2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Maşallah darısı başımıza canım siyah bölge ve uç kocaman yaaa bide göğüste damarlar çıktı vücudum değişiyor bazen korkuyorum

Daha neler göreceğiz biz kesin senle aynı zaman hatta aynı gün bile doğum yapabiliriz gibi geliyor aklım da tarih var 19 20 mayıs gibi gibi
Benim de gogusler kocaman oldu. 75 beden bile büyük gelirken şimdi 95 beden zor oluyor :(

canım benım bı tanıdıgın dogustan gogusu mınık be ucu hıc yoktu. hatta mumkun degıl emzırmen demıs doktor bana gosterdı gogsunu yanı anlatamam yoktu ya. ama o gogusle 3 sene emzırmıs cocugunu :) yanı olcagı varsa oluo amelıyat falan hıkaye
:):) Doğru diyorsun belli olmaz bu işler :):)

Ay gözlerim doldu okurken Allah razı olsun ya maşallah meleycim o doktora varya neler yapsan az :)
Bu arada ben de alıcam inşallah böyle şeyler maddiyatla bağdaşlaştırılmamalı. Bir çiçek de olabilir. Kimi zaman doğumdan çıkıp direk muayene ediyor beni ve sıfır stres bol Güleryüz sabır. Insan fizyolojisine aykırı. Ve bebeğimi hayırlısıyla Dünya'ya getirecek bana kavuşturacak kişi. Ona ben ne yapsam az :)
Bence de sence kuzu :):)

Benim doktorum hediye olarak viski istedi benden :KK50:
Ne alacam derdine sokmadi beni sağolsun :KK49:
Günaydın kızlar bu arada :KK68:
Akıllı doktor :) Sevdim yanına bi de çikileta al :)

Yalnız bu arada altı üstü 2 saatlik yola gittim ellerim öyle bi şişti ki, hiç şişlik sorunum olmadı şimdiye kadar, iki gündür gezmekten mi nedir bebeğimi de hissedemedim, çok tedirgin öldüm doktoruma da sormamistim yolculuğun bi sakıncası olur mu diye, kısa mesafe diye ama baya korktum ellerim patates gibi olduo_O
seyehatte olduğundan hissetmemişsindir canım kendi telaşımızdan cocuga odaklanamıyoruz dınlenırken farkediyoruz. hareket etmediğin için şişlik olmustur bişey olmaz.bende bu hafta yolculuk yapacam doktor molalarda yürü hiçbişey olmaz dedi.

Kızlar ben corabimi giyemiyorum artık zorlanıyorum. Iki defa esimden istemiştim bugün de rica ettim laf etti çok zoruma gitti. Kalbim kırıldı aglamamak için zor tutuyorum kendimi. Bu bebek sadece bizim mi. Biz onu içimizde taşıyıp ne zorluklara katlaniyoruz şikayet etmiyoruz bir corabin lafını ediyor. Allah kimseye muhtaç etmesin. Kim demisse doğru demiş aglarsa anam ağlar canım benim ayakkabimi kendim giyip baglamama bile izin vermiyor ona gittiğimde o yapıyor
:KK43::KK43:
ters bi anına denk gelmiştir canım normalde böyle değildir.bizim de alınganlığımız oluyor.içinde bulunduğumuz durumu da anlayamayabiliyorlar dışardan izliyorlar ne de olsa.
ben de bu ara bi annemi özlemeye başaldım aklıma geliyor gözüm doluyor.farklı illerdeyiz.ki benim annem zor bi annedir.insan anne olunca annesinin kıymetini anlıyor heralde :)

Yaaaa bana da 15 16 ilk zamanlar geliyordu ama nikah şaidim evleniyor dio bilinç altından attım o düşünceyi 14 mayıs eşimin 18 mayıs ise bizim evlilik yıldönümümüz bakalım bebek kendine özel bir tarih mi seçer
ay bizim öyle babamın doğum tarihi benim doğum tarihim annemle babamın evlilik yıldönümü tarihi hepsi aynı gün bir pastayla işi çözüyoruz hahahah :D bakalım sizin hangisine denk gelecek :)

