2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gunaydın kızlarrrr :)
bizde dun gorduk oglumuzu kocaman olmuş doktor 1500 gram olmuş deyince sok oldm 3 hfta once 750 gramdı dha boyumuzda 40 cm üzeriymş ama kesin soylemiyor doktor.Bizimki yanlamış yüzünü bize dönmüştü o kadar netti ki yanakları flan herseyi belli oluyordu ağzınıda emiyormş gibi yapıyodu doktor bile dedi 3-4 boyutlu haricinde ilk defa bu kadar net görüyorum yüz hatlarını diye:)))) fkaat sevgili doktorumuz fotograf cekmeyi unutmşş :KK62:
Neyse dedik :)))kızlar bizim haftamız suan 29+5 le uyumluymuş 1 haziran olan dogum tarihimizi 11 mayısa cekti doktor nisanda butun hazırlıklarınızı bitirin dedi korkmaya başladım wlla :KK43:((
Neden korkuyorsun tatlım ya? Ben iple çekiyorum o günleri.Biran önce doğum olsun da dışarda sevelim artık bebeğimizi diye.bana günler geçmiyor artık.mart ta biterse inşallah hayırlısıyla işten ayrılsaydım biraz daha rahatlardım ama.

Bubarkadasimin dogum yapmadi beni etkiled kizlqr ya 7hafta wardi aramizda erken dogum yapmis 5hafta tedbiri elden birakmamak lazim daha almak gereken ne kadar cok sey war benim mevlut icin hediyelik hastane icin hediyrlik lohusa pijamasi bi takim war ama onu bana annemler almisti hamile bile degildim o zamanlar cok begenmistim pembe o da Allah icime dogdurtmus kizim olacagini anlamisim :-):-) bi takimda elbise sabahlik war ama normal buyuk beden aldim onu hemde 10tl ye bgun aldim ewde dogumdan snra giyerim yazin rahat olur diye sabahligi bile war tanidigim bi pijamaci cok uygun pijamalar onda haftaya lohusa pojamalari gelcekmis bakacam hafta gidecem camasir kendime almadim daha bi tane emzirme sutyeni aldim ama kilot falan almam lazim bi kac tane daha emzirme sutyeni alayim aklet falaj terlik alacam off cok var daha :KK43:
ben ilk bebeğime hamileyken 36 haftalık rutin kontrole gitmiştim.drsuyunda azalma var yarın bebeği alacaz dedi.ben o kadar hazırlıksız yakalnmıştım ki.bir sürü eksiğim vardı.hemen hastaneden çıktım doğru çarşıya.kendime pijama,bebeğe eksik şeylerini aldım,ordan doğru kuaföre(ağdaya),ordan doğru eve bu sefer evdeki eksikleri tamamladım ,çanta hazırlığı falan...o günüm bayabi yoğun geçmişti. bir sürüde eksiğim kaldı sonuçta daha 4 haftam vardı ve ben 37 haftada izine ayrılacak bütün eksiklerimi tamamlayacaktım.bebek şekeri bile yaptıramamıştım.inşallah bu sefer erken gelmez bebişim.

Neden korkuyorsun tatlım ya? Ben iple çekiyorum o günleri.Biran önce doğum olsun da dışarda sevelim artık bebeğimizi diye.bana günler geçmiyor artık.mart ta biterse inşallah hayırlısıyla işten ayrılsaydım biraz daha rahatlardım ama.
daha yapacagım cok sey war cnm ondan korktum doktor oyle deynce :)
daha odasını almadık duvar kagıdı yapılcak mevlutluk sabunları yapıcamm off cok isim war cok :)))

daha odasını almadık duvar kagıdı yapılcak mevlutluk sabunları yapıcamm off cok isim war cok :)))
kuzum yetişir stres yapma geç olsun temiz olsun sen şimdi güzel bi liste yap hepsini halledersin

Ya ben hiçbişey yapmadım daha.battaniye alıcam, çanta alıcam, kızlardan kalan küçükleri ayırıcam,dolap boşaltıp oğlanın kıyafetlerine yer ayırıcam.ki benim kızlar da 37+3-4 de doğdular.sezeryan olacağı için de 38. Haftada en geç doğurucam ama bu sefer 32.haftada izne çıkıcam.beklemiycem 37yi.zaten yaz tatiline geliyor iznin sonu.çalışpta napıcam ki.derste bağırmaktan larenjitim azıyor.

