- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
canım dalinin tozu çok kalıyormuş iki yada üç kere kesin durulama yap bende sıvısını aldım. bende renk olayını nasıl yapsam diyordum örnek oldun tşklerr şekerimBattaniyeleri attım ilk gizem bir de loğusa takımımı. Şimdi beyazla karışık renkli kıyafetlerini ve çoraplarını. En son da sırf beyaz Olanları atıcam. Kısa programda iyi durulmadı tozlar kalmıştı üstünde çok doldurdum makineyi. Ikinci durulama yaptırdım oyüzden. Bu sefer tam dolmadı daha güzel yıkan inşallah :)
ilki daha güzel canım.ikinci büyük durmusYok işte kafama göre yaptım yapıştırmadım hangisi güZel diye size soruyorum ona göre takım yapcam
Benim hiç beyaz yok beyaz üzeri çoğu ben sıra sıra atayım olmadıBattaniyeleri attım ilk gizem bir de loğusa takımımı. Şimdi beyazla karışık renkli kıyafetlerini ve çoraplarını. En son da sırf beyaz Olanları atıcam. Kısa programda iyi durulmadı tozlar kalmıştı üstünde çok doldurdum makineyi. Ikinci durulama yaptırdım oyüzden. Bu sefer tam dolmadı daha güzel yıkan inşallah :)
bende kalp atışı gibi hissediyorum canım.sonra da yok o kadarını hissedemem heralde diyorum :) hıçkırık daha yavaş oluyor diye biliyorum ben.bu sanki daha hızlı ve hafif hissediliyor.Kızlar bazen karnimda kalp atışı gibi şeyler hissediyorum 2 3 dk sürüyor o bebişin hangi hareketi oluyor elimi koyuyorum yine hissediyorum bazen de hareketleri kuyruk sokumumda hissediyorum o da garip geliyor :) biri beni aydınlansın çok merak ediyorum :)
Bence küçük olan daha güzel kibar duruyorKızlar lohusa terlikleri internette ne kadar pahalı dün pazara gittim beyaz bir terlik aldım 5 tl üzerine fe 1 tl bant aldım 6 tl lohusa terlikleri hazır sizce hangisi güzel olmuşEki Görüntüle 1432678
canım ayrı ayrı mı atacaksın benim de sade beyaz yok beyaz üstü desenli beraber atsak bişey olurmu kiBenim hiç beyaz yok beyaz üzeri çoğu ben sıra sıra atayım olmadı
Dalin mi kuzum senin dediğin. Bu başka dalan roxy diye bir ürün. Daha uygun. Ben 20 dk lık yıkadık canım ondan sanırım. Ikincide az doldurdum makinayı. Ek bir durulama yaptım tertemiz oldu :)canım dalinin tozu çok kalıyormuş iki yada üç kere kesin durulama yap bende sıvısını aldım. bende renk olayını nasıl yapsam diyordum örnek oldun tşklerr şekerim
Önce koyu renkli karışık renklileri at sonra beyazlı Olanları at ozaman.Benim hiç beyaz yok beyaz üzeri çoğu ben sıra sıra atayım olmadı
Biley olmaz canım benim sırf beyaz hastane çıkışlarım var diye öyle yaptım. Şuan lacivertle beyaz pembeliyi 30 derece kısa programda yıladım. Tabi boya verirse bilemem biraz kısmet işi.canım ayrı ayrı mı atacaksın benim de sade beyaz yok beyaz üstü desenli beraber atsak bişey olurmu ki
Bana da soyle yıkayınca canım bende dalanla yıkayacagım durulama da yaptır istersen sabun tozu kalmasın kıyafetlerde hazirliklar baslasinKızlar dalan la başladım yıkamaya kıyafetleri. Bakalım sonuç nasıl olacak. :)
15 dakka program da yıkarım ayrı ayrı atacam en olmadıcanım ayrı ayrı mı atacaksın benim de sade beyaz yok beyaz üstü desenli beraber atsak bişey olurmu ki
ben dalinin sıvısını aldım canım onu sandım yumuşatıcısınıda dalin aldım daha kullanmadım ama. mis kokulu olmuşturr güle güle giysin bebiş inşallahhDalin mi kuzum senin dediğin. Bu başka dalan roxy diye bir ürün. Daha uygun. Ben 20 dk lık yıkadık canım ondan sanırım. Ikincide az doldurdum makinayı. Ek bir durulama yaptım tertemiz oldu :)
Önce koyu renkli karışık renklileri at sonra beyazlı Olanları at ozaman.
