2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben bu ebebek indirimlerini takip edemiyorum ya :) ara ara bakıyorum hep aynı ürünler var gibi çok indirimli bişey olmuyor sonra bi giriyorum yeni indirimli ürünler gelmiş ve bitmiş :))

5 tane ağız Mendili
2 tane önlük
3 tane Kolsuz çıt citli bady
2 tane yarım kol çıt çıtli bady
2 tane uzun kol çıt çıtli bady
2 tane 5 li hastane çıkışı
2 tane alt pijama
1 tane takım pijama
4 tane çorap
Bez ve ıslak Mendili almadım daha haftaya alırım
Bir kalın battaniye
Iki tane de penye örtü koyacam.
Eksik veya fazla varsa söyleyin kızlar

bu liste hastane çantası için mi canım

günaydın kızllar dün işten gelince yemek yaptım yedik sonra 3tane hastane çıkışım vardı birini annem birini kayınvalidem birinide ben almıştım benimki altılıydı onların ki 10 lu.söylemiştim ben cart renk sevmiyorum diye ekru beyaz kremdi takımlar onları beraber attım bide çorapları iç zıbınları ve ağız mendillerini hepsi beyaza yakındı yani makinada narin programda yıkadım 30 derecede..astım annem öğlen gelip ütüliycek.kendi takımlarımıda haftaya yıkamayı düşünüyorum.hafta sonu oda bakıcaz kızıma çok yoruluyorum buara...nasıl akşam oluyor nasıl sabah oluyor belirsiz öğlen araları bile birseyler alıp duruyorum hiç bitmiyor.inşallah sağlıkla kullanırız huzurlu günlerde moralli günlerde güle oyna kullanalım herkeslere dua ediyorum Allah yardımcımız olsun İnşallah...

canım bu hastane içinse kendine ped koymayı unutma birde ıslak mendili ilk doğan bebeğe tercih etmiyolarmış mutlaka pamuk koyun diyolar ılık suya batırıp öyle alınıyomuş altı ıslak mendiller zararlıymış şu takımların battaniyeleri oluyor ya ince ya ondan yada düz bir alt açma koymak lazım bebeği yatırdıkları o küçük yatağa

geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?

çok geçmiş olsunn, dikkat et kendine taşıma bişi

bende ıslak mendil almayı düşünmüyorum bir süre ılık su ve pamuk kullanıcam. totosunun bezini unutma annesi

bende ıslak mendil almayı düşünmüyorum bir süre ılık su ve pamuk kullanıcam. totosunun bezini unutma annesi
Ben uni babynin yeni doğan için olanindan almayi düşünüyorum canım. Onda sadece su varmış. Küçük bir tane hediye vermişlerdi açtım baktım beğendim. Bezini da haftaya alıcaz babamizla :)

2 tane düz alt açma aldım canım . Takımın battaniyesinden 1 tane var. 4 tane de ayrı aldım . Kendim için ayrı çanta yapacam buna sigmayacak çünkü :) pamuğu da kendi çantama koyarım

Ben uni babynin yeni doğan için olanindan almayi düşünüyorum canım. Onda sadece su varmış. Küçük bir tane hediye vermişlerdi açtım baktım beğendim. Bezini da haftaya alıcaz babamizla :)
canım bende baktım beğendim aslında ama en azından 40 ı çıkana kadar pamuk kullanıyım diye düşünüyorum. senin son eksikler kalmış ne güzel bende dün çantasını aldım toist cim sağolsun indirimi haber verdi hemen aldım :)

2 tane düz alt açma aldım canım . Takımın battaniyesinden 1 tane var. 4 tane de ayrı aldım . Kendim için ayrı çanta yapacam buna sigmayacak çünkü :) pamuğu da kendi çantama koyarım

evet canım bende 2 çanta yapıcam zaten o karışıklıkta 2 çanta daha iyi olur esyalar karışmasın....bide seyi sorcam süt pompasını koycakmısınız??

Iyi yaptın canım. :) benim bebişin eksikleri bitti sayılır. Benim eksikkerim var daha. Pijama emzirme sutyeni atleti. Hasta bezi ped vs
evet canım bende 2 çanta yapıcam zaten o karışıklıkta 2 çanta daha iyi olur esyalar karışmasın....bide seyi sorcam süt pompasını koycakmısınız??
Aynen canım. Ben almadım onu canım doğumdan sonra ihtiyaç olursa eşime aldiririm

canım ben kızıma SARE koyucam bnm cok hosuma gıdıyor ben o yuzden SARE dıyorum, bu arada BADE nın koyulması dınen sakıncalı cnm anlamı hos degıl bılgın olsun
Evet öyle söyleniyor şarap masasından ama kimisi de tasavvuf i diyor bilemedim sare ben de çok beğeniyorum Babamız duru diyor çok zor isim işleri ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…