2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Rahim agzimi acildi canim nekadarlikti

wollex ultrasoft tam otomatik süt pompası aldım ben canım yorumlarına bakarak aldım cok pahalı değil kaliteside iyi insallah kullanırkende memnun kalırım
Bende ameda aldim canim insallah memnun kaliriz herkesin dusuncesine saygim var tabi en yakin arkadasim dogum yaptigi hafta mastit oldu sut kanallari tikandi pompa yardimi ile acabilmis onu gorunce alip koydum kenara hemen bebeginin emme gucu yetmemis cok minik oluyo onlarin agzi tabi daha:)

Amin canim bn hic gormedim gormek istemedim oyle hatirlamak istemedim minyatur bi bebek kadar mis oglum allah kimseye vermesin boyle bi aci
En iyisi canim iyiki gormemissin.bu sefer hersey iyi olucak ins .saglikla bebegini kucagina alicaksin ins

Canım peki hiç bakmadımı doktora gidince ben her d gittiğim de ölçü oluyor doktorum bakıyor sorun yok ama bakıyor

Birkez gece ağrı yaşadım gündüz hafif kan geldi doktora gittik bişi yok ama nasıl korktum anlatamam

Selam güzel anne arkadaşlarım uzun zamandır yazamıyorum,haliyle sayfalar birikmiş görebildiğim kadarıyla çok şükür herkes iyi :) Bizde kızımla iyiyiz büyümeye gayret ediyoruz :) Taşınma telaşımız var baya zorlanıyorum o yüzden yazamıyorum inşallah yeni eve geçtikten sonra daha sık katılacağım aranıza.

Evet yoksun ne zamandır :) iyi olmanıza sevindik. Taşınma için de Allah yardımcınız olsun canım. Kendini çok yormamaya çalış. Ağır şeyker kaldırma sakın.

canim illa bebek degil de zevkine gore kucuk bir tekne biblosu veya oyuncak araba gibi bisey de yerlestirebilirsin. istedigin temeya gore bulunur bisey mutlaka :)

Evet yoksun ne zamandır :) iyi olmanıza sevindik. Taşınma için de Allah yardımcınız olsun canım. Kendini çok yormamaya çalış. Ağır şeyker kaldırma sakın.

Sağolasın toistçiğim bitince daha sık görüşürüz inşallah :) Hamileyken taşınmakta pek zormuş yahu,dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince.Kızımla kızçeni ve seni öpüyoruz canım

Doktorun hatasi iste canim umursamadi bakmadi olan oldu

Doktorun hatasi iste canim umursamadi bakmadi olan oldu
Ben o gittiğim de acil de başka doktor var rahim apzımı ölçün usg ile dedim doktoda şaşırdı

Bu arada doktorlar neden böyle yapıyor diye artık düşünmüyorum onlar için bizim bebeler bizim değerler gözyaşlarımız önemli mi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…