2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Dedıgın gibi herkes hefesleniyor, dinlemeyecekler ne yapalım dımı
Kuzum benimde ögle elimden gelmez bir atkı öre biliyordum, o Yüzden bir deneyeyim dedim, evdede böylece sıkılmam diye düşündüm:)

önemli olan görünüş çok fit görünüyorsun maşallah sana.sen 14 kilo almışsın ama bebeğinde baya büyümüş.o da kilo almış.
teşekkür ederiz :):) Bebeğim dqaha da büyüsün istiyorum :):) Hepimizinki büyüsün ve sağılıklı doğsunlar inşallah :)

yaa ben bunlardan çok istiyorum ama ben öremem ki.. nasıl yapcaz bunları.. örüp bize satsana ya..
Kuzum bende yapamıyorumkı, bır başka yurt dışi sıtesınde buldum 6 ıle 10 Eu arası.
Bende çok ıstedım, ama yurt dışı olduğu ıcın gümrük parası çok fazla tutuyordu.
Sonra bızım burda akılı Türk bır kız 25 Euro'ya tek setine ıstedı
Ardından Tesadüfen Hollandalı bır kadın 7 Euro'ya Yaparım dedi ve bır haftada yapıp yoladı kargo ile

bayıldımmmmm çok güzel yaa
Evet canım bak bu ikiside hoşuma coook gidiyor, erkek bebekler icin! ama kız bebekleri icin daha tatlı şeyler var bence;

Bu arada kızlar en mantiklisi birini bulup yaptırmak, daha ucuza gelir. Bu verdigim siteden sipariş edilen herşey cin üretimi
Ve bence gümrük faturasi 10 kat fazla gele bilir o yuzden ben birini bulup yaptırdım son anda. Eyer ila isterseniz bu siteden önce kargo ve gümrük ücretini iyice araştırın. Sonradan sevinciniz kursağınızda kalsın istemem

Eklentiler

• image.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 98
  • image.webp
    36 KB · Görüntüleme: 117
Kizlar hasta hasta ben carsiya ciktim mevlut icin suslemer falan baktik fiyatlar aldim anneme geldim burda kalicaz esimle kizlar sizce mevlutte kutuda tesbih mi dagatayum sticer yapistirtirim uzerine yoksa mantar kapak sise kolanya mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…