- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 398
- 35
geçersiz sayfa dedi göremedim..üyemi olmak lazımhttp://www.hepsiburada.com/m/wollex...roductId=ailewlx170000krm&categoryId=60002068
Kızlar bu nasıl eşim bunu alalım diyor
Hadi sanada kolay gelsin ozaman! Gazete biraz uğraştıra bilir ama yaparsan helal olsunçokkkk güzel bence..bende kapı süsü için malzeme aldım ama simit almadım..evde gazete çok onlarla simit yapmaya çalışacam olmas bi simit alırım..
isim için yazdığın harfleri hazırmı aldın.
sağol cnm yapınca atarım resmini..Hadi sanada kolay gelsin ozaman! Gazete biraz uğraştıra bilir ama yaparsan helal olsun
Harfler saten vardı, üstündeki taşlarıma kendım Alıp, yapiştırdım canım
Aslında o harfleri duvar için süslemeli / isimli çerçeve yaptıracaktım ama sonra original gelmedi daha doğrusu kalıtesiz geldı
Başım kapalı dedin ya, eşarbınada yapa bilirsin,tulumu nasıl süsledin acillll anlat bana..başım kapalı diye lohusa tacını kızıma takacam..terlikte çok güzel olmuş..
güle güle kullan..acilll bana anlat
çünkü erkek bebekler için süslü şeyler bulmak çok zor..hele benim gibi küçük şehirdeysen..
geçmiş olsun cnm bu aylarda olabılıyomus ama tansıyon takıbı yapmanda fayda var
yaaaaMytwin en cok senın göbişi merak ediyoruz en yakın zamanda beklıyoruz
iste sana gobus canim
kızlar bu arada bnm bebiş de gunduzlerı cok az hareket edıyo gece daha hareketlı sizde durumlar nasıl ?? cok tedirgin oluyorum
Tamam canım söylücem doktoruma yazsın banagaviscon yerine rennie duo da içebilirsin..gavisconda paraben varben doktoruma değiştirttim..
Göz bebeklerinin hassas ve Işığa duyarlı olduğunu duymuştum yanıp sönrn Flaş tarzı ışıklar zaraalı diye biliyorum.NEDENKI CANIM SIKINTIMI OLUYORMUS ISIKLI VE YANSITMALILARDA
Çok teşekkürler canım sağol :)Bulgur mercimek cok dokunur mideye canim
Iniallah erken doğmaz canım sen bol zeytin tahin falan ye benceEvet artik herkes diken ustunde goruyorum.Insallah bebisim kilo alir da doktor amcanin dedigi gibi erken mayista gelmek zorunda kalmaz.Ben de burdan hepinizin dogum hikayelerini dinleyip giderim
cok güzel bnce cnm ama kalın kurdeleyle sarsarmışın daha güzel durabilirmiş :)TekrarıEki Görüntüle 1428443 ; kapı süsüm
hastanede falan hiç olmaz eşarp kullanışlı bi iki büyük yemeni kullanacam..Başım kapalı dedin ya, eşarbınada yapa bilirsin,
Düğünümde anneme Süslü, havalı bir eşarp almiştık.
Kenarlar işlemeli/ aynı lohusa tokasında olduğu gibi Gül, çiçekler vardı
Sende kendin belki yaptıra bilirsin böyle tatlı, Şirin bir şey:)
Ila taç olmak sorunda degil canım
Duvar süsleri çok güzelmiş canım saol tatlım. Agaclar cok guzel ama ucaklida cok guselmis hemde uygun .odanin havasini degistirir.deryaizm arkadaşım merhaba bak aklıma sen geldin şunu görünce yazmak istedim, duvarın birine sticker da yapabilirsin benim bebek odam küçük duvarı taş çatlasa 2 metredir bunlarda ortalama 110 cm filanlar, bu arada aklıma şey de geldi sosyete pazarlarında fon perde ve tüller satılıyor çok uyguna, onlardan da bakabilirsin odanın havasını değiştirir, aklıma geldikçe yazarım sana :)
http://www.butikbebe.com/Kampanya/modelce,KA_15576.html
özelden yazıyorum cnm uzun olucak burdan :))tulumu nasıl süsledin acillll anlat bana..başım kapalı diye lohusa tacını kızıma takacam..terlikte çok güzel olmuş..
güle güle kullan..acilll bana anlat
çünkü erkek bebekler için süslü şeyler bulmak çok zor..hele benim gibi küçük şehirdeysen..
inşallah cnm kısmetse :)))Ozgecim cok güzel olmus anne oğul Güle güle giyin
Kıyamam yaSeni o kadar iyi anlıyorum ki canım ben de bıktım bu evden . 5.katta oturuyoruz asansör yok merdiven inip çıkmak tam bir işkence . Bişeye ihtiyacım olsa inmeye useniyorum. Çıkarken nefesim kesiliyor zaten. Kalorifer de yok ev buz gibi isinamiyoruz bir türlü. Komşular desen hayatımda o kadar gorgusuz kaba insanlar görmedim slm verirken Candan ve içten verirdim ama hepsinde surat 5 karış vs...
tesekkur ederiz cnm :))Bende taç demek istenmişım, çok güzel
Gül'e Gül'e kulanın canim
BiÇok güzelsin sen ya yerim o göbüşü :)))
Aynen canim keyifler yerinde cok sukurCanım masallah ne kadar da büyümüş Bebişler baya rahattır şimdi onlar
Kıyamam ya5 kat ve asansör olmaması çok kötü inşallah en kıza zamanda ev bulur çıkarsınız orda! Yoksa bu sever çocukla in, Çık fena olursunuz! Sen böyle diyınce kendimden çok inan senin için istedim vallah
o komşulardan bendede var canım,
bir, iki tane harıcınden kimseyi tanımıyoruz bile
Vallah bende 28+1 oldum ve son bir ayda yıkayıpKizlar bebislerin esyalarini ne zaman yikamaliyoz ben 26+4 teyim bgun savirsizlaniyorum onlari yikayim utuleyim diye bide urc lara koyayik poset icndeler gosume daginik geliyo hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?