- 4 Kasım 2014
- 2.250
- 3.408
- 168
Maşallah senin yavruna, bundan sonra çok hızlı büyüyecekler inanamayacağız :):)iyi akşamlar kızlar, telefondan giriyorum tek tek alıntı yapamıyorum şu an, grip olanlar çok geçmiş olsun öncelikle; bizim gibi doktor kontrolleri olanların iyi haberlerine çok sevindim:)
Bende iyi haberler getirdim; bugün 75 gr'lık şeker yüklemesi yapıldı sonuçlarım gayet iyi çıktı sonra da yemekten sonra kızımızı gördük:)
840.42 gr olmuş boyumuzda 33.39 cm, haftası ile uyumlu gidiyor; ilk kez sırtı dönüktü ve uyuyordu, yüzü bana dönüktü bu yüzden ilk kez yüzünü göremedik usg'de
hastane dönüşü de 2. doz tetonoz aşımı oldum 3. ise Ağustos'ta olacak
bir deee hastanedeki tahlillerde idrarda bakteri çıktı ve monurol verdi doktorum, 2 hafta sonra idrar tahlili yinelenecek, umarım atlatırım... bizden de bugünlük haberler bu kadar tekrar iyi akşamlar
Teşekkür ettikkk :)MasaAllah bebisine canim
Doğum günün kutlu olsun, ailenle ve sevdiklerinle hep mutlu ol inşallah :)Bugün annesi 28 yasinda oğlu 28 haftalik tesadufun bolesi :)
Teşekkür ettik efendim o sizin gözlerinizin muhteşemliğiWuhhuuuuuuumuhteşem anne kıza maşallah
Bilmiyorumki bende doldurayim dursun diyorum ama bisey olurmu bilmiyorum mantara temas etmicek sekilde dolarsa sorun olmaz sanirimÇok teşekkürler canım benim inşallahh
Teşekkürler canım, biz biraz fanatiğiz onlara da yansıycak sanırım buŞuan maç izliyoruz gol attıkça tekmeliyor sıpalar
Doldurdum canım biraz ama tekrar boşaltırım olmazsa, bişey olur mu ki
evet canım arkadaşımda oldu aynısı.aktarılıyor.zaten sen iznini başlatmış bulunuyorsun.cocuk erken doğunca otomatıkman sonraya kalıyor ızınler
aktarılıyorsanırım canım bende geçen gün personele sormuştum öyle bişeyler dedi ama üstünde pek durmadım daha zaman var diye
Benim dr hesabına göre doğum aslında sat a göre doğumum 17 mayıs ama bana 8 mayıs gibi geliyor dr 5 hafta aktarmayı 1 hafta önce olsun diyecektim budurumda gerek kalmaz yanarmı acaba diye düşünmüştüm.çok net evet :)
Teşekkür ederim.
Doğru canımhm ben grip için kullandım, ama enfeksiyon varsa antibiyotik olmadan atlamazsın ki daha sonra ilerlemesin bi de
Aksam basliyim o zaman canimCanım ben bv largopeni dış ağrisı için kullanmıştım iltihap vardı ama çok öncexdı sanada çok gerekli olmsaydı dr.unda vermezdi ihmal etme kullan tatlım
Öyle mi bilmiyordum canım doktor o gün çok yoğundu yanlışlıkla mı yazdı diye düşündüm bir anAdaisyLove b katagorisi gebelikte kullaniliyor canim rahatol bende 2 kere agumentin kullandim dr verdi
Evet canim bir an evvel başla vakit kaybetme insaAllah hemencicik geçerDoğru canım
Aksam basliyim o zaman canim
Öyle mi bilmiyordum canım doktor o gün çok yoğundu yanlışlıkla mı yazdı diye düşündüm bir an
30 olmussuncanım :)Evet canim bir an evvel başla vakit kaybetme insaAllah hemencicik geçer
Inşallah canım teşekkür ederimEvet canim bir an evvel başla vakit kaybetme insaAllah hemencicik geçer
Ayy evet tatlım iyice heyecan bastı beni ilk doğum yapanlardan olcam sanirım :) Allah nasib ederse30 olmussuncanım :)
Benim de dikkatimi o çekti tam soyleyecektim baktım sen yazmışsın :) yaşasın 30.haftalara da geldik az kaldı30 olmussuncanım :)
şaka maka gecıo ıste :) ınsallah canım normaldogum yada sezeryan dedımı. sezeryansa dahada erken olur artıkAyy evet tatlım iyice heyecan bastı beni ilk doğum yapanlardan olcam sanirım :) Allah nasib ederse
Rica ederim tatlım :)Inşallah canım teşekkür ederim
Yok canım henüz konuşmadik ama ben bir sorun olmadıği sürece normal istiyorumşaka maka gecıo ıste :) ınsallah canım normaldogum yada sezeryan dedımı. sezeryansa dahada erken olur artık
evet 30 ları gorunce daha bı heyecan basıo.Benim de dikkatimi o çekti tam soyleyecektim baktım sen yazmışsın :) yaşasın 30.haftalara da geldik az kaldı
BurcuMelek
Evet canım 30,u devirdim Allah,ın izniyle emel var bi arkadaş daha vardi ama ismini hatirlamayorum şuan sayili gün seninde geçicek hemen somra doğum hikayelerimizi paylaşcaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?