benim geceleri kabus görme olayım başladı, korkarak uyanıyorum sabah, Allah yardımcımız olsunn

günaydın kızlar:KK66:
bugün benimde öğleye kadar dersim yok. ıhlamur yaptım ben de kendime. boğazım biraz şiş gibi. daha fazla ilerlemeden ısınsa artık havalar.
4 nisanda kardeşimin düğünü var onun hazırlığı bebeişin hazırlığı birbirine karışıyo. yğun bir bahar bizi bekliyo.
ama ben daha kıyafetimi ayarlamış değilim. izmirde bildiğimiz hamile abiyesi satan yer var mı? yoksa diktirmem gerekecek. bir ay zamanımız kaldı.

Ya ben hiçbişey yapmadım daha.battaniye alıcam, çanta alıcam, kızlardan kalan küçükleri ayırıcam,dolap boşaltıp oğlanın kıyafetlerine yer ayırıcam.ki benim kızlar da 37+3-4 de doğdular.sezeryan olacağı için de 38. Haftada en geç doğurucam ama bu sefer 32.haftada izne çıkıcam.beklemiycem 37yi.zaten yaz tatiline geliyor iznin sonu.çalışpta napıcam ki.derste bağırmaktan larenjitim azıyor.
ikimiznde kıyafet vs. eksikleri tamam
bitek odamız arabamız kaldı işte büyük şeyler , bnde gozumde buyutuyorum çalıştıgım için adete gore nisanın ilk haftası 32. haftamız doluyor bakalım.

bizde dun gorduk oglumuzu kocaman olmuş doktor 1500 gram olmuş deyince sok oldm 3 hfta once 750 gramdı dha boyumuzda 40 cm üzeriymş ama kesin soylemiyor doktor.Bizimki yanlamış yüzünü bize dönmüştü o kadar netti ki yanakları flan herseyi belli oluyordu ağzınıda emiyormş gibi yapıyodu doktor bile dedi 3-4 boyutlu haricinde ilk defa bu kadar net görüyorum yüz hatlarını diye:)))) fkaat sevgili doktorumuz fotograf cekmeyi unutmşş :KK62:
Neyse dedik :)))kızlar bizim haftamız suan 29+5 le uyumluymuş 1 haziran olan dogum tarihimizi 11 mayısa cekti doktor nisanda butun hazırlıklarınızı bitirin dedi korkmaya başladım wlla :KK43:((
Oy maşallahh kuzuya. Bizim bebişler pek bir aceleci çıktı yahu. Dayanamiyorlar artık :) :) Oyyyy yerim hepsini yerimmmmmm :)
Kız ne korkuyorsun benim doktorum bana nisanda doğum olabilir dese halay çeke çeke gelirim eve valla. :) :) korkuları at bir kenara onun minik ellerini ayaklarını burnunu ağzını mis kokusunu hayal et sadece :)

Günaydın güzel annişler ve tombiş bebisleri :)
Nasılsıniz bakalım. Ben bugun yine heyecanlıyım eşim bir ev için görüşmeye gitti. Belki anlasirlar ve tasiniriz :) :)
Kahvaltıya da misafirimiz vardı bir sürü şey hazırladım benim diyetten eser kalmadı valla :) :)
Bir de bebisi tombiş olanlar ne yediler ictiler anlatsinlar bize de :)

Oy maşallahh kuzuya. Bizim bebişler pek bir aceleci çıktı yahu. Dayanamiyorlar artık :) :) Oyyyy yerim hepsini yerimmmmmm :)
Kız ne korkuyorsun benim doktorum bana nisanda doğum olabilir dese halay çeke çeke gelirim eve valla. :) :) korkuları at bir kenara onun minik ellerini ayaklarını burnunu ağzını mis kokusunu hayal et sadece :)
sorma cnm adete gre 27 haftalıkkten doktor birde 29+5 deyince sasrırdım 30 a gelmişiz haberim yok cok az kalmş :))

canım arada cok fark yokmu 11 mayıs kac haftalık olacaksın

Kızlar oğluşumun odasını hazırladık :) kıyafetlerini yıkadık ütüledik, yatağını hazırladık ayrıca hastane çantalarımızı hazırladık yavaş yavaş :) cuma günü de çalışabilir raporu alıcam sonra da sessizce oğlumun gelmesini beklicem çok heyecanlı bişimiş yahu :D hepimize sağlıklı evlatlar kolay doğumlar diliyorum

Back
X