2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bakın teyzeleri bu da benim fıstık kızım ... burnu küçücük değil mi ama yaaaa ... Fotografi aldığımdan beri öpüyorum Rabbim hayırlısıyla kavustursun bizi bebislerimize..
maşallah fıstığa :)

Çıkarsın bi sıkıntı olmaz :)

Küçükyalı da ibni Sina Hastanesi'nin caddesinde varmış canım. Maltepe merkezde de vardır illaki. Ben de tespih yapıcam nereden aldın tespihleri fotoğraf yükler misin :)

Hayırlı sonuçlarla gel canım. Ilk verdiğin kan açlık şekerin.
Şerbetten sonra verdiklerin de tokluk şekerin canım. Yani Şerbet yemek sayılıyor bu durumda :)

Kızlar bana çay da yasaklandı kanım düşük diye. Bitki Çayı olarak ne icebiliriz
Sadece bir fincan Ihlamur canım. Başka herşey sakıncalı bence. Ki Ihlamur da çok iyi değil hergün. Sıcak suya limon sıkabilirsin bence.

Kızlar günaydın :):) Bugün izinliyim ama erkenden kalkıp kahvaltıyı babamızla yapıp onu işe yolladık :):)
Ben bugün izinliyim çünküüü bi tane prensesle buluşucam :):)

Aaa demek randevunuz varr :))) bizden de sevgiler ilet miniğe, çok güzel haberlerle dön inşallah kuzum :) kaçta randevunuz biz de bekleyelim merakla

günaydın..
yarın ayrıntılı ultrason var. inşallah iyi şeyler duyarız prof. amcamızdan...
Günaydın canım inşallah duyacaksın hayırlı haberlerle gel inşallah :)

bakıcam artık arastırmadım daha, eminonunden aldım tesbıhlerı sıselerı fln aksam atarım fotoları eve gıdınce canım :)

kızlar günaydın iyi haftalar güzel ve bol yorgun geçen bir hafta sonunun daha sonuna geldik yeni bir haftaya başladık. Cumartesi ebebek kampanyası dolayısıyla gözlerimizi ebebekte açtık sabahın köründe avm 10.00 da açılıyordu kapıda bekledik anlayacağınız. koşakoşa ebebekte bulduk kendimizi biraz geç gitsek bulamazdık biz arabaya bakıp adama depodan çıkarması için söyleyene kadar kasada aynı renk ve model 6-7 tanesi gitmişti bile casualcadillacmodelini aldık 800 tlden 573 e geldi süper oldu valla birde aynı gün Casualin bütün ürünlerinde olunca ev tipi ana kucağıda indirimdeydi haliyle onu da aldık o da 189 dan 130 gibi birşeye geldi. Eve geldiğimiz gibi kolileri açtık parçaları kontrol ettik falan derken Allah tekrar şükrettim bize böyle mutlulukları yaşattığı için. Bunlarda aldıklarımız

Az kaldı canım doğuma ondan sonra dikkat ederiz şişlikler de iner. Kaç kilo aldın ki. .

kızlarrrr nasılsınız?.. bebişleri, sizleri özlüyorum.. ben biraz stresli günler geçiriyorum.. haftasonu yeni evi temizlettik.. bu haftasonu da taşınıcaz.. bu hafta hep kolilerle eşyalarla uğraşıcam.. becerebilecek miyiz bilmiyorum.. çok stres yapıyorum.. inşallah bebişim etkilenmez.. hayırlısıyla evimize yerleşelim size daha çok vakit ayırcam.. :) hepinizi öpüyorum..

gule gule kullan canım bende o bebek arabasını aldım hafta sonu ve gecen hafta emınonunden aynı anakucagını aldım cok guzel hepsi :)

Kızlar günaydın ben de bir ebe Vakası yaşamış bulunmaktayım şok şok şok
Ebem izindeydi ilk defa tanıştık. Sağolsun bilgilendirme yaptı. Ama biz şoklardayız hala eşimle
Önce tansiyonu söyledim genelde 11 çıkıyor ama geçen 13 de çıktı dedim. Dr ne dedi diye sordu. Biley demedi dedim.

Aaa dikkat edin 13 yüksek geçen bir hastam 30. Haftada 900 gr doğurdu 13 tansiyon yüzünden dedi. Tuzu ve ekmeği kes dedi. Çok dikkat et tehlikeli dedi. Neyse baya bir anlattı. Dedim neyse.
Sonra bebişin aşıları için eşimin hepatit b taşıyıcılığı var dedim. Aşılarım da yapılı dedim. Kan yoluyla bulaşır ama siz kaplarınızı ayırın dedi. Bebiş inde kaplarını ayırın dedi. Biz yine bir şok. Neyse dedim kadın haklı toist sus :)
Son bomba soğuk süt ve su içme dedi. Aa dedim o da mı tansiyonu arttırıyor. Yok dedi enfeksiyon grip olursun dedi. Ve asıl bomba Hapşurunca öksürünce mazallah erken doğum olur dedi. Ben açtım Gözlerimi kocaman eşim de Güldü resmen. Resmen güldü yani ya. Felaket tellalı bence hepsi. Doktora sordum yok normal Sınırda dedi. Olabilir sorun yok dikkat et dedi bu kadar.
Neyse dedim Allahtan kadınlar kulübünden bilinçliyim hiiiiç takmadım yani. Dinlemedim de bebişimin kalbimi zaten pıt pıt atıyor tekmeleri :)
Tetanoz oldum. Ayrıca kan aldılar 2 tüp. Bisürü şeye bakcaklarmış yine.

Az kaldı canım doğuma ondan sonra dikkat ederiz şişlikler de iner. Kaç kilo aldın ki. .
12 kilo aldım canıma slıdna çok fazla yemek yemiyorum sürekli yürüyüşte yapıyorum ama anlamadım haftaya troitlerime bakacaklar acaba bünyemi yapıyor diye inşallah doğum sonrası verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…