canım doktoruna kalmış. önemli olan raporda 32+0 yazacak. ultrasonda 35 olsanda fark etmez. doktor rapora 32 yazsın yeterkiMrb
Peki doktor rapora 32+0 yazsa olmaz mı. İllaki ultrasondaki gelişimi mi 32+0 olmalı ?? Ya da rapor günü hafta ortasına geliyosa, bi iki gün öne çekse olmaz mı. İnş. Olabilir :))
Canım sen calısabilir raporundan mı bahsediyosun 32+0 da alınır diye yoksa dogum iznine ayrılmak icin mi anlayamadım[/QU
çalışabilir raporu canım. ama ikisi de aynıdır muhtemelen.
Mrb
Benim de sat.a göre değildi gelişimi. Ayrıntılıda perinatolog bi hafta ileri aldı sat.ı. Şimdi izne ayrılırken gerçek sat.ımı baz aldırmak istiyorum. Bakalım nolacak. Sizde izin durumu varmı 32.de?
Kızlar günaydın, hepimizin yaklaşık 2,5 aylık bir macerası kaldı, umarım hepimiz kalan sürelerimizi mutlulukla, umutla, heyecanla, dayanışma içinde geçiririz. En büyük tehlikemiz karamsarlık ve umutsuzluk, evham yapmayalım artık çünkü hepimiz etkileniyoruz bundan (ciddi problemleri olanları es geçerek söylüyorum bunu) çünkü kocaman oldu bebeklerimiz, rahat rahat doğuma ilerleyelim, öpüyorum yavrularınızı.
A ACEM NURDogum iznini ne kadar gec alırsan dogumdan sonrasında kesilir gibi bisey söylemistin yanlıs hatırlamıyorsam tam tersi ne kadar gec alırsan o kadar uzamaz mı iznin ben mesela 36 haftalıkken dogum iznini baslatıcam sonrasında daha fazla vakit gecirelim diye toplamda 16 haftayı nasıl kullanırsan öyle veriyolar diye biliyorum
Dogum iznini ne kadar gec alırsan dogumdan sonrasında kesilir gibi bisey söylemistin yanlıs hatırlamıyorsam tam tersi ne kadar gec alırsan o kadar uzamaz mı iznin ben mesela 36 haftalıkken dogum iznini baslatıcam sonrasında daha fazla vakit gecirelim diye toplamda 16 haftayı nasıl kullanırsan öyle veriyolar diye biliyorum
Evet bende böyle biliyodum canım diger arkadas öyle söyleyince panik oldum yönetmelik falan mı degisti diye cok tesekkür ederim.37 ye kadar calısabilir raporu alabiliyoruz ; calıstıgmız 5 hafta dogum sonrasına ekleniyor canım. yani dogumdan sonra bebeklerimizle 8 hafta değil 13 hafta geçirebiliyoruz bu sayede.
Evet bende böyle biliyodum canım diger arkadas öyle söyleyince panik oldum yönetmelik falan mı degisti diye cok tesekkür ederim.
internettenmi sipariş verdin canımmevlüt ve doğumda olacak süsleme siparişlerimi verdim hepsini kendim yapacağım yakında geldiklerinde yaptıkça paylaşırım kızlar
hastahane odası için balon felan da aldım
Evet canım çok zordur eminim biz bebişin kıyafetleri için bile ne kadar zorlanıyoruz. Biz de sizi çok öptük arada uğra :)Sağolasın toistçiğim bitince daha sık görüşürüz inşallah :) Hamileyken taşınmakta pek zormuş yahu,dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince.Kızımla kızçeni ve seni öpüyoruz canım
Günaydın canım umutsuzluk karamsarlık yoooook :) eminim ki hepimizin yaşadığı kötü şeyler var bu süreçte kimimiz bebişle ilgili kimimiz ailemizle ilgili. Ne olursa olsun umutla mutlulukla karşılamalıyız ki onlara iyi ki doğdum desinler. Ben kaderci bir insanım. Herşey Allahtan diye düşünmek psikolojisinin alt yapısını oluşturur bence :)))))Kızlar günaydın, hepimizin yaklaşık 2,5 aylık bir macerası kaldı, umarım hepimiz kalan sürelerimizi mutlulukla, umutla, heyecanla, dayanışma içinde geçiririz. En büyük tehlikemiz karamsarlık ve umutsuzluk, evham yapmayalım artık çünkü hepimiz etkileniyoruz bundan (ciddi problemleri olanları es geçerek söylüyorum bunu) çünkü kocaman oldu bebeklerimiz, rahat rahat doğuma ilerleyelim, öpüyorum yavrularınızı.
Çok güzel söylemişsin, iyi ki doğdum desin tüm yavru kuşlar :):)Günaydın canım umutsuzluk karamsarlık yoooook :) eminim ki hepimizin yaşadığı kötü şeyler var bu süreçte kimimiz bebişle ilgili kimimiz ailemizle ilgili. Ne olursa olsun umutla mutlulukla karşılamalıyız ki onlara iyi ki doğdum desinler. Ben kaderci bir insanım. Herşey Allahtan diye düşünmek psikolojisinin alt yapısını oluşturur bence :)))))
Canım acemnur çalışabilir raporundan bahsetmiş. Onu tam 32+0 da almalısın demiş yoksa doğum iznin başlar otomatik demiş.Evet bende böyle biliyodum canım diger arkadas öyle söyleyince panik oldum yönetmelik falan mı degisti diye cok tesekkür ederim.
İnşallah desinler ya :) keşke annem babam başka olsaydı diye düşündürtmeyelim iyi ki böyle güçlü anne babam varmış desinler :*Çok güzel söylemişsin, iyi ki doğdum desin tüm yavru kuşlar :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?