- 17 Ekim 2010
- 2.999
- 2.304
- 248
baya fark varmıs canım. hayırlısıyla gelır ınsallahadete göre suan 27+2 yiz ultrasona göre 29+5
adete gore dgm trhi 1 haziran ultrasna göre 11 mayıs
11 mayısta 39 hafta dolmuş oluyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baya fark varmıs canım. hayırlısıyla gelır ınsallahadete göre suan 27+2 yiz ultrasona göre 29+5
aynen cnm inşallah hepmznki hayırlısıyla gelir :)baya fark varmıs canım. hayırlısıyla gelır ınsallah
bizim doktor niye dogum tarihini öne alıyor ki ?ben bu adete göre ultrasona gore muhabbetlerını anlamış degılım ya:)
sonuçta son adet tarıhınden ıtıbarek 40 hafta sayıyosun, o gun doğum tarıhın oluyor. ultrasonda dr bebek boyuna, kilosuna vb. gore su kadar gun onde demesinin doğum tarıhıyle alakası yok kı. o bebegın daha buyuk dogucagına ısarettır sadece bence. sonuçta benım benım benım hesapladığım tarıhle dr un ultrason tarıhı aynı. zaten o alete de sat gırıyorlar otomatık 40 hafta hesaplıyor. benım bebegım de bı kac gun onden gıdıyor ama doğum tarıhımız degısmıyor hıcbır zaman:)
Günaydın güzel annişler ve tombiş bebisleri :)
Nasılsıniz bakalım. Ben bugun yine heyecanlıyım eşim bir ev için görüşmeye gitti. Belki anlasirlar ve tasiniriz :) :)
Kahvaltıya da misafirimiz vardı bir sürü şey hazırladım benim diyetten eser kalmadı valla :) :)
Bir de bebisi tombiş olanlar ne yediler ictiler anlatsinlar bize de :)
gule gule kullansın ıyı gunlerde ınsallh canım. ama fotosunu ısterızzz merak ettımmmm :)Kızlar oğluşumun odasını hazırladık :) kıyafetlerini yıkadık ütüledik, yatağını hazırladık ayrıca hastane çantalarımızı hazırladık yavaş yavaş :) cuma günü de çalışabilir raporu alıcam sonra da sessizce oğlumun gelmesini beklicem çok heyecanlı bişimiş yahuhepimize sağlıklı evlatlar kolay doğumlar diliyorum
bizim doktor niye dogum tarihini öne alıyor ki ?
gule gule kullansın ıyı gunlerde ınsallh canım. ama fotosunu ısterızzz merak ettımmmm :)Kızlar oğluşumun odasını hazırladık :) kıyafetlerini yıkadık ütüledik, yatağını hazırladık ayrıca hastane çantalarımızı hazırladık yavaş yavaş :) cuma günü de çalışabilir raporu alıcam sonra da sessizce oğlumun gelmesini beklicem çok heyecanlı bişimiş yahuhepimize sağlıklı evlatlar kolay doğumlar diliyorum
ne kadardı cnm en son :)evet canım bebişi tombik olanlardan bende öneriler bekliyorum; benim kızıma kilo aldırmam lazım. Pazartesi gidince yeni kilosunu öğreneceğim ama zayıf çıkacak yine diye ödüm kopuyor![]()
gule gule kullansın cnm foto atarsan iyi olur fikir olur bizede :)))Kızlar oğluşumun odasını hazırladık :) kıyafetlerini yıkadık ütüledik, yatağını hazırladık ayrıca hastane çantalarımızı hazırladık yavaş yavaş :) cuma günü de çalışabilir raporu alıcam sonra da sessizce oğlumun gelmesini beklicem çok heyecanlı bişimiş yahuhepimize sağlıklı evlatlar kolay doğumlar diliyorum
canım kesin ekleyeceğim :)gule gule kullansın ıyı gunlerde ınsallh canım. ama fotosunu ısterızzz merak ettımmmm :)
Tabi ki atarım canımmm çok teşekkür ederimgule gule kullansın cnm foto atarsan iyi olur fikir olur bizede :)))
Ben de birkaç gündür bunu düşünüyorum baş dönmem falan yok çok şükür ayakta dururken bişey olmuyor rukuda da sıkıntı yok ama secdeyegidince hem karnım sıkışıyor gibi oluyor hem de nefesim kesiliyor bi an önce kalkkalkmak istiyorumcanım sandalyeyle kılmaktansa yerde ayaklarını seccadenin altına uzat o daha iyimiş nihat hoca öyle demişti tabi oylede zorlanıyorsan sandalyede kıl canım![]()
Hadi gözün aydın canım Alllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinGunaydin kizlar dun gittik doktora cok sukur 3 hftayi atlattimmi riskimiz kalmiyo artik iki hfta sonra izne cikicam gun sayiyorum artik
benimde kıyafet tamam o dediğin şeyler kaldı telaş yama daha hallederiz :)ikimiznde kıyafet vs. eksikleri tamam
bitek odamız arabamız kaldı işte büyük şeyler , bnde gozumde buyutuyorum çalıştıgım için adete gore nisanın ilk haftası 32. haftamız doluyor bakalım.
