2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok teşekkür ederim canım . Yine iyi canım malesef hepsini tanıyıp gerçek yüzlerini görüp iliskimi tamamen kestim :)
Eskiden hiç böyle değildi şimdi kapı komşumuzu tanımıyoruz,
Ne değişik bir dünya olduk..
Belki mesafeli olmak zor olsada böyle yabancı olmak en iyisidir bizim için

Ewet canim sende haklisin bnde oyle dusunuyorum bi yandan ve benim ewim sobali nisan ayinda odasini getrcez o zaman mi yikasam acaba

Ewet canim sende haklisin bnde oyle dusunuyorum bi yandan ve benim ewim sobali nisan ayinda odasini getrcez o zaman mi yikasam acaba
Vallah Nisan ayı çok uygun geliyor bana, bende işte o sıralar yapacagım galiba
Hem Nisan ayında sizin oralarin havasi güzel olur. Bahçen varsa Bahçeye asa bilirsin yada balkona

:):) Rica ederim ne demek aklıma geldikçe yazarım, bak perde işini de düşün nevresim takımı ile aynı renk yaparsın ve öyle marka mağazalardan almaya gerek yok benim annem kumaş alıp dikicek nevresim takımını ama senin imkanın yoksa pazarda çok uygun ve güzel şeyler oluyor, bir sosyete pazarı müdavimi olarak söyleyeyim :):)

anladım saol ztn bır karar veremedım napcagımı sınır oldum

Hahahh:)) evet olabilir hosuna gittigi kesin zaten

canlar ben de geçen cuma öğrendim. 32. hafta tam 32+0 da alınıyor. 32+1 de alırsanız doğum sonu izninizden bir gün düşer. kaç gün geç alırsanız doğum sonu izninizden o kadar azalar. tam 32+0 da almak lazım yaniii.

canım nevresim takımı battaniyesi falan turkuaz gibi bende fon yapıyolarya yanlara turkuaz ondan istiyodum ama uygununu bulabilirmiyim bilmiyorum

Canım sen calısabilir raporundan mı bahsediyosun 32+0 da alınır diye yoksa dogum iznine ayrılmak icin mi anlayamadım

oyyyşş çok tatlı olmuşsun kuzumm bide kılo aldım dıyosun nerdeee bızım tek ama senden fazla teyzesi göbişimizz
Tesekkur ederim canim benim o sizin tatliliginizz :) bizden fazla degildir sen oyle goruyosundur kuzum dogumdan sonra gider hepsi insallah saglikli dogsunlar da :)

canım ben oğlumu normal doğumla doğurdum benim 35. haftadan itibaren 3 cm açıklığım vardı ve o şekilde 38+5 e kadar bekledim açıklığıda şöyle hissettim bir gece sabaha kadar sancılandım kıvrandım sabahında doktora gittim muayene etti ve dedi 3 cm açıklığın var bugün yarın doğurursun hemen annem geldi ve ben nerdeyse bir bardak bile su almadım çok tedirgindim doğurdum doğurcam diye sürekli yatıncada doğumu ertelemiş olduk 38+5 de yine sancılanarak gittim hastaneye ve doğumumu yaptım

teşekkür ederim canım doğum sancısı aynı adet sancısı gibi bişey dün hissettiğimde onun gibiydi adet olucakmışım gibi sancılandım batmadan farklı birşey

Vallah Nisan ayı çok uygun geliyor bana, bende işte o sıralar yapacagım galiba
Hem Nisan ayında sizin oralarin havasi güzel olur. Bahçen varsa Bahçeye asa bilirsin yada balkona
Var canim bahcem ama disariya asmam heralde yol kenarinda ewim toz falan yapisir ustune

ciğeri doktorlar özellikle hamilelikte yemeyin diyor ama bence ona dikkat etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…