kızlar iki akşamdır bebişten dolayı uyumakta zorlanıyorum; artık iyice yaramazlık yapıyor dikkatim hareketlerine gittiğinden uyuyamıyorum; en önemlisi rahat dönememeye başladım uyku kalitem azalıyor sanırım ki uykuyu çok severim
bebiş inanılmaz hareketli içimde zıplıyor, dönüyor hissediyorum, dün akşam elleri idi galiba elimin içine geldi sanki karnımdan çıkacak yaramaz
sizlerde geceler nasıl, uykularınız vs???
kızlar iki akşamdır bebişten dolayı uyumakta zorlanıyorum; artık iyice yaramazlık yapıyor dikkatim hareketlerine gittiğinden uyuyamıyorum; en önemlisi rahat dönememeye başladım uyku kalitem azalıyor sanırım ki uykuyu çok severim
bebiş inanılmaz hareketli içimde zıplıyor, dönüyor hissediyorum, dün akşam elleri idi galiba elimin içine geldi sanki karnımdan çıkacak yaramaz
sizlerde geceler nasıl, uykularınız vs???
Bendede uzun zamandır aynı dert var, hata vücudum alişştı gece yarısı uyumaya, istesemde şimdi normal saatte uyuyamiyorum. Bendede yine dişardan bir Şeyler belirgin ama neresi oldugunu hiç anlamadim, sadece bir kere başini tuttuğumu düşünüyorum yada poposuydu çünkü yuvarlak avucumun içinde kaldi, elma kadar
Sende ne güzel eline dokunmuşsun
Biz de iyiyiz çok şükür canım, geçen hafta gördük biz de iyilerdi, yaramazlık yapmasınlar sabırlı olsunlar da başka bişey istemiyorum :) daha çabuk büyücek artık karnımız canım, onlar sağlıklı olsun da geri küçülür inşallah :):)
[sarah_brightman, post: 39556048, member: 430654"]Bendede uzun zamandır aynı dert var, hata vücudum alişştı gece yarısı uyumaya, istesemde şimdi normal saatte uyuyamiyorum. Bendede yine dişardan bir Şeyler belirgin ama neresi oldugunu hiç anlamadim, sadece bir kere başini tuttuğumu düşünüyorum yada poposuydu çünkü yuvarlak avucumun içinde kaldi, elma kadar
Sende ne güzel eline dokunmuşsun[/QUOTE]
sanırım rahat hamilelik devri bitti bitiyor, uzun süre ayakta kalamıyorum belimin ortası ağrıyor yahut sırtım, rahat rahat eğilemez oldum, yatakta dönememeye başladım vücudun resmen ağırlık merkezi değişti
sanırsam el ya da ayaktı minik ve tırtıklıydı, o anda hareket ederken elimle göbüşü açtım hareketlerini yüzeysel göreyim die bi itirdi elime geliverdi artık neresiyse:))))
sana da totosu mu geldi bu bi işaret mi acaba
oğluşuna çok sevindim. ne güzel tosuncuk gelecek. aslında kayınvalidedeleri de kocaları da takmamak lazım. önemli olan bebişlerimiz.
gene kayınvalide el sonuçta. beni kendi annemle kız kardeşim üzdü bugün. birde babam yüzünden bütün günüm eve bağlandı. kayınvalidem olsa kocama bağırır çarırır geçerim. kendi ailen olunca kimseye de bişi söyleyemiyorsun.ü
bu arada çantayı nerden aldın. bende bakacağım çanta.
Sağol canım iyi dileklerin için, kv ve koca konusunda da haklısın, cantanin markası lullababy, bi bebek mağazasından aldım, baya detaylı hoşuma gitti, uzun zamandır bakıyordum aldım artık en sonunda, cantayi tavsiye ederim baya detaylı
Biz de iyiyiz çok şükür canım, geçen hafta gördük biz de iyilerdi, yaramazlık yapmasınlar sabırlı olsunlar da başka bişey istemiyorum :) daha çabuk büyücek artık karnımız canım, onlar sağlıklı olsun da geri küçülür inşallah :):)
Oooo maşallah ya kuzuya tosun olmuş ne güzel canım iyi olmanıza sevindim çok. Kimseyi de takma yeri geliyor kendi annemizle de tartışıyoruz hayat zor maalesef
Stol tatlım hepimizin kuzusuna maşallah, dediğin doğru tabi de insan o anda üzülüyor işte malum bide hormonlarimiz var:) sonuçta ben de ilerde bi kayinvalide olcam Allah izin verirse