- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
Tamam, önlerin için TSK ederım canimSırta vuran ağrınız varsa doğumdan sonra safranıza bir baktırın derim, yıllarca mide ağrısı diye çektim ordan biliyorum. Geçmiş olsun bu arada.
hiç de iğrenç değil canım çok doğal bişey insanlar ayıp karşılasada işte ben geğiremiyorum sakız falan çiğniyorum ama yok zaten normalde de ne kadar ne yersem yiyeyim hiç geğiremiyorum. sanki mideme taş oturmuş gibi oğluşumun kafasını tam midemin altında hissediyorum aslında arada zıplıyo o mu ağrıtıyo acabaYok kuzum korkma! Güzel düşün güzel olsun.
Mıgde ekşimesi nerdeyse her hamile kadında oluyor, ben gibi bir çok arkadaş var burda.
Yemeyini ye az, az ama sık sık.
Aslında komik olacak yada ıyrencama ben geyırınce mıgdem çok rahatlıyor
Ama ögle bir, ıkı geyırme degil
Vallah bende pek geyiremiyorum eskısıne göre ama geyirmek için ne taklalar atıyoruz,hiç de iğrenç değil canım çok doğal bişey insanlar ayıp karşılasada işte ben geğiremiyorum sakız falan çiğniyorum ama yok zaten normalde de ne kadar ne yersem yiyeyim hiç geğiremiyorum. sanki mideme taş oturmuş gibi oğluşumun kafasını tam midemin altında hissediyorum aslında arada zıplıyo o mu ağrıtıyo acaba
kuzucum benm ondan gelen her derde eyvallah o iyi olsun yeter
tek üzüntüm tam karnım doyasıya yemek yiyemiyorum oğluşumun beslenmesi etkilenecek
o günleri görürüz inşallah canım eşim hergün gün sayıyor önceden sabahları günaydın der kalkardı şimdide ne zman doğacak bu çocuk diyo gözünün açar açmaz
Tesbih ve keseyi nekadara nerden aliyorsunuz canimBen vercem canım kulahta şeker ve tesbih inşALLAH istege gore yanı illa bir zorunluluk yok hediye için ...
Tesekkurler canim :)
Tesekkurler canim insallahh.. Ne demek canim benimm rica ederim, tesbihler de cok hoss imrendim valla, ben mevlut yapamiycam galiba ama yaparsam tesbihlerden alicam :)
Tesekkur ederiz kuzum eminonunden aldik :)
Dogum gunun kutlu olsun cnm ailenle sevdiklerinle nice mutlu senelere
Ona ben de dikkat ettim doldururken, bakalimm bisey olmaz heralde ya
Ben surekli diyorum aetik alir kizina bakarsundiyre simdiden asiliyorun garibim oda ne kadar hevesliyse tamm ben bakarimm diyo insallah diyorumbenım esimde pek bi merakli ama inşaAllah doğuncada böyle ilgili baba olurlar
Fikir güzelde, saten çok masraf Yapılıyor, ehhh türkıye kadar hesaplı bir ülkedede yaşamiyorumki, bakalım artık ne olacak
Tesbih ve keseyi nekadara nerden aliyorsunuz canim
Oh oh negüzel benim yerimede gez canim sonrada aldığın cicileri paylaş :)Isten izin aldim e bebege gidiyorum avmye kafayi siyirdim o kadar isi biraktim gidip biraz kizima ciciler aliyim :)
Ayy valla ne zormuş öyle de. Benim doktor 3 haftada bir çağırıyor zaman geçmek bilmiyor :)Vallah canim okadar uzulme, Yurt dişında hıc ultrasona bakmıyorlar bile.
En son ben 20 hafta iken Görmüştum, doğuma kadar toplam 1 x daha ultrason yapıyorlar, tamam
Mide ağrısından ben de çok çekiyorum 1 aydır. Rennie duo şurup verdi doktor ama onun da bazen faydası olmuyor. 5-6 kez acile gittim ağrıdan serum taktılar. Yapacak fazla bişey yok ama yastığını yükselt yatarken bi de mideni çok doldurma az az ye. Ben öyle yapıyorum ama ağrı tuttu mu tutuyor yine de. Sabredecez mecbur miniklerimiz için :)midem ağrıyo yaaaa
mide ağrısı çekip doktora danışan var mı arkadaşlar
3 gündür midem ağrıyo sabah kahvaltıdan sonra ve akşam 8-9 gibi belimi büküyo bu ağrı
süt müt dediler ama sütle falan geçecek gibi değil
Hemde ne masraf canım, birde ilk çocuk diyemi bilmiyorum, ama mesela her hıtıyacı için şu kadar mıktarı acmayalım dedıgımız halde elımız, gözümüz en pahalısına gıttı hep. Bır isimli havlu için 18 euro ödedım ya ona bile yanıyorum, çünkü biliyorum aslında deyeri kesinlikle okadar olmadığını, neyse artık:)hemde ne masraf ki ben cocugun kıyafetlerını nerdeyse hiç almadım hep annemler aldı ama gıne gıvır zıvıra bır dunya para gıdıyor ama içimde kalmasın dedım herseyı yapmaya calısıyorum, snn işin zor pahalı bır ulkede olman bızı bura bıle zorluyor bazen
önemli olan görünüş çok fit görünüyorsun maşallah sana.sen 14 kilo almışsın ama bebeğinde baya büyümüş.o da kilo almış.:):):) Kocaman oldu teyzesiiii, yaa yaşamayabilir dedikleri bebek, maşallah ona, şükürr..
