2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Seni aramızda görmek çok güzel Rabbim evlatlarını bağışlasın bak 2 tane Evladın var ne güzel. Yeni bir bebiş gelene kadar bizi de tecrübelerinle aydınlatırsın.
her zaman canım bıldıgım ne varsa yardımcı olurum az once esım aradı psıkıyatrıme randevu alcakmıs yenıden bu aralar bıraz saldırganım :S ılaclarımı deısmesını ıstıcekmıs

bebegimi kaybettim. 29 haftalik dogurdum 3 gun goz aydinligim oldu sonra goz yasim oldu. kara topraga verdim iki canli ciktigim evime tek basima geri geldim. cok yakisikliydi mehmet furkanim. upuzun kirpikleri kalem gibi parmaklari vardi. ama hic gozlerini goremedim yavrumun. kucagima alamadim. cok aci cok. 6 yil sonra tup bebekle bulmustum yavrumu. dayanamiyorum cok kotuyum
Canim bi ne desek ne yazsak bos. Allah'im insallah sabrini versin, tez zamanda hayirli saglikli evlatlar versin insallah. Basin sagolsun canim.

Kordonundaki ufacık varis yüzünden. :KK43: bebek beslenemezse kaybedebiliriz. :KK43: o yüzden sürekli kontrol altında olmamız gerekiyo. Bir sorun olursa Allah korusun hemen müdahale edilecek bebeği kaybetmemek için erken de olsa doğurtulacak. :KK43: Allah yardımcımız olsun..
Gecmis olsun canim. Allah insallah yasatmaz o stresi de yavrun vaktinde gelir.

elifeva ve bynkilic başınız sağolsun , ben de defalarca yaşadım aynı şeyleri daha küçüktü benim bebeklerim ama ne kadar dayanılmaz bir acı olduğunu çok iyi biliyorum . Allah sabır versin en yakın zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

:-( gerçekten böyle şeyler olunca insan siteye girmek istemiyor
Kizlar baktim soyle bir ama cok detayli inceleyemedim. Kimleri banladilar? Ben de gamzecik gitti saniyordum. Ne olmus boyle ya? Olay calisma muhabbetinden cikmisti onu hatirliyorum.

Rica ederim canım ben aldım daha gelmedi gelince daha net çekerim :)
Tamam kuzum, beklerim! Gül'e Gül'e kulanın inşallah! Hemencecik eline ulaşsında paylaş bizimle:)
Eyer karar veremezsem ben kendimde yapa bilirimo_O
dün gerçi malzeme bakmaya gitim, ama pıjama önce bakayım sonra döner onlarada bakarım dedim ama aklım bir kariş, niye gittiğimi bile unutuyorum artık:KK53:
bazı hazır Şeyler aldım, onlarıda en kıza zamanda geri vereceğim:KK51:.
Birde Facebookdan birini buldum yapan:KK58:, cvp verirse.

Senin o dedıgın siteyi ben anlamiyorum hala ney oldugunu. Google'dan daha öncede baktım, hata buradaki kizlar ortada yazışiyormuş, ama bulamadım:KK53:

Kizlar baktim soyle bir ama cok detayli inceleyemedim. Kimleri banladilar? Ben de gamzecik gitti saniyordum. Ne olmus boyle ya? Olay calisma muhabbetinden cikmisti onu hatirliyorum.
Vallah bende kaç gündür pek girmiyordum,
Bir arkadaş bebeyini kaybettiğini önce farkettim, 5,10 sayfa gitim cvp vereyim diye ama bulamadım, meyersem baya geride Kalmış. Daha sonra fark ettim bu olaylar dün olmuş
Oku oku bitmiyorda, üstüne yemeyide yaktım okuyayım diye neyse:KK51:
Konu sayıbı banlanmiş sanrım:)

her zaman canım bıldıgım ne varsa yardımcı olurum az once esım aradı psıkıyatrıme randevu alcakmıs yenıden bu aralar bıraz saldırganım :S ılaclarımı deısmesını ıstıcekmıs
Sevindim canım yardım alınca daha çabuk toparlayacaksın inşallah bizim de dualarımız seninle.

elifeva ve bynkilic başınız sağolsun , ben de defalarca yaşadım aynı şeyleri daha küçüktü benim bebeklerim ama ne kadar dayanılmaz bir acı olduğunu çok iyi biliyorum . Allah sabır versin en yakın zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
Cok aci gerxekten benim ikinci dusugumde yolda ayaklarimin nasil gittigini gecenin sabaha nasil ciktigini anlatamam :((Allah kimseyi evladiyla sinamasin

Kızlar bu Mayıs'ın 17de giydirilirmi (56 beden)?

