2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım baksinlar maşallah desinler. Bir kadın aaa doğum ne zaman diye sordu Mayıs dedim ama karnın çok büyük dedi iyi besliyorum kızımı dedim ama çok büyük ya yarın doguracakmis gibisin diyor. Ona kaldı sanki

Teşekkür ederiz teyzesi o da seni öpuyormus :)

Inan canım ben de pek bilmiyorum video izledim normal gördüm. Dene bakalım
Tatlım bi ay fazladan söyle Olmazsa bu insanlar yorum yapmasa olmaz zaten. Küçük olsa küçük karın büyük olsa büyük
Misafir skintisi oluyo canim ya banada gorumcelerim bu hafta sana gelmek istiyoruz dediler saka gbi kahwaltiya hemde ama sabah erkenden kalk bi suru bisiler hazirla hic halim olmuyo erken kalkamiyorum zaten off napacam bilmiyorum
Ya nedemek ya hazırlamicaksin. Çayı koy gelsinler hazırlasinlar yesinler. Kusura da bakmasinlar

Sağol meleycim , çok duygulandım bugün minnak minnak çoraplar eldivenler çok tatlı :) inşallah alıcam teyzesi gittigidiyor a bakayım çok sağol kapı süsü vs için :))
Ya ne güzel canım Allah giydirmek nasip etsin. Ben anneme ne zaman hazirlicaz diyorum nerdeseyse doğum dan bi hafta önce yapicaz. Okadar eminki günü gününe gelcek gibi telassiz. Benim bildiğim anneler daha telaşlı olur

Kızlar hepinize iyi geceler özledim valla burayı genel olarak dinleniyorum alma işleri bitti ama eşya yıkama faslına geçmedim odası yapılmadan yıkamayayım dedim napsam bilemedim yıkayıp kendi dolabı ma koysam bebişin odası 2 hafta içinde alınacak çünkü
Bence bekle canım . Güzel güzel yaparsın yerleştirirsin. Mart sonu bence en Ideal zaman bizim için

Masallah Rabbim Bebişlerimizı bize bağışlasın canım çok sevindim bizim oğlan da hareketli masallah :-) fetal eko da kalbi delik çıkmıştı sonra yanlış gormuslerdi benim de canım sıkıldı bir ay doktora gitmeyeceğim demiştim ki sansima doktorum hastaneden ayrılmış çok üzüldüm şimdi nereye gittiğini araştırıyorum iki aydır yavrumu göremiyorum ne yazık ki :-(
Oh yerim ben oğlunu, başka bi doktor da bak her ihtimale karşı, kendi doktorunu bulamazsan, bu aralar git bi gör bari yavrunu :):)

başın dönecek sürekli takla atıyorsun :P:P

Tatlım bi ay fazladan söyle Olmazsa bu insanlar yorum yapmasa olmaz zaten. Küçük olsa küçük karın büyük olsa büyük

Ya nedemek ya hazırlamicaksin. Çayı koy gelsinler hazırlasinlar yesinler. Kusura da bakmasinlar

Ya ne güzel canım Allah giydirmek nasip etsin. Ben anneme ne zaman hazirlicaz diyorum nerdeseyse doğum dan bi hafta önce yapicaz. Okadar eminki günü gününe gelcek gibi telassiz. Benim bildiğim anneler daha telaşlı olur

Bence bekle canım . Güzel güzel yaparsın yerleştirirsin. Mart sonu bence en Ideal zaman bizim için
Tatlım benim annem uzakta. Ve sedef hastası. Atağı olunca yardım edemez. Ablam yengem toplanmışken Yaptılar. Bizim eşyalarımız da dolapta. Dolap Kapağı açılıp kapanmadıkça sorun olmaz gibi geliyor. Ben çok ağırlaştım bir de rahatladım hazır olunca.

Tatlım hacı sakır kokusunu bilmiyorum da deterjandan daha iyi sabun tozu gibime geliyor kimyasal yok ben dalan roxy aldım bugün sadece battaniye ve hastane çıkışlarını yıkadım bavula koymak için hazır bulunsun kendi çamaşırlarında da deneyebilirsın ben ilk öyle yaptım yıkamadan sonra tekrar bir durulama yaptırdım güzel oldu
Dogru soyledin canim ilk kendi camasirlarimda bi deneyeyim bakayim nasil olcak hosuma gitmezse degistiririm

Ahh cnim ahh nerdee bizde oyle dusunceli insan yok kayinvalideme gorumcemler toplanmisti gecen pazar bizde esimle temizlik yapacaktik o gun gidemedik her hafta sonu temislikmi olurmus diye laf etmisler cok sinirlerimi bosuyolar bu aralar bebegimide kendimide cok usuyorum elimde olmadan gelde sinirlenme simdi nasil sinirlenme

Günaydın kızlar nasılsınız :) çok şükür Bugün 1 Mart. .. ağaçlar çiçek açtı bahar geldi. . :) içim civil civil. .
Meleklerimize kavuşmaya az kaldı. Mart bitti mi gün saymaya başlıcaz artık. .
Icimde bir heyecan bir telaş. .
Inanmak bazen zor geliyor. Şimdi ben çocukluğumdan beri hayalini kurduğum kızıma mi kavusacam. .
Ben anne mi olucam. .
Tarifi mümkün olmayan bir mutluluk. .
Babamizi bir telaş sardı bana kıyafetleri yıka ütüle artık az kaldı diyor. Ben Erken daha diyorum o artık erken olduğunu kabullenmiyor :)

Hayirli günler kizlar maşallah hazirliklar son hız devam ediyor ne güzel
Biz kaç gündür giremedik merak ediyorum dizide ama aksilikler üst üste gelince bqkamadim topige bi turlu
Bizde prsmb kayinvaludem rqhatsizlaninca acilen erzuruma geldik . dunde Dr gittik .baha pasa doğum kanalina yerleşmiş Dr niyeti bozmuş dua edelimde 4 hafta daha kalsin dedi.
1600 gr olmuş baha ama ben hic kilo almamisim benden götürüyor kuzum belliki şifa olsun yarasin kuzuma annesini dusunuyo yavrum kilo aldirmiyo :)

Eki Görüntüle 1435792 baha bey gidi yapmis kendine

MasaAllah yerim gidiisiniii. Rabbim saglikla kucagina almayiii nasip etsin:KK36:

Benim 28mayis diye gozukuyo ama benim icime nedense 20sinde yapacakmisim gibi geliyo dogumu hayirlisi bakalim canim ya
Canım nedense bana da öyle gelecek gibi geliyor o yüzden nisan gibi hallederim bende

Bence biraz daha bekle derim canım toz olur şimdiden ben nisan ortasında düşünüyorum yine de sen bilirsin :-)
Doğru dedin bende nisan gibi yapmaya başlayacağım
12 martta ben 30 hafta 3 gunluk olucam banada verırmı rapor acaba yaa 31 haftanın ıcı oluo ama
CANIM daha yenigördüm yazdığını verir neden vermesin zorlanıyorum dersin ki haklı sebeplerin var

Back
X