2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gule gule kullanin canim benim

Kac cc lik hayatim bunlar we nerden aldin siseleri kolanya her migrosta warmidir acaba bende bakayim kaca aldin bide bebisim uzun oldu biraz ama bu arada listede ben yokum benide ekle listeye bebisim kiz biliysun zaten ama adimiz daha yok
Hayatim sat yaş sehir yaz ekliyim yarin olur mu, 15 cc canim eminonunden aldik, kolonya her migrosta var ben 2 tane migrosta da gordum vucut kolonyasi diye geciyor kokusu cok hos 11 lira, kendin yapmak istersen migrosta renklendirici de var ona da bi bak istersen

Sat 21agustos hayatim 23 yasindayim ve sakaryada yasiyorum bende burda gezip bakayim bulabilcekmiyim oyle siselerden tatlim

Gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin

MasaAllah bebisine canim o ilaci bende kullandim cokta etkli oldu ve kesinlikle bol bol su ic gecmis olsun:)

kizlar ben bebek kiyafeti vs icin bir liste yaptim, mayis ayini da dusunerek. burda bir arkadasim 0-3 ay cok alma, daha cok 3-6 ay al dedi. cok cabuk buyuyorlar, elinde kalir dedi. biraz onu da goza onunde bulundurdum. siz de bi bakin bakalim listeye, belki aklima gelmeyen bisey kalmistir.
ha bir de bu liste Allah nasip ederse cocuk dogdugunda elimde olmasi gerekenlerin listesi. hani acil olmayanlari sonra da alabiliriz, o yuzden ayakkabi, disari kiyafetleri vs gibi seyler yok.

o Alttan ya da yandan citcitli kisa kollu badi
· 2-3 adet 0-3 aylik
· 5-6 adet 3-6 aylik

o Alttan ya da yandan citcitli uzun kollu badi
· 2-3 adet 0-3 aylik
· 2-3 adet 3-6 aylik

o Penye, bol ayakli, beli siki olmayan ve uzun kolllu tulum
· 2 adet 0-3 aylik
· 3-4 adet 3-6 aylik

o Penye, kisa pacali olabilir, beli siki olmayan ve kisa kolllu tulum
· 2 adet 0-3 aylik
· 3 adet 3-6 aylik

o Ayakli pajama altlari
· 2 adet 0-3 aylik
· 2 adet 3-6 aylik

o Normal pajama altlari
· 2 adet 0-3 aylik
· 2 adet 3-6 aylik

o Corap
· En az 7-8 cift

o Onluk
· 8-10 adet

o Penya sapka (3-4 adet), eldiven (3-4 cift). (Hastane cikisindakilerle beraber)

o Mermersahi agiz ve ter bezi
· 10-12 adet kucuk boy
· 3 adet buyuk boy

o Banyo havlusu (2 adet) veya havlu seti

o Battaniye
· Orgu veya triko battaniye : 2 adet
· Penye battaniye : 5 adet
· Kundak veya pazen battaniye : 2 adet
· Pelus battaniye : 2 adet

o Gecelik Tulum veya giyilebilir battaniye : 2 adet 3-6 aylik

o Zibin: 3-4 adet

ha bu arada dr. browns'in 2li cam biberonunu aldim, 11 dolardi. nasil sizce fiyati?

Canim kundak battanniye bende almak istiyorum ama mayistada o battanniye kalin olmszmi

canim cok gecmis olsun, Allah acil sifalar versin insallah. Allah cok buyuk sabir versin.

Canim kundak battanniye bende almak istiyorum ama mayistada o battanniye kalin olmszmi
cok bildigimden degil canim, yazdim oyle. belki hava soguk olur gerekir diye. ama olmazsa kisin kullanilir diye dusunuyorum.

hatta listede orgu kiyafetler de vardi, annem gelirken getirecek, onlari yazmayi unutmusum :) Ama dedigin gibi Allah nasip ederse mayis icin cok acil degil onlar.

hatta listede orgu kiyafetler de vardi, annem gelirken getirecek, onlari yazmayi unutmusum :) Ama dedigin gibi Allah nasip ederse mayis icin cok acil degil onlar.
Kisin tabiki kullanilir mayista sicak olursa olmaz o zamana kadar havalar nSil olur Allah bilir

Kızımın mevlidi için aldığım tesbihler ve kese, her renkten 10 adet aldım simdilik sizin için bir tane keseye koydum normalde daha özenle yapilcak toist basta snn için attım fikir olsun

Eklentiler

• IMG_20150216_202720.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG_20150216_202647.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 120
  • IMG_20150216_202604.webp
    59,5 KB · Görüntüleme: 125

canım gozunuzaydın ne guzel bır haber:)

Erkeklerimin yeni cicileri :) Kolonyayı da buldum kızlar toist Migrosta mavi pembe her renk vardı, kendiniz yapmak isterseniz renklendirici de vardı, sıvı gıda renklendiricisi diye geçiyor

canım gule gule giysin bebeişler inşALLAH hepsi cok guzeller :) kolonya içinde saol bende bakıyım mıgrosa

Kızlar doktorum antibiyotik olarak largopen verdi duyan var mı. . Hiç kullanmak istemiyorum doktorum çok hafif bir ilaç olduğunu söyledi ama prospektusunde gebelik kategorisi B dir. Gebelerde çok gerekli olmadıkça kullanılmamalıdır yazıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…