bende bu hafta sonu hepsini bi ayırıyım ne var ne yok hepsine bi bakıyım son eksikleri listelicem. inşallah boya vermezler çoküzülürüm o zaman hepsini ne hevesle aldık bir kere giyselerdi bariBiley olmaz canım benim sırf beyaz hastane çıkışlarım var diye öyle yaptım. Şuan lacivertle beyaz pembeliyi 30 derece kısa programda yıladım. Tabi boya verirse bilemem biraz kısmet işi.
ayyy canım aynısını ben de hissediyorum ve benim de aklıma takılıyo.hıçkırık desem değil sanki hıçkırıktan daha sık gibi.seninki de öyle mi canım.Kızlar bazen karnimda kalp atışı gibi şeyler hissediyorum 2 3 dk sürüyor o bebişin hangi hareketi oluyor elimi koyuyorum yine hissediyorum bazen de hareketleri kuyruk sokumumda hissediyorum o da garip geliyor :) biri beni aydınlansın çok merak ediyorum :)
sen yinede iki kere durula canım toz çok kalıyomuş öyle okumuştum bi yerde. bende iki haftaya hbaşlarım heralde daha ev badana olacak off15 dakka program da yıkarım ayrı ayrı atacam en olmadı
Bi posta yıkadım Astım tatlım battaniyeler mis gibi oldu :) bayıldım kokusuna ya :) aynen yıkama bitti ek durulama da yaptırdım canım yoksa kalmıştı tozlar üstünde. Kesinlikle çpk güzel bir duygu minnacık kıyafetleri var :))))Bana da soyle yıkayınca canım bende dalanla yıkayacagım durulama da yaptır istersen sabun tozu kalmasın kıyafetlerde hazirliklar baslasinbende bugün küçük bavula hastane için hazırlayacagım o bile heyecanlandirdi beni
Anladım canım o da çok güzel sen de güle güle kullan inşallah. Ben renk vereceğini sanmıyorum olmadı koyu Olanları lavaboda sıcak suya tut biraz canım eğer veriyorsa ayırırsınben dalinin sıvısını aldım canım onu sandım yumuşatıcısınıda dalin aldım daha kullanmadım ama. mis kokulu olmuşturr güle güle giysin bebiş inşallahh
Tatlım makine gozune ne kadar koydun sabun tozunu birde kısa devirde mi yıkadın ne çok sordumDalin mi kuzum senin dediğin. Bu başka dalan roxy diye bir ürün. Daha uygun. Ben 20 dk lık yıkadık canım ondan sanırım. Ikincide az doldurdum makinayı. Ek bir durulama yaptım tertemiz oldu :)
Önce koyu renkli karışık renklileri at sonra beyazlı Olanları at ozaman.
ağrılar geçiyor mu canım ya bana geçmeyip zamanla artacak gibi geliyor.ağırlasacağım için.
masallah tosuna
bol kırmızı et yemeni doktor mu soyledi canm ben zararlı diye dymustum bizde fazla tuketiyorz esim sebze sevmez gecen gün aklıma takılmıştı
Çok teşekkür ederim bilgi için canım, ben de merak ediyordum bu durumu. Çünkü 32. haftamda çalışabilir raporu alacam ama martın sonunda 34. haftamda izne ayrılmak istiyorum. Yani mart ayını tamamen bitirmek istiyodum. İyi oldu benim için :)merhaba arkadaşlar, çalışan anneler(kamu) için 32.hafta kurumumuza vermemiz gereken "çalışabilirlik raporu"nu 31 veya 32. hafta içerisinde verebilirmişiz, 32+3 de de versek hak veya gün kaybımız olmazmış, eğer doktorumuz 31. haftada verse bu raporu kuruma getirebilimişiz önceden vermekte olabilirmiş, ayrıca olur da -Allah göstermesin- 34 te rahatsızlandık ve izne ayrılmak istiyoruz bu seferde doktorumuza gidip "çalışamaz raporu" alıp kuruma verdiğimizde çalıştığımız günler doğum sonrasına eklenirmiş ve yine hak kaybımız olmazmış.bu gün detaylı öğrenince paylaşmak istedim.ama yine de çalışan annelerin kurumuna önceden sorup öğrenmesini ve mağduriyet yaşamamasını tavsiye ederim.
canım hangi siteden aldın acaba çok güzel duruyorlarrr?
Ayyy çok heycanlandım. Kıyafetler yıkanmaya ütülenmeye başlıyor. Ne güzeldir şimdi onlarla uğraşmak :) Ben annemi beklicem bu işler içinKızlar dalan la başladım yıkamaya kıyafetleri. Bakalım sonuç nasıl olacak. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?