- 17 Ekim 2010
- 2.999
- 2.304
- 248
Tatlım bi ay fazladan söyle Olmazsa bu insanlar yorum yapmasa olmaz zaten. Küçük olsa küçük karın büyük olsa büyükCanım baksinlar maşallah desinler. Bir kadın aaa doğum ne zaman diye sordu Mayıs dedim ama karnın çok büyük dedi iyi besliyorum kızımı dedim ama çok büyük ya yarın doguracakmis gibisin diyor. Ona kaldı sanki
Teşekkür ederiz teyzesi o da seni öpuyormus :)
Inan canım ben de pek bilmiyorum video izledim normal gördüm. Dene bakalım
Ya nedemek ya hazırlamicaksin. Çayı koy gelsinler hazırlasinlar yesinler. Kusura da bakmasinlarMisafir skintisi oluyo canim ya banada gorumcelerim bu hafta sana gelmek istiyoruz dediler saka gbi kahwaltiya hemde ama sabah erkenden kalk bi suru bisiler hazirla hic halim olmuyo erken kalkamiyorum zaten off napacam bilmiyorum
Ya ne güzel canım Allah giydirmek nasip etsin. Ben anneme ne zaman hazirlicaz diyorum nerdeseyse doğum dan bi hafta önce yapicaz. Okadar eminki günü gününe gelcek gibi telassiz. Benim bildiğim anneler daha telaşlı olurSağol meleycim , çok duygulandım bugün minnak minnak çoraplar eldivenler çok tatlı :) inşallah alıcam teyzesi gittigidiyor a bakayım çok sağol kapı süsü vs için :))
Bence bekle canım . Güzel güzel yaparsın yerleştirirsin. Mart sonu bence en Ideal zaman bizim içinKızlar hepinize iyi geceler özledim valla burayı genel olarak dinleniyorum alma işleri bitti ama eşya yıkama faslına geçmedim odası yapılmadan yıkamayayım dedim napsam bilemedim yıkayıp kendi dolabı ma koysam bebişin odası 2 hafta içinde alınacak çünkü