2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
hiç de iğrenç değil canım çok doğal bişey insanlar ayıp karşılasada işte ben geğiremiyorum sakız falan çiğniyorum ama yok zaten normalde de ne kadar ne yersem yiyeyim hiç geğiremiyorum. sanki mideme taş oturmuş gibi oğluşumun kafasını tam midemin altında hissediyorum aslında arada zıplıyo o mu ağrıtıyo acaba
kuzucum benm ondan gelen her derde eyvallah o iyi olsun yeter
tek üzüntüm tam karnım doyasıya yemek yiyemiyorum oğluşumun beslenmesi etkilenecek

Vallah bende pek geyiremiyorum eskısıne göre ama geyirmek için ne taklalar atıyoruz,
Sağıma, soluma dönüyorum, eşim sırtıma masaj yapıyor çıksın dıye, ama baktık olmuyo en kötüsü ve aksını bır ıkı Yudum cola ıcıyorum :) evet canım herkes Sakız sakız dıyorda, asıl hava kaçırdığı ıcın ağızdan, mıgdeye ıyı gelmiyormuş . Şahsen yinele o yöntemide denedım ama rahatlatmadı Sakız falan.

Ne güzel annesi bak, ondan gelen her derde razıyım dıyorsan:) bende şahsen aynen böyle dıyorum o Yüzden mıgde ılacınıda almayı kabul etmedım
Cekecegız bıraz daha, çok az kaldı:))))

İnşallah yapabilirsin canım bebeişlere mevlid, mevlid için bana en mantıklısı tesbıh geliyor hem gelenlere takılırım yavrumada bırer tesbıh cekın dıye :)

Fikir güzelde, saten çok masraf Yapılıyor, ehhh türkıye kadar hesaplı bir ülkedede yaşamiyorumki, bakalım artık ne olacak

hemde ne masraf ki ben cocugun kıyafetlerını nerdeyse hiç almadım hep annemler aldı ama gıne gıvır zıvıra bır dunya para gıdıyor ama içimde kalmasın dedım herseyı yapmaya calısıyorum, snn işin zor pahalı bır ulkede olman bızı bura bıle zorluyor bazen

Vallah canim okadar uzulme, Yurt dişında hıc ultrasona bakmıyorlar bile.
En son ben 20 hafta iken Görmüştum, doğuma kadar toplam 1 x daha ultrason yapıyorlar, tamam
Ayy valla ne zormuş öyle de. Benim doktor 3 haftada bir çağırıyor zaman geçmek bilmiyor :)
Mide ağrısından ben de çok çekiyorum 1 aydır. Rennie duo şurup verdi doktor ama onun da bazen faydası olmuyor. 5-6 kez acile gittim ağrıdan serum taktılar. Yapacak fazla bişey yok ama yastığını yükselt yatarken bi de mideni çok doldurma az az ye. Ben öyle yapıyorum ama ağrı tuttu mu tutuyor yine de. Sabredecez mecbur miniklerimiz için :)

Hemde ne masraf canım, birde ilk çocuk diyemi bilmiyorum, ama mesela her hıtıyacı için şu kadar mıktarı acmayalım dedıgımız halde elımız, gözümüz en pahalısına gıttı hep. Bır isimli havlu için 18 euro ödedım ya ona bile yanıyorum, çünkü biliyorum aslında deyeri kesinlikle okadar olmadığını, neyse artık:)

Annler aldığına göre pek heveslenıyorlar torunları için, ne güzel, maşallah onlara,
Benim ailemde hep almiş ama ben kesinlikle hesaba katmiyorum niye? Mesela gitmişler Kişilik tulum altmışlar 0-3 ay, ne kadar bilinçsiz alınmış değilmi? ama oysa ne tatlı bir şey, yanlız Çocuk mayısda doğuyor, eh kiş olduğunda onun içine sığmayacak bile ayıp falan Olmasın diye başda uyarmadim salak gibi, ama tam düşündüğüm gibi oldu o yüzden ben hep kendim aldım Yaptım, hedıyelerın bir coguda kalacak gibi

önemli olan görünüş çok fit görünüyorsun maşallah sana.sen 14 kilo almışsın ama bebeğinde baya büyümüş.o da kilo almış.

annen canım o uyarsana ne olcak ben uyarırdım kı bnm uyarmama gerek yok onlar sureklı yaz cocugu dıyıp duruyorlar ve aldıklarının cogunu bırlıkte alıyoruz ben goruyorum gormesemde sıkıntı olmuyor bızdede orgu yeleklerde dıger orgu urunlerınde sıkıntı var hem kaynanam hem annem sureklı oruyor ormeyın o kdr dıyorum kalıcak bunların yarısı yazık dıyorum kımse benı takmıyor bende bosverdım artık yapsınlar

Bende başda sinirleniyordum, sizlerle kıyaslıyordum ama burda sağlık sıgortası falan fılanı çok farklı düzenlenmiş. Yanlız sık sık ultrason yapmak sakıncalı değilmi
Bende bu hafta îtibâren 3 haftada 1 gıdecegım, ama dedıgım gibi ultrason yok.
Ben her serverinde ıdrarımı götürüyorum, tansıyon ve kg'ya bakıyorlar.
Bugün mesela kan alıp baktılar ama işte ultrason yerıne sadece kalbini diniyorlar

Benimde ögle bir yapım var, önce kımseye bir şey aldırmak istemedım, kıyamadığımız için,ama sonuçta ne desemde yapacaklar, insan en azından uyarır neyse artık aldıklarını görünce bir kağıda yazdım artık hangı ay hangı beden diye

Resminden beli örgülü bol bol hedıyesı olacağı bizim burda çok Pahalı o örgülü Kıyafetler keşke beim anneminde elinde gelse, ama malesef
Ben şimdi kendım bir battaniye başladım ama yetiştıre bileceğimi sanmiyorum

bende ılk baslardan almayın fln dıye cok sızlandım ama kımse takmadı benı heveslerı benden fena artık hıc almayın demıyorum ztn takan olmuyor, ıyı yapmıssın cnm zararın neresınden donersen kardır artık ayına gore alırlar :) ne guzelkı senın elınden gelıyor bızdede ben oremem oyle seyler neysekı yapan var

İnşallah yapabilirsin canım bebeişlere mevlid, mevlid için bana en mantıklısı tesbıh geliyor hem gelenlere takılırım yavrumada bırer tesbıh cekın dıye :)
İnsallah canim ama uzagiz herkesten, cok zor yani.. Artik burda mevlut yapanlara soyliycem bize de dua edin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…