2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hadi sanada kolay gelsin ozaman! Gazete biraz uğraştıra bilir ama yaparsan helal olsun
Harfler saten vardı, üstündeki taşlarıma kendım Alıp, yapiştırdım canım
Aslında o harfleri duvar için süslemeli / isimli çerçeve yaptıracaktım ama sonra original gelmedi daha doğrusu kalıtesiz geldı

sağol cnm yapınca atarım resmini..

Başım kapalı dedin ya, eşarbınada yapa bilirsin,
Düğünümde anneme Süslü, havalı bir eşarp almiştık.
Kenarlar işlemeli/ aynı lohusa tokasında olduğu gibi Gül, çiçekler vardı
Sende kendin belki yaptıra bilirsin böyle tatlı, Şirin bir şey:)
Ila taç olmak sorunda degil canım

Eklentiler

• 11000199_636413893171597_445788992_o.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 140
gaviscon yerine rennie duo da içebilirsin..gavisconda paraben var ben doktoruma değiştirttim..
Tamam canım söylücem doktoruma yazsın bana çok teşekkürler

NEDENKI CANIM SIKINTIMI OLUYORMUS ISIKLI VE YANSITMALILARDA
Göz bebeklerinin hassas ve Işığa duyarlı olduğunu duymuştum yanıp sönrn Flaş tarzı ışıklar zaraalı diye biliyorum.

Bulgur mercimek cok dokunur mideye canim
Çok teşekkürler canım sağol :)

Evet artik herkes diken ustunde goruyorum.Insallah bebisim kilo alir da doktor amcanin dedigi gibi erken mayista gelmek zorunda kalmaz.Ben de burdan hepinizin dogum hikayelerini dinleyip giderim
Iniallah erken doğmaz canım sen bol zeytin tahin falan ye bence

hastanede falan hiç olmaz eşarp kullanışlı bi iki büyük yemeni kullanacam..
evde de etrafını işlediğim mavi renkte yemenilerim var onları kullanırım..

Canım masallah ne kadar da büyümüş Bebişler baya rahattır şimdi onlar

Duvar süsleri çok güzelmiş canım saol tatlım. Agaclar cok guzel ama ucaklida cok guselmis hemde uygun .odanin havasini degistirir.
Bennide düşünupte yazarmisss kiyamam sana. Benimde kafamda sürekli oda var. Hayal ediyorum öyle yapsam böyle yapsam gözümün önünde dönüp duruyo bişeyler.

özelden yazıyorum cnm uzun olucak burdan :))

Kıyamam ya 5 kat ve asansör olmaması çok kötü inşallah en kıza zamanda ev bulur çıkarsınız orda! Yoksa bu sever çocukla in, Çık fena olursunuz! Sen böyle diyınce kendimden çok inan senin için istedim vallah
o komşulardan bendede var canım,
bir, iki tane harıcınden kimseyi tanımıyoruz bile

oyyyşş çok tatlı olmuşsun kuzumm bide kılo aldım dıyosun nerdeee bızım tek ama senden fazla teyzesi göbişimizz

Kizlar bebislerin esyalarini ne zaman yikamaliyoz ben 26+4 teyim bgun savirsizlaniyorum onlari yikayim utuleyim diye bide urc lara koyayik poset icndeler gosume daginik geliyo hep

Çok teşekkür ederim canım . Yine iyi canım malesef hepsini tanıyıp gerçek yüzlerini görüp iliskimi tamamen kestim :)

Kizlar bebislerin esyalarini ne zaman yikamaliyoz ben 26+4 teyim bgun savirsizlaniyorum onlari yikayim utuleyim diye bide urc lara koyayik poset icndeler gosume daginik geliyo hep
Vallah bende 28+1 oldum ve son bir ayda yıkayıp
ütülemeyi düşüyorum,
Şimdi heveslenip yapmak istiyorum ama tozlanır yada okadar ay dolapta beklemesi içime sinmiyor. Sonuçta büyük bedenlerde var bakalım diyer arkadaşlar ne düşünüyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…