2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba kızlar.ben bugün aile hekimine gittim ve malesef antibiyotik yazdı.Birde ağrıkesici minoset.viks gibi birşey verdi birde sıcak suya koyup buharına durmak için.oğluşum gene kasıkları tekmeliyor bugün.Birde öksürdükçe alttanda idrar kaçıyor.sürekli çamaşır değiştirmekten çamaşır kalmadı.havlu kağıdı 4 kağıt katlayıp katlayıp koyuyorum artık.Birde sizde de oluyor mu? Tuvalete gidiyorum çıkıyorum öksürsem gene akıyor.hayır tam boşaltamıyorum demekki ama neden? Of hamilelikte hastalık da çok zor ya.dikkat edin kızlar aman hasta olmayın.birazdan derse gidecem.2 saat Dersim var gözümde büyüyor resmen yol falan.
Birde sizler ne çok şey almışsınız maşallah.ben bişey almamışım sizinkilere bakınca.para da yok işin kötüsü.e bebeke bakıyım bende bir.ama çok küçük şeyler var yaza gelicek bebekler zaten çok da giyindirmek gerekmiycek sonuçta.küçükleri abartmamak lazım.çabuk büyüyorlar.ayaklı olanlar hele hemen küçülüveriyor.ayaksız almanızı tavsiye ederim naçizane 3. Bebeğim olduğu için.

evet canım öyle bir şey de var duru 2 oldu :)
badenın alamı kotu degıl sadece farscada kadeh anlamına gelıyor serap kadehı de gecıyor o yuzden kımse koymak stemıyor canım.Bade olmazsa Duru da guzel ısım .Benım kzım da bu gıdısle adsız kalacak hıc bı adı yakıstramıyorum nedense kzıma[/QUOTE]
aynı durumdayım bende canım :s ayşe koyalım dedik kv min ismi anlamı geldiği yerde malum güzel olur dedik şimdi yanına ne isim koysak yakışmıyo gibi geliyor benim kzum da isimsiz kalacak :s :s

gecmis olsun canım, dikkat et kendine, ben de yeni kurtuldum antibiyotikten ve antibiyotik bende sürekli kasıntı yapıyordu, Allah ım kolaylık versin sana cabucak atlat insallah..

buket16 Bende özel sektördeyim.doktorum 9 martta gel raporu vereyim dedi.bende 37. haftaya kadar çalışır raporu alcam..uzun sürüyo demedi bana 2 dk da veririm dedi...
tam 32. haftanda git.32 yi geçirme yani.raporu hemen veriyorlar bilgisayardan çıkarıp imzalıyor dr.onda bişey yok.

geçmiş olsun canım yorma kendini en önemlisi bebişin ve senin sağlığın...

cok gecmis olsun canim 00
. Cok sagolun kizlar tekrar iyi dilekleriniz icin..Allah bizi ve bebeklerimizi korusun insallah

canım cok tuhaf kv senın ,neden senın aldıklarnı yıkıyor kı kendı alsın yıkasın getırsın .gerkes bı tuhaf olmus benımkınden tık da yok ne almak ne yıkamak ne yardım etmek,annemler de uzakta benım yardım edenım yok, rısklı gecırdıgım hamılelıgı bıle tekbasına oldum

Geçmiş olsun canım , ALLAH yardımcın olsun inşALLAH bir an önce atlatırsın ...

Gelmemesi daha iyi canım. Gelince insanı strese sokuyorlar. Benim ilk aylar birine ihtiyacım vardı kimse takmadi ne aradılar ne sordular
Bu saatten sonra kimseyi istemiyorum
Mutluluguma çomak sokmasinlar yeter ki. Ama ne yazık ki gelip strese sokup gitti. .

acayip kasıklarıma baskı var sanki orda toplanmış gibi bişey olurmuki ya ilk defa tedirgin oldum

günlerdir giremedim okul bi yandan halsizliğim yorgunluğum bi yandan. çok sayfa birikmiş hepsini okuyamam ama herkes iyidir inşallah.

Merhaba kızlar bende bişey sormak istorum, iş görmezlik raporunu sgk anlaşmalı bir özel hastaneden alabiliyormuyuz acaba? yoksa devlet hastanesinemi gitmemiz gerek? bilen arkadaşlar yazarsanız çok sevinirim

çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin inş

gecmiş olsun canım artık fazla yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…