tane deılde cnm 60 tane aldım 15 e geldı bana oda, ben bu cıkolataları ve kolanya yı da hastanede dagıtcam hastanede 2
canım adet deılde 60 tane 15 tl ye aldım ben, ben bu çikolataları ve mantar şişede renkli kolanyaları hastanede dagıtcam, külahta seker ve tesbıhıde mevlıdde dagıtcam nasipse inşALLAH :)
ay evet yaa geçen kürklü bi mont gördüm bayıldım ama alamadım o zaman alırım diye kilosuna göre zaman geçmiyorrraynen zaten o zman montlarını giydiririz inşALLAH..
bende mevlüt için tesbih düşündüm çokda anlamlı bence bunların kutlu olanlanrı varya bende ona baktım tanesi 1 tl ye geliyor ama böle keselide biraz süslemeyle çok güzel olabilirKızımın mevlidi için aldığım tesbihler ve kese, her renkten 10 adet aldım simdilik sizin için bir tane keseye koydum normalde daha özenle yapilcak @toist basta snn için attım fikir olsun
bizde anakucağını tüm ana kucakları kampanyaya girmişti e bebekte bizde aynısının turkuazını aldık çok kaliteli geldi pufu olsun titreşimi olsun
güle güle kullanalım inşallah
Hayirli olsun canim gule gule kullanin
Benim kendi doktorum verdi 1grlik olanını günde 2 defa. Çok ağır değil mi ki..sonuçların için gözünaydın, bende yüzünü göremedim arkasını dönmüş uyuyordu sıpa
bende çok eskiden 1 kez kullanmıştım tamamen temizlemişti, umarım bu kezde etkili olur
canım ben grip geçirdiğimde buraya yazarak paylaşmıştım doktorum bana da 500 mg verdi günde 3 kez kullandım 1 hafta olmak şartı ile; ayrıca kullanmadan önce kadın doğum doktoruma, endokronoloji doktoruna ve aile hekimine de danışarak kontrollü kullandım ve çok iyi geldi, sende danışarak kontrol altında kullanabilirsin.
Teşekkürler canım, tüm bebişlere maşallah; 41.5 kere
eminönündenmi aldın canım bende oraya gitmek istiyorum daha uygun olur die düşünüom nişan kına düğün bütün alışverişlerimi ordan yapmıştım
bende mevlüt için tesbih düşündüm çokda anlamlı bence bunların kutlu olanlanrı varya bende ona baktım tanesi 1 tl ye geliyor ama böle keselide biraz süslemeyle çok güzel olabilir
çok teşekkürler ben direk kuru kahvecinin sokağına gidicektim bak dediğin iyi oldu inş havalar iyi olursa kar çok yağmazsa bu hafta sonu gelmek istiyoruz şehir dışındayız bi süslerimizle odası kaldı bitsin artık yaklaştıkça strese giriyorum :)
istersen dahiliye uzmanının da görüşünü al, ya da grip ilerlediyse yüksek dozda vermişte olabilir.Benim kendi doktorum verdi 1grlik olanını günde 2 defa. Çok ağır değil mi ki..
ay evet yaa geçen kürklü bi mont gördüm bayıldım ama alamadım o zaman alırım diye kilosuna göre zaman geçmiyorrr
Olabilir canim, ben nette de bir liste gormustum, bir de arkadaslar penye battaniye cok kullanisli oluyor dediler, ona gore bisey yazdim. Gereksiz de olabilir dedigin gibi.Listen güzel ama battaniye fazla almaya gerek varmı yaz olacak diye değil ben zaten hali hazırda 5 tane almışım daha fazlasına gerek yok diye düşündüm 2 pamuklu 1 triko 2 de penye
Erkeklerimin yeni cicileri :) Kolonyayı da buldum kızlar @toist Migrosta mavi pembe her renk vardı, kendiniz yapmak isterseniz renklendirici de vardı, sıvı gıda renklendiricisi diye geçiyor
Kızlar günaydın,
Bebek beşiği için uyku seti alacağım ama kararsız kaldım. Taç'ın falan setlerinde tek kenar koruyucu var. Ama genelde dört tarafı kapatan 2'li koruyucu olanları kullanıyor herkes. Acaba hangisini almalı? Tecrübeli anneler ne der. Sizler nasıl aldınız?
evet canım arkadaşımda oldu aynısı.aktarılıyor.zaten sen iznini başlatmış bulunuyorsun.cocuk erken doğunca otomatıkman sonraya kalıyor ızınlerkızlar bişey sorcam kamuda çalışan için 3 haftalık yasal doğum süresi içinde 2. haftada doğum olursa 1 hafta doğum sonuna aktarılır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?