2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Temizlik olayi bende de war canim ya bi super guc wa uzerimde basladigim zaman dur durak bilemiyorum bi enerji geliyo snra sirt ve bel agrilari cam ve duwar ben silmiyorum tehlikeli diye esime hallettiriyorum ama cam silemiyo malesef pislik icinde camlarim
Boşver canım bebişimiz iyi olsun da camımız pis olsun bisüre doğunca yaparız hepsini inşallah :) en azında silip süpürsek o da iyi :)

Merhaba anneler yeni girdim eve kontrolümüz vardı korktuğum başına geldi 29.haftada olmama rağmen gelişimimiz 32haftada gözüküyor erken doğma riski varmış tembellik yap eğilme kaldırma temizlik falan yapma çantanı hazır et dedi doğum pozisyonu almış zaten 1750gr 42 cm :nazar: iri bir bebekmiş birde beni görseniz 8 kg almışım toplamda 56 kg olmuşum:nazar: kanaman olursa sancın olursa düzenli bel ağrın olursa karında sertlik hissedersen birde suyun gelirse mutkaka ara dedi tırstım biran kısmet umarım 36 dan önce gelmez:110:
masallah bebegine ama doktorlar niye böyle korkutuyolar hemen anlamıyorum. Sadece bebeğin boyuna kilosuna göre mi yaptı bu yorumu yoksa riskli bir durumun mu var canım erken doğum için?

Normale döndü şükür :) Keyfi yerinde zıplayıp duruyor :):) Hepimize sağlıklı doğumlar olsun inşallah, rabbim yavrularımızla sınamasın :) Siz neler yapıyorsunuz ??
Masallah Rabbim Bebişlerimizı bize bağışlasın canım çok sevindim bizim oğlan da hareketli masallah :-) fetal eko da kalbi delik çıkmıştı sonra yanlış gormuslerdi benim de canım sıkıldı bir ay doktora gitmeyeceğim demiştim ki sansima doktorum hastaneden ayrılmış çok üzüldüm şimdi nereye gittiğini araştırıyorum iki aydır yavrumu göremiyorum ne yazık ki :-(

Yaparsın hepsini canım sen gün gün ayırırsın halledersin :) aslında bende bavula mı hazırlasam daha mantıklı ya sıkış sıkış olmaz çekmesi kolay olur. Zaten sığmaz çantaya sanırım.
sığmaz canım bavul daha mantikli battaniye bezi islak mendili gecelik vs baya çok şey koyacağız sen daha iyi bilirsin tabi :-) hem çanta alana kadar onda hazırlamis olursun acil durum da

Bugun oglumun tum eksikleri bitti sadece besigimiz kaldi onuda aldimmi bitirdik artik cok sukur kndi pijamalarimida aldim
Hayırlı olsun canım güzel günlerde giydirmek nasip etsin Rabbim inşallah

E
Maasallah oğluna canim, bizimde basimiz asagida, tekrar donmezmiymis ki, biz im doktorumuz hic boyle bisey demedi
Gdhdhdhd
Aslında bizimki kafa asagiliktan ziyade doğum kanalinda cnm yani kafa cikisa yerleşmiş
Aslinda[/QUOTE]
İnsallah bebegin biraz daha bekler ve sagkikla alirsin kucagina canim
ysan, post: 39688687, member: 93747"]Maasallah oğluna canim, bizimde basimiz asagida, tekrar donmezmiymis ki, biz im doktorumuz hic boyle bisey demedi[/QUOTE]
Gdhdhdhd
Aslında bizimki kafa asagiliktan ziyade doğum kanalinda cnm yani kafa cikisa yerleşmiş
Aslinda[/QUOTE]
İnsallah

Kızlar hepinize iyi geceler özledim valla burayı genel olarak dinleniyorum alma işleri bitti ama eşya yıkama faslına geçmedim odası yapılmadan yıkamayayım dedim napsam bilemedim yıkayıp kendi dolabı ma koysam bebişin odası 2 hafta içinde alınacak çünkü

Misafir skintisi oluyo canim ya banada gorumcelerim bu hafta sana gelmek istiyoruz dediler saka gbi kahwaltiya hemde ama sabah erkenden kalk bi suru bisiler hazirla hic halim olmuyo erken kalkamiyorum zaten off napacam bilmiyorum
Zor gercektende dun bunu gordum ki artik cok zorlaniyorum

Aaaa erken doğum riski olan arkadaşlar varmış ama bebek gelişimi iyise bir sorun olmaz herhal de demek nisan ayında doğumlar başlayacak bazı anneler de şimdiden hayırlı olsun

Kızlar hepinize iyi geceler özledim valla burayı genel olarak dinleniyorum alma işleri bitti ama eşya yıkama faslına geçmedim odası yapılmadan yıkamayayım dedim napsam bilemedim yıkayıp kendi dolabı ma koysam bebişin odası 2 hafta içinde alınacak çünkü
Bence biraz daha bekle derim canım toz olur şimdiden ben nisan ortasında düşünüyorum yine de sen bilirsin :-)

Aaaa erken doğum riski olan arkadaşlar varmış ama bebek gelişimi iyise bir sorun olmaz herhal de demek nisan ayında doğumlar başlayacak bazı anneler de şimdiden hayırlı olsun
Benim 28mayis diye gozukuyo ama benim icime nedense 20sinde yapacakmisim gibi geliyo dogumu hayirlisi bakalim canim ya

Bence biraz daha bekle derim canım toz olur şimdiden ben nisan ortasında düşünüyorum yine de sen bilirsin :-)
bende bgun deterjan aldim haci sakir granul sabun tozu ama kararsizim aslinda dalin sivi deterjanmi alsaydim diye kokusunu hic begenmedim onun cok agar geldi

bende bgun deterjan aldim haci sakir granul sabun tozu ama kararsizim aslinda dalin sivi deterjanmi alsaydim diye kokusunu hic begenmedim onun cok agar geldi
Tatlım hacı sakır kokusunu bilmiyorum da deterjandan daha iyi sabun tozu gibime geliyor kimyasal yok ben dalan roxy aldım bugün sadece battaniye ve hastane çıkışlarını yıkadım bavula koymak için hazır bulunsun kendi çamaşırlarında da deneyebilirsın ben ilk öyle yaptım yıkamadan sonra tekrar bir durulama yaptırdım güzel oldu

Back
X