Tamam canim saoleminonunden aldım tesbıhler 42 tl ye geldı 60 tane var hac malzemelerı satan sokaktan aldım keseyıde kına esyaları satan bır yerden 10 tl ye aldım 10 tane var ıcınde
Tamam canim saol
Dedıgın gibi herkes hefesleniyor, dinlemeyecekler ne yapalım dımıbende ılk baslardan almayın fln dıye cok sızlandım ama kımse takmadı benı heveslerı benden fena artık hıc almayın demıyorum ztn takan olmuyor, ıyı yapmıssın cnm zararın neresınden donersen kardır artık ayına gore alırlar :) ne guzelkı senın elınden gelıyor bızdede ben oremem oyle seyler neysekı yapan var
Çok şeker olmuşlar :)Eki Görüntüle 1419839 Eki Görüntüle 1419843 Bakın teyzeleri biz ogluşumuzun newborn resimleri icin bunları alıp yaptırdık
Dedıgın gibi herkes hefesleniyor, dinlemeyecekler ne yapalım dımı
Kuzum benimde ögle elimden gelmez bir atkı öre biliyordum, o Yüzden bir deneyeyim dedim, evdede böylece sıkılmam diye düşündüm:)
Bende bayildim, bunlar hoşuma gidiyor diye daha abartım teyzesi, daha ARI, sumuklu böcek, deniz Balığı falanda varÇok şeker olmuşlar :)
Eki Görüntüle 1419839 Eki Görüntüle 1419843 Bakın teyzeleri biz ogluşumuzun newborn resimleri icin bunları alıp yaptırdık
yaa ben bunlardan çok istiyorum ama ben öremem ki.. nasıl yapcaz bunları.. örüp bize satsana ya..Eki Görüntüle 1419839 Eki Görüntüle 1419843 Bakın teyzeleri biz ogluşumuzun newborn resimleri icin bunları alıp yaptırdık
Hepimizinkine MAŞALLAHMaşallah senin yavruna, bundan sonra çok hızlı büyüyecekler inanamayacağız :):)
geçmiş olsun tekrarDoğru canım
teşekkür ederiz :):) Bebeğim dqaha da büyüsün istiyorum :):) Hepimizinki büyüsün ve sağılıklı doğsunlar inşallah :)önemli olan görünüş çok fit görünüyorsun maşallah sana.sen 14 kilo almışsın ama bebeğinde baya büyümüş.o da kilo almış.
çok ama çok şekerler, ba-yıl-dımmmEki Görüntüle 1419839 Eki Görüntüle 1419843 Bakın teyzeleri biz ogluşumuzun newborn resimleri icin bunları alıp yaptırdık
Kuzum bende yapamıyorumkı, bır başka yurt dışi sıtesınde buldum 6 ıle 10 Eu arası.yaa ben bunlardan çok istiyorum ama ben öremem ki.. nasıl yapcaz bunları.. örüp bize satsana ya..
Daha güzel fikirler var, yanı daha önce düşünseydım daha farklı modeller yaptırırdımçok ama çok şekerler, ba-yıl-dımmm
Yaa bunlar cok sekeer, ben de istiyoruumEki Görüntüle 1419839 Eki Görüntüle 1419843 Bakın teyzeleri biz ogluşumuzun newborn resimleri icin bunları alıp yaptırdık
Buraya bak modelere canım, benım ıpade sayfaya tıklayınca çeşit çeşit çıkıyor, inşallah sizdede çıkar, sız turkıyede yaşiyorsunuz, mutlaka örgü işi yapan bırını bulursunuzYaa bunlar cok sekeer, ben de istiyoruumnasil bulabiliriz ki ben ormeyi bilmiyoruuum
Eki Görüntüle 1419839 Eki Görüntüle 1419843 Bakın teyzeleri biz ogluşumuzun newborn resimleri icin bunları alıp yaptırdık
Evet canım bak bu ikiside hoşuma coook gidiyor, erkek bebekler icin! ama kız bebekleri icin daha tatlı şeyler var bence;bayıldımmmmm çok güzel yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?