2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tecrübeli anne değilim ama yazmak istedim, ben bebeğe ve kendime ayrı çanta yapıcam orda elimiz ayağımıza dolaşmasın diye, ektra çanta almayacağım evde 2 sırt çantası var biri bana biri yavruma olacak :) Loyaya ben de baktım lohusa takımları pahalı ben pazardan normal gecelik sabahlık ve pijama alıcam hepsi 90 tl tutuyor daha mantıklı geldi bana loyada nereden baksan 100 tl 3'lü takım bir de pijama veya geceliği extra alacaksın takımına göre, zaten masraf çok ben olabildiğince minimumda tutucam bu tarz ihtiyaçları, ki zaten doğumdan sonra 8 kilo vericez l beden alırım doğumdan sonra da giyerim hihi :) lohusa terliği almıcam cicili bicili twigy den tatlı modeller var 20 tl onlardan alıp bijuteriden tac ayarlıcam onlar da max 30 tl ye geliyor :):) Nisanda herşeyi almış olurum buraya yazarım zaten liste yapıp :):)

Benimkide su siralar cok donuyor baslarda cok irkiliyordum:) simdi alistim tekmeden cok dondugunu hissediyorum hosuna gitti sanirim :)
Hoşuna gitmiştir, anne lunapark keşfettim diye hihi :))

Biz 5 aydir kardesiz esimle malum dikis var rahim agzimda erken dogum olsun diyosan cinsel iliski olsun demisti doktor dalga gecti bizle bizde akilli uslu yatyoz

Ya herkez soyluyo bunu gercekten cinsel iliskinin dogum icin faydasi oluyo mu oyleyse ben doguramicam heralde hormonlar yerlerde benim gecmedi de
aslında hamileyken hormonlarda artış olur ama :)
YAAA şimdi burdada sölenirmi bilemedim ama ben faydası olduğunu düşünüyorum yasadıklarımda yola çıkarak :)
Küçük oğlumun hamileliğinde karsın en şiddetli kışını yaşadık . zaten 2+1 OLAN EVİMİN salonunda oturamıyoruk . oturma odamızda yalnızca 10 metrekareydi ki tv koltuk derken anca ortada bi halı sığacak kadar yer vardı . ben hamileliğimin 5 ayını o odada hemn hemen hareketsiz bir biçimde geçirdim . ama doğumum acaip rahat oldu MAŞALLAH . tabi önce Rabbimin yardımı izni ile ama tek hareketimin ne olduğunu düşünürsek şimdi faydalı olduğunu daha iyi idrak ediyorum .

toist .!.:
Şnşallah canım sen haziran annesiymişsin ya yeni farkettim ama bizden birisin artık tabi :)) 30. Hafta kerametleri diyelim biz bunlara baksana hepimizde bir sancılar :)
Evet artik herkes diken ustunde goruyorum.Insallah bebisim kilo alir da doktor amcanin dedigi gibi erken mayista gelmek zorunda kalmaz.Ben de burdan hepinizin dogum hikayelerini dinleyip giderim

canım benim allah yardımcın olsun. hergün hepimiz adına dua ediyorum allah kabul eder inşallah. oğlunda beklesin annesi acele etmesin daha. kuzucum inşallah 36 ya kadar dayanır. sen çok dirayetlisin maşşallah sana da canım. tecrübeli olmak ne güzel birşey. dua edicem merak etme sen :)

merhaba kızlar, biz oglumla haftasonu il dışına gezmelere gittik :) biraz yorulduk ama cok eglendik. simdi pazartesi sendromuyla beraber biran once eve gidip uyumak istiyorum :) sizler nasılsınız? bu arada bir kac arkadas yazmıs benim de mide bulantılarım basladı yine, demek ki normal bişe...

cnm sagol Allah razı olsun yar ve yardımcımız olsun hepimizin.
bana öle geliyorki bu ağrıları çekerim ama 36 yıda görürüm İNŞALLAH.

Ayy harbiden mi ya dur ozelden sana sorcaklarim war canim o zaman

canım ben bi pijama takımı iki gecelik aldım.geceliğin bi tanesini relax mode dan aldım henuz elime ulaşmadı bıkac gune ulaşır.

Biz 2 sene önce yatak odası komodinlerimizi beyaza boyadık eşimle çok ta güzel oldu kulplarını önceden değiştirmiştim zaten. Boyaya da bilirsin yani fikir olsun:)

Stokke da ana kucagi oto koltuk olmuyormu
anlamadim o zaman kullanisli olmaz ki.Ya
stokke kullananlar yorum yazin lutfen bu
gedisle kizim arabasiz kalacak
Canım stokke bildigim kadarıyla travel sistem satılmıyor yada ben görmedim ana kucagı ayrı satılıyor o da 700 800 lira civarında yani ikisini de alıcaksan ortalama 4 bin liraya falan geliyor ki bu fiyata degmez bence cünkü satıcı adam bile bunu biraz büyüyünce rahat kullanamazsınız dedi ayak uzatma yeri yeterince uzamıyormus

cnm bnmde 5.haftadan beri yasak ve doktorum her kontrolde erken dogsun ıstıyosan sen bılırsın o riski göze al diye tembihliyo dikketli olmak lazım bnce zaten ne kaldı sunun surasında Allah ın ıznıyle

ama canm doktor kasılman olur ve rahımde acılma olur dıye özellikle üstünde duruyo belkı senın genetıktır catı dar degıldır kolay dogum yapabılıyosundur inşaallah hepimiz en az 37 yı gorelim yaa... gun gectıkce ınsan korkuyo

Kizlar 15 gun evvel dogum yapan arkadasim mastit olmus serum yiyomus hastanede sutu gelmeyince pompayla cekmeye calisiomus simdi bi pompa al koy kenara dedi siz aldinizmi aldiysaniz ne marka aldiniz cok marka var kafam karisti
wollex ultrasoft tam otomatik süt pompası aldım ben canım yorumlarına bakarak aldım cok pahalı değil kaliteside iyi insallah kullanırkende memnun kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…