2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
hoş geldın canım :)

Günaydın kızlar nasılsınız. Yalancı baharı yaşıyoruz sanırım. Bir gün çok sıcak olurken bir gün soguyor havalar. Bugün burda güneş var ama havalar serin biraz. Güneşin oluşu bile insanın içini ısıtıyor ama.
Gel artık Mayıs demicem gün saydikca geçmiyor sanki. Son zamanların tadını cıkarmaya çalışıcam :):)

Kizlar gunaydin...biliomusunuz ben dun aksam acildeydim...ev isi yaptim bu aralar hirpalamisim kendimi elektrik supurgeside agirdi onuda ust kata tasiyinca lekelenmem oldu..esim panik yapti gittik hemen cok sukur bisey yoktu ama nst de fln baktilar rahim uzunlugu olctuler cok sukur hersey normal cikti...ama ben cok korktum tabi aman sakin benim yaptigim hatayi yapmayin

zaten kaynana kotuyse katlanıyorsun laf sokuyosa katlanıyorsun ama esın destek verdıgı surece ama esınde onlara hak verır gorunce ınsanın sınırlerı bozuluo.herzaman arkamızda olsalar hıc takmayızkııı

çok geçmiş olsun canım,iyi yapmışşsınız gıderek ıcınız rahat etmıs,inşALLAH hiç birimiz boyle bır sıkıntı yasamayız insan iş yaparken kendını kaybedıyor ben onu cok yasıyorum

Aynen öyle canım. Eşimin beni anlicagini sanmıştım çünkü ben büyük bir heyecanla onları yikamayi bekliyorum. Bugün yikicaktim ama güneş bir var bir yok bulutlu gibi hava. Yarına birakicam sanırım.

Ay çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine ben de dün çok yoruldum. Dünden beri kızımın hareketleri az vicdan azabı çekiyorum zaten. Canı cehenneme temizliğini de insanların ne dicegi de

bende yıkıcaklarımı ayırdım bazı battanıyelerı ve buyuk kıyafetlerı yıkamıcam. ama cok korkuyorum ya renklker karısırsa. ya bozulurlarsa.tek renk degılkı bunlar.acaba elımdemı yıkasam. ilk yıkayışta renk atıp atmadıgını gorururum hem. ay ne bılım

Canım bebiş kıyafetleri olduğu için renk atacagini sanmıyorum ya. Ama beyazlar i yine de ayrı yıka. Ben çantaya koyacaklarimi ayirdim çantanın içinde . Şimdi cikaricam beyaz ve renkli ayiracam ne koydugumu da sizle paylasicam eksik veya fazla varsa halledeyim yarın

kızlaaar bana yardım edin yoksa kızım isimsiz doğacak sizce BADE mi DURU mu ECEM mi SARE mi ??? :)
bade ve duru güzel canım.ben de peline yakındım.şu ara ceren düşünmeye başladık.yaptığımız süslerin üzerine isim yapıştırmamız gerekiyor hala ismi yok cocugun :)

aman dikkat et canım kendıne hiç iş yapacak sıra değil.biraz kirli olsun ev kimse bu halınle senden temiz ev beklemez zaten. ufak tefek cok yormıcak işler yaparsın fazlası her türlü zarar.

isim arşivi diye güzel bi site var kızlar isimler hakkında detaylı bilgiler içeriyor.türkiye de kaç kişinin ismi.isim hakkında yorumlar falan..bakabilirsiniz koymayı düşündüğünüz isme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…