Gule gule kullanin canim benimkızlar günaydın, bebişler öpüldünüz:)
herkese iyi ve hayırlı haftalar. nihayet hafta sonu bebeğimizin dolabını aldık ikeadan kurdukda. ama ahşap kokuyor. hemen yerleştirme hevesim kursağımda kaldı. 1 hafta havalandırmam lazım malesef. gatisdeki indirim çok karlı geldi bana. bez ve bakım ve temizlik ürünlerimizi de aldık. bu arada joansons bayb, dalin ve sebamedin ürünlerinde pareben içermez ibaresi yoktu kızlar. hepsini kontrol ettim ve almadım onları. niveanınkilerini aldım. uni baybidede uyarı var ama kalmamıştı. inşallah güzel günlerde kullanırız.
Eki Görüntüle 1417943 Eki Görüntüle 1417945 Eki Görüntüle 1417946 Eki Görüntüle 1417947
Eki Görüntüle 1417950
Hayatim sat yaş sehir yaz ekliyim yarin olur mu, 15 cc canim eminonunden aldik, kolonya her migrosta var ben 2 tane migrosta da gordum vucut kolonyasi diye geciyor kokusu cok hos 11 lira, kendin yapmak istersen migrosta renklendirici de var ona da bi bak istersenKac cc lik hayatim bunlar we nerden aldin siseleri kolanya her migrosta warmidir acaba bende bakayim kaca aldin bide bebisim uzun oldu biraz ama bu arada listede ben yokum benide ekle listeye bebisim kiz biliysun zaten ama adimiz daha yok
Sat 21agustos hayatim 23 yasindayim ve sakaryada yasiyorum bende burda gezip bakayim bulabilcekmiyim oyle siselerden tatlimHayatim sat yaş sehir yaz ekliyim yarin olur mu, 15 cc canim eminonunden aldik, kolonya her migrosta var ben 2 tane migrosta da gordum vucut kolonyasi diye geciyor kokusu cok hos 11 lira, kendin yapmak istersen migrosta renklendirici de var ona da bi bak istersen
Gecmis olsun canim Allah acil sifalar versinkızlar 2 gündür giremiyorum nete. babam kalp krizi geçirdi, anjiyo yaptılar apar topar, stent takıldı. annem desen ptesi radyoterapi ve kemoterapiye başlıcak. ben 3 gündür mahvolmuş haldeyim. oğluşum hep sıkıntı içinde büyüdü. çok moralsizim
MasaAllah bebisine canimKızlar çıktık doktordan, minik yavrum gayet iyiymiş 36,5 cm ve 1178 grsuyu da gayet iyi şükür
Gezmeye gidiyoruz avmye optuk, bu da göbüşEki Görüntüle 1418345
Gule gule giysin ogluslarinErkeklerimin yeni cicileri :) Kolonyayı da buldum kızlartoist Migrosta mavi pembe her renk vardı, kendiniz yapmak isterseniz renklendirici de vardı, sıvı gıda renklendiricisi diye geçiyor
MasaAllah bebisine canimiyi akşamlar kızlar, telefondan giriyorum tek tek alıntı yapamıyorum şu an, grip olanlar çok geçmiş olsun öncelikle; bizim gibi doktor kontrolleri olanların iyi haberlerine çok sevindim:)
Bende iyi haberler getirdim; bugün 75 gr'lık şeker yüklemesi yapıldı sonuçlarım gayet iyi çıktı sonra da yemekten sonra kızımızı gördük:)
840.42 gr olmuş boyumuzda 33.39 cm, haftası ile uyumlu gidiyor; ilk kez sırtı dönüktü ve uyuyordu, yüzü bana dönüktü bu yüzden ilk kez yüzünü göremedik usg'de
hastane dönüşü de 2. doz tetonoz aşımı oldum 3. ise Ağustos'ta olacak
bir deee hastanedeki tahlillerde idrarda bakteri çıktı ve monurol verdi doktorum, 2 hafta sonra idrar tahlili yinelenecek, umarım atlatırım... bizden de bugünlük haberler bu kadar tekrar iyi akşamlar
Canim kundak battanniye bende almak istiyorum ama mayistada o battanniye kalin olmszmikizlar ben bebek kiyafeti vs icin bir liste yaptim, mayis ayini da dusunerek. burda bir arkadasim 0-3 ay cok alma, daha cok 3-6 ay al dedi. cok cabuk buyuyorlar, elinde kalir dedi. biraz onu da goza onunde bulundurdum. siz de bi bakin bakalim listeye, belki aklima gelmeyen bisey kalmistir.
