2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar gastrt hastası ve 2 hamilelik geçiren bir anne olarak acık söliyim artık midenizde eskisi gibi değil daha az yeri var içerde sıkışık sitresli bi durumda yani hazımsızlık ve yanma hisssi artık herkeste doğal olarak olacak doğumdan sonra bitecek inşallah o yüzden birden aşırı yemeyin az az sıksık yiyin . bulgur çiğ soğan salça aşırı meyve asitli yiyecek ve içecekler tüketmemeye dikkat edin . birde artık doğum yaklaştı azda olsa et ve ciğer yemeye çalışın ciğer gerçekten doğumdan sonra insanın kolay toparlanmasını sağlıyor .birde kendinizi sıcak tutun artık . ayıp olacak biraz ama normal doğum yapmak isteyenlere tavsiym 34. haftaya kadar cinsel ilişkiden de kaçınmayın cunku bu doğal bir yardımcı doğum için . rahmi rahim ağzını doğuma hazırlıyor.

Güle güle kullanın canım. Hayırlı olsun. Yatağı pamuk yatak mı aldınız?
evet canım. ilk 6 ay onu kullanacakmış. oda yaza denk geleceği için pamuk olsun hem terletmez hem daha sağlıklı diye düşündüm. sonra tekrar yatak alınıyormuş içine o zaman bakarım dedim ne alıcağımıza.

Anladım canım sagolasin, yaa gerçekten zor bi karar evet şimdi bekleyim evde sancimi çekeyim 5-6 dk ya düşünce gideyim diyorum ama doktor illa su gün derse de itimat etmekten baska carem kalmaz, yada o korku ve panikle ben de hemen hastaneye kosabilirim ayy hiç bilmiyorum yaaAllah kimseyi o yolda koymasin herkese sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah..

vallahi tavsiyelerin çok güzel canım teşekkürler. mide ekşimeleri başladı artık soluk borum yanıyor sürekli. sen bu ilişkiyi yazmışsın ama bize ilişki yasaklandı ve ben normal doğum yapmak istiyorum. acaba bunun dezavantajı olurmu ki?

Canım ben dün bal yedim gaviscon içtim geçmedi bi şişe sütü içtim yastığı da iyice dinleştirdim uyudum. Yastığı 90 derece yapmayı denedin mi hiç. Ben düz yatamıyorum artık zaten

gaviscon yerine rennie duo da içebilirsin..gavisconda paraben var ben doktoruma değiştirttim..

cnm 5dk lık sancının 2 dk düşmesi 20-30 dk oluyor zaten evin o kadar yakınmı hee 2dk doğum yapıyon zaten . o yüzden hiç bekleme birde git hastaneye dr a muayeneye alışkı kiminin hastaneyi dr u görünce sancısı kesilir bence riske atma kuzum ama sen bilirsin birde bazı bebekler doğum kanalına girmez ters gelir kalp atışı zayıflar inşallah öle bi şey olmaz ama yine de riske atma bence nişanın gelince bak sancın da varsa hemen git ama suyun geldiyese zaten bekleyemzsin zaten hemen gidersin :) hakkında hayırlısı cnm bnm

NEDENKI CANIM SIKINTIMI OLUYORMUS ISIKLI VE YANSITMALILARDA

cnm kanaman varsa erken doğum riskin varsa yasaklanabilir ama cok yardımcı normal doğum için amaa aksi dezavantaj olur mu bilemem gerçi o kadar cok etken varki normal doğum için ben sorunsuz hamilelikler için tavsiye edeyim .

inşallah dezevantajını yaşamam. geçmişi çok okuyamadım ama sancın mı oldu senin iyimisin şuan?

SORMA CANIM. ARTIK BAŞLADI SANCILAR. ALLAH HEPİMİZİ HAYIRLISIYLA KURTARSIN. SAĞLIKLA ALALIM BEBİŞLERİ KUCAĞIMIZA :)

kızlar merhaba lohusa takımı gecelik ve pijama bakıyorum nerelerden aldınız relax mode da bakmıştım amvde fena değildi siz nerlerden aldınız kaç tane lazım olur?tecrübeli annelerden de bekliyorum yorumları bide hastane cantası bi bebeğe bi kendinize mi yaptınız??

inşallah dezevantajını yaşamam. geçmişi çok okuyamadım ama sancın mı oldu senin iyimisin şuan?
cnm ben erken doğum riskiyle boğuşuyorum magnezyum alıyorum 11. haftadan itibaren . diğer iki oğlumda 36haftalık zaten . rahim kapastem darmış . bklm hayırlısı en son cmrt akşamı rahatsızlandım maalesef karsta doğru düzgün doktor ve hastane yok evde geçirdim kendi kendime ama dediğim gibi alttan açılmam yok diye pek korkmadım açıkçası son 1haftadır bahanın kanala oturdugunuda anlıyorum . umarım acele etmez . dua edin bana

tecrübeli bir anne değilim ama ben yakın zamanda LOYAdan aldım. ben izmirde yaşıyorum ve bu mağaza her yerde var mı bilmiyorum. şu anda da kullanıyorum gayet rahat ve kullanışlı. öbür aya bir takım daha alacağım satıcı ozaman daha yeni modellerin geleceğini söylemişti. Çanta henüz bende almadım ama piyasaya bakıyorum gereksiz bir biçimde pahalı geldi.

sağol cnm bnde izmirdeyim loyayı biliyorum bakayım orayada teşekkurler....

Ya herkez soyluyo bunu gercekten cinsel iliskinin dogum icin faydasi oluyo mu oyleyse ben doguramicam heralde hormonlar yerlerde benim gecmedi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…