2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar günaydıııın :) biz sata göre bugün 30+2 yiz doktora göre 31+4 :)))) çok heyecanlanıyorum ben ya Yarından itibaren yıkıcam bütün kıyafetlerini haftasonu ütülücez. Anneciğim onları yine hurca koyucaz hiçbişey olmaz hazırlıklı ol dedi. Bende rahat ederim hem.

İnşallah canım. Ya ben doktora gittim bu şokla dedim doğuruyorum galiba :))) doktor çoktan başlamıştır yalancı sancıların ama farketmeişsindir dedi 30. Haftada şiddetli başlarmış. Biz tabi tecrübesiz olunca koştur koştur hastaneye gittik :)

Cok iyi olur canim bende yarin kontrolum var sonra baslucam hazir olsun hersey

ciğeri doktorlar özellikle hamilelikte yemeyin diyor ama bence ona dikkat etmek lazım
cnm ben öle dr ların her dediğine inanmıyorum . biraz gelenekçiyim de denilebilir. bizde yani erzurumda doğum öncesi bol ciğerr ve et yedirilir anneye eğer kuzu yada dana ciğeriyse iyi temiz bilindik güvenilir yerden alınırsa neden yenmesin ben cok yerim diğer iki oğlumdada yedim .

Günaydın, biz tecrübesizler Allaha emanet gidiyoruz hihi, daha öyle ciddi bi rahatsızlığım olmadı, 3 hafta sonra doktora gidicem ne beklemeliyim, nasıl bir ağrı olacak onları konuşucam :):) Heyecanlanıyorummm :)

Günaydın arkadaslar cok fena grip olmusum(
Tavuk suyuna çorba ve bol portakal :) Geçmiş olsun :)

Heyecanlıııııı :):)

Günaydın kızlar. . Bu gece rüyamda yine kızımı gördüm doğum yapmıştım o kucagimdaydi ama sezeryanla dogurmustum doktorum da iyi ki sezeryanla olmuş yoksa sen zehirlenecektin diyor. Neyse bebeğim kucagimdaydi gözlerine baktım öptüm kokladim sardim. Üstünü değiştirdim hastaneden çıkıyoruz diye sonra bebegimi hastanede unuttum kosturmaya başladım. Garip bir ruyaydi

:) iyi yapmısşın canım. Benim ilk
hamileliğimde sancı öyle olmaz sancın başlasa dayanamazsın diyenleri dinleyip doktora gitmediğim için erken doğurdum. Özellikle ilk hamileliği olanların her türlü sancıyı dikkate alması lazım. 2-3 cm açılma olunca durduruyorlar ama 4 santimden sonrasına müdahale etmiyorlar doğurtuyolar.çünkü Bebeğin enfeksiyon kapma riski oluyomuş

günaydın kuzular ve annişler
bir grip bu kadar nasıl uzar bilen varmı kulaklarım burnum kasınıyo kapanıyo deli oldum

Kizlar gunaydin.. Nasilsiniz.. Biz haftasonu evi tasidik ama hala yerlesemedik.. Ev tasimak cok zor.. Burda yazilanlari da takip edemedim.. Umarim herkes iyidir.. Bugun doktora gidicez.. Kosturmaktan geciktik randevumuza normalde cuma gidecektik.. Dua edin bize.. Hepinizi opuyorum..

Canım ilki normal doğum mu yaptın. Ben d3 çok hareket etmiyorum. Ama ev işleri vs her gün 1 2 saat hareket halindeyim her işimi kendim yapıyorum çok şükür supurme silme toz alma vs.. bir de 5.katta oturuyorum asansör yok bazen günde 2 defa inip çıkmak zorunda kalıyorum. Hava yağmurlu olmadığında da inip eşimle yürüyüş yapiyoruz 1 saat kadar. Ama beni hep korkutuyorlar normal doğum yapamazsın diye. Neymiş daha çok yurumem lazımmış.

gunaydın anneler, işteyim ve oyle muthis bir uyku bastırdı ki gözlerimi zor acıyorum, şöyle bir saat uyusam ne iyi gelecek ama ne mümkün... ben de 37. haftaya kadar calısmak istiyorum sonrasına kalsın 1 ayım diye ama artık zorlanmaya baslıyorum sanırım

Canım peki gerçek doğum sancısı nasıl oluyor anlat bize bilelim :)

kızlar Nurbanu haklı . ama çokta kendinizi dinlayip sartlanmayın .
gerçek sancı belden vurur kasıklara sonrada karnınız sertleşir gerçek olup olmadığını anlamanın en basit yolu dk tutmaktır 20-17-12-7-5 dk gibi düzenli aralıklarla sancı gelıyorsa o zaman hiç beklemeyin dr a gidin . düzenli aralık dediğim mesela 7 dk da bir 4-5 kere sancılandıysanız gibi . diğelim bi 5 bi 7 bi 10 dk da sancılanıyorsunuz bu yalancı sancı oluyo o zaman ılık dus ve dinlenmeyle geçecektir tabi magneyumda iyi gelir. öpüyorum sizi

Güzel haberlerle gel canım bekliyorum :)

günaydın kızlar doktordan geldim.geçen ay B12'me bakmıştı.yine baktı her ay bakılcak artık dedi.sizde de her ay bakılıyor mu? bir de bebek 37-38. haftada uygun pozisyona dönmüş olmazsa sezeryan olur dedi.40.haftaya kadar dönmesi beklenebiliyor diye biliyordum ben.

Afedersin canım ben ishal olmuştum aslında o da doğum belirtisiymiş sonradan öğrendim. İshal sancısı zannettim. Öyle hafif değil doğum sancısı falan dedikleri için de gitmedim doktora. Gittiğimde artık çok geçti açılma 4cm geçmişti. Allah korusun hepimizi... korkmayın ama geçmek bilmeyen sancıları hafif de olsa dikkate almak lazım.Yalancı sancı en fazla 10 dk sonra geçiyo gerçek sancı geçiyo ama düzenli aralıklarla tekrar tekrar giriyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…