hoş geldın canım :)Arkadaşlar merhaba yeni katıldım bende 29 hafta içindeyim. Çok fazla heyecan artıyor birazda korkularım var:/ Son günlerde geceleri sancı giriyor anlamadığım şekilde. İyice telaşlanıyorum erken doğum olmasından korkuyorum. Benim gibi sancı yaşayan var mı aranızda?
Anlamazlarsa anlatiriz canım :)Bu kocalar neden anlayissiz hevessiz oluyolar anlaniyorum onlar bizim gbi duygulari hic yok anlayamiyolar bizi benimkininde okuzlugu tutuyo bazen
maşalllah canım bebegine :)Geldim balım bizim bebış yıne ters duruyokilomuzda 1.908 gr olmuşuz teyzsi,
Kizlar bugun buyuk esyalarimizi aldik Rabbim kullanmayida nasip eder insaAllahh cumlemizebebk arabamiz Eki Görüntüle 1440932 besigimizi kanzdan aldik cok hosuma gitti insaAllah bebisimiz icinde rahat ederEki Görüntüle 1440933 buda gorupte dayanamayip aldigim patik cok tatlilarEki Görüntüle 1440934 ve dedemizin hediyesiEki Görüntüle 1440935
Eşime diyorum ben yıkamak için gün sayıyorum sen ver diyorsun diyor ki tamam sen yıka ver o da yikasin. Hı komşulara da dagitiyim herkes yikasin anca temizlenir dedim :)
Kimse temizliği sormuyor canım kadın tut diyorlar. Madem o kadar heveslisin gel gelininle temizle zaten temiz ev :) aman canım boşver ya her gün strese sokuyor beni hep takmicam diyorum eşim öyle tepki verince takıyorum
Ben yarın hava güneşli olursa hastaneye goturwceklerimi yikicam canım hiç strese girmemek en iyisi :) kökten çözelim işi
Dimi canim alsın yikasin versin :)
:):)
Yakın sayılır da sayılmaz da 5 6 km var pek gelmez evime zaten canım. Torun sevgisi depr3sti sanırım düşük riskimle bogusurken tek basimaydim. Şimdi değerli oldum
Kizlar gunaydin...biliomusunuz ben dun aksam acildeydim...ev isi yaptim bu aralar hirpalamisim kendimi elektrik supurgeside agirdi onuda ust kata tasiyinca lekelenmem oldu ..esim panik yapti gittik hemen cok sukur bisey yoktu ama nst de fln baktilar rahim uzunlugu olctuler cok sukur hersey normal cikti...ama ben cok korktum tabi aman sakin benim yaptigim hatayi yapmayin
Aynen öyle canım. Eşimin beni anlicagini sanmıştım çünkü ben büyük bir heyecanla onları yikamayi bekliyorum. Bugün yikicaktim ama güneş bir var bir yok bulutlu gibi hava. Yarına birakicam sanırım.zaten kaynana kotuyse katlanıyorsun laf sokuyosa katlanıyorsun ama esın destek verdıgı surece ama esınde onlara hak verır gorunce ınsanın sınırlerı bozuluo.herzaman arkamızda olsalar hıc takmayızkııı
Sagolasin cnm amin...çok geçmiş olsun canım,iyi yapmışşsınız gıderek ıcınız rahat etmıs,inşALLAH hiç birimiz boyle bır sıkıntı yasamayız insan iş yaparken kendını kaybedıyor ben onu cok yasıyorum
Ay çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine ben de dün çok yoruldum. Dünden beri kızımın hareketleri az vicdan azabı çekiyorum zaten. Canı cehenneme temizliğini de insanların ne dicegi deKizlar gunaydin...biliomusunuz ben dun aksam acildeydim...ev isi yaptim bu aralar hirpalamisim kendimi elektrik supurgeside agirdi onuda ust kata tasiyinca lekelenmem oldu ..esim panik yapti gittik hemen cok sukur bisey yoktu ama nst de fln baktilar rahim uzunlugu olctuler cok sukur hersey normal cikti...ama ben cok korktum tabi aman sakin benim yaptigim hatayi yapmayin
Aynen öyle canım. Eşimin beni anlicagini sanmıştım çünkü ben büyük bir heyecanla onları yikamayi bekliyorum. Bugün yikicaktim ama güneş bir var bir yok bulutlu gibi hava. Yarına birakicam sanırım.
Kizlar bebegim karnimda titriyo karnim titriyo resmen neden oluyo byle sizdede hic oluyo mu boyle hickirik gbi dgil bildiginiz titriyo neden byle oluyo anlamadim bende
Canım bebiş kıyafetleri olduğu için renk atacagini sanmıyorum ya. Ama beyazlar i yine de ayrı yıka. Ben çantaya koyacaklarimi ayirdim çantanın içinde . Şimdi cikaricam beyaz ve renkli ayiracam ne koydugumu da sizle paylasicam eksik veya fazla varsa halledeyim yarınbende yıkıcaklarımı ayırdım bazı battanıyelerı ve buyuk kıyafetlerı yıkamıcam. ama cok korkuyorum ya renklker karısırsa. ya bozulurlarsa.tek renk degılkı bunlar.acaba elımdemı yıkasam. ilk yıkayışta renk atıp atmadıgını gorururum hem. ay ne bılım
bade ve duru güzel canım.ben de peline yakındım.şu ara ceren düşünmeye başladık.yaptığımız süslerin üzerine isim yapıştırmamız gerekiyor hala ismi yok cocugun :)kızlaaar bana yardım edin yoksa kızım isimsiz doğacak sizce BADE mi DURU mu ECEM mi SARE mi ??? :)
Kizlar gunaydin...biliomusunuz ben dun aksam acildeydim...ev isi yaptim bu aralar hirpalamisim kendimi elektrik supurgeside agirdi onuda ust kata tasiyinca lekelenmem oldu ..esim panik yapti gittik hemen cok sukur bisey yoktu ama nst de fln baktilar rahim uzunlugu olctuler cok sukur hersey normal cikti...ama ben cok korktum tabi aman sakin benim yaptigim hatayi yapmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?