- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
Kizlar sizde benim gibi cok merk ediyormusunuz,
Bebegimiz nasil, kime benziyor, sec rengini, göz rengini falan
Canım Nerelerdesin görmedim seniKizlar sizde benim gibi cok merk ediyormusunuz,
kalp atışı hissedilebiliyor mudur acabaKızlar evet ben de sık hissediyorum tam kalp atışı gibi.
bende hiç anlamıyorum oluyorsa bile.ama son zamanlarda ara ara karnımda bişey sıkışıyo sanki gerginlik gibi bişey hissediyorum o olabilir mi acaba bilemedim.Kasilmalari nasıl anlıyo sunuz? Bende oluyosa bile hiç anlamıyorum
Yok işte kafama göre yaptım yapıştırmadım hangisi güZel diye size soruyorum ona göre takım yapcam
Birinci daha güzel. Sadece kurdelayla suslediginYok işte kafama göre yaptım yapıştırmadım hangisi güZel diye size soruyorum ona göre takım yapcam
inşallah bana benzerrKizlar sizde benim gibi cok merk ediyormusunuz,
tabiki :) eşime benzetiyorduk hep.son gittiğimizde bu çocuk annesine benziyor dedi doktor :)Kizlar sizde benim gibi cok merk ediyormusunuz,
arkadaslar desteginiz ve dualariniz icin cok tesekkurler. benim yasadigim gebelik zehirlenmesi yani preeklampsi odi. bebegimde hicbir sorun yoktu. ama ben odemden balon gibi oldum. protein atimim cok yukswldi kritik noktaya geldi. ikimizin de hayati tehlikesi plunca sezeryana alindim. bebegim cok saglikli dogdu. ameliyathanedeki herkes cok hareketli pglin var cabul toparlar korkma dedi. kuveze alindi yavrum. ordaki doktor da ayni seyi soyledi. cok hareketli yasama gayreti var dedi. tedbiren solunum cohazina bagladik ama biyuk ihtimal bu aksam cikaririz dedi. derken yavrum beklenen gelisimi gosteremedi. solunum cihazsoz duramadi ve cihaz cikarolamadi. sonra cigerleri kanama gecirdi yavrumun. sut sagip goturmustuk gorecekyik o gun. iceri almadilar. saatlerce ugrastilar. kalbi durdu kalp masaji yaptilae minicok bedenone. biz kapida yiregimiz agzimizda bekledil. ama iyi haber gelmedi. yavrumu kaybettik. daha kucukleri yasadi ama yavrum yasamadi. doktorlar da sasirdi. cok saglikliydi cunku. ama allah omur vermeyince ne desek bos. yasasaydi bugun 1 haftalik olacakti yavrum.
Ben merakdan catliyorum,bu aralar düşünmeden edemiyorum nedense:)ben ediyorum detaylıda renklı gorunce her yerını tek tek bana mı sana mı yapmıstık bnm bebegım bence bana ve dayısına benzıcek ztn benlen erkek kardesım aynıyız :)o kucucuk fotoda bıle gorenlerın yorumlarıda aynı oldu ama sağlıklı olsunda hayırlısıyla dogsunda kıme benzerse benzesın yavrum bnm:)
hoşgeldın canım aramıza :)Slm anneler benide araniza alirsaniz cok sevinirim 29.5 günlük hamileyim....
Bu aralar hep yogundum canım, gezmeye gittik hep ve evde hep geç vakit geliyordukCanım Nerelerdesin görmedim seni
Hoşgeldiniz, hayırlı olsun:)Slm anneler benide araniza alirsaniz cok sevinirim 29.5 günlük hamileyim....
