Rahim agzimi acildi canim nekadarliktiAcilmayi bnde hissettim ilkinde tum gece adet sancisi gibi bitmeyen bi agrim oldu sabh zaten kan geldi acilmadan dolayi kesem sarkmaya baslayinca zatn cok gecti dusuk yaptim tabi tum sebep doktordu hic bise yapmaya cabalamadi bile o yuzden iki cihanda elim yakasinda olck boyleleri doktor oluyo iste neyse bn allaha havale ettim kisaca gece bitmek tukenmek bilmeyn uyusanizda gecmeyn bi agriniz carsa hmn doktora kosun
evet acıldı 18 haftalıktıRahim agzimi acildi canim nekadarlikti
Bende ameda aldim canim insallah memnun kaliriz herkesin dusuncesine saygim var tabi en yakin arkadasim dogum yaptigi hafta mastit oldu sut kanallari tikandi pompa yardimi ile acabilmis onu gorunce alip koydum kenara hemen bebeginin emme gucu yetmemis cok minik oluyo onlarin agzi tabi daha:)wollex ultrasoft tam otomatik süt pompası aldım ben canım yorumlarına bakarak aldım cok pahalı değil kaliteside iyi insallah kullanırkende memnun kalırım
evet acıldı 18 haftalıktı
Sosyete pazarlarında gördüm ankarada ve eskişehirde :) sen bi bak bulunduğun şehirde istersencanım nevresim takımı battaniyesi falan turkuaz gibi bende fon yapıyolarya yanlara turkuaz ondan istiyodum ama uygununu bulabilirmiyim bilmiyorum
Amin canim bn hic gormedim gormek istemedim oyle hatirlamak istemedim minyatur bi bebek kadar mis oglum allah kimseye vermesin boyle bi aci(cok zor yaa epeyde buyumus Allah uzak etsin cumlemizden canim
En iyisi canim iyiki gormemissin.bu sefer hersey iyi olucak ins .saglikla bebegini kucagina alicaksin insAmin canim bn hic gormedim gormek istemedim oyle hatirlamak istemedim minyatur bi bebek kadar mis oglum allah kimseye vermesin boyle bi aci
http://www.lohusasepeti.com/urun/lizoz-orme-sabahlikli-lohusa-pijama-takimi-3lu/247canım gerçekten orda çok güzel ürünler var. hangisini alacağımı şaşırıyorum. birde kalitelimidir diye merak ediyordum. sen hangi ürünü aldın.
Tamamdır canım :)Mytwin canım Bebeğimin ismi kerem olacak nasipse. Onu değiştirir misin çınar yazioda :) inşallah değişmez artık. Eşim herkeze soyluyo gerçi kesin gibi
Acilmayi bnde hissettim ilkinde tum gece adet sancisi gibi bitmeyen bi agrim oldu sabh zaten kan geldi acilmadan dolayi kesem sarkmaya baslayinca zatn cok gecti dusuk yaptim tabi tum sebep doktordu hic bise yapmaya cabalamadi bile o yuzden iki cihanda elim yakasinda olck boyleleri doktor oluyo iste neyse bn allaha havale ettim kisaca gece bitmek tukenmek bilmeyn uyusanizda gecmeyn bi agriniz carsa hmn doktora kosun
Güle güle kullan çok güzelmiş :)http://www.lohusasepeti.com/urun/lizoz-orme-sabahlikli-lohusa-pijama-takimi-3lu/247
bunu aldım gayet şık ve güzel. içini saten sanmıştım ama değil. kaliteli, site de ilgili istediğim gün teslim edildi ürün. bi tane pijama gecelik lohusa tacı terlik alıcam ordan
Evet yoksun ne zamandır :) iyi olmanıza sevindik. Taşınma için de Allah yardımcınız olsun canım. Kendini çok yormamaya çalış. Ağır şeyker kaldırma sakın.Selam güzel anne arkadaşlarım uzun zamandır yazamıyorum,haliyle sayfalar birikmiş görebildiğim kadarıyla çok şükür herkes iyi :) Bizde kızımla iyiyiz büyümeye gayret ediyoruz :) Taşınma telaşımız var baya zorlanıyorum o yüzden yazamıyorum inşallah yeni eve geçtikten sonra daha sık katılacağım aranıza.
canim illa bebek degil de zevkine gore kucuk bir tekne biblosu veya oyuncak araba gibi bisey de yerlestirebilirsin. istedigin temeya gore bulunur bisey mutlaka :)Napalım canım hiçbişey yapmayın cada olmuo .yerlere birsey şart canım buz gibi zaten müstakil ev yerden yiyoz sogugu. Bide kapkara.olmadi naylon parke görünümlü olan marleylerden alırım elli lira tutar ancak o oda. Napalım zamanla yaparız inşallah biraz büyük olur. Hem anlarlar birşeyleri
Evet yoksun ne zamandır :) iyi olmanıza sevindik. Taşınma için de Allah yardımcınız olsun canım. Kendini çok yormamaya çalış. Ağır şeyker kaldırma sakın.
Doktorun hatasi iste canim umursamadi bakmadi olan olduCanım peki hiç bakmadımı doktora gidince ben her d gittiğim de ölçü oluyor doktorum bakıyor sorun yok ama bakıyor
Birkez gece ağrı yaşadım gündüz hafif kan geldi doktora gittik bişi yok ama nasıl korktum anlatamam
fisher price mutlu düşler oğlumda kullandım çok memnun kaldım şimdi kızımdada kullanıcam inşallah
Ben o gittiğim de acil de başka doktor var rahim apzımı ölçün usg ile dedim doktoda şaşırdıDoktorun hatasi iste canim umursamadi bakmadi olan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?