2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben lohusa sepetinden aldım canım. gayette güzel ve zamanında geldi elime.

evet benimde öyle oldu. ama biz hiç ilişki yaşamadık. zaten bebek aşağıdaymış doktor sürekli ayakta durma demişti. birde ilişki olsaymış demek kötü olabilirmiş belkide. bebeğim iyi olsun günüyle doğsunda ben birşey istemiyorum valla.

Canim eğer ilk doğumun olacaksa evde sancı çekmeni tavsiye etmem. Ne olacağını bilemezsin tecrubesizsin yani bunu göze alma bence.

bizimde aynı cnm cok kez hastanede yattık hatta heyet raporuyla 7.haftamdan berı sureklı yatarak gun doldurmaya calısıyoruz oğluşumlasag salim gelsın yavrularımızz

bizimde aynı cnm cok kez hastanede yattık hatta heyet raporuyla 7.haftamdan berı sureklı yatarak gun doldurmaya calısıyoruz oğluşumlasag salim gelsın yavrularımızz

ben 1 ay kadar yattım ara ara kanamalarım oldu sonra kesilince yavaş yavaş kalktım ayağa. ama hep sancılarım oldu. yaşayınca anlamıyor insanda başkaları diyor zor bir hamilelik yaşadın diye. ama seni duyunca yine ayaktayım şükürler olsunki. allah yardımcın olsun canım benim. 2.5 ayımız kaldı artık. sonra herşey bitmiş olacak :)

Tacının resminide eklesene canım, bi görelim:) bende kapı süsümü kendim Yaptım ama güzel malzemem olmadığı ıcın içime hiç sınmedı, bir tane daha yapmayı düşünuyordum.

Tâcımı ve terlıgımıde kendım belki Yaparım diye düşünüyordum ama güzel malzeme bulursam, bulamazsam Başkasına yaptıracağım ama sadece kendımde yapa bildıgım halde sırf malzeme Yüzünden başkasina yaptırmakda hiç doğru gelmiyo

Bak Buda benim el yapım ama beyenmedıgım kapı süsüm

evet cnm inşaallah mayısta yavrularımız kucagımızda olacak Allah ın izniyle

deryaizm arkadaşım merhaba bak aklıma sen geldin şunu görünce yazmak istedim, duvarın birine sticker da yapabilirsin benim bebek odam küçük duvarı taş çatlasa 2 metredir bunlarda ortalama 110 cm filanlar, bu arada aklıma şey de geldi sosyete pazarlarında fon perde ve tüller satılıyor çok uyguna, onlardan da bakabilirsin odanın havasını değiştirir, aklıma geldikçe yazarım sana :)
http://www.butikbebe.com/Kampanya/modelce,KA_15576.html

evet canim, uzun zamandır taşınmak istiyorduk, olmadı
Hamile oldugumu ögrendıgımde tümden çıkmak istedik ama yine şansiz cıkdık
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım ben de bıktım bu evden . 5.katta oturuyoruz asansör yok merdiven inip çıkmak tam bir işkence . Bişeye ihtiyacım olsa inmeye useniyorum. Çıkarken nefesim kesiliyor zaten. Kalorifer de yok ev buz gibi isinamiyoruz bir türlü. Komşular desen hayatımda o kadar gorgusuz kaba insanlar görmedim slm verirken Candan ve içten verirdim ama hepsinde surat 5 karış vs...

günaydın herkese :))))
tulumuzun ve lohusa takımımızın süslemesini bitirdim siznlede paylaşıyım :))
Eki Görüntüle 1428051
tulumu nasıl süsledin acillll anlat bana..başım kapalı diye lohusa tacını kızıma takacam..terlikte çok güzel olmuş..
güle güle kullan..acilll bana anlat
çünkü erkek bebekler için süslü şeyler bulmak çok zor..hele benim gibi küçük şehirdeysen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…