Kime sorsam doğurdupunu anlamaman mümkün değil diyor :))))) demekki müthiş bir acı yaşayacağız :)Nasil dogrcaz kuzum walla ya
evet canım. ilk 6 ay onu kullanacakmış. oda yaza denk geleceği için pamuk olsun hem terletmez hem daha sağlıklı diye düşündüm. sonra tekrar yatak alınıyormuş içine o zaman bakarım dedim ne alıcağımıza.Güle güle kullanın canım. Hayırlı olsun. Yatağı pamuk yatak mı aldınız?
Anladım canım sagolasin, yaa gerçekten zor bi karar evet şimdi bekleyim evde sancimi çekeyim 5-6 dk ya düşünce gideyim diyorum ama doktor illa su gün derse de itimat etmekten baska carem kalmaz, yada o korku ve panikle ben de hemen hastaneye kosabilirim ayy hiç bilmiyorum yaacnm yazıyım tabı ama herkesin agrı eşiği dikkat yoğunluğu farklı bnm hissettim dediğimi başkası hıissetmeye bilir. bnm ağrı eşiğim yüksek ama dikkatli bi insanım . o yüzden ben yazayım ama kati demiyorum kişiye göre değişir unutmayın .
alttan açılmayı şöyle hissediyorum. sanki vajinamın iç kısmında bir yırtılma bıçak atma hisi oluşuyor . hani iğne batar gibi ama daha canlı . böle bi irkilirim . hani ben bi rahatsızlanmıştım buradada yazmıştım . ilk şiddetli sancılandığımda marketteydik eşimle ve orada 3 kere bu hissi yasadım sanırım 19 haftalıktık . o zaman daha cok korkmuştum . şimdi ama sancım cok olmasına rağmen açılma hissi yasamadıgım için biraz daha rahatım .
gelelim sancı çekmeye o öle olmuyor hele ilk doğumda aman evde pişireyim diyemiyorsun. hem insan bilmiyor hemde öle seyler duyuyoruz ki insan acaba banada öle olurmu diyerek hemen dr kontrolüne girmek istiyor . ben ilk oğlumda nişan geldi diye gittim 17 saat sonra doğum yaptım ikinci oğlumda suyum geldi sancım gelmeden hastaneye gittim 4.5 saate doğum yaptım . yani bu o kadar kader kısmet işiki hiç plana bakmıyor.
ayrıca bence evet doğuma kadar sancının siddetne dk sına göre açılmaya bakıyorlar ama evlat sahibi olmak zor dayanmak geek hastanede bile anomali riski yüksekken bence evde sancı çekmek bu devirde cok sitresli.
artık hemen hemen sorunsuz doğum hamilelik yok o yüzden hastaneye gidilme bacım ne olur olsun .
kızlar gastrt hastası ve 2 hamilelik geçiren bir anne olarak acık söliyim artık midenizde eskisi gibi değil daha az yeri var içerde sıkışık sitresli bi durumda yani hazımsızlık ve yanma hisssi artık herkeste doğal olarak olacak doğumdan sonra bitecek inşallah o yüzden birden aşırı yemeyin az az sıksık yiyin . bulgur çiğ soğan salça aşırı meyve asitli yiyecek ve içecekler tüketmemeye dikkat edin . birde artık doğum yaklaştı azda olsa et ve ciğer yemeye çalışın ciğer gerçekten doğumdan sonra insanın kolay toparlanmasını sağlıyor .birde kendinizi sıcak tutun artık . ayıp olacak biraz ama normal doğum yapmak isteyenlere tavsiym 34. haftaya kadar cinsel ilişkiden de kaçınmayın cunku bu doğal bir yardımcı doğum için . rahmi rahim ağzını doğuma hazırlıyor.
Canım ben dün bal yedim gaviscon içtim geçmedi bi şişe sütü içtim yastığı da iyice dinleştirdim uyudum. Yastığı 90 derece yapmayı denedin mi hiç. Ben düz yatamıyorum artık zaten
cnm 5dk lık sancının 2 dk düşmesi 20-30 dk oluyor zaten evin o kadar yakınmı hee 2dk doğum yapıyon zaten . o yüzden hiç bekleme birde git hastaneye dr a muayeneye alışkı kiminin hastaneyi dr u görünce sancısı kesilir bence riske atma kuzum ama sen bilirsin birde bazı bebekler doğum kanalına girmez ters gelir kalp atışı zayıflar inşallah öle bi şey olmaz ama yine de riske atma bence nişanın gelince bak sancın da varsa hemen git ama suyun geldiyese zaten bekleyemzsin zaten hemen gidersin :) hakkında hayırlısı cnm bnmAnladım canım sagolasin, yaa gerçekten zor bi karar evet şimdi bekleyim evde sancimi çekeyim 5-6 dk ya düşünce gideyim diyorum ama doktor illa su gün derse de itimat etmekten baska carem kalmaz, yada o korku ve panikle ben de hemen hastaneye kosabilirim ayy hiç bilmiyorum yaaAllah kimseyi o yolda koymasin herkese sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah..
Canım ben de bugün play gro toy box ı aldım. Bekliyordum indirime girecek diye. Ben ışıklı ve yansıtmalı oyuncakları doğru bulmuyorum.