Korkuyorum sıcak olacak, ama ila istiyorumdao_O

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11 KB · Görüntüleme: 95
Anneler... benim erken dogum riskim var... 2 dogumum olacak 14 aylik kizim var... 1 yıl gecmeden hamile kaldim.. simdi bebek aşağı düşmüş devamli yatmam dinlenmem gerekiyor benim gibi olan varmi aranizda... simdiden cvplar icin tskkrler...
Canım geçmiş olsun öncelikle dinlenebildiğin kadar dinlen, başkalarının hastalığıyla ilgilenecek olan sen değilsin sonuçta iki kişisin sen şu anda. Bi can taşıyosun, umarım vakti zamanı gelince sağlıkla alırsın kucağına yavrunu. Ben de çok tedirginim karnım aşağıda duruyor gibi geliyor bana. C.tesi doktora gidecem bakalım ne dicek.
herkese merhaba,
birkaç gündür girmiyordum dün bir bakayım dedim foruma moralim bozuldu ağlayarak kapattım. eşimle annemde girme okuma moralin bozuluyor üzülüyorsun diye beni uyardılar :KK43: çok etkilendim dün okuduklarıma çok ağladım aklıma geldikçe. allah bebeğini kaybeden arkadaşlara sabır versin gerçekten zor. haberlerde de 8 aylık bebeğini kaybedip yaşamını yitiren anneyi de görünce iyice kötü oldum. bunlar da yaşamın bir parçası ama üzülmemek mümkün değil işte. son 4-5 gündür ayağa kalksam sancım oluyor bebeğim çok aşağıda sanırım. doktor biraz aşağıda çok ayakta durma demişti ama sanırım dahada aşağı indi. karnımın dahada aşağı indiğini düşünmeye başladım. psikolojik olarak da kendimi motive etmem lazım. doğum hazırlıklarımı hızlandırmayı düşünüyorum artık. bebeğin ve benim herşeyimizi biran önce hazırlamam gerekiyor ne olur ne olmaz. umarım hep iyi haberler alırız birbirimizden. geçmişi okumadan yazdım direk. umarım hepiniz iyisinizdir. bu arada 2. şeker yüklemesindede bir değer yüksek çıktı. cumartesi tekrar dahiliyeye çıkıcaz. umarım iyi olur bu sefer. hepinizi öpüyorum kızlar. bebeklerinize çok iyi bakın.
Seni çok iyi anlıyorum, dün ben de çok etkilendim. Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın ve bi daha kimseye yaşatmasın inşalllah. Ben de aşağıda gibi hissediyorum bebeğimi ve baskılarda var alttan. Okuduklarımdan sonra da çok tedirgin oluyorum. Son aylara yaklaştıkça hem umut hem de endişelerimiz artıyor sanırım. Bu arada 100 grlık şeker yüklemesinde sadece bir değerin yüksek çıkması problem olmuyor diye biliyorum ben. Niye bi daha yapacaklar ki. İnşallah iyi çıkar bu sefer ki..

Giydirilir canim. Guneyde degilsen tabi. Haziran ortasina kadar evler ozellikle aksamlari serin. Ben giydigimi bilirim kalin seyler. Bebegide kendinden max 1 kat fazla dusun tabi.

Sen yurtdışındaydın sanırım, orda havalar nasıl oluyor ki o dönemde. Ben mersindeyim o yüzden ben giydiremem :) Ama eşimin memleketine gidersek orada giyeblir. Bulunduğun yerin havasına göre değişir yani bence :)

doktorun yenıden cagırmıstı senı ne dedı daha sonra gıttıgınde nasılmıs melegının durumu
suanlık gelişimi gerıden geliyor canım o deger yuksek cıkınca ya noral tup defektı ya erken dogum ya da gelısım gerılıyı oluyormus.Ntd yok cok sukur ama gelısım gerılıyı ıcın takıpte tutuyorlar

Geçmiş olsun. Benim de öyle bir gecem oldu canım sonra acile gittim korkudan dr a deidm ben doğuruyorum Sancı vuruyor bana. Gelip gidiyordu hatta sancım. Güldü bana resmen :) yalancı kasılmalar başlamış bende. Ağrı sürekli mi var yoksa durup durup Bıçak mı saplanıyor.
sabahtan berı sureklı sol tarafımda bı tek belden gelen agrı var ,kalkınca yuruyunce cok agrıyor hıc gecmedı

Back
X