Geçmiş olsunGünaydın arkadaslar cok fena grip olmusum(
İnşallah canım. Ya ben doktora gittim bu şokla dedim doğuruyorum galiba :))) doktor çoktan başlamıştır yalancı sancıların ama farketmeişsindir dedi 30. Haftada şiddetli başlarmış. Biz tabi tecrübesiz olunca koştur koştur hastaneye gittik :)Günaydın hanımlar...
Benim de yalancı sancılarım başladı. Daha önce gerçek sancı yaşadığım için bunların yalancı kasılmalar oldugunu anlayabiliyorum
İnş. 38. Haftadan önce doğurmayız.
Cok iyi olur canim bende yarin kontrolum var sonra baslucam hazir olsun herseyKızlar günaydıııın :) biz sata göre bugün 30+2 yiz doktora göre 31+4 :)))) çok heyecanlanıyorum ben ya Yarından itibaren yıkıcam bütün kıyafetlerini haftasonu ütülücez. Anneciğim onları yine hurca koyucaz hiçbişey olmaz hazırlıklı ol dedi. Bende rahat ederim hem.
tesekkurler canim .Ne guzel grip olmadim diyordum ama suan bogazlarim midem eklemlerim hep agriyor nane limon kaynattim yarin sorucam dr a bakalim ne derGeçmiş olsunya hepimiz tek tek hasta oluyoruz tam geip havaları sanırım
cnm ben öle dr ların her dediğine inanmıyorum . biraz gelenekçiyim de denilebilir. bizde yani erzurumda doğum öncesi bol ciğerr ve et yedirilir anneye eğer kuzu yada dana ciğeriyse iyi temiz bilindik güvenilir yerden alınırsa neden yenmesin ben cok yerim diğer iki oğlumdada yedim .ciğeri doktorlar özellikle hamilelikte yemeyin diyor ama bence ona dikkat etmek lazım
Günaydın, biz tecrübesizler Allaha emanet gidiyoruz hihi, daha öyle ciddi bi rahatsızlığım olmadı, 3 hafta sonra doktora gidicem ne beklemeliyim, nasıl bir ağrı olacak onları konuşucam :):) Heyecanlanıyorummm :)Günaydın hanımlar...
Benim de yalancı sancılarım başladı. Daha önce gerçek sancı yaşadığım için bunların yalancı kasılmalar oldugunu anlayabiliyorum
İnş. 38. Haftadan önce doğurmayız.
Tavuk suyuna çorba ve bol portakal :) Geçmiş olsun :)Günaydın arkadaslar cok fena grip olmusum(
Heyecanlıııııı :):)İnşallah canım. Ya ben doktora gittim bu şokla dedim doğuruyorum galiba :))) doktor çoktan başlamıştır yalancı sancıların ama farketmeişsindir dedi 30. Haftada şiddetli başlarmış. Biz tabi tecrübesiz olunca koştur koştur hastaneye gittik :)
:) iyi yapmısşın canım. Benim ilkİnşallah canım. Ya ben doktora da dedim doğuruyorum galiba :))) doktor çoktan başlamıştır yalancı sancıların ama farketmeişsindir dedi 30. Haftada şiddetli başlarmış. Biz tabi tecrübesiz olunca koştur koştur hastaneye gittik :)
Canım ilki normal doğum mu yaptın. Ben d3 çok hareket etmiyorum. Ama ev işleri vs her gün 1 2 saat hareket halindeyim her işimi kendim yapıyorum çok şükür supurme silme toz alma vs.. bir de 5.katta oturuyorum asansör yok bazen günde 2 defa inip çıkmak zorunda kalıyorum. Hava yağmurlu olmadığında da inip eşimle yürüyüş yapiyoruz 1 saat kadar. Ama beni hep korkutuyorlar normal doğum yapamazsın diye. Neymiş daha çok yurumem lazımmış.aslında hamileyken hormonlarda artış olur ama :)
YAAA şimdi burdada sölenirmi bilemedim ama ben faydası olduğunu düşünüyorum yasadıklarımda yola çıkarak :)
Küçük oğlumun hamileliğinde karsın en şiddetli kışını yaşadık . zaten 2+1 OLAN EVİMİN salonunda oturamıyoruk . oturma odamızda yalnızca 10 metrekareydi ki tv koltuk derken anca ortada bi halı sığacak kadar yer vardı . ben hamileliğimin 5 ayını o odada hemn hemen hareketsiz bir biçimde geçirdim . ama doğumum acaip rahat oldu MAŞALLAH . tabi önce Rabbimin yardımı izni ile ama tek hareketimin ne olduğunu düşünürsek şimdi faydalı olduğunu daha iyi idrak ediyorum .
Canım peki gerçek doğum sancısı nasıl oluyor anlat bize bilelim :):) iyi yapmısşın canım. Benim ilk
hamileliğimde sancı öyle olmaz sancın başlasa dayanamazsın diyenleri dinleyip doktora gitmediğim için erken doğurdum. Özellikle ilk hamileliği olanların her türlü sancıyı dikkate alması lazım. 2-3 cm açılma olunca durduruyorlar ama 4 santimden sonrasına müdahale etmiyorlar doğurtuyolar.çünkü Bebeğin enfeksiyon kapma riski oluyomuş
kızlar Nurbanu haklı . ama çokta kendinizi dinlayip sartlanmayın .:) iyi yapmısşın canım. Benim ilk
hamileliğimde sancı öyle olmaz sancın başlasa dayanamazsın diyenleri dinleyip doktora gitmediğim için erken doğurdum. Özellikle ilk hamileliği olanların her türlü sancıyı dikkate alması lazım. 2-3 cm açılma olunca durduruyorlar ama 4 santimden sonrasına müdahale etmiyorlar doğurtuyolar.çünkü Bebeğin enfeksiyon kapma riski oluyomuş
Kizlar gunaydin.. Nasilsiniz.. Biz haftasonu evi tasidik ama hala yerlesemedik.. Ev tasimak cok zor.. Burda yazilanlari da takip edemedim.. Umarim herkes iyidir.. Bugun doktora gidicez.. Kosturmaktan geciktik randevumuza normalde cuma gidecektik.. Dua edin bize.. Hepinizi opuyorum..
Günaydın, biz tecrübesizler Allaha emanet gidiyoruz hihi, daha öyle ciddi bi rahatsızlığım olmadı, 3 hafta sonra doktora gidicem ne beklemeliyim, nasıl bir ağrı olacak onları konuşucam :):) Heyecanlanıyorummm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?