Ahahha kuzum sana çoook geçmiş olsun ama bebişe de helal olsunbenimki hala dönecek hanfendi :) ittirip duruyor anca :)
cnm kanaman varsa erken doğum riskin varsa yasaklanabilir ama cok yardımcı normal doğum için amaa aksi dezavantaj olur mu bilemem gerçi o kadar cok etken varki normal doğum için ben sorunsuz hamilelikler için tavsiye edeyim .vallahi tavsiyelerin çok güzel canım teşekkürler. mide ekşimeleri başladı artık soluk borum yanıyor sürekli. sen bu ilişkiyi yazmışsın ama bize ilişki yasaklandı ve ben normal doğum yapmak istiyorum. acaba bunun dezavantajı olurmu ki?
cnm kanaman varsa erken doğum riskin varsa yasaklanabilir ama cok yardımcı normal doğum için amaa aksi dezavantaj olur mu bilemem gerçi o kadar cok etken varki normal doğum için ben sorunsuz hamilelikler için tavsiye edeyim .
SORMA CANIM. ARTIK BAŞLADI SANCILAR. ALLAH HEPİMİZİ HAYIRLISIYLA KURTARSIN. SAĞLIKLA ALALIM BEBİŞLERİ KUCAĞIMIZA :)Evet canım bitti artık baksana hepimizde bir telaş :)
Güle güle kullan canım bebişin bol bol emsin ama çoook sütün olsun sağ da sakla inşallah)))
Kuzum geçmiş olsun ya bak ben de korkup gitmiştim herkeste sancılar başlamış demekki artık rahat dönemler bitti
cnm ben erken doğum riskiyle boğuşuyorum magnezyum alıyorum 11. haftadan itibaren . diğer iki oğlumda 36haftalık zaten . rahim kapastem darmış . bklm hayırlısı en son cmrt akşamı rahatsızlandım maalesef karsta doğru düzgün doktor ve hastane yok evde geçirdim kendi kendime ama dediğim gibi alttan açılmam yok diye pek korkmadım açıkçası son 1haftadır bahanın kanala oturdugunuda anlıyorum . umarım acele etmez . dua edin banainşallah dezevantajını yaşamam. geçmişi çok okuyamadım ama sancın mı oldu senin iyimisin şuan?
tecrübeli bir anne değilim ama ben yakın zamanda LOYAdan aldım. ben izmirde yaşıyorum ve bu mağaza her yerde var mı bilmiyorum. şu anda da kullanıyorum gayet rahat ve kullanışlı. öbür aya bir takım daha alacağım satıcı ozaman daha yeni modellerin geleceğini söylemişti. Çanta henüz bende almadım ama piyasaya bakıyorum gereksiz bir biçimde pahalı geldi.kızlar merhaba lohusa takımı gecelik ve pijama bakıyorum nerelerden aldınız relax mode da bakmıştım amvde fena değildi siz nerlerden aldınız kaç tane lazım olur?tecrübeli annelerden de bekliyorum yorumları bide hastane cantası bi bebeğe bi kendinize mi yaptınız??
Bulgur mercimek cok dokunur mideye canimSağolun kızlar ya bu bulgur mideye dokunuyor muymış hiç bilmiyordum ama bir daha yemicem hiç. Ne zaman yesem böyle oluyor çünkü
Cok gyzeller annedi gule guleSözde biz artık bişey almicaktik ama bunları görünce dayanamadik teyzeleri :)
Gule gule giyinsin kuzucuk cok guzeller.insan gorunce dayanamiyor canimSözde biz artık bişey almicaktik ama bunları görünce dayanamadik teyzeleri :)
tecrübeli bir anne değilim ama ben yakın zamanda LOYAdan aldım. ben izmirde yaşıyorum ve bu mağaza her yerde var mı bilmiyorum. şu anda da kullanıyorum gayet rahat ve kullanışlı. öbür aya bir takım daha alacağım satıcı ozaman daha yeni modellerin geleceğini söylemişti. Çanta henüz bende almadım ama piyasaya bakıyorum gereksiz bir biçimde pahalı geldi.
Benimkide su siralar cok donuyor baslarda cok irkiliyordum:) simdi alistim tekmeden cok dondugunu hissediyorum hosuna gitti sanirim :)Hahah kıyamam ya ona y. yat, bizimki yan yatarken döndü, baya yer açılıyor demek ki yan yatınca :):)
Teşekkür ederim canım :) evet aslında ben tuttum kendimi ama eşim tutamadı :)Cok gyzeller annedi gule gule
Gule gule giyinsin kuzucuk cok guzeller.insan gorunce dayanamiyor canim
Ya herkez soyluyo bunu gercekten cinsel iliskinin dogum icin faydasi oluyo mu oyleyse ben doguramicam heralde hormonlar yerlerde benim gecmedi dekızlar gastrt hastası ve 2 hamilelik geçiren bir anne olarak acık söliyim artık midenizde eskisi gibi değil daha az yeri var içerde sıkışık sitresli bi durumda yani hazımsızlık ve yanma hisssi artık herkeste doğal olarak olacak doğumdan sonra bitecek inşallah o yüzden birden aşırı yemeyin az az sıksık yiyin . bulgur çiğ soğan salça aşırı meyve asitli yiyecek ve içecekler tüketmemeye dikkat edin . birde artık doğum yaklaştı azda olsa et ve ciğer yemeye çalışın ciğer gerçekten doğumdan sonra insanın kolay toparlanmasını sağlıyor .birde kendinizi sıcak tutun artık . ayıp olacak biraz ama normal doğum yapmak isteyenlere tavsiym 34. haftaya kadar cinsel ilişkiden de kaçınmayın cunku bu doğal bir yardımcı doğum için . rahmi rahim ağzını doğuma hazırlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?