- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
Eskiden hiç böyle değildi şimdi kapı komşumuzu tanımıyoruz,Çok teşekkür ederim canım . Yine iyi canım malesef hepsini tanıyıp gerçek yüzlerini görüp iliskimi tamamen kestim :)
Ewet canim sende haklisin bnde oyle dusunuyorum bi yandan ve benim ewim sobali nisan ayinda odasini getrcez o zaman mi yikasam acabaVallah bende 28+1 oldum ve son bir ayda yıkayıp üyülemeyi dünüyorum,
Şimdi heveslenip yapmak istiyorum ama tozlanır yada okadar ay dolapta beklemesi içime sinmiyor. Sonuçta büyük bedenlerde varbakalım diyer arkadaşlar ne düşünüyor
Vallah Nisan ayı çok uygun geliyor bana, bende işte o sıralar yapacagım galibaEwet canim sende haklisin bnde oyle dusunuyorum bi yandan ve benim ewim sobali nisan ayinda odasini getrcez o zaman mi yikasam acaba
:):) Rica ederim ne demek aklıma geldikçe yazarım, bak perde işini de düşün nevresim takımı ile aynı renk yaparsın ve öyle marka mağazalardan almaya gerek yok benim annem kumaş alıp dikicek nevresim takımını ama senin imkanın yoksa pazarda çok uygun ve güzel şeyler oluyor, bir sosyete pazarı müdavimi olarak söyleyeyim :):)Duvar süsleri çok güzelmiş canım saol tatlım. Agaclar cok guzel ama ucaklida cok guselmis hemde uygun .odanin havasini degistirir.
Bennide düşünupte yazarmisss kiyamam sana. Benimde kafamda sürekli oda var. Hayal ediyorum öyle yapsam böyle yapsam gözümün önünde dönüp duruyo bişeyler.
Tamam canım söylücem doktoruma yazsın banaçok teşekkürler
Göz bebeklerinin hassas ve Işığa duyarlı olduğunu duymuştum yanıp sönrn Flaş tarzı ışıklar zaraalı diye biliyorum.
Çok teşekkürler canım sağol :)
Iniallah erken doğmaz canım sen bol zeytin tahin falan ye bence
Hahahh:)) evet olabilir hosuna gittigi kesin zatenTecrübeli anne değilim ama yazmak istedim, ben bebeğe ve kendime ayrı çanta yapıcam orda elimiz ayağımıza dolaşmasın diye, ektra çanta almayacağım evde 2 sırt çantası var biri bana biri yavruma olacak :) Loyaya ben de baktım lohusa takımları pahalı ben pazardan normal gecelik sabahlık ve pijama alıcam hepsi 90 tl tutuyor daha mantıklı geldi bana loyada nereden baksan 100 tl 3'lü takım bir de pijama veya geceliği extra alacaksın takımına göre, zaten masraf çok ben olabildiğince minimumda tutucam bu tarz ihtiyaçları, ki zaten doğumdan sonra 8 kilo vericez l beden alırım doğumdan sonra da giyerim hihi :) lohusa terliği almıcam cicili bicili twigy den tatlı modeller var 20 tl onlardan alıp bijuteriden tac ayarlıcam onlar da max 30 tl ye geliyor :):) Nisanda herşeyi almış olurum buraya yazarım zaten liste yapıp :):)
Hoşuna gitmiştir, anne lunapark keşfettim diye hihi :))
canım gerçekten orda çok güzel ürünler var. hangisini alacağımı şaşırıyorum. birde kalitelimidir diye merak ediyordum. sen hangi ürünü aldın.ben lohusa sepetinden aldım canım. gayette güzel ve zamanında geldi elime.
bizim doktorumuz hesapladı canım 3 hafta sonra alacagız 32+1 olmus olacakgünaydın kızlar ,
32. haftadan sonra çalışabılır raporu almak için 31+1 demı yoksa 32+1demi raporu almamız lazım. 33+2 de alsak problem olur mu ?
bende 11 martta gideceğim canım ama bizim 32+1 oluyor doktor hesapladı bizimdeben 11 martta gidicem canım 31+1 oluyorum doktorumun hesaplamasına göre.
