2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın kızlar hayatımda yıkamaktan asmaktan en zevk aldığım 2. Çamaşırlarımı şimdi astım mis gibi bebek koktu ne mandalım yetti ne tel aldı çorapları şapkaları çamaşır sepetinin kenarına astım alışverişe son ne çi kalmışım yahu bugün öğlen sr kontrolumuz var bakalım paşa ne kadar olmuş

Eklentiler

• image.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 147
günaydın kızlar hepimiz iyiyiz çok şükür ara sıra ağrılar baş gösterse de artık hamileliğin tadını çıkarıyoruz, aynaya bakınca çok mutlu oluyorum kızım kocaman oluyor diye. bizde büyük ihtimalle haftayakontrole gideceğiz bakalım çok özledim kızımı görmeyi o da bizi özledi sanırım çünkü sert sert vuruyor buluşalım diye

ohh ne güzel şeyler almışsınız paşaya, bizde kızıma bu arabadan aldık e-bebek indirimden 570 e geldi çok iyi oldu valla

Teşekkürler tatlim inşaAllah döner evet vakit var bende bununla avunuyorum

Geçmiş olsun canım neyseki bebis de sende iyisiniz dikkat et kendine lutfen

Kızım sırtını dönmüş sanırım hareketleri çook içeriden hissediyorum ilk hissettiğim zaman gibi :)

DR YA DANISMAK LAZIM BENDE DANISCAM INŞALLAH BIR DAHA OLMAZ COK KOTUYDU KAC SAAT GECMEDI ETKISI BURDAKI KILZAR MAGNEZYUM FLN KULLANIYORLARDI OLMADI DR BIZEDE VERIR
canım benimde söylediğin sekilde sağ dizimden aşağı girdi kramp eşim ovdu öyle azaldı ama iki gün topallayarak gezdim resmen doktor magnezyum vermişti 2 doza çıkardı bi sabah bi akşam onu alınca geçti. Ama yine oluyor ara ara süt içmeye de çok dikkat et onunda çok etkisi oluyor..

ben sukurkı sutu duzenlı ıcıyorum canım sabah aksam bırer bardak belkıde ondan bu zmn kadar rahat geldım :)

bu durum toplam iznimizden düşmüyor değil mi? kontrol ettin mi canım? benim de 32+1 oluyor pazartesi...32+0 ı geçirirsek, 112 günlük izin 111 e düşer mi diye endişeleniyorum...

bi arkadaşımın esi yeni doğum yaptı. benimki de pazara geliyor 32+0. arkadaş dedi ki doğum yapılınca zaten dr su sekılde rapor veriyor. örneğin 38+2 de yaptı doğumu dıyor dedı. hesaplayan kısıler de bunun uzerıne 40 haftaya kadar sayıp doğum sonuna eklıyorlar dedi. yanı kayıp olmaz dedi. ama bilmiyorum tabı ne kadar doğru her dr aynı sekılde mı hazırlıyor raporu. yada her kurum aynı sekılde mı sayıyor :s

Canlar bizimde bugun kontrolumuz vardi bebis biraz korkuttu bizi doktor serum verdi yatak istrahati dedi. Yururken asagiya baski yapiyr cok asagi inmis dedi. Benm durumumda olan varmi. Rabbim zamaninda kucsgimiza almayi nasip eder ins

benım cumartesı kahvaltıda otururken cok aşağıdan vurdu bebıs. korktum baya ama. hemen yattıım bı kac saaat sonra yukarı cıktı. Allahtan yerlerı bol da donebılıyorlar hala. bu yüzden zaten dr lar suankı pozisyonlarına cok takılmayın degısır dıyor sanırım.

sancı derken? karnına mı? yoksa bel ağrılarından falan mı bahsedıyorsun?

Oy maşallahh canım ne güzel görünüyor. Ben heyecan yaptım hemen yarın olsun yikicam :) :) kaçta randevun canım. Güzel haberlerle gel :)

Şimdi ana kucagini çıkardım onu içinde hayal ettim kafayı yicem ben sanırım canım :) :) :) dayanamiyorummmmmm artık
Evet canımya bende beşiğinde haxal ediyorum odarına gidip kızım annem sen burdami yatıcaksın diyorum az kaldı tatlım sabredicez artık yapcak bişey yok :)))

Evet canımya bende beşiğinde haxal ediyorum odarına gidip kızım annem sen burdami yatıcaksın diyorum az kaldı tatlım sabredicez artık yapcak bişey yok :)))
Bugun kendi kendime karar vermiştim hamileliğin tadını cikaracam diye ama kıyafetler eşyalar önümde durdurkca deliriyom :)

burcu melek selam canım aramzda 1 gün var sanırım.nasılsın bebek kilosu felan ve senib durumun nedir?. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…