2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

eminönündenmi aldın canım bende oraya gitmek istiyorum daha uygun olur die düşünüom nişan kına düğün bütün alışverişlerimi ordan yapmıştım

Kızımın mevlidi için aldığım tesbihler ve kese, her renkten 10 adet aldım simdilik sizin için bir tane keseye koydum normalde daha özenle yapilcak @toist basta snn için attım fikir olsun
bende mevlüt için tesbih düşündüm çokda anlamlı bence bunların kutlu olanlanrı varya bende ona baktım tanesi 1 tl ye geliyor ama böle keselide biraz süslemeyle çok güzel olabilir

Benim kendi doktorum verdi 1grlik olanını günde 2 defa. Çok ağır değil mi ki..

eminönündenmi aldın canım bende oraya gitmek istiyorum daha uygun olur die düşünüom nişan kına düğün bütün alışverişlerimi ordan yapmıştım

EWET CNM BEN DAGITCAGIM HERSEYI ORDAN ALDIM BEN SADECE SON HALLERINI VERICEM UYGUNA GELDI HAVUZLUHANDA ALDIM KURU KAHVECI MEHMET EFENDININ SOKAGI COK PAHALIYDI GICIDEKSENIZ DIREK HAVUZLUHANA GIDIN DERIM ORDA HEPSI VAR BIR TEK TESBIHLERI HAC MALZEMELERI SATAN SOKAKTAN ALDIK

bende mevlüt için tesbih düşündüm çokda anlamlı bence bunların kutlu olanlanrı varya bende ona baktım tanesi 1 tl ye geliyor ama böle keselide biraz süslemeyle çok güzel olabilir

ewet bende hepsını arastırdım bu daha uyguna geldı bırde metalden agac verıcek arkadas ona asıcam o sekılde guzel bır sunum hazırlıcam stıcker cıkarırım bebısım dogunca tarıhı fln yazan guzel seyler planlıyorumda ınşALLAH yapmak nasip olur

çok teşekkürler ben direk kuru kahvecinin sokağına gidicektim bak dediğin iyi oldu inş havalar iyi olursa kar çok yağmazsa bu hafta sonu gelmek istiyoruz şehir dışındayız bi süslerimizle odası kaldı bitsin artık yaklaştıkça strese giriyorum :)

Günaydın kızlar dün akşam havuç suyu+kivi suyu içtim çok sancım oldu aklınızda olsun belki benim bünyeyle ilgili ama bilemedim

kızlar bişey sorcam kamuda çalışan için 3 haftalık yasal doğum süresi içinde 2. haftada doğum olursa 1 hafta doğum sonuna aktarılır mı?

ne demek cnm ben havuzlu hanı gezıp bısey almadan kahvecının sokaga gırdım ordan alırım dıye fıyatları gorunce sok bır sekılde havuzluhana gerı dondum ordanda baya uyguna aldım cıktım sukur bnmde besıgı fln kaldı buyuk olarak onun dısında ufak seyler kaldı, inşALLAH gıdebılırsın cnm bır an once

Listen güzel ama battaniye fazla almaya gerek varmı yaz olacak diye değil ben zaten hali hazırda 5 tane almışım daha fazlasına gerek yok diye düşündüm 2 pamuklu 1 triko 2 de penye
Olabilir canim, ben nette de bir liste gormustum, bir de arkadaslar penye battaniye cok kullanisli oluyor dediler, ona gore bisey yazdim. Gereksiz de olabilir dedigin gibi.

Erkeklerimin yeni cicileri :) Kolonyayı da buldum kızlar @toist Migrosta mavi pembe her renk vardı, kendiniz yapmak isterseniz renklendirici de vardı, sıvı gıda renklendiricisi diye geçiyor

oyy yerim çok tatlılar şişelerde çok güzel canım onları nerden buldun yazılı

Kızlar bu konuda fikri olan yok mu? Tükenecek

kızlar bişey sorcam kamuda çalışan için 3 haftalık yasal doğum süresi içinde 2. haftada doğum olursa 1 hafta doğum sonuna aktarılır mı?
evet canım arkadaşımda oldu aynısı.aktarılıyor.zaten sen iznini başlatmış bulunuyorsun.cocuk erken doğunca otomatıkman sonraya kalıyor ızınler

akşamları sırt ağrısı beni çok yoruyor.doktorum tüm ilaçlarımı bıraktırdığı için magnezyum da kullanmak istemiyorum.kullansamda faydası olmıcak belki.bu sıkıntıyı ceken varsa siz neler yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…