Güzel bir dolma kalem alabilirsin canım. . Gerçi o biraz eskidi ama aklıma da bişey gelmedi ki yahu :)
kalem basit kalır gibime geldi canım yine heralde gömlek gibi bişey alıcam gibi görünüyor

toist toist canım şu alınıpta kullanılmayan şeyler sayfası çok iyi oldu.çıkarılacak temel ders herseyı önceden stoklamamak sanırım.duruma göre davranmak.ben puset ve bebek arabasını sonraya bıraktım mesela.emzirme kalkanını da.ihtiyaç olduğunda alacağım.zıbını bol almak gerekıyor herkes bunu soylemıs.çıt çıtlı body dedikleri de zıbınla aynı sey heralde.hem yarım hem de sıfır kollusundan 5-10 tane alırsam tamamdır.

ay bizim öyle babamın doğum tarihi benim doğum tarihim annemle babamın evlilik yıldönümü tarihi hepsi aynı gün bir pastayla işi çözüyoruz hahahah :KK70: bakalım sizin hangisine denk gelecek :)

kalem basit kalır gibime geldi canım yine heralde gömlek gibi bişey alıcam gibi görünüyor
Ulenn ilk yıldönümü için Hep bebe ile hayallerim vardı annemin de öle olmuş ben varmışım bizde galiba peş peşe kutlama oKacak

Eşim diyor evlilik yıl dönümü ve doğum hediyesini ayrı almıcam en azından diye seviniyor

genelde gördüğüm doktora tatlı,çikolata gibi bişeyler alınıyor.ben de öyle yapacağım

ay bizim öyle babamın doğum tarihi benim doğum tarihim annemle babamın evlilik yıldönümü tarihi hepsi aynı gün bir pastayla işi çözüyoruz hahahah :KK70: bakalım sizin hangisine denk gelecek :)

O da olur canım yanına bu sefer kravat ekleyebilirsin hoş olur

seyehatte olduğundan hissetmemişsindir canım kendi telaşımızdan cocuga odaklanamıyoruz dınlenırken farkediyoruz. hareket etmediğin için şişlik olmustur bişey olmaz.bende bu hafta yolculuk yapacam doktor molalarda yürü hiçbişey olmaz dedi.

ters bi anına denk gelmiştir canım normalde böyle değildir.bizim de alınganlığımız oluyor.içinde bulunduğumuz durumu da anlayamayabiliyorlar dışardan izliyorlar ne de olsa.
ben de bu ara bi annemi özlemeye başaldım aklıma geliyor gözüm doluyor.farklı illerdeyiz.ki benim annem zor bi annedir.insan anne olunca annesinin kıymetini anlıyor heralde :)
Aynen canım ben annemi haftada 3 kere görmeme rağmen özlüyorum. Hep yanına gitmek istiyorum. Hamile kalmadan önce öyle değildim. :)

maalesef benide ara ara yokluyor, az kaldı dayanıcaz :KK5:
sabahtan beri midem ağzımda hayırlısıyla zaman geçseydi bi valla hamilelik deyince aklıma direk mide bulantıları geliyo sıtkım sıyrıldı ilk 4 ay yataklarda geçirdim yine aynı olursa naparım ben yaa :(

Ulenn ilk yıldönümü için Hep bebe ile hayallerim vardı annemin de öle olmuş ben varmışım bizde galiba peş peşe kutlama oKacak

Eşim diyor evlilik yıl dönümü ve doğum hediyesini ayrı almıcam en azından diye seviniyor
hahaha kesin birisiyle aynı güne denk gelir senin için kötü eşin için çok güzel bi durum olur :)

O da olur canım yanına bu sefer kravat ekleyebilirsin hoş olur
olabilir öyle canım yada kol düğmesi gibi bişeyde olabilir

günaydın kızlarr biz butun gece uyuyamadık bi huzursuzluk wardı üstümzde dönmekte epey zor olunca..
neyseki bugn randevumz wr oglmla ama taaa 4bucukta zman gecmiyor gelde çalışş :KK43:
oda heyecanlanmıştır annesi :) valla gece dönmeleri benide mahfediyor :( akşam doya doya gör bebişini hasret gider güzel haberlerle gel inşallah :)

Back
X