- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
Ben de öyle düşünüyorum canımBanada dr nisan sonu hazirlikli ol dedi.esyalarin bi kismini yikayip utuledim gerisi duruyor.cantalara oncelik verdim onlari bir yerlestireyim sonrada suslere agirlik veriem
doğrudur canım bende dikkat ediyorum artık inş bi daha o kadar olmaz çok feci bişi oluyo :sben sukurkı sutu duzenlı ıcıyorum canım sabah aksam bırer bardak belkıde ondan bu zmn kadar rahat geldım :)
hahaha :)))
bende bişey almicam diyorum hep ama... herseyde bi hayır vardır, belki daha iyi bi indirim yakalarz
badenın alamı kotu degıl sadece farscada kadeh anlamına gelıyor serap kadehı de gecıyor o yuzden kımse koymak stemıyor canım.Bade olmazsa Duru da guzel ısım .Benım kzım da bu gıdısle adsız kalacak hıc bı adı yakıstramıyorum nedense kzımaevet canım öyle bir şey de var duru 2 oldu :)
Merhaba kızlar.ben bugün aile hekimine gittim ve malesef antibiyotik yazdı.Birde ağrıkesici minoset.viks gibi birşey verdi birde sıcak suya koyup buharına durmak için.oğluşum gene kasıkları tekmeliyor bugün.Birde öksürdükçe alttanda idrar kaçıyor.sürekli çamaşır değiştirmekten çamaşır kalmadı.havlu kağıdı 4 kağıt katlayıp katlayıp koyuyorum artık.Birde sizde de oluyor mu? Tuvalete gidiyorum çıkıyorum öksürsem gene akıyor.hayır tam boşaltamıyorum demekki ama neden? Of hamilelikte hastalık da çok zor ya.dikkat edin kızlar aman hasta olmayın.birazdan derse gidecem.2 saat Dersim var gözümde büyüyor resmen yol falan.
Birde sizler ne çok şey almışsınız maşallah.ben bişey almamışım sizinkilere bakınca.para da yok işin kötüsü.e bebeke bakıyım bende bir.ama çok küçük şeyler var yaza gelicek bebekler zaten çok da giyindirmek gerekmiycek sonuçta.küçükleri abartmamak lazım.çabuk büyüyorlar.ayaklı olanlar hele hemen küçülüveriyor.ayaksız almanızı tavsiye ederim naçizane 3. Bebeğim olduğu için.
tam 32. haftanda git.32 yi geçirme yani.raporu hemen veriyorlar bilgisayardan çıkarıp imzalıyor dr.onda bişey yok.buket16 Bende özel sektördeyim.doktorum 9 martta gel raporu vereyim dedi.bende 37. haftaya kadar çalışır raporu alcam..uzun sürüyo demedi bana 2 dk da veririm dedi...
kesinlikle ben bı kere yasadım canım gıttı aman kımseye olmaz ınşALLAH :)doğrudur canım bende dikkat ediyorum artık inş bi daha o kadar olmaz çok feci bişi oluyo :s
Sen ev taşıyorsun sanırım sen de haklısın ama eşini ya da annene yaptırmaya çalış canım. Artık zor zamanlar geldi. Ben de başta kabul edememiştim. O vakadan sonra inan 3 gün belim ağrıdı hiç durmadan Sancı girdi ben de acile gitmiştim. Artık evi toparlıyorum sadece. Silme süpürme işimi bıraktım :)
Hayırlı olsun yeni evin canım içinden huzur mutluluk hiç eksik olmasın inşallah. Yapma canım birinden yardım iste gerekirse kadın tut. Hiç bişey sen ve bebisinden önemli değil. Moralini bozma artık çok şükür ki kötü bişey yok
geçmiş olsun canım yorma kendini en önemlisi bebişin ve senin sağlığın...
. Cok sagolun kizlar tekrar iyi dilekleriniz icin..Allah bizi ve bebeklerimizi korusun insallahcok gecmis olsun canim 00
canım cok tuhaf kv senın ,neden senın aldıklarnı yıkıyor kı kendı alsın yıkasın getırsın .gerkes bı tuhaf olmus benımkınden tık da yok ne almak ne yıkamak ne yardım etmek,annemler de uzakta benım yardım edenım yok, rısklı gecırdıgım hamılelıgı bıle tekbasına oldumAynen öyle canım. Eşimin beni anlicagini sanmıştım çünkü ben büyük bir heyecanla onları yikamayi bekliyorum. Bugün yikicaktim ama güneş bir var bir yok bulutlu gibi hava. Yarına birakicam sanırım.
Merhaba kızlar.ben bugün aile hekimine gittim ve malesef antibiyotik yazdı.Birde ağrıkesici minoset.viks gibi birşey verdi birde sıcak suya koyup buharına durmak için.oğluşum gene kasıkları tekmeliyor bugün.Birde öksürdükçe alttanda idrar kaçıyor.sürekli çamaşır değiştirmekten çamaşır kalmadı.havlu kağıdı 4 kağıt katlayıp katlayıp koyuyorum artık.Birde sizde de oluyor mu? Tuvalete gidiyorum çıkıyorum öksürsem gene akıyor.hayır tam boşaltamıyorum demekki ama neden? Of hamilelikte hastalık da çok zor ya.dikkat edin kızlar aman hasta olmayın.birazdan derse gidecem.2 saat Dersim var gözümde büyüyor resmen yol falan.
Birde sizler ne çok şey almışsınız maşallah.ben bişey almamışım sizinkilere bakınca.para da yok işin kötüsü.e bebeke bakıyım bende bir.ama çok küçük şeyler var yaza gelicek bebekler zaten çok da giyindirmek gerekmiycek sonuçta.küçükleri abartmamak lazım.çabuk büyüyorlar.ayaklı olanlar hele hemen küçülüveriyor.ayaksız almanızı tavsiye ederim naçizane 3. Bebeğim olduğu için.
Gelmemesi daha iyi canım. Gelince insanı strese sokuyorlar. Benim ilk aylar birine ihtiyacım vardı kimse takmadi ne aradılar ne sordularcanım cok tuhaf kv senın ,neden senın aldıklarnı yıkıyor kı kendı alsın yıkasın getırsın .gerkes bı tuhaf olmus benımkınden tık da yok ne almak ne yesiıkamak ne yardım etmek,annemler de uzakta benım yardım edenım yok, rısklı gecırdıgım hamılelıgı bıle tekbasına oldum
tesekkür ederim canımcok guzeller canım gule gule kullanın ınsALLAH :)
sağol canım benim:) o indirimde almayı cok istiyorduk ama paramız çıkışmamıştı kısmetimizde ordan almak yokmuş demek ki:)ohh ne güzel şeyler almışsınız paşaya, bizde kızıma bu arabadan aldık e-bebek indirimden 570 e geldi çok iyi oldu valla
tam 32. haftanda git.32 yi geçirme yani.raporu hemen veriyorlar bilgisayardan çıkarıp imzalıyor dr.onda bişey yok.
gecmiş olsun canım artık fazla yorma kendiniKizlar gunaydin...biliomusunuz ben dun aksam acildeydim...ev isi yaptim bu aralar hirpalamisim kendimi elektrik supurgeside agirdi onuda ust kata tasiyinca lekelenmem oldu ..esim panik yapti gittik hemen cok sukur bisey yoktu ama nst de fln baktilar rahim uzunlugu olctuler cok sukur hersey normal cikti...ama ben cok korktum tabi aman sakin benim yaptigim hatayi yapmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?