evet bende öyle diyorum bi başlasam gerisi gelecek :)Liste hep hazırda işte oda işini bi halletsek gerisi gelicek corap sokugu gibi :)))
ohh maşallah darısı bize ben daha çanta bile almadımKızlar oğluşumun odasını hazırladık :) kıyafetlerini yıkadık ütüledik, yatağını hazırladık ayrıca hastane çantalarımızı hazırladık yavaş yavaş :) cuma günü de çalışabilir raporu alıcam sonra da sessizce oğlumun gelmesini beklicem çok heyecanlı bişimiş yahuhepimize sağlıklı evlatlar kolay doğumlar diliyorum
kuzucum bebişin şuanda boyu kilosu nedir ??? seninle aynı sayılırızadete göre suan 27+2 yiz ultrasona göre 29+5
süt ve kırmızı et kilo yapıyor demekki cnm bende bu ay özellikle cok süt içtim yani cok derken hergün içtim sütümü.valla canım cok fazla siyah zeytin tüketen biriyim hergün peynir tereyag bal 2 bardak süt 1 yumurtamı kesin yerim haftada 2 hatta bazen 3 defa kırmızı et yerim buda direk bebeğe kilo yaparmış gece yediklerim bana yapmış 1 ayda 5 kilo almışım aman Allah'ım dedm resmen![]()
Maşallah kuzular büyüyor ne güzel tam sikmalik yanaklariGunaydın kızlarrrr :)
bizde dun gorduk oglumuzu kocaman olmuş doktor 1500 gram olmuş deyince sok oldm 3 hfta once 750 gramdı dha boyumuzda 40 cm üzeriymş ama kesin soylemiyor doktor.Bizimki yanlamış yüzünü bize dönmüştü o kadar netti ki yanakları flan herseyi belli oluyordu ağzınıda emiyormş gibi yapıyodu doktor bile dedi 3-4 boyutlu haricinde ilk defa bu kadar net görüyorum yüz hatlarını diye:)))) fkaat sevgili doktorumuz fotograf cekmeyi unutmşş
Neyse dedik :)))kızlar bizim haftamız suan 29+5 le uyumluymuş 1 haziran olan dogum tarihimizi 11 mayısa cekti doktor nisanda butun hazırlıklarınızı bitirin dedi korkmaya başladım wlla((
bizim doktor boyu soylemez cnm ama bu sefer sordugumda ailedeki herkes uzun herlde kısa bişey cıkcak değil dedi bnde ısrar edince 40 cm in uzernde dedibenimde kıyafet tamam o dediğin şeyler kaldı telaş yama daha hallederiz :)
evet bende öyle diyorum bi başlasam gerisi gelecek :)
ohh maşallah darısı bize ben daha çanta bile almadım
kuzucum bebişin şuanda boyu kilosu nedir ??? seninle aynı sayılırız
herkesde oyle mi gozukuyor acaba merak ettim bizim yanaklar hep sarkık duruyor kilosuda fazla değil amaMaşallah kuzular büyüyor ne güzel tam sikmalik yanaklari![]()
Hadi inşallah canım bu sefer kısmet olur, valla sen antakya kizisin neler hazirlamissindir kim bilirGünaydın güzel annişler ve tombiş bebisleri :)
Nasılsıniz bakalım. Ben bugun yine heyecanlıyım eşim bir ev için görüşmeye gitti. Belki anlasirlar ve tasiniriz :) :)
Kahvaltıya da misafirimiz vardı bir sürü şey hazırladım benim diyetten eser kalmadı valla :) :)
Bir de bebisi tombiş olanlar ne yediler ictiler anlatsinlar bize de :)