2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlargnaydin benimde instagram hesabim dilekkraca benide ekleyin :-*

Merhaba,
Şöyle bir düzeltme yapayım, instagram veya facebook vb yerlerden birbirinizi eklemek yasak gibi bir durum söz konusu değil. Sorun grup krup burada paylaşamı bitirmek. Tabii ki sosyal medayda birbirini ekleyin ama burada paylaşımlara baltalamak da nedir ? 3 gün sonra burada 3 kişi kalacak gerçek kinliğini deşifre etmek istemeyenler ne olacak ? Kadınlar Kulübünün farkı bu gerçek kimliğiniz ile değil kullanıcı ismi ile yazmanız.

Burada açıktan veriyorsunuz instagram adınızı sonrasında sizi araştıran bir akrabanız burada ki kullanıcı adınıza ulaşıyor zira mesajınız burada duruyor ve google da bunu indeksliyor. Sonra size özel bir paylaşım yaptığınızda o konuya ulaşıyor sonra geliyorsunuz bize şunu silin bunu silin. Kusura bakmayın site kuralları çok net.

bn ekledm ksn2224 canm

Buyrun taze bir örnek ksn2224 bu google üzerinde aratıldığında zaten arkadaşlarınız tarafından bilinen Intagram hesabınız çıkarken burada ki hesabınızda çıkacak ortaya. Arkadaşlarınız profilinizi incelediğinde kist problemi yaşadığınızı görecek. Şu aşamada bu sizler için önemli olmayabilir ama ya başka konular açmış olsaydınız ?

Daha şimdi geldi bu e-posta ;

hesap kapatma ya da yazılanların silinmesi

yazdıklarımın(mesajlar konular vs. her şey) silinmesini istiyorum bu mümkün değilse ben hesabımı kapatmak istiyorum çünkü yazdıklarımı okuyan birkaç tanıdık çıkmış ve özelim de vardı bilinmesini istemiyorum

Gunaydinnnnnn.. bende bgn bebwk bezi alacagim ama gobeek bagi oyuntulu mu huggies mi alsam, prima mi kararsiz kaldim.. ne dersiniz
cnm ben molfix göbek bağı oyuntulu bez aldım.çok güzel
aslında molfix sayfasına üye oldum ordan gönderdiler numunelik 4 tane bence güzel..hem ince hemde bebeğin göbeği düşene kadar iyi olur..eğer alacaksan en azından küçükte olsa bi paket göbek bağı oyuntulu bez almanı şiddetle tavsiye ederim..kızım doğduğunda yoktu böle şeyler ne çektim 15 gün..devamlı pamuk koyuyodum göbeğine bez gelipte göbeği tahriş etmesin diye..

kızlar 1 tl urunlerı kacta gırmiş yaa dun aksam kac kere ınceledık esımle göremedık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…