Evet canım daha dün gibi ilk kalp atısini duyduğumda ağlamıstim tekmeleri yıyene kadar inanamiyodum icımde bebeğimin büyüdüğûne şhmdı ise doğumu bekliyoquz ne güzel bi duyguymuş bu Allah kimsenin kucağını bos bırakmasin insaAllahBenim de dikkatimi o çekti tam soyleyecektim baktım sen yazmışsın :) yaşasın 30.haftalara da geldik az kaldı
BurcuMelek
Günaydin amin canım bende korkuyorum ama o an geldiınde Allah tarafından bi cesaret gelıyo tanıdığim anneler hep böyle söylûyo bide olumsuz dnğum hikayeleri okuma dinleme çok etkilenırsin canımKızlar günaydın,,ben doğumu düşündükçe korkuyorum,,elbette oğluma kavuşmak istiyorum ama doğum anını da düşünmeden edemiyorum,inş Allah yardımcımız olsun,bi avazda kurtarsın hepimizi,sağlıklı bir şekilde evlatlarımıza kavuştursun.Öpüyorum hepinizi
cok yogun olunca A kategorisi yeterli degilmis canim B katagorisini rahatlikla kullandiriyorlarmis rahat olDoğru canım
Aksam basliyim o zaman canim
Öyle mi bilmiyordum canım doktor o gün çok yoğundu yanlışlıkla mı yazdı diye düşündüm bir an
evet kullanamadıklarımız aktarılıyorkızlar bişey sorcam kamuda çalışan için 3 haftalık yasal doğum süresi içinde 2. haftada doğum olursa 1 hafta doğum sonuna aktarılır mı?
Vallah canim okadar uzulme, Yurt dişında hıc ultrasona bakmıyorlar bile.iyi akşamlar bugün benim de şeker yüklemem vardı iyi çıktı sonucum ama kızımı göremedim bakmadı doktorHalbuki 5 dk baksa ne olurdu sanki en son 1 hafta once görmüştüm. Sen ne güzel görmüşsün kızını :)
Mevlüt'e hediyemi veriliyorKızımın mevlidi için aldığım tesbihler ve kese, her renkten 10 adet aldım simdilik sizin için bir tane keseye koydum normalde daha özenle yapilcak @toist basta snn için attım fikir olsun
Mevlüt'e hediyemi veriliyor
Ay çok tatlısın ya güldürdün beni, mevlüte hediye verilmiyor (tabi yanlışlıkla yazmadıysan), mevlütte; kuran okunuyor, gelenlere nane şekeri ya da lokum verilir, tören yemekli ya da pastalı börekli yapılır, şimdilerde hediye olarak başka şeylerde veriliyor (tesbih gibi), bebeğin kırkı çıkınca yapılır. Aslında aile arasında da yapılır illaki davete gerek yok tabi. Kırk suyuyla yıkanır yıkanırken de söylenen bişeyler vardı, şimdi hatırımda değil.Mevlüt'e hediyemi veriliyor
Bence yapacak bir şey yok canım ben 27-3 oldum şimdi hergün olmazsada azaldı agrılarım.midem ağrıyo yaaaa
mide ağrısı çekip doktora danışan var mı arkadaşlar
3 gündür midem ağrıyo sabah kahvaltıdan sonra ve akşam 8-9 gibi belimi büküyo bu ağrı
süt müt dediler ama sütle falan geçecek gibi değil
Tesekkurler canim :)Gule gule giysin ogluslarin
Tesekkurler canim insallahh.. Ne demek canim benimm rica ederim, tesbihler de cok hoss imrendim valla, ben mevlut yapamiycam galiba ama yaparsam tesbihlerden alicam :)canım gule gule giysin bebeişler inşALLAH hepsi cok guzeller :) kolonya içinde saol bende bakıyım mıgrosa
Tesekkur ederiz kuzum eminonunden aldik :)oyy yerim çok tatlılar şişelerde çok güzel canım onları nerden buldun yazılı
Dogum gunun kutlu olsun cnm ailenle sevdiklerinle nice mutlu senelereBugün annesi 28 yasinda oğlu 28 haftalik tesadufun bolesi :)
Ona ben de dikkat ettim doldururken, bakalimm bisey olmaz heralde yaBilmiyorumki bende doldurayim dursun diyorum ama bisey olurmu bilmiyorum mantara temas etmicek sekilde dolarsa sorun olmaz sanirim
Ay çok tatlısın ya güldürdün beni, mevlüte hediye verilmiyor (tabi yanlışlıkla yazmadıysan), mevlütte; kuran okunuyor, gelenlere nane şekeri ya da lokum verilir, tören yemekli ya da pastalı börekli yapılır, şimdilerde hediye olarak başka şeylerde veriliyor (tesbih gibi), bebeğin kırkı çıkınca yapılır. Aslında aile arasında da yapılır illaki davete gerek yok tabi. Kırk suyuyla yıkanır yıkanırken de söylenen bişeyler vardı, şimdi hatırımda değil.
yediklerime dikkat ediyorum ama geçmiyo yemek yemekten korkuyorumBence yapacak bir şey yok canım ben 27-3 oldum şimdi hergün olmazsada azaldı agrılarım.
En son kuru sogan yedim yemeyin yanında Çığ Çığ, nasıl ağrıdı anlatamam. Portakal, mandalın ve meyve suların bazılarını azalttım malesef.
Mıgdenın tam hızasında sırtıma kadar vuruyor, sağıma soluma donsem fızzzz
Bebek büyüdüğü için baskı yapıyor ve eşkili şeylere tüketmeyı azaltırsan sende az rahat Ede bilirsin
Fikir güzelde, saten çok masraf Yapılıyor, ehhh türkıye kadar hesaplı bir ülkedede yaşamiyorumki, bakalım artık ne olacakBen vercem canım kulahta şeker ve tesbih inşALLAH istege gore yanı illa bir zorunluluk yok hediye için ...
o günleri görürüz inşallah canım eşim hergün gün sayıyor önceden sabahları günaydın der kalkardı şimdide ne zman doğacak bu çocuk diyo gözünün açar açmazEvet canım 30,u devirdim Allah,ın izniyle emel var bi arkadaş daha vardi ama ismini hatirlamayorum şuan sayili gün seninde geçicek hemen somra doğum hikayelerimizi paylaşcaz :)
Sırta vuran ağrınız varsa doğumdan sonra safranıza bir baktırın derim, yıllarca mide ağrısı diye çektim ordan biliyorum. Geçmiş olsun bu arada.Bence yapacak bir şey yok canım ben 27-3 oldum şimdi hergün olmazsada azaldı agrılarım.
En son kuru sogan yedim yemeyin yanında Çığ Çığ, nasıl ağrıdı anlatamam. Portakal, mandalın ve meyve suların bazılarını azalttım malesef.
Mıgdenın tam hızasında sırtıma kadar vuruyor, sağıma soluma donsem fızzzz
Bebek büyüdüğü için baskı yapıyor ve eşkili şeylere tüketmeyı azaltırsan sende az rahat Ede bilirsin
Yok kuzum korkma! Güzel düşün güzel olsun.yediklerime dikkat ediyorum ama geçmiyo yemek yemekten korkuyorum
bi arkadaşım var hamileliğinin 27 haftasından sonra mide ağrısı başlamış ve geceleri dahi uyuyamıyordum yayılan bir ağrı vardı dedi sonra help sendromu demişler bebeğini kaybetti kendisi ölümden döndü bende korkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?