2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hoşgeldin aramıza :) Allahım bebeğinin hayırla sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah :)

Gozun aydin canim cok sevindim

Hosgeldin aramiza gizem..Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin

Kizlar hastaneye gittim ama hic bsey yapamayiz dediler malesef ki bisey yapamadilar grip icin kulak buun bogaza yonel dediler

Kizlar hastaneye gittim ama hic bsey yapamayiz dediler malesef ki bisey yapamadilar grip icin kulak buun bogaza yonel dediler
cnm ballı limonlu ıhlamur fayda eder mı acaba denedın mı bide boğazına tulbent gıbı bısey sararsan sıcak tutar bogazlarını rahatlatr ınsaallah

Cok tesekkur ederim safakmeley :) erkek denilip sonradan aa kiz gorunen melegin annesi deil mi :)

Rica etsem hamilelik takvimi,profil fotografi gibi eklentileri ve alintilari nereden nasil yapiyoruz aciklayabilir misiniz :)
Aynen o benim :):)
hamilelik takvimini yapmışsın zaten :):) alıntıları ya çoklu alıntı ya da sadece cevapla diyerek tekli alıntı yapabilirsin, çoklu alıntıya tıkladığında 5 mesaj seçtin atıyorum en son en altta cevabın yazıldığı kutucukta alıntıları ekle var ona tıklayıp tek tek cevap yazabilirsin :) bu sayede 5 mesaja cevap verirsin :) resimleri dosya yükleden yapıyorsun, resim seçip cevapla diyorsun :) Ben yazana kadar çözdün sen hepsini :):)

Geçmiş olsun canım a101'de doğal zencefil şekeri satılıyor ondan al anında etki ediyor, onun dışında tavuk suyu çorbası, kivi, portakal, greyfurt yiyip içeceksin bunları çok önemli veee bol bol su en az 3 lt, artı kendini yormayıp yatacaksın, terleyeceksin.. Öpüyorum

iyi akşamlar kızlar, telefondan giriyorum tek tek alıntı yapamıyorum şu an, grip olanlar çok geçmiş olsun öncelikle; bizim gibi doktor kontrolleri olanların iyi haberlerine çok sevindim:)
Bende iyi haberler getirdim; bugün 75 gr'lık şeker yüklemesi yapıldı sonuçlarım gayet iyi çıktı sonra da yemekten sonra kızımızı gördük:)
840.42 gr olmuş boyumuzda 33.39 cm, haftası ile uyumlu gidiyor; ilk kez sırtı dönüktü ve uyuyordu, yüzü bana dönüktü bu yüzden ilk kez yüzünü göremedik usg'de
hastane dönüşü de 2. doz tetonoz aşımı oldum 3. ise Ağustos'ta olacak
bir deee hastanedeki tahlillerde idrarda bakteri çıktı ve monurol verdi doktorum, 2 hafta sonra idrar tahlili yinelenecek, umarım atlatırım... bizden de bugünlük haberler bu kadar tekrar iyi akşamlar

Hoşgeldin Yaman paşan hayırlı olsun

cnm ballı limonlu ıhlamur fayda eder mı acaba denedın mı bide boğazına tulbent gıbı bısey sararsan sıcak tutar bogazlarını rahatlatr ınsaallah
Canim ihlamur falan iciyorum portakal falanda yiyorum ama rahatlayamadim bi insallah bu aksam rahat uyurum dun aksam hic uyuyamadim

Saol hayatim Allah razi olsun

iyi akşamlar bugün benim de şeker yüklemem vardı iyi çıktı sonucum ama kızımı göremedim bakmadı doktor Halbuki 5 dk baksa ne olurdu sanki en son 1 hafta once görmüştüm. Sen ne güzel görmüşsün kızını :)

çok geçmiş olsun canım malesef gribi doğal yollarla atlatman lazım sadece ateşin 37,5 i geçerse bekleme sakın hemen doktora git ateş Allah korusun bebişine zarar verebilir

çok geçmiş olsun canım malesef gribi doğal yollarla atlatman lazım sadece ateşin 37,5 i geçerse bekleme sakın hemen doktora git ateş Allah korusun bebişine zarar verebilir
Atesim yok sukurki canim ama atesli olsam nasil olurum bilmiyoum yataklara dustum resmen reflude war bide migdem bogazim eksimeye basladi uyuyamiyorum gene

Hayirli olsun canim gule gule kullanin

Erkeklerimin yeni cicileri :) Kolonyayı da buldum kızlar @toist Migrosta mavi pembe her renk vardı, kendiniz yapmak isterseniz renklendirici de vardı, sıvı gıda renklendiricisi diye geçiyor
Kac cc lik hayatim bunlar we nerden aldin siseleri kolanya her migrosta warmidir acaba bende bakayim kaca aldin bide bebisim uzun oldu biraz ama bu arada listede ben yokum benide ekle listeye bebisim kiz biliysun zaten ama adimiz daha yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…