2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

hoşgeldin canım aramıza :)

maşallah kızına canım :)

Kızlar günaydın,

Bebek beşiği için uyku seti alacağım ama kararsız kaldım. Taç'ın falan setlerinde tek kenar koruyucu var. Ama genelde dört tarafı kapatan 2'li koruyucu olanları kullanıyor herkes. Acaba hangisini almalı? Tecrübeli anneler ne der. Sizler nasıl aldınız?

Hoşgeldin canım aramıza :)

günaydın canım benimde testlerimin hepsi çok iyi çıktı bi sıkıntı yok ama bide buna baktırıcam bende çok detaylı bilmiyorum ama yüksek olursa kilo aldırıyor diye duymuştum druma söyledim tmm bakalım onada dedi

Kızımın mevlidi için aldığım tesbihler ve kese, her renkten 10 adet aldım simdilik sizin için bir tane keseye koydum normalde daha özenle yapilcak @toist basta snn için attım fikir olsun
10 tanesini ne kadsra aldın canım bende tek renk mavi istiyorum internetten alacam ama eminönnde haç malzemeleri olan yerde de satıluyormuş

hoşgeldinizz

10 tanesini ne kadsra aldın canım bende tek renk mavi istiyorum internetten alacam ama eminönnde haç malzemeleri olan yerde de satıluyormuş

7 TL YE ALDIM TOPLAMDA BANA 42 GELDİ HEPSİ BENDE EMİNONUNDE HAC MALZEMELERI SATAN YERDEN ALDIM ASLINDA 10 TANE 10 KUSUR TL YE GELIYORDU AMA PAZARLIK YAPTIK 7 TL YE VERDİ

cok bildigimden degil canim, yazdim oyle. belki hava soguk olur gerekir diye. ama olmazsa kisin kullanilir diye dusunuyorum.
Listen güzel ama battaniye fazla almaya gerek varmı yaz olacak diye değil ben zaten hali hazırda 5 tane almışım daha fazlasına gerek yok diye düşündüm 2 pamuklu 1 triko 2 de penye

Listen güzel ama battaniye fazla almaya gerek varmı yaz olacak diye değil ben zaten hali hazırda 5 tane almışım daha fazlasına gerek yok diye düşündüm 2 pamuklu 1 triko 2 de penye

bende 1 pelüs bir triko 2 penye aldım yeter diye düşünüyorum kış bebekleri olsalardı gerek olur olurdu ama

kaça aldın küllahların tanesini canım ben 0,75kr sordum burda..bende onu yapıcaktım ama sonra vazgeçtim bu çikolatadan sipariş vereyim dedim
http://www.haciserif.com.tr/erkek-bebek-cikolatasi-dokme-madlen.html

tane deılde cnm 60 tane aldım 15 e geldı bana oda, ben bu cıkolataları ve kolanya yı da hastanede dagıtcam hastanede 2
kaça aldın küllahların tanesini canım ben 0,75kr sordum burda..bende onu yapıcaktım ama sonra vazgeçtim bu çikolatadan sipariş vereyim dedim
http://www.haciserif.com.tr/erkek-bebek-cikolatasi-dokme-madlen.html

canım adet deılde 60 tane 15 tl ye aldım ben, ben bu çikolataları ve mantar şişede renkli kolanyaları hastanede dagıtcam, külahta seker ve tesbıhıde mevlıdde dagıtcam nasipse inşALLAH :)

sonuçların için gözünaydın, bende yüzünü göremedim arkasını dönmüş uyuyordu sıpa

MasaAllah bebisine canim o ilaci bende kullandim cokta etkli oldu ve kesinlikle bol bol su ic gecmis olsun:)
bende çok eskiden 1 kez kullanmıştım tamamen temizlemişti, umarım bu kezde etkili olur

canım ben grip geçirdiğimde buraya yazarak paylaşmıştım doktorum bana da 500 mg verdi günde 3 kez kullandım 1 hafta olmak şartı ile; ayrıca kullanmadan önce kadın doğum doktoruma, endokronoloji doktoruna ve aile hekimine de danışarak kontrollü kullandım ve çok iyi geldi, sende danışarak kontrol altında kullanabilirsin.

maşallah kızına canım :)
Teşekkürler canım, tüm bebişlere maşallah; 41.5 kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…