- 8 Kasım 2013
- 1.009
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.007
- 358
ben lohusa sepetinden aldım canım. gayette güzel ve zamanında geldi elime.kızlar merhaba lohusa takımı gecelik ve pijama bakıyorum nerelerden aldınız relax mode da bakmıştım amvde fena değildi siz nerlerden aldınız kaç tane lazım olur?tecrübeli annelerden de bekliyorum yorumları bide hastane cantası bi bebeğe bi kendinize mi yaptınız??
cnm bnmde 5.haftadan beri yasak ve doktorum her kontrolde erken dogsun ıstıyosan sen bılırsın o riski göze al diye tembihliyo dikketli olmak lazım bnce zaten ne kaldı sunun surasında Allah ın ıznıyle
ama canm doktor kasılman olur ve rahımde acılma olur dıye özellikle üstünde duruyo belkı senın genetıktır catı dar degıldır kolay dogum yapabılıyosundurinşaallah hepimiz en az 37 yı gorelim yaa... gun gectıkce ınsan korkuyo
Tokan nerdegünaydın herkese :))))
tulumuzun ve lohusa takımımızın süslemesini bitirdim siznlede paylaşıyım :))
Eki Görüntüle 1428051
Çok tatlilar Güle güle giysin prensesinSözde biz artık bişey almicaktik ama bunları görünce dayanamadik teyzeleri :)
toka yapmadım cnm taç yaptım terliğin ucunda takılı fotoda :))Tokan nerde
Canim eğer ilk doğumun olacaksa evde sancı çekmeni tavsiye etmem. Ne olacağını bilemezsin tecrubesizsin yani bunu göze alma bence.Canı geçmiş olsun inşallah tüm kuzular vaktini doldurur, bide sen tecrübelidin alttan açılma hissetmedim demissin ya nasıl anlayacaz onu, ben hep doğal bi dogum istiyorum, evde sancimi çekeyim öyle gideyim istiyorum, çünkü arkadaşlarım hastanede sancı çekerken durmadan birileri gelip gidip çatı muayenesi yapiyo doğumdan daha kötü falan diye anlattılar hep, o açılma bizim hissedebilecegimiz bişey mi..
bizimde aynı cnm cok kez hastanede yattık hatta heyet raporuyla 7.haftamdan berı sureklı yatarak gun doldurmaya calısıyoruz oğluşumlaevet benimde öyle oldu. ama biz hiç ilişki yaşamadık. zaten bebek aşağıdaymış doktor sürekli ayakta durma demişti. birde ilişki olsaymış demek kötü olabilirmiş belkide. bebeğim iyi olsun günüyle doğsunda ben birşey istemiyorum valla.
Ozgecim cok güzel olmus anne oğul Güle güle giyingünaydın herkese :))))
Eki Görüntüle 1428051
bizimde aynı cnm cok kez hastanede yattık hatta heyet raporuyla 7.haftamdan berı sureklı yatarak gun doldurmaya calısıyoruz oğluşumlasag salim gelsın yavrularımızz
Tacının resminide eklesene canım, bi görelim:) bende kapı süsümü kendim Yaptım ama güzel malzemem olmadığı ıcın içime hiç sınmedı, bir tane daha yapmayı düşünuyordum.tesekkur edrz cnm :)) tulum için hazır kral tacı bulamadgım icin metreyle satılan taslardan aldımEki Görüntüle 1428106
int tende kral tacıın görselini indirip bakarak kestim onu 2 tane yetti ztn sonra soğuk tutkalla yapıştırdım onları.
tacıdavideodaki gibi yaptım cnm kurdeleyle sardım üzerne danteli iple büzüp yapıştırdım üzerine cicekleri cok zor değil yani herkes yapabilir uğrasmak hoşuma gidiyor bnm oyüzden kendim yaptım hemde maaliyeti yarı yarıya oluyor :))
evet cnm inşaallah mayısta yavrularımız kucagımızda olacak Allah ın izniyleben 1 ay kadar yattım ara ara kanamalarım oldu sonra kesilince yavaş yavaş kalktım ayağa. ama hep sancılarım oldu. yaşayınca anlamıyor insanda başkaları diyor zor bir hamilelik yaşadın diye. ama seni duyunca yine ayaktayım şükürler olsunki. allah yardımcın olsun canım benim. 2.5 ayımız kaldı artık. sonra herşey bitmiş olacak :)
Bende taç demek istenmişım, çok güzeltoka yapmadım cnm taç yaptım terliğin ucunda takılı fotoda :))
Su an oturdugun evden mi canımInsallah canım ya ben çok soğudum be evden
evet canim, uzun zamandır taşınmak istiyorduk, olmadıSu an oturdugun evden mi canım
çokkkk güzel bence..bende kapı süsü için malzeme aldım ama simit almadım..evde gazete çok onlarla simit yapmaya çalışacam olmas bi simit alırım..TekrarıEki Görüntüle 1428443 ; kapı süsüm
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım ben de bıktım bu evden . 5.katta oturuyoruz asansör yok merdiven inip çıkmak tam bir işkence . Bişeye ihtiyacım olsa inmeye useniyorum. Çıkarken nefesim kesiliyor zaten. Kalorifer de yok ev buz gibi isinamiyoruz bir türlü. Komşular desen hayatımda o kadar gorgusuz kaba insanlar görmedim slm verirken Candan ve içten verirdim ama hepsinde surat 5 karış vs...evet canim, uzun zamandır taşınmak istiyorduk, olmadı
Hamile oldugumu ögrendıgımde tümden çıkmak istedik ama yine şansiz cıkdık
tulumu nasıl süsledin acillll anlat bana..başım kapalı diye lohusa tacını kızıma takacam..terlikte çok güzel olmuş..günaydın herkese :))))
Eki Görüntüle 1428051
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?