2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar ya bende bi problem war yaklasik 1haftadir falan hapsurdugum zaman afedersiniz ama cis kaciriyorum altima off neden acaba bu durum cok canimi skmaya basladi

Kizlar ya bende bi problem war yaklasik 1haftadir falan hapsurdugum zaman afedersiniz ama cis kaciriyorum altima off neden acaba bu durum cok canimi skmaya basladi
Sen üşütmüştün canım ondan sonra mı olmaya başladı.geçmiş olsun. Hamilelikte olabiliyormuş ama doktoruna danış bence yine de.

merhaba kizlar bugün doktor kontrolüm vardı gittik gördük oglusu tosuncan 1500 gr 40 cm olmuş bin kere maşallahGelişimi baştan beri 10 gün önde gidiyor hala değişmemiş, kendim de 2 kg almışım toplamda 9 oldu, doktorum ilk gittiğimde 15 kilo hedef vermişti :)15 i gecmemeye caliscaz demişti källan zamanda alınacak 6 kilom kaldı geçmem umarım:) perşembe ve cumayi kayinvalidede geçirdim beni sinir etti yine bidr üstüne dün akşam gelince eşimle tartıştık tam oldu resmen iki gün boyunca bebegimin hareketleri durdu be gerildigim için galiba, neyse uzun yazdım baya bizden havadisler bu kadar şimdilik herkese sağlıklı huzurlu haftasonları :)

oğluşuna çok sevindim. ne güzel tosuncuk gelecek. aslında kayınvalidedeleri de kocaları da takmamak lazım. önemli olan bebişlerimiz.
gene kayınvalide el sonuçta. beni kendi annemle kız kardeşim üzdü bugün. birde babam yüzünden bütün günüm eve bağlandı. kayınvalidem olsa kocama bağırır çarırır geçerim. kendi ailen olunca kimseye de bişi söyleyemiyorsun.ü
bu arada çantayı nerden aldın. bende bakacağım çanta.

Şu anda korktum diğer kullanıcım deşifre oldu diye kapamıştım 2011 den beri şimdi bir baktım Íg ismi artınca çıkıyorum Of ya bunu düşünmedim

İg ismimi değiştireceğim olmadı

hahah aynı ben canımm bende o civarlarda dolanıyorum hatta artık tartıya çıkmama kararı bile aldım morelim iyice bozuluyor :)
Bendensin desene doktorun bir şey dedimi nu kg ile ilgili?
Aslinda bende artik cikmiyorum en azindan her gün degilde haftada belki bir kez tartıya çıkarım. Inşallah doğumda en az yarısını verırız

Ben yotubeden bakarak yapıyorum canım birkaç hamile hareketi var
Ne güzel, kendini ıhmal etmiyor ve dikat ediyorsun:) eminim bu Yüzden bir nefi olsada doğumun rahat olacaktır. Ben o geceki spordan beri hareket yapmadim dün biraz bacaklarim ağrıyordu ama sanirım yarın bende youtubeya takılırım

Inşallah canım benim ya.babamiza çok şans getirdi is konusunda minik kuzum ev konusunda da şans getirir inşallah. Bu ev olmazsa tekrar ev aramaya koyulacaz. Hayırlısı olsun diyelim canım ya :)
Hayırlısı, inşallah bebek dogmadan bir ev bulur gönlünce rahat edersin.
Bizde ev ariyoruz ama bulamadik gitti ne kadar erken okadar iyi olur
Ağırlaştıkca taşinmak çok zor olur senin için

Oooo maşallah ya kuzuya tosun olmuş ne güzel canım iyi olmanıza sevindim çok. Kimseyi de takma yeri geliyor kendi annemizle de tartışıyoruz hayat zor maalesef

Ayy masAllah ya yerim onu ben kocaman olmus ya brnimde sali gunu kontrolum cokerak ediyorum

Simdilik bunlar

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-21-12-28-43.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 105
  • Screenshot_2015-02-21-12-29-09.webp
    21 KB · Görüntüleme: 92
  • Screenshot_2015-02-21-12-29-02.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 103
  • Screenshot_2015-02-21-12-28-51.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 105
  • Screenshot_2015-02-21-12-28-16.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 98
bütün gün evdeydim çok skıcıydı ya dun ogluma bı tane hastane cıkısı üç çıtçıtlı body havlu ve 2 penye battanıye aldık artık baslladık yavas yavas alışverse

Maşallah güzel bir başlangıç olmuş güle güle kullansın hepsini :))
daha dur bakalım doğum iznine çıkınca napıcaksın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…