- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
Ay gözlerim doldu okurken Allah razı olsun ya maşallah meleycim o doktora varya neler yapsan az :)Ayyy minnakım inşallah :):) Sağ göğsümden 2 kez ameliyat oldum ama sol göğsümden umutluyum hihi :):) Olacak olacak :)
Rica ederim en demek :)
Evet doğru diyorsun ama benim doktorum Prof. adam hayatımda tanıdığım en iyi doktor ve ekibiyle görüyor hep beni, bütün kolaylığı sağlıyor, geliş gidişlerde kapıda karşılayıp kapıya kadar geçiriyor, dertleşiyor benimle, çizmemi giymeme yardım ediyor vs. vs. baba gibi ilgileniyor benimle, ekibiyle bakmayabilir bana , ya da ne bileyim yarım saat kafama takılan bir şeyi anlatmayabilir, bende yeri büyük hocamın o yüzden gönül bağımıza istinaden alacağım özel bir hediye, not da yazdıracağım hemşireme ve hocama yavruma okutacağım sonra :)
Bu arada ben de alıcam inşallah böyle şeyler maddiyatla bağdaşlaştırılmamalı. Bir çiçek de olabilir. Kimi zaman doğumdan çıkıp direk muayene ediyor beni ve sıfır stres bol Güleryüz sabır. Insan fizyolojisine aykırı. Ve bebeğimi hayırlısıyla Dünya'ya getirecek bana kavuşturacak kişi. Ona ben ne yapsam az :)