Kızımın mevlidi için aldığım tesbihler ve kese, her renkten 10 adet aldım simdilik sizin için bir tane keseye koydum normalde daha özenle yapilcak @toist basta snn için attım fikir olsun
Ilk gunden beri grubu takip ediyorum hem de mesaj mesaj ve hemen hemen hepinizi taniyorum :)
Ben Gizem mayis 15 beklenen dogum tarihimiz,yaklasik 12kilo aldim,Istanbul Anadolu yakasinda bir devlet okulunda matematik ogretmenligi yapiyorum :) ve ismini Yaman koyacagim bir erkek evlat bekliyorum ; inşallah.
Ve gercekten hepinizi seviyorum :)
iyi akşamlar kızlar, telefondan giriyorum tek tek alıntı yapamıyorum şu an, grip olanlar çok geçmiş olsun öncelikle; bizim gibi doktor kontrolleri olanların iyi haberlerine çok sevindim:)
Bende iyi haberler getirdim; bugün 75 gr'lık şeker yüklemesi yapıldı sonuçlarım gayet iyi çıktı sonra da yemekten sonra kızımızı gördük:)
840.42 gr olmuş boyumuzda 33.39 cm, haftası ile uyumlu gidiyor; ilk kez sırtı dönüktü ve uyuyordu, yüzü bana dönüktü bu yüzden ilk kez yüzünü göremedik usg'de
hastane dönüşü de 2. doz tetonoz aşımı oldum 3. ise Ağustos'ta olacak
bir deee hastanedeki tahlillerde idrarda bakteri çıktı ve monurol verdi doktorum, 2 hafta sonra idrar tahlili yinelenecek, umarım atlatırım... bizden de bugünlük haberler bu kadar tekrar iyi akşamlar
çok güzel canım bence iyi düşünmüşşsün
Hoşgeldin canım aramıza :)Ilk gunden beri grubu takip ediyorum hem de mesaj mesaj ve hemen hemen hepinizi taniyorum :)
Ben Gizem mayis 15 beklenen dogum tarihimiz,yaklasik 12kilo aldim,Istanbul Anadolu yakasinda bir devlet okulunda matematik ogretmenligi yapiyorum :) ve ismini Yaman koyacagim bir erkek evlat bekliyorum ; inşallah.
günaydın canım benimde testlerimin hepsi çok iyi çıktı bi sıkıntı yok ama bide buna baktırıcam bende çok detaylı bilmiyorum ama yüksek olursa kilo aldırıyor diye duymuştum druma söyledim tmm bakalım onada dediBenim gibi besleniyorsun sende canim. Bende başta ekmeyi çok tüketiyordum ama baktım kilo almiş başini gidiyor bende kestim. Bu dediğin Tiroid int hemen baktım bi ama pek bigi bulamadım, bırazdan yine bir göz atacagim. Gerçi şimdiye kadar yaptıgım testler ii ciktı ama bu yapıldımi bilmiyorum:)
10 tanesini ne kadsra aldın canım bende tek renk mavi istiyorum internetten alacam ama eminönnde haç malzemeleri olan yerde de satıluyormuşKızımın mevlidi için aldığım tesbihler ve kese, her renkten 10 adet aldım simdilik sizin için bir tane keseye koydum normalde daha özenle yapilcak @toist basta snn için attım fikir olsun
Ilk gunden beri grubu takip ediyorum hem de mesaj mesaj ve hemen hemen hepinizi taniyorum :)
10 tanesini ne kadsra aldın canım bende tek renk mavi istiyorum internetten alacam ama eminönnde haç malzemeleri olan yerde de satıluyormuş
Listen güzel ama battaniye fazla almaya gerek varmı yaz olacak diye değil ben zaten hali hazırda 5 tane almışım daha fazlasına gerek yok diye düşündüm 2 pamuklu 1 triko 2 de penyecok bildigimden degil canim, yazdim oyle. belki hava soguk olur gerekir diye. ama olmazsa kisin kullanilir diye dusunuyorum.
saol canım, bırde kulahta seker dagıtcam mevlıdde kulahlarıda aldım ama atmayı unuttum sımdı aklıma geldı :)
Listen güzel ama battaniye fazla almaya gerek varmı yaz olacak diye değil ben zaten hali hazırda 5 tane almışım daha fazlasına gerek yok diye düşündüm 2 pamuklu 1 triko 2 de penye
bende 2 tane kalın 2 tane penye aldım bencede yeterli kış olana kadar büyücekler inşallah :)bende 1 pelüs bir triko 2 penye aldım yeter diye düşünüyorum kış bebekleri olsalardı gerek olur olurdu ama
bende 2 tane kalın 2 tane penye aldım bencede yeterli kış olana kadar büyücekler inşallah :)
kaça aldın küllahların tanesini canım ben 0,75kr sordum burda..bende onu yapıcaktım ama sonra vazgeçtim bu çikolatadan sipariş vereyim dedim
http://www.haciserif.com.tr/erkek-bebek-cikolatasi-dokme-madlen.html
kaça aldın küllahların tanesini canım ben 0,75kr sordum burda..bende onu yapıcaktım ama sonra vazgeçtim bu çikolatadan sipariş vereyim dedim
http://www.haciserif.com.tr/erkek-bebek-cikolatasi-dokme-madlen.html
sonuçların için gözünaydın, bende yüzünü göremedim arkasını dönmüş uyuyordu sıpaiyi akşamlar bugün benim de şeker yüklemem vardı iyi çıktı sonucum ama kızımı göremedim bakmadı doktorHalbuki 5 dk baksa ne olurdu sanki en son 1 hafta once görmüştüm. Sen ne güzel görmüşsün kızını :)
bende çok eskiden 1 kez kullanmıştım tamamen temizlemişti, umarım bu kezde etkili olurMasaAllah bebisine canimo ilaci bende kullandim cokta etkli oldu ve kesinlikle bol bol su ic gecmis olsun:)
canım ben grip geçirdiğimde buraya yazarak paylaşmıştım doktorum bana da 500 mg verdi günde 3 kez kullandım 1 hafta olmak şartı ile; ayrıca kullanmadan önce kadın doğum doktoruma, endokronoloji doktoruna ve aile hekimine de danışarak kontrollü kullandım ve çok iyi geldi, sende danışarak kontrol altında kullanabilirsin.Kızlar doktorum antibiyotik olarak largopen verdi duyan var mı. . Hiç kullanmak istemiyorum doktorum çok hafif bir ilaç olduğunu söyledi ama prospektusunde gebelik kategorisi B dir. Gebelerde çok gerekli olmadıkça kullanılmamalıdır yazıyo
Teşekkürler canım, tüm bebişlere maşallah; 41.5 keremaşallah kızına canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?