2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayyy minnakım inşallah :):) Sağ göğsümden 2 kez ameliyat oldum ama sol göğsümden umutluyum hihi :):) Olacak olacak :)

Rica ederim en demek :)

Evet doğru diyorsun ama benim doktorum Prof. adam hayatımda tanıdığım en iyi doktor ve ekibiyle görüyor hep beni, bütün kolaylığı sağlıyor, geliş gidişlerde kapıda karşılayıp kapıya kadar geçiriyor, dertleşiyor benimle, çizmemi giymeme yardım ediyor vs. vs. baba gibi ilgileniyor benimle, ekibiyle bakmayabilir bana , ya da ne bileyim yarım saat kafama takılan bir şeyi anlatmayabilir, bende yeri büyük hocamın o yüzden gönül bağımıza istinaden alacağım özel bir hediye, not da yazdıracağım hemşireme ve hocama yavruma okutacağım sonra :)
Ay gözlerim doldu okurken Allah razı olsun ya maşallah meleycim o doktora varya neler yapsan az :)
Bu arada ben de alıcam inşallah böyle şeyler maddiyatla bağdaşlaştırılmamalı. Bir çiçek de olabilir. Kimi zaman doğumdan çıkıp direk muayene ediyor beni ve sıfır stres bol Güleryüz sabır. Insan fizyolojisine aykırı. Ve bebeğimi hayırlısıyla Dünya'ya getirecek bana kavuşturacak kişi. Ona ben ne yapsam az :)

bende yılbaşında almıştım kığılıdan gömlek doğum zamanı ne alıcam bilmiyorum o zamanda gömlek mi alsam diye düşünüyorum ama daha kara veremedim. canım bende doğum zamanı ya tatlı yada güzel bi çikolata yaptırıcam hemşirelere felan parasını felan geçtim iyi davransınlar başka bişey istemem
tatlı fikri güzelmiş doğum sonrasına ama inan bakacam doğum süreci nasıl öle yapıcam

Aynen iyi davransınalr valla değiştirip şifa ya gidersem kurum 10 bin ödüyor bir zahmet iyi baksınlar o kadar paraya

Bak hiç bir arkadaşım öle hediye almadığı için garipsedim bu şehir kalabalık hastahane ler özel devlet Hınca hınç dolu

Maşallah canım kadınlsr belki despot bebde beni doğurtan doktora gittim geçen hafta adam başhekim olmuş çok iyi ilgilendi

Bide ben özel hastahaneye gittiğim halde istanbul da malesef senin gördüğün uygulamayı göremiyoruz şahsen ben kendi adıma onca para ödeyip hiç öyle uygulama görmedim ben sıradan hasta hissediyorum kendimi doğal olarak böle oluyor

Ya ben doktora hiç soru sormuyorum genelde o anlatıyor arkadaşlarım yazıp gidiyorlar ben soracağım soruları araştırmasını yapıp doktora öğrendiklerimi soruyorum kesin benden memnundur

Artık 15 günde gidicem çünkü özel sigortam ın kontrol süresi 15 gün

Canım ya son günlerde sarı akıntı geliyor çamaşırım hep ıslak nedendir acaba
Ben üniversite hastanesine gidiyorum, çok sıra bekliyorum ama çok memnunum, inşallah böyle gider, ya doktorun insanlığına da bağlı bazı şeyler, umarım senin de hep iyi gider :) Akıntı bende de oluyor bol su iç korkma bence koku filan olursa ya da kaşıntı doktoruna test yaptırırsın.

günaydın iyi haftalar tatlı anneler kocaman olduk farkındamısınız 9 haftalıkken yazdığımı hatırlıyorum buraya merhaba 30 lu haftalar keyfiniz sağlığınız hep yerinde olsun inşallah:21:
Günaydın dimi yaaa zaman nasıl da geçiyor :):) Ah ah az kaldı , az kaldıkça beni heyecan aldı :):)

canım benım bı tanıdıgın dogustan gogusu mınık be ucu hıc yoktu. hatta mumkun degıl emzırmen demıs doktor bana gosterdı gogsunu yanı anlatamam yoktu ya. ama o gogusle 3 sene emzırmıs cocugunu :) yanı olcagı varsa oluo amelıyat falan hıkaye
Benim de göğüs hala 70 75 sadece ucu var hiç büyüme olmadı bnde emzirme işini düşünüyorm

Ben üniversite hastanesine gidiyorum, çok sıra bekliyorum ama çok memnunum, inşallah böyle gider, ya doktorun insanlığına da bağlı bazı şeyler, umarım senin de hep iyi gider :) Akıntı bende de oluyor bol su iç korkma bence koku filan olursa ya da kaşıntı doktoruna test yaptırırsın.

