- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
Günaydın canım muhtemelen Bilinçaltı rüyasıdır. Bend e garip rüyalar görüyorum bu aralar. Yine de öpmüşsün koklamışsın ohh mis :)
Haklısım ben de ihmal etmicem inşallah ama çok şiddetli olmazsa böyle azıcık olursa gitmem :))))
kesinlikle nane limon kaynat iç günde 3-4 fincan bana dua edeceksingünaydın kuzular ve annişler
bir grip bu kadar nasıl uzar bilen varmı kulaklarım burnum kasınıyo kapanıyo deli oldum
dönemeyen bebeği 38 de almalarının nedeni şu bebek çok büyük olduğu için dönemeyebiliyor o vakitten sonra birde ters şekilde normal doğumla gelmeye kalkışırsa bebek için hayati risk oluşturduğundan riske atmamak için 38 de alıyorlar bildiğim kadarıylayani bende bunu anlamadım 40-41. haftaya kadar doğum beklenebiliyorsa neden dönememiş diyip 38 de sezeryana alıyorlar ki.bi günde dönebiliyor.öyle bişey derse başka doktora gıderım artık.
EVET CANIM...benim 32+0 pazara geliyor. 32+1 de alacağım en iyi ihtimalle yani. 1 gün kaybım mı olacak yani? :s
memnun kaldım derken, ne gibi faydası oluyor acaba? ben de düşünüyorum da ne zaman ne için kullanırım bilemiyorum:)
CANIM KONUYU YANLIŞ ANLADIN SANIRIM. AKTARMAYI GECİKTİRİRSEN 32+2 DE ALDIN DİYELİM 37 YE KADAR ÇALIŞIR DİYE. İKİ GÜN DÜŞER DOĞUM SONUNDAN. 32+0 DA ALIRSAN 5 HAFTA AKTARIRSIN 35 GÜN AKTARIRSIN 32+2 DE ALIRSAN 33 GÜN AKTARIRSIN.
Öyle mii panik olmusum :) ama calısabilir raporu alınması gerektigini de bilmiyodum ne zaman istersem o zaman doktordan raporu alır iznimi baslatırım diyodum peki planımı anlatsam nasıl yapmam lazım yardımcı olur musun canım ugrastırcam ama kusura bakma ben simdi 34. Haftada 3 haftalık heyet raporu alsam bitiminde de yani 37. Haftada izni baslatsam arada ne zaman ne raporu almam gerekir calıstıgım yerde benden önce dogum iznine cıkan yokmus pek bilmiyolar daha dogrusu biraz gecistiriyolar hallederiz diye yanlıs bise yapmiyim memlekete gidicem bide beni sonra ugrastırmasalar
Dimi ya 34. Haftada alacagım rapor icin madem calısamıyosun ayrıl dogum iznine derler adama bütün planlarım degisti simdi bunu ögrendigim iyi oldu canım cok tesekkür ediyorumCanım şöyle Söyleyeyim 32. Haftadan aonra aldığım her rapor doğum izninden düşer ve doğum iznin başlamış olur. Yani sen çalışmak istiyorsan 32 de gidip çalışabilir raporu teslim edeceksin işyerine. Ve 34 te ayrılacaksan da gidip doğum izni raporunu teslim edeceksin.
Yani 32 den sonra hiç rapor alamazsın ne heyet ne normal hastalık. Alırsam devlet doğum iznini başlatıyor anlatabildim mi.
olabilir belki canım.risk oluşturacak bişey varsa diyecek bişey yok tabi.o zaman söylediği gerekçelere göre araştıracağım artık.. inşallah öyle bi durum olmaz da..dönemeyen bebeği 38 de almalarının nedeni şu bebek çok büyük olduğu için dönemeyebiliyor o vakitten sonra birde ters şekilde normal doğumla gelmeye kalkışırsa bebek için hayati risk oluşturduğundan riske atmamak için 38 de alıyorlar bildiğim kadarıyla
Allah hayra çıkarsın canımGünaydın kızlar. . Bu gece rüyamda yine kızımı gördüm doğum yapmıştım o kucagimdaydi ama sezeryanla dogurmustum doktorum da iyi ki sezeryanla olmuş yoksa sen zehirlenecektin diyor. Neyse bebeğim kucagimdaydi gözlerine baktım öptüm kokladim sardim. Üstünü değiştirdim hastaneden çıkıyoruz diye sonra bebegimi hastanede unuttum kosturmaya başladım. Garip bir ruyaydi
Iyi Akşamlar arkadaşlar.Aranızdaki muhabbete giriyorum kusura bakmayın.Ben ikinci kızıma 2012 yılında Jane Rider aldım matriks modeli yoktu o zaman.Sizler gibi çok araştırmıştım.İçlerinde en güzeli,en konforlusu buydu.Fakat Arabanın ağırlığına bakmamıştım.Çünkü kafama koymuştum bi kere.Araba harika ötesi bişey dışarıda gezerken bi bakan bir daha bakıyordu.Fakat çok Hantal bir araba.Ben o zaman 1.500 tl ye almıştım. Ikinci Ayında yarı fiyatına bile satamadım.Yani diyececeğim o ki daha uygun,kullanışlı,tek elle açılıp kapanan bir araba tercih etmeniz.Çocuk Büyüdükçe ikisini birden taşımanız zor olabilir.Yine tercih meselesi.Ben deneyimimi paylaşmak istedim.Tekrar kusura bakmayın.[/QUOTE]Cnm Stokke için kararlıydım bir dönem ama araştırdıkça vazgeçtim kullanımı zor geldi bana.Inglesia hiç cazip gelmedi zaten.Jane Rider'da karar kıldım.Bence bu markalar içinde her yönden daha iyi.Mart Ayında alıcam.
Maşallah canım sana :) ilk nst 36.haftada mi oluyorAdaisyLove cnm buda prens
ben hemen kalktım annem vardı yanımda o strese girince migren krizi tutar ben dugum yapınca annem dinlenir ikisindede öle oldu . o yüzden ben yarım saat titremem geçince kalktım oğlumun altını üstünü değiştirdim emzirdim . ve heyecandan sabaha kadar uyumadım yüzüne bakıp durdum :)
dr a göre değişiyor cnm ama 36 da nstye bağnanınca sancı varsa catı muayenesi yapıyorlar . sana bağlı önce normal doğumu deneyip olmayınca onra olmyınca sezeryana alınanlar da yok değil ben ne desem boş yani.
Kızlar günaydıııın :) biz sata göre bugün 30+2 yiz doktora göre 31+4 :)))) çok heyecanlanıyorum ben ya Yarından itibaren yıkıcam bütün kıyafetlerini haftasonu ütülücez. Anneciğim onları yine hurca koyucaz hiçbişey olmaz hazırlıklı ol dedi. Bende rahat ederim hem.
Evt canım tekne güzel olur . Çokta küçük bi yuvarlak bu yacanim illa bebek degil de zevkine gore kucuk bir tekne biblosu veya oyuncak araba gibi bisey de yerlestirebilirsin. istedigin temeya gore bulunur bisey mutlaka :)
Saol canimGünaydın, biz tecrübesizler Allaha emanet gidiyoruz hihi, daha öyle ciddi bi rahatsızlığım olmadı, 3 hafta sonra doktora gidicem ne beklemeliyim, nasıl bir ağrı olacak onları konuşucam :):) Heyecanlanıyorummm :)
Tavuk suyuna çorba ve bol portakal :) Geçmiş olsun :)
Heyecanlıııııı :):)
Tepsi sepet vs ne dusununuzsunum için derken canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?