2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Ayy canım 31.hftaya girmissin maşallah :) yupi az kaldı doğuma :)

benim doktor baya baya ilaç karşıtı :) bütün ilaçları bıraktırdı geçen ay.bu ay dedim ki ''sırtım ağrıyor magnezyum yazar mısınız''.magnezuyumun faydası olmaz gunde ıkı bardak sut ıc bıraz peynır ye daha faydalı dedi :)

yani bende bunu anlamadım 40-41. haftaya kadar doğum beklenebiliyorsa neden dönememiş diyip 38 de sezeryana alıyorlar ki.bi günde dönebiliyor.öyle bişey derse başka doktora gıderım artık.
dönemeyen bebeği 38 de almalarının nedeni şu bebek çok büyük olduğu için dönemeyebiliyor o vakitten sonra birde ters şekilde normal doğumla gelmeye kalkışırsa bebek için hayati risk oluşturduğundan riske atmamak için 38 de alıyorlar bildiğim kadarıyla

Doktorunun çalışabilir raporu hazırlaması yeterli...bunu da 32. hafta hazırlamalı sakın 34. haftayı bekleme, 2 haftanı boşuna yersin...32+0 da veya ilerleyen günlerde raporu hazırlayıp sgk ya gönderiyor hastane, bir kopyasını da bize verecekler, onu da işverene vereceğiz.. 37. hafta veya daha öncesi de yine doktordan çalışamaz raporu almak gerekiyormuş..onu da aynı şekilde bilgi vermek gerekiyor..

Dimi ya 34. Haftada alacagım rapor icin madem calısamıyosun ayrıl dogum iznine derler adama bütün planlarım degisti simdi bunu ögrendigim iyi oldu canım cok tesekkür ediyorum

olabilir belki canım.risk oluşturacak bişey varsa diyecek bişey yok tabi.o zaman söylediği gerekçelere göre araştıracağım artık.. inşallah öyle bi durum olmaz da..

Selam kizlar. Usutmusum galiba ise geldim ama cok halsiz hissediyorum kendimi..

Allah hayra çıkarsın canım

Iyi Akşamlar arkadaşlar.Aranızdaki muhabbete giriyorum kusura bakmayın.Ben ikinci kızıma 2012 yılında Jane Rider aldım matriks modeli yoktu o zaman.Sizler gibi çok araştırmıştım.İçlerinde en güzeli,en konforlusu buydu.Fakat Arabanın ağırlığına bakmamıştım.Çünkü kafama koymuştum bi kere.Araba harika ötesi bişey dışarıda gezerken bi bakan bir daha bakıyordu.Fakat çok Hantal bir araba.Ben o zaman 1.500 tl ye almıştım. Ikinci Ayında yarı fiyatına bile satamadım.Yani diyececeğim o ki daha uygun,kullanışlı,tek elle açılıp kapanan bir araba tercih etmeniz.Çocuk Büyüdükçe ikisini birden taşımanız zor olabilir.Yine tercih meselesi.Ben deneyimimi paylaşmak istedim.Tekrar kusura bakmayın.[/QUOTE]

Cnm Sağol paylaştığın için.Dediğin eski modelini bilmiyorum ancak en son Matrix modeli denediğim diğer tüm modeller içinde en kolay açılıp kapananı.Ağırlık olarak sormuştum şimdi hatırlamıyorum ama hiç hantal değil.Demek yeni modelini baya geliştirmişler.

Maşallah canım sana :) ilk nst 36.haftada mi oluyor

biz daha 27+3 üz ama bende dolap gelene kadar beklemek istemiyorum sabun tozu alıp yıkıycam inşallah önümüzde ki hafta küçük hurçlara koyucam
şimdiden çok heyecanlı

canim illa bebek degil de zevkine gore kucuk bir tekne biblosu veya oyuncak araba gibi bisey de yerlestirebilirsin. istedigin temeya gore bulunur bisey mutlaka :)
Evt canım tekne güzel olur . Çokta küçük bi yuvarlak bu ya

Saol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…