Günaydın dimi yaaa zaman nasıl da geçiyor :):) Ah ah az kaldı , az kaldıkça beni heyecan aldı :):)
Dün 3 litre su içtim çok iyidi şimdi içmeye başladım yine bakalımm gidicem bir kaç güne

Benmki çok sakin relax biri rahatlatıyor aslında ama ben pozitif ve duygusal olmayan biriyim senin yaşadığın ve düşüncelerin aslında çok hoş canım güler yüzlü olsam da doktorla aram iyi olsa da gönül bağı oluşması bende bir doktor daha var ona gidicem poliçem yüzünden gidemiyordum şimdik gidicem

tatlı fikri güzelmiş doğum sonrasına ama inan bakacam doğum süreci nasıl öle yapıcam

Aynen iyi davransınalr valla değiştirip şifa ya gidersem kurum 10 bin ödüyor bir zahmet iyi baksınlar o kadar paraya

Bak hiç bir arkadaşım öle hediye almadığı için garipsedim bu şehir kalabalık hastahane ler özel devlet Hınca hınç dolu
canım ben devlette yapıcam doğumu muhtemelen arkadşım devlette diye iki servisede tatlı dağıtıcam hem doğum yaptığım yere hemde drumun bölümüne. özel hastane olsa belki yapmayabilridim haklısın 10 bin tl çok çok büyük bi para druna ve hemşiresine alsam yeterli olur sanki sonuçta hemşire devamlı yanında oalcak

Benim de göğüs hala 70 75 sadece ucu var hiç büyüme olmadı bnde emzirme işini düşünüyorm
Annem derkiiii koltuk memenin sütü daha çok olurr :-D yani küçük olunca. Benimki de küçük canm az bsy büyüdü hamilelkte. Dedigin gibi ucu var ama bebegn rahat emecegi kadar. o yüzden no panic :-) büyüklükle hic alakasi yoktur kuzum sütun sanmiyorm. Kazan bu mesajimi okumaaa :-) :-)

canım hiç korkma geçen gün arkadaşım doğum yaptı hiç göğüs ucu yok ama o çocuğu öyle bi emzirdiki hani derler ya siyah bölgeyide ağzına alacak diye valla çokküçük bi kısmını tuttu hemen darısı bize inşallah.

canım ben devlette yapıcam doğumu muhtemelen arkadşım devlette diye iki servisede tatlı dağıtıcam hem doğum yaptığım yere hemde drumun bölümüne. özel hastane olsa belki yapmayabilridim haklısın 10 bin tl çok çok büyük bi para druna ve hemşiresine alsam yeterli olur sanki sonuçta hemşire devamlı yanında oalcak
Biz bunları düşünüp konuşuyorsak birşeylere az kalmış demektir

allah hayırlı doğum nasip etsin ve herşey öyle güzel olsun ki tek kafamızı hediyeye takalım herşey kusursuz olsun allahın izni ile

Annem derkiiii koltuk memenin sütü daha çok olurr :-D yani küçük olunca. Benimki de küçük canm az bsy büyüdü hamilelkte. Dedigin gibi ucu var ama bebegn rahat emecegi kadar. o yüzden no panic :-) büyüklükle hic alakasi yoktur kuzum sütun sanmiyorm. Kazan bu mesajimi okumaaa :-) :-)
Süt konusu için pozitif düşünsem de bazen kafam takılıyor millet hamilelikte aldı başını gitti bana evlenince olur dopum da olur dediler hiç bişi yok bende diyorum mini memeli hatunlar nasıl emziriyor diye

Sağol canımm inşallah su içsek yarar bize

Uzme kendini canim esinde ayip etmis ama hamile bir kadinsin sonucta bugunden sonra iyice agirlasacan bence oturup konusun sana yardimci olmasi lazim
Canım çok şükür rabbime ev işimi yapabiliyorum sadece eğilip dogrulmak zorluyor beni ondan istedgim bir corabima yardım etsin. Etmezse kendi bilir hayat müşterek sonuçta dimi. Bugün bana yarın ona.
Canım onlar yasamadıkları ıcın anlamıyor cok takma kafana bosver bende de ılgınc bırsey var ben sag taraftakı ayagıma corab ayakkabı gıyerken canım cıkıyor solda sıkıntı yok :)sagı gecırırken nefes nefeseyım resmen ben daha esımden bır kere ıstedım gıydır dıye yaptı saolsun dedıgın gıbı bızı en cok dusunen annelerımız
Canım spor ayakkabilarim hep bagcikli sinir oluyorum giywrken resmen. Bot giyiyorum şimdi fermuarsiz bagciksiz geciriyon ayağına sadece :) havalar da isininca babete geçiş yaparım artık. Zaten ayaklar da sis. Spor Ayakkabı zor oluyor

canım hiç korkma geçen gün arkadaşım doğum yaptı hiç göğüs ucu yok ama o çocuğu öyle bi emzirdiki hani derler ya siyah bölgeyide ağzına alacak diye valla çokküçük bi kısmını tuttu hemen darısı bize inşallah.
Maşallah darısı başımıza canım siyah bölge ve uç kocaman yaaa bide göğüste damarlar çıktı vücudum değişiyor bazen korkuyorum