bende 11 martta gideceğim canım ama bizim 32+1 oluyor doktor hesapladı bizimde
hımm canım adet tarihine göre hesaplamamız gerekiyor dedi doktor ona göre alacagım raporu ama gelişimi 10 gün önde gözüküyorSat ve ultrason günü aynı olmadıgındandır canım. Demek ki senin bebişinn önden gidiyor; çünkü bizimki 8 gün geriden geliyor
canım nevresim takımı battaniyesi falan turkuaz gibi bende fon yapıyolarya yanlara turkuaz ondan istiyodum ama uygununu bulabilirmiyim bilmiyorum:):) Rica ederim ne demek aklıma geldikçe yazarım, bak perde işini de düşün nevresim takımı ile aynı renk yaparsın ve öyle marka mağazalardan almaya gerek yok benim annem kumaş alıp dikicek nevresim takımını ama senin imkanın yoksa pazarda çok uygun ve güzel şeyler oluyor, bir sosyete pazarı müdavimi olarak söyleyeyim :):)
Canım sen calısabilir raporundan mı bahsediyosun 32+0 da alınır diye yoksa dogum iznine ayrılmak icin mi anlayamadımcanlar ben de geçen cuma öğrendim. 32. hafta tam 32+0 da alınıyor. 32+1 de alırsanız doğum sonu izninizden bir gün düşer. kaç gün geç alırsanız doğum sonu izninizden o kadar azalar. tam 32+0 da almak lazım yaniii.
Tesekkur ederim canim benim o sizin tatliliginizz :) bizden fazla degildir sen oyle goruyosundur kuzum dogumdan sonra gider hepsi insallah saglikli dogsunlar da :)oyyyşş çok tatlı olmuşsun kuzummbide kılo aldım dıyosun nerdeee bızım tek ama senden fazla teyzesi göbişimizz
fisher price mutlu düşler oğlumda kullandım çok memnun kaldım şimdi kızımdada kullanıcam inşallahArkadaslar donence almak ıstıyorum bu konuda bılgısı olan varmı ne almalıyım nasıl olmalı
canım ben oğlumu normal doğumla doğurdum benim 35. haftadan itibaren 3 cm açıklığım vardı ve o şekilde 38+5 e kadar bekledim açıklığıda şöyle hissettim bir gece sabaha kadar sancılandım kıvrandım sabahında doktora gittim muayene etti ve dedi 3 cm açıklığın var bugün yarın doğurursun hemen annem geldi ve ben nerdeyse bir bardak bile su almadım çok tedirgindim doğurdum doğurcam diye sürekli yatıncada doğumu ertelemiş olduk 38+5 de yine sancılanarak gittim hastaneye ve doğumumu yaptımCanı geçmiş olsun inşallah tüm kuzular vaktini doldurur, bide sen tecrübelidin alttan açılma hissetmedim demissin ya nasıl anlayacaz onu, ben hep doğal bi dogum istiyorum, evde sancimi çekeyim öyle gideyim istiyorum, çünkü arkadaşlarım hastanede sancı çekerken durmadan birileri gelip gidip çatı muayenesi yapiyo doğumdan daha kötü falan diye anlattılar hep, o açılma bizim hissedebilecegimiz bişey mi..
teşekkür ederim canım doğum sancısı aynı adet sancısı gibi bişey dün hissettiğimde onun gibiydi adet olucakmışım gibi sancılandım batmadan farklı birşeyöncelikle geçmiş olsun. nasıl bir sancıydı. sancı tanımını öğrenmek istiyorum da. dün bende de kasıkta batmalar oldu. ilk zamanki gibi. nedeni bilemedim. oyle aşırı da yorulmamıştım ama :S
ben de Toker bebeden aldım. 199a düşmüştü. işe yarar mı bilmiyorum ama çevremde herkes çeşitli nedenlerle illaki de kullanıyor. kimi iltihap olduğundan, kimi bebek sütü çekemediğinden kimi süt fazlalığından kimisi de bebeğin tek tarafı emmesi nedeniyle diğer tarafı sağması gerektiğinden:) tabii bunların hıcbırı de olmayabilir. o zaman da ihtiyacı olan birine veririz olmadı.
Var canim bahcem ama disariya asmam heralde yol kenarinda ewim toz falan yapisir ustuneVallah Nisan ayı çok uygun geliyor bana, bende işte o sıralar yapacagım galiba
Hem Nisan ayında sizin oralarin havasi güzel olur. Bahçen varsa Bahçeye asa bilirsin yada balkona
ciğeri doktorlar özellikle hamilelikte yemeyin diyor ama bence ona dikkat etmek lazımkızlar gastrt hastası ve 2 hamilelik geçiren bir anne olarak acık söliyim artık midenizde eskisi gibi değil daha az yeri var içerde sıkışık sitresli bi durumda yani hazımsızlık ve yanma hisssi artık herkeste doğal olarak olacak doğumdan sonra bitecek inşallah o yüzden birden aşırı yemeyin az az sıksık yiyin . bulgur çiğ soğan salça aşırı meyve asitli yiyecek ve içecekler tüketmemeye dikkat edin . birde artık doğum yaklaştı azda olsa et ve ciğer yemeye çalışın ciğer gerçekten doğumdan sonra insanın kolay toparlanmasını sağlıyor .birde kendinizi sıcak tutun artık . ayıp olacak biraz ama normal doğum yapmak isteyenlere tavsiym 34. haftaya kadar cinsel ilişkiden de kaçınmayın cunku bu doğal bir yardımcı doğum için . rahmi rahim ağzını doğuma hazırlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?