2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Maşallah senin yavruna, bundan sonra çok hızlı büyüyecekler inanamayacağız :):)

MasaAllah bebisine canim
Teşekkür ettikkk :)

Bugün annesi 28 yasinda oğlu 28 haftalik tesadufun bolesi :)
Doğum günün kutlu olsun, ailenle ve sevdiklerinle hep mutlu ol inşallah :)
Wuhhuuuuuuu muhteşem anne kıza maşallah
Teşekkür ettik efendim o sizin gözlerinizin muhteşemliği

Bilmiyorumki bende doldurayim dursun diyorum ama bisey olurmu bilmiyorum mantara temas etmicek sekilde dolarsa sorun olmaz sanirim

evet canım arkadaşımda oldu aynısı.aktarılıyor.zaten sen iznini başlatmış bulunuyorsun.cocuk erken doğunca otomatıkman sonraya kalıyor ızınler

hm ben grip için kullandım, ama enfeksiyon varsa antibiyotik olmadan atlamazsın ki daha sonra ilerlemesin bi de
Doğru canım
Canım ben bv largopeni dış ağrisı için kullanmıştım iltihap vardı ama çok öncexdı sanada çok gerekli olmsaydı dr.unda vermezdi ihmal etme kullan tatlım
Aksam basliyim o zaman canim
AdaisyLove b katagorisi gebelikte kullaniliyor canim rahatol bende 2 kere agumentin kullandim dr verdi
Öyle mi bilmiyordum canım doktor o gün çok yoğundu yanlışlıkla mı yazdı diye düşündüm bir an

şuanda arkadaşımda aynı durumda izne çıktı kanaması geldi daha 2 hafta var ama doğumu bugün yarın olur kalan izni doğum sonrasına atılacakmış öyle demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…