Daha neler göreceğiz biz kesin senle aynı zaman hatta aynı gün bile doğum yapabiliriz gibi geliyor aklım da tarih var 19 20 mayıs gibi gibi

Süt konusu için pozitif düşünsem de bazen kafam takılıyor millet hamilelikte aldı başını gitti bana evlenince olur dopum da olur dediler hiç bişi yok bende diyorum mini memeli hatunlar nasıl emziriyor diye

Sağol canımm inşallah su içsek yarar bize
Korkma canım süt damarlariyla ilgili sonuçta göğüs küçük olsa da ayni büyük olsa da aynı. Büyük olunca süt cok olcak diye bsy yok yada kucuk olunca az olur diye. Hepimizn bebegine yetecek kadar sütu olur inşallah yarasn ;)

Korkma canım süt damarlariyla ilgili sonuçta göğüs küçük olsa da ayni büyük olsa da aynı. Büyük olunca süt cok olcak diye bsy yok yada kucuk olunca az olur diye. Hepimizn bebegine yetecek kadar sütu olur inşallah yarasn :KK66:
Sağol Canım doktora soracaktım gidince annem de gelmedi gelse gösterecektim o yüzden

Biz bunları düşünüp konuşuyorsak birşeylere az kalmış demektir

allah hayırlı doğum nasip etsin ve herşey öyle güzel olsun ki tek kafamızı hediyeye takalım herşey kusursuz olsun allahın izni ile
ay aminn canım yaa hayırlısıyla bi o günler gelseydi :) resmen gün sayıyorum zaman geçmiyor durdu gibi geliyor bir an önce bebişimi miss kokulumu kucağıma almak istiyorum

Maşallah darısı başımıza canım siyah bölge ve uç kocaman yaaa bide göğüste damarlar çıktı vücudum değişiyor bazen korkuyorum

Daha neler göreceğiz biz kesin senle aynı zaman hatta aynı gün bile doğum yapabiliriz gibi geliyor aklım da tarih var 19 20 mayıs gibi gibi
kuzum arakdaşım ebe çocuk uyuyor hemen topuğuna cimciği bastığı gibi çocuk kalkıyor oda hemen ağzına sokuyor aklında olsun seninde oda çok korkuyordu emermi acaba diye maşallah çok güzel emiyor şimdi.
evet biz seninle aynı zamanda doğurucaz banada 15 i gibi geliyor drum 20-30 arası dedi ama ben o zamana kalmaz diye düşünüyorum. hepimiz bir avazda kurtulalım inşallah
Benim doktorum hediye olarak viski istedi benden :KK50:
Ne alacam derdine sokmadi beni sağolsun :KK49:
Günaydın kızlar bu arada :KK68:
hahahaha iyiymiş seninkide direk siparişi vermiş :) bende yılbaşında gömlek aldım şimdi ne alsam bilmiyorum :KK64:

ay aminn canım yaa hayırlısıyla bi o günler gelseydi :) resmen gün sayıyorum zaman geçmiyor durdu gibi geliyor bir an önce bebişimi miss kokulumu kucağıma almak istiyorum

kuzum arakdaşım ebe çocuk uyuyor hemen topuğuna cimciği bastığı gibi çocuk kalkıyor oda hemen ağzına sokuyor aklında olsun seninde oda çok korkuyordu emermi acaba diye maşallah çok güzel emiyor şimdi.
evet biz seninle aynı zamanda doğurucaz banada 15 i gibi geliyor drum 20-30 arası dedi ama ben o zamana kalmaz diye düşünüyorum. hepimiz bir avazda kurtulalım inşallah

hahahaha iyiymiş seninkide direk siparişi vermiş :) bende yılbaşında gömlek aldım şimdi ne alsam bilmiyorum :KK64:
Yaaaa bana da 15 16 ilk zamanlar geliyordu ama nikah şaidim evleniyor dio bilinç altından attım o düşünceyi 14 mayıs eşimin 18 mayıs ise bizim evlilik yıldönümümüz bakalım bebek kendine özel bir tarih mi seçer

Güzel bir dolma kalem alabilirsin canım. . Gerçi o biraz eskidi ama aklıma da bişey gelmedi ki yahu :)

Back
X