kızlar merhaba lohusa takımı gecelik ve pijama bakıyorum nerelerden aldınız relax mode da bakmıştım amvde fena değildi siz nerlerden aldınız kaç tane lazım olur?tecrübeli annelerden de bekliyorum yorumları bide hastane cantası bi bebeğe bi kendinize mi yaptınız??
benim tavsiyem pijama veya gecelik toplamda 3 takıma ihtiyaç var. bir takım doğum öncesi giyiliyor o arada kanama falan olursa kirlenebiliyor bir takım doğum sonrası giyiyosunuz bir takımda eve gittiğinizde hemen duş alıp temiz temiz giymek istiyosunuz
merhaba kızlar, biz oglumla haftasonu il dışına gezmelere gittik :) biraz yorulduk ama cok eglendik. simdi pazartesi sendromuyla beraber biran once eve gidip uyumak istiyorum :) sizler nasılsınız? bu arada bir kac arkadas yazmıs benim de mide bulantılarım basladı yine, demek ki normal bişe...
Kızlar selam bugün nasılsınız?biz biraz gazlıyız bugün.bulantı var.üşüttüm heralde anlamadım ama.bu arada pazardan 5 liraya sabahlık aldım :) bana yeter zaten normalde kullanan biri değilim.hastanede de sezeryan sonrası yürüyüş yaparken lazım olucak.onun dışında kullanamam
Kızlar selam bugün nasılsınız?biz biraz gazlıyız bugün.bulantı var.üşüttüm heralde anlamadım ama.bu arada pazardan 5 liraya sabahlık aldım :) bana yeter zaten normalde kullanan biri değilim.hastanede de sezeryan sonrası yürüyüş yaparken lazım olucak.onun dışında kullanamam
canlar ben de geçen cuma öğrendim. 32. hafta tam 32+0 da alınıyor. 32+1 de alırsanız doğum sonu izninizden bir gün düşer. kaç gün geç alırsanız doğum sonu izninizden o kadar azalar. tam 32+0 da almak lazım yaniii.
Mrb
Peki doktor rapora 32+0 yazsa olmaz mı. İllaki ultrasondaki gelişimi mi 32+0 olmalı ?? Ya da rapor günü hafta ortasına geliyosa, bi iki gün öne çekse olmaz mı. İnş. Olabilir :))
Mrb
Çatı dediğin alt kısım de mi :)) benim bazı sabahlar tekmeden uyuşmuş gibi yarı hissiz yarı ağrılı uyanıyorum. Genişleme dedikleri böyle böyle oluyo galiba. Çünkü tam da oradan çıkacaklar :))
Mrb
Benim de sat.a göre değildi gelişimi. Ayrıntılıda perinatolog bi hafta ileri aldı sat.ı. Şimdi izne ayrılırken gerçek sat.ımı baz aldırmak istiyorum. Bakalım nolacak. Sizde izin durumu varmı 32.de?
Mrb
Çatı dediğin alt kısım de mi :)) benim bazı sabahlar tekmeden uyuşmuş gibi yarı hissiz yarı ağrılı uyanıyorum. Genişleme dedikleri böyle böyle oluyo galiba. Çünkü tam da oradan çıkacaklar :))
selam kızlar esimle bugün ebebek e gittik şu joie muze travel sisteme bakmak için hiç hoş değildi çok adi görünüyordu kumaşlı felan eşim cadillac 1000 tl de olsa onu alacam diyor bakalım hayırlısı
canım ben oğlumu normal doğumla doğurdum benim 35. haftadan itibaren 3 cm açıklığım vardı ve o şekilde 38+5 e kadar bekledim açıklığıda şöyle hissettim bir gece sabaha kadar sancılandım kıvrandım sabahında doktora gittim muayene etti ve dedi 3 cm açıklığın var bugün yarın doğurursun hemen annem geldi ve ben nerdeyse bir bardak bile su almadım çok tedirgindim doğurdum doğurcam diye sürekli yatıncada doğumu ertelemiş olduk 38+5 de yine sancılanarak gittim hastaneye ve doğumumu yaptım
Nr güzel canım, işte benim korkum da böyle 2-3 cm acikligi görüp doktorun hemen yatısımı yapıp suni sancı vermesinst de sancı çıkabiliyor ama insan bişey hissetmeyebiliyormus öyle anlatti dogum yapan arkadaşlarım
Mrb
Peki doktor rapora 32+0 yazsa olmaz mı. İllaki ultrasondaki gelişimi mi 32+0 olmalı ?? Ya da rapor günü hafta ortasına geliyosa, bi iki gün öne çekse olmaz mı. İnş. Olabilir :))
32. haftaya girdiğin anda alabilirsin yani 31+2 de de alabilirsin doğum izni raporunu. ultrasonun ne gösterdiği değil son adet tarihine göre veriliyor
geçen yıl ben 31+3 te almıştım doğum iznimi
selam kızlar esimle bugün ebebek e gittik şu joie muze travel sisteme bakmak için hiç hoş değildi çok adi görünüyordu kumaşlı felan eşim cadillac 1000 tl de olsa onu alacam diyor bakalım hayırlısı
Acilmayi bnde hissettim ilkinde tum gece adet sancisi gibi bitmeyen bi agrim oldu sabh zaten kan geldi acilmadan dolayi kesem sarkmaya baslayinca zatn cok gecti dusuk yaptim tabi tum sebep doktordu hic bise yapmaya cabalamadi bile o yuzden iki cihanda elim yakasinda olck boyleleri doktor oluyo iste neyse bn allaha havale ettim kisaca gece bitmek tukenmek bilmeyn uyusanizda gecmeyn bi agriniz carsa hmn doktora kosun