2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
sabahtan beri midem ağzımda hayırlısıyla zaman geçseydi bi valla hamilelik deyince aklıma direk mide bulantıları geliyo sıtkım sıyrıldı ilk 4 ay yataklarda geçirdim yine aynı olursa naparım ben yaa :KK43:

hahaha kesin birisiyle aynı güne denk gelir senin için kötü eşin için çok güzel bi durum olur :)

olabilir öyle canım yada kol düğmesi gibi bişeyde olabilir
Onu da yazacam iki saattir adı dilimin ucunda çıkmadı bir türlü. Kol düğmesi ve kravat olabilir şık bişeyler :)

Onu da yazacam iki saattir adı dilimin ucunda çıkmadı bir türlü. Kol düğmesi ve kravat olabilir şık bişeyler :)
ben senin içini okudum :) :) öyle yapıyım bencede güzel bi gömlekle kol düğmesi alıyım en iyisi aklımada başka bişey gelmiyor

günaydın kızlarr biz butun gece uyuyamadık bi huzursuzluk wardı üstümzde dönmekte epey zor olunca..
neyseki bugn randevumz wr oglmla ama taaa 4bucukta zman gecmiyor gelde çalışş :KK43:
Son zamanlar ya canım. Hepimizde aynı sıkıntı dön dön gece bitmek bilmiyor. Az kalmış canım ya bizi düşün daha 10 gün var randevuya :) Bol bol hasret gider oglusunla canım.

oda heyecanlanmıştır annesi :) valla gece dönmeleri benide mahfediyor :KK43: akşam doya doya gör bebişini hasret gider güzel haberlerle gel inşallah :)
bnmki vinc cağıracm artık sana dönmen için diyor :KK48:
gecen instgramda bi hamile ters dönmüş kaplumbaga fotosu koymuş dönmeye calısrken biz diye aklıma o gliyor hep kaplumbga gibi hissedyrm kendimi wllaa:KK48:
inş herkes hayrlı haberlerle gelir cnm:oops:

Kızlar dün geceden beri kasıklardan vajinaya inen bi ağrı var okuldayım evham mi yapıyorum bilemedim ani olarak birden girip çıkıyor ne yapsam

Epeydir giremedim herkes iyi mi arkadaşlar ben gripten dökülüyorum :KK43:
Geçmiş olsun bol bol sıvı tüktmeyi ihmal etme :)

günaydın kızlarr biz butun gece uyuyamadık bi huzursuzluk wardı üstümzde dönmekte epey zor olunca..
neyseki bugn randevumz wr oglmla ama taaa 4bucukta zman gecmiyor gelde çalışş :KK43:
Kıyamam ya, güzel haberlerle gelin :)

Kızlar dün geceden beri kasıklardan vajinaya inen bi ağrı var okuldayım evham mi yapıyorum bilemedim ani olarak birden girip çıkıyor ne yapsam
Korkma sürekli bir ağrı değilse yani 15 dakika da 15 sn giren bir sancı gibi değilse, kasılmadır ara ara bizde de oluyor ama farklı ve seni çok rahatsız ediyorsa ihmal etme en azından doktorunu ara bir sor

Son zamanlar ya canım. Hepimizde aynı sıkıntı dön dön gece bitmek bilmiyor. Az kalmış canım ya bizi düşün daha 10 gün var randevuya :) Bol bol hasret gider oglusunla canım.
dönmeye çalşırken bizzz:KK48:sizin daha warmış cnm ama neyseki bundan sonra daha cok görüşmeye başlıcaz bebislerlee :)
kaplumbaga.webp

Canım çok şükür rabbime ev işimi yapabiliyorum sadece eğilip dogrulmak zorluyor beni ondan istedgim bir corabima yardım etsin. Etmezse kendi bilir hayat müşterek sonuçta dimi. Bugün bana yarın ona.

Canım spor ayakkabilarim hep bagcikli sinir oluyorum giywrken resmen. Bot giyiyorum şimdi fermuarsiz bagciksiz geciriyon ayağına sadece :) havalar da isininca babete geçiş yaparım artık. Zaten ayaklar da sis. Spor Ayakkabı zor oluyor
bı sekılde bırseyler yapıcaz artık son zamanlarda ıyıce sıscek bende babet dusunuyorum bakalım artık

dönmeye çalşırken bizzz:KK48:sizin daha warmış cnm ama neyseki bundan sonra daha cok görüşmeye başlıcaz bebislerlee :)
Eki Görüntüle 1437621
:KK70:
Ilahi canım koptum gülmekten :) :) :)
Inan canım artık doktora gitmeyi no kadar sevmiyorum çünkü bebisi hissediyorum zaten . Merak ettiğim tek şey kilosu oluyor. Hastane bayiyor artık beni beklemesi insanların tavırları kalabalık hasta hasta insanlar. Sulalece gelenler boguluyorum resmen. .

:KK70:
Ilahi canım koptum gülmekten :) :) :)
Inan canım artık doktora gitmeyi no kadar sevmiyorum çünkü bebisi hissediyorum zaten . Merak ettiğim tek şey kilosu oluyor. Hastane bayiyor artık beni beklemesi insanların tavırları kalabalık hasta hasta insanlar. Sulalece gelenler boguluyorum resmen. .
aynen cnm bnde nefret ediyorum hastanelerden hala 2. doz tetannozu yaptırmaya gidicem sozde saglık ocgna..
esimde cok sıkılıyor beklemekten , ama mecbur biraz daha sabredicez :))

aynen cnm bnde nefret ediyorum hastanelerden hala 2. doz tetannozu yaptırmaya gidicem sozde saglık ocgna..
esimde cok sıkılıyor beklemekten , ama mecbur biraz daha sabredicez :))
Benim eşim de bunaldi. Bizde bir de yol uzun canım 1 saat yol çekiyoruz inan sıkıcı aynen az kaldı :)

günaydın kızlar biz geldikkk
yoğun bir hafta sonundan sonra tekrar işteyizzz
artık biz uyuyamıyoruz nedeni sabah 6.30 da içimde salsa dansı oynayan bir kızım var bir o yana kayıyor bir bu tarafa sonrasında kendini kabartıyor iniyor sonra tam durdu derken bir tepikle kapanan gözlerimi tekrar açıyor doğunca da böyle olursak ben yarasa misali sabahın köründe gözlerinden uyku akan bir anne olacağım sanırım

ve 30.haftaya merhaba dedik dün Rabbim bu 2,5 ayı sağlıkla mutlulukla geçirmemizi sağla zamanında alalım kucaklarımıza bebişlerimizi

Canım bende aynı ağrı akıntı ile beraber bende doktora gidicem yakın zamanda bence fazla ayakta durma alta basınç oluyor büyüyor bebekelr

Olur canım. Hediyeyi doğum zamanında vereceksin dimi
canım normal doğum istiyorum sancılarım sıklaşmadan gitmek istemiyorum hastaneye sonra önüne gelen parmaklıyor :) doğum anıda onu gözüm görmez bu yüzden doğum sonrası kontrol zamanı vermeyi düşünüyorum ama tatlıyı ben doğumdayken eşimle ablam ikisi halledecekler inşallah

Back
X