2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canım dalinin tozu çok kalıyormuş iki yada üç kere kesin durulama yap bende sıvısını aldım. bende renk olayını nasıl yapsam diyordum örnek oldun tşklerr şekerim

Benim hiç beyaz yok beyaz üzeri çoğu ben sıra sıra atayım olmadı

bende kalp atışı gibi hissediyorum canım.sonra da yok o kadarını hissedemem heralde diyorum :) hıçkırık daha yavaş oluyor diye biliyorum ben.bu sanki daha hızlı ve hafif hissediliyor.

gulcin30 canım ikiside çok güzel olmuş tacın nasıl ona uygun olanını seçebilirsin byük olan biraz abartılı gibi geldi bana

canım dalinin tozu çok kalıyormuş iki yada üç kere kesin durulama yap bende sıvısını aldım. bende renk olayını nasıl yapsam diyordum örnek oldun tşklerr şekerim
Dalin mi kuzum senin dediğin. Bu başka dalan roxy diye bir ürün. Daha uygun. Ben 20 dk lık yıkadık canım ondan sanırım. Ikincide az doldurdum makinayı. Ek bir durulama yaptım tertemiz oldu :)

Benim hiç beyaz yok beyaz üzeri çoğu ben sıra sıra atayım olmadı
Önce koyu renkli karışık renklileri at sonra beyazlı Olanları at ozaman.

canım ayrı ayrı mı atacaksın benim de sade beyaz yok beyaz üstü desenli beraber atsak bişey olurmu ki
Biley olmaz canım benim sırf beyaz hastane çıkışlarım var diye öyle yaptım. Şuan lacivertle beyaz pembeliyi 30 derece kısa programda yıladım. Tabi boya verirse bilemem biraz kısmet işi.

Kızlar dalan la başladım yıkamaya kıyafetleri. Bakalım sonuç nasıl olacak. :)
Bana da soyle yıkayınca canım bende dalanla yıkayacagım durulama da yaptır istersen sabun tozu kalmasın kıyafetlerde hazirliklar baslasin bende bugün küçük bavula hastane için hazırlayacagım o bile heyecanlandirdi beni

ben dalinin sıvısını aldım canım onu sandım yumuşatıcısınıda dalin aldım daha kullanmadım ama. mis kokulu olmuşturr güle güle giysin bebiş inşallahh

Biley olmaz canım benim sırf beyaz hastane çıkışlarım var diye öyle yaptım. Şuan lacivertle beyaz pembeliyi 30 derece kısa programda yıladım. Tabi boya verirse bilemem biraz kısmet işi.
bende bu hafta sonu hepsini bi ayırıyım ne var ne yok hepsine bi bakıyım son eksikleri listelicem. inşallah boya vermezler çoküzülürüm o zaman hepsini ne hevesle aldık bir kere giyselerdi bari ayyy ne kadar güzel telaşlar yaa rabbim herkese nasip etsin :)

ayyy canım aynısını ben de hissediyorum ve benim de aklıma takılıyo.hıçkırık desem değil sanki hıçkırıktan daha sık gibi.seninki de öyle mi canım.

Bi posta yıkadım Astım tatlım battaniyeler mis gibi oldu :) bayıldım kokusuna ya :) aynen yıkama bitti ek durulama da yaptırdım canım yoksa kalmıştı tozlar üstünde. Kesinlikle çpk güzel bir duygu minnacık kıyafetleri var :))))

ben dalinin sıvısını aldım canım onu sandım yumuşatıcısınıda dalin aldım daha kullanmadım ama. mis kokulu olmuşturr güle güle giysin bebiş inşallahh
Anladım canım o da çok güzel sen de güle güle kullan inşallah. Ben renk vereceğini sanmıyorum olmadı koyu Olanları lavaboda sıcak suya tut biraz canım eğer veriyorsa ayırırsın

Tatlım makine gozune ne kadar koydun sabun tozunu birde kısa devirde mi yıkadın ne çok sordum he he

ağrılar geçiyor mu canım ya bana geçmeyip zamanla artacak gibi geliyor.ağırlasacağım için.

yok yok korkma bana da hiç geçmeyecek gibi gelmişti magnezyum içtim , süt içtim bel bandından taktım etkisi oldu mu bilmiyorum ama bi kaç egzersiz yaptım geçti işallah senin de gecer

masallah tosuna
bol kırmızı et yemeni doktor mu soyledi canm ben zararlı diye dymustum bizde fazla tuketiyorz esim sebze sevmez gecen gün aklıma takılmıştı

doktor soyledi demirim ve proteinim az çıkmıştı tahlillerde bol kırmızı et dedi ızgara yiceksin yumurta her gun yiceksin dedi

Çok teşekkür ederim bilgi için canım, ben de merak ediyordum bu durumu. Çünkü 32. haftamda çalışabilir raporu alacam ama martın sonunda 34. haftamda izne ayrılmak istiyorum. Yani mart ayını tamamen bitirmek istiyodum. İyi oldu benim için :)
Kızlar dalan la başladım yıkamaya kıyafetleri. Bakalım sonuç nasıl olacak. :)
Ayyy çok heycanlandım. Kıyafetler yıkanmaya ütülenmeye başlıyor. Ne güzeldir şimdi onlarla uğraşmak :) Ben annemi beklicem bu işler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…