığa :)Bakın teyzeleri bu da benim fıstık kızım ... burnu küçücük değil mi ama yaaaa ... Fotografi aldığımdan beri öpüyorum Rabbim hayırlısıyla kavustursun bizi bebislerimize..
Çıkarsın bi sıkıntı olmaz :)Kızlar dogum iznine 32. haftada ayrılmasak, 35 te falan ayrılabiliyoruz di mi? Yani illa 37 ye kadar çalışmak şartı var mı? Çoğu kişi istediğin zaaman raporunu bozdurup, 37 den öncede ayrılabilirsin diyor. Benim derdim 37ye kadar çalışamaycak gibi olursam acaba arada çıkabilecek miyim?
kuzum valla nerdeyse 3 lt yakın su içiyorum ama bişey fayda etmedi inş doğum sonrası geçer kalmaz böylecanım ödemi atmanın tek yolu bol bol su içmek günde en az 2lt içmen lazım
Çok güzel dimi o ses wiuw wiuw wiuww :):)günaydın kızlar..bugün sağlık ocağı günümüz 2.aşımızı olucaz pıt pıtları duyucam
güzel haberlerle gel cnm bol bol hasret gider :)Kızlar günaydın :):) Bugün izinliyim ama erkenden kalkıp kahvaltıyı babamızla yapıp onu işe yolladık :):)
Ben bugün izinliyim çünküüü bi tane prensesle buluşucam :):)
Küçükyalı da ibni Sina Hastanesi'nin caddesinde varmış canım. Maltepe merkezde de vardır illaki. Ben de tespih yapıcam nereden aldın tespihleri fotoğraf yükler misin :)İNŞALLAH BIR AN ONCE BULURUZ SEN HIC DUYDUNMU NERELERDE VARMIS BU RENKLI KOLANYALAR BIRBIRIMIZE YAKIN OTURUYOR SAYILIRIZ BEN MALTEPEDEYIM BU CIVARLARDA HER YERE GIDEBILIRIM ALMAYA, AYRICA BENDE MEVLITTE TESBIH DAGITCAM ONUDA ALDIM KESESINI TESBIHLERI ODA SON HALE GELCEK SEKILDE BEKLIYOR
Hayırlı sonuçlarla gel canım. Ilk verdiğin kan açlık şekerin.Günaydın herkese, hastanedeyim kızlar şeker yüklemesi yapıldı; umarım iyi sonuçlar alırım.
Önce kan verdim sonra 2 dk içinde limon aromalı meşrubat içtim, 1'er saat arayla daha 2 kez kan vericem şimdi bekliyorum. 75 gr lık yapıldı, sonra ne olacak kan tahlillerinden sonra? Tokluğa mı baķılacak?
Sadece bir fincan Ihlamur canım. Başka herşey sakıncalı bence. Ki Ihlamur da çok iyi değil hergün. Sıcak suya limon sıkabilirsin bence.Kızlar bana çay da yasaklandı kanım düşük diye. Bitki Çayı olarak ne icebiliriz
Kızlar günaydın :):) Bugün izinliyim ama erkenden kalkıp kahvaltıyı babamızla yapıp onu işe yolladık :):)
Günaydın canım inşallah duyacaksın hayırlı haberlerle gel inşallah :)günaydın..
yarın ayrıntılı ultrason var.inşallah iyi şeyler duyarız prof. amcamızdan...
Küçükyalı da ibni Sina Hastanesi'nin caddesinde varmış canım. Maltepe merkezde de vardır illaki. Ben de tespih yapıcam nereden aldın tespihleri fotoğraf yükler misin :)
Hayırlı sonuçlarla gel canım. Ilk verdiğin kan açlık şekerin.
Şerbetten sonra verdiklerin de tokluk şekerin canım. Yani Şerbet yemek sayılıyor bu durumda :)
Sadece bir fincan Ihlamur canım. Başka herşey sakıncalı bence. Ki Ihlamur da çok iyi değil hergün. Sıcak suya limon sıkabilirsin bence.
hadı hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah canım :)Kızlar günaydın :):) Bugün izinliyim ama erkenden kalkıp kahvaltıyı babamızla yapıp onu işe yolladık :):)
Az kaldı canım doğuma ondan sonra dikkat ederiz şişlikler de iner. Kaç kilo aldın ki. .bende aynısını yapıyordum ama süt beni mahfetti zaten hiç içemiyordum iki gündür mide ağrısından mahfoldum. bu arada bende şişlik var onu farkettim aslında tuzda hiç yemem ama nasıl oldu anlamadım elimi bastırıp çektiğimde bembeyaz oluyor nasılg eçecek bilmiyorum süreklide yürüyüş yapıyorum bu arada bu şişilikler tartıyada yansıdı
kuzum valla nerdeyse 3 lt yakın su içiyorum ama bişey fayda etmedi inş doğum sonrası geçer kalmaz böyle
kızlar günaydın iyi haftalar güzel ve bol yorgun geçen bir hafta sonunun daha sonuna geldik yeni bir haftaya başladık. Cumartesi ebebek kampanyası dolayısıyla gözlerimizi ebebekte açtık sabahın köründe avm 10.00 da açılıyordu kapıda bekledik anlayacağınız. koşakoşa ebebekte bulduk kendimizi biraz geç gitsek bulamazdık biz arabaya bakıp adama depodan çıkarması için söyleyene kadar kasada aynı renk ve model 6-7 tanesi gitmişti bile casualcadillacmodelini aldık 800 tlden 573 e geldi süper oldu valla birde aynı gün Casualin bütün ürünlerinde olunca ev tipi ana kucağıda indirimdeydi haliyle onu da aldık o da 189 dan 130 gibi birşeye geldi. Eve geldiğimiz gibi kolileri açtık parçaları kontrol ettik falan derken Allah tekrar şükrettim bize böyle mutlulukları yaşattığı için. Bunlarda aldıklarımız
Eki Görüntüle 1417869 Eki Görüntüle 1417870 Eki Görüntüle 1417871
Çok güzel dimi o ses wiuw wiuw wiuww :):)
12 kilo aldım canıma slıdna çok fazla yemek yemiyorum sürekli yürüyüşte yapıyorum ama anlamadım haftaya troitlerime bakacaklar acaba bünyemi yapıyor diye inşallah doğum sonrası verebilirimAz kaldı canım doğuma ondan sonra dikkat ederiz şişlikler de iner. Kaç kilo aldın ki. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?