- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
çatı ağrısı gibimi ?Kızlar dün geceden beri kasıklardan vajinaya inen bi ağrı var okuldayım evham mi yapıyorum bilemedim ani olarak birden girip çıkıyor ne yapsam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çatı ağrısı gibimi ?Kızlar dün geceden beri kasıklardan vajinaya inen bi ağrı var okuldayım evham mi yapıyorum bilemedim ani olarak birden girip çıkıyor ne yapsam
Haftasonu annemdeydim, onun hamileliği çok kötü geçmiş, nerdeyse 9 ay kusmusbu ayda neden oluyor ki.hamıle bi arkadaşımda da olmustu bu aylarda.saçın çıkmasıyla alakalı bişeydir belki.onunki biraz saçlı doğmuştu.
Ben bulqntiyi cektim canim acisini biliyorum cok kotu oluyobnmde bazen acıkınca felaket bulanıyor ama hamilelik bulantısı farklı sanırım benm ilk aylarda da hiç bulanmadı![]()
Inşallah gonlundeki olur canım. Ben önceden farketmez diyordum doğum şekli için. Ama sezeryandan çok korkuyorum. O yüzden artık farkeder sanırım :)canım normal doğum istiyorum sancılarım sıklaşmadan gitmek istemiyorum hastaneye sonra önüne gelen parmaklıyor :) doğum anıda onu gözüm görmez bu yüzden doğum sonrası kontrol zamanı vermeyi düşünüyorum ama tatlıyı ben doğumdayken eşimle ablam ikisi halledecekler inşallah
bende resmi yüklemeye çalışıyodum benden önce davrandın :) vallaa aynı beni anlatıyor bir dönüşüm var maşallah bütün yatağı sallayarak dönüyorum her gece eşimde uyumuyor bişeyde diyemiyor üzülüyorum bazen :)bnmki vinc cağıracm artık sana dönmen için diyor
gecen instgramda bi hamile ters dönmüş kaplumbaga fotosu koymuş dönmeye calısrken biz diye aklıma o gliyor hep kaplumbga gibi hissedyrm kendimi wllaa
inş herkes hayrlı haberlerle gelir cnm![]()
benimde aynı canım özellikel bu sabah daha bi arttı sanki midem ağzımda resmenGnaydin kizlar bu sabah felaket migde bulantim war benim![]()
bende çok çok iyi biliyorum Allah kimseye böyelsini yaşatmasın herkesin hamileliği çokg üzel geçsinmide bulantısısz inşallahBen bulqntiyi cektim canim acisini biliyorum cok kotu oluyo
ben normali çok istiyorum ama nasip bu işler tabikide neyin ne olacağı belli olmaz ama sezeryan en son istiyorum Allah bi azvazda kurtarsın hepimizi inşallahInşallah gonlundeki olur canım. Ben önceden farketmez diyordum doğum şekli için. Ama sezeryandan çok korkuyorum. O yüzden artık farkeder sanırım :)
Inşallah canımbenimde aynı canım özellikel bu sabah daha bi arttı sanki midem ağzımda resmen
bende çok çok iyi biliyorum Allah kimseye böyelsini yaşatmasın herkesin hamileliği çokg üzel geçsinmide bulantısısz inşallah
ben normali çok istiyorum ama nasip bu işler tabikide neyin ne olacağı belli olmaz ama sezeryan en son istiyorum Allah bi azvazda kurtarsın hepimizi inşallah
Evet bencede ondan oluyor geçse artık şu iki haftaCanım bende aynı ağrı akıntı ile beraber bende doktora gidicem yakın zamanda bence fazla ayakta durma alta basınç oluyor büyüyor bebekelr
Ay çok yaşayın emi sabah sabah ne güldümüfff yaaa kapı süsüm olmuyo olmuyo olmuyoooo..
eşim dalga geçmeye başladı..
kapı simitinin etrafına tülü nasıl fırfırlı yapabilirim..
nolur acil yardım edin..yoksa kocamı süsleyip onu kapı süsü yapacam![]()
Canim değişik bişey vajina pat diye sizliyorçatı ağrısı gibimi ?
aynen bizimde oyle sallanmaması imkansız başlarda korkuyodu gecenn bi yarısı bizimkide ama alıştı artık beşik gbi geliyor ona sallanma:))ee biz okdar ağrı acı cekiyorz onlarada olsun okdar :)))bende resmi yüklemeye çalışıyodum benden önce davrandın :) vallaa aynı beni anlatıyor bir dönüşüm var maşallah bütün yatağı sallayarak dönüyorum her gece eşimde uyumuyor bişeyde diyemiyor üzülüyorum bazen :)
uygulama hatası neymiş söylesene bizde de varsa yapmayalım. İnşallah oğluşun zamanında doğar bu aradamerhaba kızlar,
ara ara girmeye başladım bu ara. nihayet şeker yüklemesi sonuçlandı da kurtuldum belirsizlikten. hamilelik şekeri çıktı ve diyete başladık. kilo almadım derken birden 5 kilo almam diyetisyenin hoşuna gitmedi ve bundan sonra kilo almaman lazım dedi. allahtan yediklerim değişmiyor. doğru ama uygulama hatası yapıyormuşum o düzelicek sadece. sıkıntı olmayacak benim için. 1 haftadır ağrılarım başlamıştı. dün ebeye gittim sormak için ağrı, sancı, kramp ve göğüsten süt gelmesi, ani akıntı gibi şikayetlerimi söyledim. erken doğum habercisi olabilir dikkatli ol dedi ve doktorumu aradım hemen. nts çekildi bugün. allahtan endişe edecek birşey yok. bebek kanala girmiş bol bol ıstırahat edicez. yarın annem geliyor. iş yapmıyorum evde, ayakta kalmıyorum hatta yürüyemiyorum. 10 hafta daha dayanıcaz napalım yeterki oğluşum günüyle doğsun. hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın.
dimi yaa sonuçta bebiş ikimizin ben diyorum zaten ben şimdi uyumuyorum doğuncada sen bakarsın birazda sen uyuma diyorumaynen bizimde oyle sallanmaması imkansız başlarda korkuyodu gecenn bi yarısı bizimkide ama alıştı artık beşik gbi geliyor ona sallanma:))ee biz okdar ağrı acı cekiyorz onlarada olsun okdar :)))
Benim de göğüs hala 70 75 sadece ucu var hiç büyüme olmadı bnde emzirme işini düşünüyorm
Ayy evet yaa ben tutamıyorum bazenbenimkide aynen böyle içerde oyun parkı var sanki![]()
aynen ikimiznde bebsi ama bn oyle soyleynce pek garanti vermiyo bnmki ben uyurum bn yatarm vs. kaçamak cwplar veriyor doğunca gorcez bakalım gerçi ben uyuyp onların ikisinide basbasa dusunemiyorum içim rahat etmezdimi yaa sonuçta bebiş ikimizin ben diyorum zaten ben şimdi uyumuyorum doğuncada sen bakarsın birazda sen uyuma diyorum![]()
Haftasonu alışverişimiz![]()