2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Mytwin canım Bebeğimin ismi kerem olacak nasipse. Onu değiştirir misin çınar yazioda :) inşallah değişmez artık. Eşim herkeze soyluyo gerçi kesin gibi

benim tavsiyem pijama veya gecelik toplamda 3 takıma ihtiyaç var. bir takım doğum öncesi giyiliyor o arada kanama falan olursa kirlenebiliyor bir takım doğum sonrası giyiyosunuz bir takımda eve gittiğinizde hemen duş alıp temiz temiz giymek istiyosunuz

mevlüt ve doğumda olacak süsleme siparişlerimi verdim hepsini kendim yapacağım yakında geldiklerinde yaptıkça paylaşırım kızlar
hastahane odası için balon felan da aldım

benimde sabah bulantılarım var

Merhaba kızlar yarın rh iğnesi vurulcam iyice ağırlaştım ya bazen kendimi kaldırmak bile zor geliyor

hımm canım adet tarihine göre hesaplamamız gerekiyor dedi doktor ona göre alacagım raporu ama gelişimi 10 gün önde gözüküyor

Benım adet günüme göre 9 martta 32+0 oluyor bebeğim. ama doktorum 17si dedi. Bilemedim şimdi.

Kızlar selam bugün nasılsınız?biz biraz gazlıyız bugün.bulantı var.üşüttüm heralde anlamadım ama.bu arada pazardan 5 liraya sabahlık aldım :) bana yeter zaten normalde kullanan biri değilim.hastanede de sezeryan sonrası yürüyüş yaparken lazım olucak.onun dışında kullanamam

güle güle giy bende geçen hafta çok gazlıydım normal bu haftalar..
sabahlığını nerden aldın..

Kizlar benim 1 haftadir catilarimda sanki bi agri var kemik agrisi gibi sizlerdede oldumu nedir bu acaba

Lohusa terlik ve tacim geldi sukur.bugunde corap aldim kendime kapi susumuzude aldim.carsamba gunu randevum var ins. Sonrada yikayip utuleyip cantalarimizi hazirlicam ins

Mrb
Peki doktor rapora 32+0 yazsa olmaz mı. İllaki ultrasondaki gelişimi mi 32+0 olmalı ?? Ya da rapor günü hafta ortasına geliyosa, bi iki gün öne çekse olmaz mı. İnş. Olabilir :))

Kizlar benim 1 haftadir catilarimda sanki bi agri var kemik agrisi gibi sizlerdede oldumu nedir bu acaba

Mrb
Çatı dediğin alt kısım de mi :)) benim bazı sabahlar tekmeden uyuşmuş gibi yarı hissiz yarı ağrılı uyanıyorum. Genişleme dedikleri böyle böyle oluyo galiba. Çünkü tam da oradan çıkacaklar :))

Sat ve ultrason günü aynı olmadıgındandır canım. Demek ki senin bebişinn önden gidiyor; çünkü bizimki 8 gün geriden geliyor

Mrb
Benim de sat.a göre değildi gelişimi. Ayrıntılıda perinatolog bi hafta ileri aldı sat.ı. Şimdi izne ayrılırken gerçek sat.ımı baz aldırmak istiyorum. Bakalım nolacak. Sizde izin durumu varmı 32.de?

Eevet canim alt kisimda normal bu yani

selam kızlar esimle bugün ebebek e gittik şu joie muze travel sisteme bakmak için hiç hoş değildi çok adi görünüyordu kumaşlı felan eşim cadillac 1000 tl de olsa onu alacam diyor bakalım hayırlısı

Nr güzel canım, işte benim korkum da böyle 2-3 cm acikligi görüp doktorun hemen yatısımı yapıp suni sancı vermesinst de sancı çıkabiliyor ama insan bişey hissetmeyebiliyormus öyle anlatti dogum yapan arkadaşlarım

Mrb
Peki doktor rapora 32+0 yazsa olmaz mı. İllaki ultrasondaki gelişimi mi 32+0 olmalı ?? Ya da rapor günü hafta ortasına geliyosa, bi iki gün öne çekse olmaz mı. İnş. Olabilir :))
32. haftaya girdiğin anda alabilirsin yani 31+2 de de alabilirsin doğum izni raporunu. ultrasonun ne gösterdiği değil son adet tarihine göre veriliyor
geçen yıl ben 31+3 te almıştım doğum iznimi

selam kızlar esimle bugün ebebek e gittik şu joie muze travel sisteme bakmak için hiç hoş değildi çok adi görünüyordu kumaşlı felan eşim cadillac 1000 tl de olsa onu alacam diyor bakalım hayırlısı
Biz de vazgeçtik canım

Acilmayi bnde hissettim ilkinde tum gece adet sancisi gibi bitmeyen bi agrim oldu sabh zaten kan geldi acilmadan dolayi kesem sarkmaya baslayinca zatn cok gecti dusuk yaptim tabi tum sebep doktordu hic bise yapmaya cabalamadi bile o yuzden iki cihanda elim yakasinda olck boyleleri doktor oluyo iste neyse bn allaha havale ettim kisaca gece bitmek tukenmek bilmeyn uyusanizda gecmeyn bi agriniz carsa hmn doktora kosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…