2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tatlım bi ay fazladan söyle Olmazsa bu insanlar yorum yapmasa olmaz zaten. Küçük olsa küçük karın büyük olsa büyük
Misafir skintisi oluyo canim ya banada gorumcelerim bu hafta sana gelmek istiyoruz dediler saka gbi kahwaltiya hemde ama sabah erkenden kalk bi suru bisiler hazirla hic halim olmuyo erken kalkamiyorum zaten off napacam bilmiyorum
Ya nedemek ya hazırlamicaksin. Çayı koy gelsinler hazırlasinlar yesinler. Kusura da bakmasinlar

Sağol meleycim , çok duygulandım bugün minnak minnak çoraplar eldivenler çok tatlı :) inşallah alıcam teyzesi gittigidiyor a bakayım çok sağol kapı süsü vs için :))
Ya ne güzel canım Allah giydirmek nasip etsin. Ben anneme ne zaman hazirlicaz diyorum nerdeseyse doğum dan bi hafta önce yapicaz. Okadar eminki günü gününe gelcek gibi telassiz. Benim bildiğim anneler daha telaşlı olur

Bence bekle canım . Güzel güzel yaparsın yerleştirirsin. Mart sonu bence en Ideal zaman bizim için

Oh yerim ben oğlunu, başka bi doktor da bak her ihtimale karşı, kendi doktorunu bulamazsan, bu aralar git bi gör bari yavrunu :):)

başın dönecek sürekli takla atıyorsun

Tatlım benim annem uzakta. Ve sedef hastası. Atağı olunca yardım edemez. Ablam yengem toplanmışken Yaptılar. Bizim eşyalarımız da dolapta. Dolap Kapağı açılıp kapanmadıkça sorun olmaz gibi geliyor. Ben çok ağırlaştım bir de rahatladım hazır olunca.

Dogru soyledin canim ilk kendi camasirlarimda bi deneyeyim bakayim nasil olcak hosuma gitmezse degistiririm

Ahh cnim ahh nerdee bizde oyle dusunceli insan yok kayinvalideme gorumcemler toplanmisti gecen pazar bizde esimle temizlik yapacaktik o gun gidemedik her hafta sonu temislikmi olurmus diye laf etmisler cok sinirlerimi bosuyolar bu aralar bebegimide kendimide cok usuyorum elimde olmadan gelde sinirlenme simdi nasil sinirlenme

Günaydın kızlar nasılsınız :) çok şükür Bugün 1 Mart. .. ağaçlar çiçek açtı bahar geldi. . :) içim civil civil. .
Meleklerimize kavuşmaya az kaldı. Mart bitti mi gün saymaya başlıcaz artık. .
Icimde bir heyecan bir telaş. .
Inanmak bazen zor geliyor. Şimdi ben çocukluğumdan beri hayalini kurduğum kızıma mi kavusacam. .
Ben anne mi olucam. .
Tarifi mümkün olmayan bir mutluluk. .
Babamizi bir telaş sardı bana kıyafetleri yıka ütüle artık az kaldı diyor. Ben Erken daha diyorum o artık erken olduğunu kabullenmiyor :)

MasaAllah yerim gidiisiniii. Rabbim saglikla kucagina almayiii nasip etsin

Benim 28mayis diye gozukuyo ama benim icime nedense 20sinde yapacakmisim gibi geliyo dogumu hayirlisi bakalim canim ya
Canım nedense bana da öyle gelecek gibi geliyor o yüzden nisan gibi hallederim bende

Bence biraz daha bekle derim canım toz olur şimdiden ben nisan ortasında düşünüyorum yine de sen bilirsin
Doğru dedin bende nisan gibi yapmaya başlayacağım
12 martta ben 30 hafta 3 gunluk olucam banada verırmı rapor acaba yaa 31 haftanın ıcı oluo ama
CANIM daha yenigördüm yazdığını verir neden vermesin zorlanıyorum dersin ki haklı sebeplerin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…