senin adına çok üzüldük canım.Allah başka bebeklerin sevinciyle unuttursun inşallah.tadına varıp kaybetmek daha zor muhakkak..Allah sabır versınarkadaslar desteginiz ve dualariniz icin cok tesekkurler. benim yasadigim gebelik zehirlenmesi yani preeklampsi odi. bebegimde hicbir sorun yoktu. ama ben odemden balon gibi oldum. protein atimim cok yukswldi kritik noktaya geldi. ikimizin de hayati tehlikesi plunca sezeryana alindim. bebegim cok saglikli dogdu. ameliyathanedeki herkes cok hareketli pglin var cabul toparlar korkma dedi. kuveze alindi yavrum. ordaki doktor da ayni seyi soyledi. cok hareketli yasama gayreti var dedi. tedbiren solunum cohazina bagladik ama biyuk ihtimal bu aksam cikaririz dedi. derken yavrum beklenen gelisimi gosteremedi. solunum cihazsoz duramadi ve cihaz cikarolamadi. sonra cigerleri kanama gecirdi yavrumun. sut sagip goturmustuk gorecekyik o gun. iceri almadilar. saatlerce ugrastilar. kalbi durdu kalp masaji yaptilae minicok bedenone. biz kapida yiregimiz agzimizda bekledil. ama iyi haber gelmedi. yavrumu kaybettik. daha kucukleri yasadi ama yavrum yasamadi. doktorlar da sasirdi. cok saglikliydi cunku. ama allah omur vermeyince ne desek bos. yasasaydi bugun 1 haftalik olacakti yavrum.
Ben merakdan catliyorum, aralar düşünmeden edemiyorum nedense:)
Babasida o detaylı renklı ultrasonu yaptıracaktı, bende bebeye zarar vere bilir diye istememiştım, daha öncede yaptık ama ozaman 18 haftalıkdık. Şimdi aptal gibi babasini fazgecirmişken ben merak etmeye başladımbende senin gibi vallah bana ve dayısına benziyor diye düşündüm hep hihi
ya küfür yok hakaret yok belli seviyede bi konuyu tartışıyorlar neye göre veriliyor bu uzaklaştırma kararı site yönetiminden açıklama bekliyoruz..Belli bir süre uzaklaştırıldılar maalesef
Ohh ne güzel ya gezin canım Tulumu sordum ben senin için 60 tl kargo ücreti diyor Inst varsa adını yazayım sen konuş istersenBu aralar hep yogundum canım, gezmeye gittik hep ve evde hep geç vakit geliyorduk
Erkek bekliyorum cnm tşkler cnmHoşgeldiniz, hayırlı olsun:)
kızmı erkekmi bekliyorsunuz
Kızlar dalan la başladım yıkamaya kıyafetleri. Bakalım sonuç nasıl olacak. :)
arkadaslar desteginiz ve dualariniz icin cok tesekkurler. benim yasadigim gebelik zehirlenmesi yani preeklampsi odi. bebegimde hicbir sorun yoktu. ama ben odemden balon gibi oldum. protein atimim cok yukswldi kritik noktaya geldi. ikimizin de hayati tehlikesi plunca sezeryana alindim. bebegim cok saglikli dogdu. ameliyathanedeki herkes cok hareketli pglin var cabul toparlar korkma dedi. kuveze alindi yavrum. ordaki doktor da ayni seyi soyledi. cok hareketli yasama gayreti var dedi. tedbiren solunum cohazina bagladik ama biyuk ihtimal bu aksam cikaririz dedi. derken yavrum beklenen gelisimi gosteremedi. solunum cihazsoz duramadi ve cihaz cikarolamadi. sonra cigerleri kanama gecirdi yavrumun. sut sagip goturmustuk gorecekyik o gun. iceri almadilar. saatlerce ugrastilar. kalbi durdu kalp masaji yaptilae minicok bedenone. biz kapida yiregimiz agzimizda bekledil. ama iyi haber gelmedi. yavrumu kaybettik. daha kucukleri yasadi ama yavrum yasamadi. doktorlar da sasirdi. cok saglikliydi cunku. ama allah omur vermeyince ne desek bos. yasasaydi bugun 1 haftalik olacakti yavrum.
Hosbulduk cnmhoşgeldın canım aramıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?