Teşekkür ederizzz :)
Şu an tam 82 yim :) Ama boyum uzun işte ordan kazanıyorum :) Yine de çok kilo aldım ya 14 kilo aynı aslında kilo indeksimiz seninle :) Benim de boy 1,79
Hemde ne masraf canım, birde ilk çocuk diyemi bilmiyorum, ama mesela her hıtıyacı için şu kadar mıktarı acmayalım dedıgımız halde elımız, gözümüz en pahalısına gıttı hep. Bır isimli havlu için 18 euro ödedım ya ona bile yanıyorum, çünkü biliyorum aslında deyeri kesinlikle okadar olmadığını, neyse artık:)
Annler aldığına göre pek heveslenıyorlar torunları için, ne güzel, maşallah onlara,
Benim ailemde hep almiş ama ben kesinlikle hesaba katmiyorumniye? Mesela gitmişler Kişilik tulum altmışlar 0-3 ay, ne kadar bilinçsiz alınmış değilmi? ama oysa ne tatlı bir şey, yanlız Çocuk mayısda doğuyor, eh kiş olduğunda onun içine sığmayacak bile ayıp falan Olmasın diye başda uyarmadim salak gibi, ama tam düşündüğüm gibi oldu o yüzden ben hep kendim aldım Yaptım, hedıyelerın bir coguda kalacak gibi
Bende başda sinirleniyordum, sizlerle kıyaslıyordum ama burda sağlık sıgortası falan fılanı çok farklı düzenlenmiş. Yanlız sık sık ultrason yapmak sakıncalı değilmiAyy valla ne zormuş öyle de. Benim doktor 3 haftada bir çağırıyor zaman geçmek bilmiyor :)
Mide ağrısından ben de çok çekiyorum 1 aydır. Rennie duo şurup verdi doktor ama onun da bazen faydası olmuyor. 5-6 kez acile gittim ağrıdan serum taktılar. Yapacak fazla bişey yok ama yastığını yükselt yatarken bi de mideni çok doldurma az az ye. Ben öyle yapıyorum ama ağrı tuttu mu tutuyor yine de. Sabredecez mecbur miniklerimiz için :)
Benimde ögle bir yapım var, önce kımseye bir şey aldırmak istemedım, kıyamadığımız için,ama sonuçta ne desemde yapacaklar, insan en azından uyarırannen canım o uyarsana ne olcak ben uyarırdım kı bnm uyarmama gerek yok onlar sureklı yaz cocugu dıyıp duruyorlar ve aldıklarının cogunu bırlıkte alıyoruz ben goruyorum gormesemde sıkıntı olmuyor bızdede orgu yeleklerde dıger orgu urunlerınde sıkıntı var hem kaynanam hem annem sureklı oruyor ormeyın o kdr dıyorum kalıcak bunların yarısı yazık dıyorum kımse benı takmıyor bende bosverdım artık yapsınlar
Benimde ögle bir yapım var, önce kımseye bir şey aldırmak istemedım, kıyamadığımız için,ama sonuçta ne desemde yapacaklar, insan en azından uyarırneyse artık aldıklarını görünce bir kağıda yazdım artık hangı ay hangı beden diye
Resminden beli örgülü bol bol hedıyesı olacağıbizim burda çok Pahalı o örgülü Kıyafetler keşke beim anneminde elinde gelse, ama malesef
Ben şimdi kendım bir battaniyebaşladım ama yetiştıre bileceğimi sanmiyorum
İnsallah canim ama uzagiz herkesten, cok zor yani.. Artik burda mevlut yapanlara soyliycem bize de dua edin diyeİnşallah yapabilirsin canım bebeişlere mevlid, mevlid için bana en mantıklısı tesbıh geliyor hem gelenlere takılırım yavrumada bırer tesbıh cekın dıye :)
İnsallah canim ama uzagiz herkesten, cok zor yani.. Artik burda mevlut yapanlara soyliycem bize de dua edin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?