ha bir de bu liste Allah nasip ederse cocuk dogdugunda elimde olmasi gerekenlerin listesi. hani acil olmayanlari sonra da alabiliriz, o yuzden ayakkabi, disari kiyafetleri vs gibi seyler yok.
o Alttan ya da yandan citcitli kisa kollu badi
· 2-3 adet 0-3 aylik
· 5-6 adet 3-6 aylik
o Alttan ya da yandan citcitli uzun kollu badi
· 2-3 adet 0-3 aylik
· 2-3 adet 3-6 aylik
o Penye, bol ayakli, beli siki olmayan ve uzun kolllu tulum
· 2 adet 0-3 aylik
· 3-4 adet 3-6 aylik
o Penye, kisa pacali olabilir, beli siki olmayan ve kisa kolllu tulum
· 2 adet 0-3 aylik
· 3 adet 3-6 aylik
o Ayakli pajama altlari
· 2 adet 0-3 aylik
· 2 adet 3-6 aylik
o Normal pajama altlari
· 2 adet 0-3 aylik
· 2 adet 3-6 aylik
o Corap
· En az 7-8 cift
o Onluk
· 8-10 adet
o Penya sapka (3-4 adet), eldiven (3-4 cift). (Hastane cikisindakilerle beraber)
o Mermersahi agiz ve ter bezi
· 10-12 adet kucuk boy
· 3 adet buyuk boy
o Banyo havlusu (2 adet) veya havlu seti
o Battaniye
· Orgu veya triko battaniye : 2 adet
· Penye battaniye : 5 adet
· Kundak veya pazen battaniye : 2 adet
· Pelus battaniye : 2 adet
o Gecelik Tulum veya giyilebilir battaniye : 2 adet 3-6 aylik
o Zibin: 3-4 adet
Gayet uygun canim gule gule kullaninha bu arada dr. browns'in 2li cam biberonunu aldim, 11 dolardi. nasil sizce fiyati?
canim cok gecmis olsun, Allah acil sifalar versin insallah. Allah cok buyuk sabir versin.kızlar 2 gündür giremiyorum nete. babam kalp krizi geçirdi, anjiyo yaptılar apar topar, stent takıldı. annem desen ptesi radyoterapi ve kemoterapiye başlıcak. ben 3 gündür mahvolmuş haldeyim. oğluşum hep sıkıntı içinde büyüdü. çok moralsizim
cok bildigimden degil canim, yazdim oyle. belki hava soguk olur gerekir diye. ama olmazsa kisin kullanilir diye dusunuyorum.Canim kundak battanniye bende almak istiyorum ama mayistada o battanniye kalin olmszmi
hatta listede orgu kiyafetler de vardi, annem gelirken getirecek, onlari yazmayi unutmusum :) Ama dedigin gibi Allah nasip ederse mayis icin cok acil degil onlar.Canim kundak battanniye bende almak istiyorum ama mayistada o battanniye kalin olmszmi
Kisin tabiki kullanilir mayista sicak olursa olmaz o zamana kadar havalar nSil olur Allah bilirhatta listede orgu kiyafetler de vardi, annem gelirken getirecek, onlari yazmayi unutmusum :) Ama dedigin gibi Allah nasip ederse mayis icin cok acil degil onlar.
Slm kızlar :) bugün neşem yerinde çok şükür :) annem in kötü bir hastalığı yokmuş :) yine de tam sonuç 1 ay sonra çıkacak ama bir kaç farklı doktora gittik hepside aynı şeyi söyledi. İçimize su serpildi...
Erkeklerimin yeni cicileri :) Kolonyayı da buldum kızlartoist Migrosta mavi pembe her renk vardı, kendiniz yapmak isterseniz renklendirici de vardı, sıvı gıda renklendiricisi diye geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?