Ben de anlamadım canım ya gece mi girdi acabakızlar 1 tl urunlerı kacta gırmiş yaadun aksam kac kere ınceledık esımle göremedık
Sen üşütmüştün canım ondan sonra mı olmaya başladı.geçmiş olsun. Hamilelikte olabiliyormuş ama doktoruna danış bence yine de.Kizlar ya bende bi problem war yaklasik 1haftadir falan hapsurdugum zaman afedersiniz ama cis kaciriyorum altima off neden acaba bu durum cok canimi skmaya basladi
oğluşuna çok sevindim. ne güzel tosuncuk gelecek. aslında kayınvalidedeleri de kocaları da takmamak lazım. önemli olan bebişlerimiz.merhaba kizlar bugün doktor kontrolüm vardı gittik gördük oglusu tosuncan 1500 gr 40 cm olmuş bin kere maşallahGelişimi baştan beri 10 gün önde gidiyor hala değişmemiş, kendim de 2 kg almışım toplamda 9 oldu, doktorum ilk gittiğimde 15 kilo hedef vermişti :)15 i gecmemeye caliscaz demişti källan zamanda alınacak 6 kilom kaldı geçmem umarım:) perşembe ve cumayi kayinvalidede geçirdim beni sinir etti yine bidr üstüne dün akşam gelince eşimle tartıştık tam oldu resmen iki gün boyunca bebegimin hareketleri durdu be gerildigim için galiba, neyse uzun yazdım baya bizden havadisler bu kadar şimdilik herkese sağlıklı huzurlu haftasonları :)
saol canım iyi olmaya çalışıyorum karnım çok sivrildi bu ay. öne doğru gidiyor. sen nasılsın? bebişleri geçen hafta gördük iyiydi. seninkiler nasıl?Nasılsın canım, bebişler nasıl ?
Şu anda korktum diğer kullanıcım deşifre oldu diye kapamıştım 2011 den beri şimdi bir baktım Íg ismi artınca çıkıyorum Of ya bunu düşünmedimDaha şimdi geldi bu e-posta ;
hesap kapatma ya da yazılanların silinmesi
yazdıklarımın(mesajlar konular vs. her şey) silinmesini istiyorum bu mümkün değilse ben hesabımı kapatmak istiyorum çünkü yazdıklarımı okuyan birkaç tanıdık çıkmış ve özelim de vardı bilinmesini istemiyorum
Ewet canim gripliyim ya hapsuruyorum surekli hapsururkende kaciriyorumSen üşütmüştün canım ondan sonra mı olmaya başladı.geçmiş olsun. Hamilelikte olabiliyormuş ama doktoruna danış bence yine de.
Normal canim bwndede olmustu onemli degilmis baskidan dolayiymis dr onemli gormediKizlar ya bende bi problem war yaklasik 1haftadir falan hapsurdugum zaman afedersiniz ama cis kaciriyorum altima off neden acaba bu durum cok canimi skmaya basladi
Bendensin desenehahah aynı ben canımm bende o civarlarda dolanıyorum hatta artık tartıya çıkmama kararı bile aldım morelim iyice bozuluyor :)
Ne güzel, kendini ıhmal etmiyor ve dikat ediyorsun:) eminim bu Yüzden bir nefi olsada doğumun rahat olacaktır. Ben o geceki spordan beri hareket yapmadim dün biraz bacaklarim ağrıyorduBen yotubeden bakarak yapıyorum canım birkaç hamile hareketi var
Hayırlısı, inşallah bebek dogmadan bir ev bulur gönlünce rahat edersin.Inşallah canım benim ya.babamiza çok şans getirdi is konusunda minik kuzum ev konusunda da şans getirir inşallah. Bu ev olmazsa tekrar ev aramaya koyulacaz. Hayırlısı olsun diyelim canım ya :)
Normal diye biliyorum canım sıkma canını gribin geçince geçer o daEwet canim gripliyim ya hapsuruyorum surekli hapsururkende kaciriyorum
Oooo maşallah ya kuzuya tosun olmuşmerhaba kizlar bugün doktor kontrolüm vardı gittik gördük oglusu tosuncan 1500 gr 40 cm olmuş bin kere maşallahGelişimi baştan beri 10 gün önde gidiyor hala değişmemiş, kendim de 2 kg almışım toplamda 9 oldu, doktorum ilk gittiğimde 15 kilo hedef vermişti :)15 i gecmemeye caliscaz demişti källan zamanda alınacak 6 kilom kaldı geçmem umarım:) perşembe ve cumayi kayinvalidede geçirdim beni sinir etti yine bidr üstüne dün akşam gelince eşimle tartıştık tam oldu resmen iki gün boyunca bebegimin hareketleri durdu be gerildigim için galiba, neyse uzun yazdım baya bizden havadisler bu kadar şimdilik herkese sağlıklı huzurlu haftasonları :)
Ayy masAllah ya yerim onu ben kocaman olmus ya brnimde sali gunu kontrolum cokerak ediyorummerhaba kizlar bugün doktor kontrolüm vardı gittik gördük oglusu tosuncan 1500 gr 40 cm olmuş bin kere maşallahGelişimi baştan beri 10 gün önde gidiyor hala değişmemiş, kendim de 2 kg almışım toplamda 9 oldu, doktorum ilk gittiğimde 15 kilo hedef vermişti :)15 i gecmemeye caliscaz demişti källan zamanda alınacak 6 kilom kaldı geçmem umarım:) perşembe ve cumayi kayinvalidede geçirdim beni sinir etti yine bidr üstüne dün akşam gelince eşimle tartıştık tam oldu resmen iki gün boyunca bebegimin hareketleri durdu be gerildigim için galiba, neyse uzun yazdım baya bizden havadisler bu kadar şimdilik herkese sağlıklı huzurlu haftasonları :)
Ben anlamadim ya, nerden bir birinizi ekliyorsunuzkiekledim seni nergizakn benm canm
bütün gün evdeydim çok skıcıydı ya dun ogluma bı tane hastane cıkısı üç çıtçıtlı body havlu ve 2 penye battanıye aldık artık baslladık yavas yavas alışverse
Maşallah güzel bir başlangıç olmuş güle güle kullansın hepsini :))Simdilik bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?