- 4 Nisan 2014
- 933
- 1.695
- 158
- 37
Sagolasin cnm cok sukurGeçmiş olsun canım neyseki bebis de sende iyisiniz dikkat et kendine lutfen
Çok geçmiş olsun meaglincim. Ben en son 28 haftalıkkrn süpürge taşıdım ve o gün anladım böyle yaparsam zarar vericem çocuğa. Sen de üzülme çok şükür iyi bebeğin işe gitme bol bol yat Rahmi zorlamış oluyoruz o baskıyla sanırım.Kizlar gunaydin...biliomusunuz ben dun aksam acildeydim...ev isi yaptim bu aralar hirpalamisim kendimi elektrik supurgeside agirdi onuda ust kata tasiyinca lekelenmem oldu ..esim panik yapti gittik hemen cok sukur bisey yoktu ama nst de fln baktilar rahim uzunlugu olctuler cok sukur hersey normal cikti...ama ben cok korktum tabi aman sakin benim yaptigim hatayi yapmayin
Güle güle kullan Diğerlerini de yıkamak giydirmek nasip olsun inşallah :)günaydın kızllar dün işten gelince yemek yaptım yedik sonra 3tane hastane çıkışım vardı birini annem birini kayınvalidem birinide ben almıştım benimki altılıydı onların ki 10 lu.söylemiştim ben cart renk sevmiyorum diye ekru beyaz kremdi takımlar onları beraber attım bide çorapları iç zıbınları ve ağız mendillerini hepsi beyaza yakındı yani makinada narin programda yıkadım 30 derecede..astım annem öğlen gelip ütüliycek.kendi takımlarımıda haftaya yıkamayı düşünüyorum.hafta sonu oda bakıcaz kızıma çok yoruluyorum buara...nasıl akşam oluyor nasıl sabah oluyor belirsiz öğlen araları bile birseyler alıp duruyorum hiç bitmiyor.inşallah sağlıkla kullanırız huzurlu günlerde moralli günlerde güle oyna kullanalım herkeslere dua ediyorum Allah yardımcımız olsun İnşallah...
Rica ederim tatlım :*canım bende baktım beğendim aslında ama en azından 40 ı çıkana kadar pamuk kullanıyım diye düşünüyorum. senin son eksikler kalmış ne güzel bende dün çantasını aldımtoist cim sağolsun indirimi haber verdi hemen aldım :)
Ben koyıcam canım aldıysan koy bence.evet canım bende 2 çanta yapıcam zaten o karışıklıkta 2 çanta daha iyi olur esyalar karışmasın....bide seyi sorcam süt pompasını koycakmısınız??
evet cnm haklisin aynen oyle yapicambade ve duru güzel canım.ben de peline yakındım.şu ara ceren düşünmeye başladık.yaptığımız süslerin üzerine isim yapıştırmamız gerekiyor hala ismi yok cocugun :)
aman dikkat et canım kendıne hiç iş yapacak sıra değil.biraz kirli olsun ev kimse bu halınle senden temiz ev beklemez zaten. ufak tefek cok yormıcak işler yaparsın fazlası her türlü zarar.
hoş geldın canım :)
ok tatlı görünüyor ya maşallah güzel güzel giydirmek nasip olsun. Hayırlı haberlerle gel inşallahGünaydın kızlar hayatımda yıkamaktan asmaktan en zevk aldığım 2. Çamaşırlarımı şimdi astım mis gibi bebek koktu ne mandalım yetti ne tel aldı çorapları şapkaları çamaşır sepetinin kenarına astım alışverişe son ne çi kalmışım yahu bugün öğlen sr kontrolumuz var bakalım paşa ne kadar olmuş
Ben de çok heyecanlanıyorum artık :))) benim de pzt randevum ama zaman geçmiyor sanki :)günaydın kızlar hepimiz iyiyiz çok şükür ara sıra ağrılar baş gösterse de artık hamileliğin tadını çıkarıyoruz, aynaya bakınca çok mutlu oluyorum kızım kocaman oluyor diye. bizde büyük ihtimalle haftayakontrole gideceğiz bakalım çok özledim kızımı görmeyi o da bizi özledi sanırım çünkü sert sert vuruyor buluşalım diye
Maalesef öyle oluyor canım saldırı vardır şimdi ebebek e :))günaydın kızlar e bebek e sınır oldum chıcconun hastane cıkısını sepete attım kartı getırıp sıfreyı gırene kadar urun sepetten düştüü
Oy maşallah ya :)) az kaldı canım sonra da dinlenir beklersin bebişini :) Allah kolaylık versin çalışma hayatında çok yorma kendini.Selam kizlar. Doktordan ciktik 1650 gr 39 cm olmusuzcalisabilir raporunu da alcagim yarin heyet raporu gibi oldugu icin 1 gunde anca cikabiliyormus. En fazla 5 hafta daha calisabilirsin, 8 nisanda kesin ayrilacaksin dedi doktor. Yaklasiyor artik, keyfini cikartmak gerek.. Allah hepimize saglikli zamaninda kolay dogumlar nasip etsin..
aynen oyle canim yeni tasindim diye kendimi kaybettim iste ama yok bidaha yapmam asla ole agir seylerAy çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine ben de dün çok yoruldum. Dünden beri kızımın hareketleri az vicdan azabı çekiyorum zaten. Canı cehenneme temizliğini de insanların ne dicegi de
Ya kizlar o hastane cikisini annem 90 tl ye aldi gostersem yuregine iner kadinin ayip bu e bebegin de yaptigi yaMaalesef öyle oluyor canım saldırı vardır şimdi ebebek e :))
Oy maşallah ya :)) az kaldı canım sonra da dinlenir beklersin bebişini :) Allah kolaylık versin çalışma hayatında çok yorma kendini.
Sen ev taşıyorsun sanırım sen de haklısın ama eşini ya da annene yaptırmaya çalış canım. Artık zor zamanlar geldi. Ben de başta kabul edememiştim. O vakadan sonra inan 3 gün belim ağrıdı hiç durmadan Sancı girdi ben de acile gitmiştim. Artık evi toparlıyorum sadece. Silme süpürme işimi bıraktım :)toist sagolasin canim evet bende malesef boyle bir tecrubeyle anlamis oldum ...bundan sonra cok dikkat edicem insallah...
:)))))))))))))) insan ne çok dokunur ya :) ben bikere denk geldim öyle indirime bir daha alamadım zaten :)Ya kizlar o hastane cikisini annem 90 tl ye aldi gostersem yuregine iner kadinin ayip bu e bebegin de yaptigi ya))
Maalesef öyle oluyor canım saldırı vardır şimdi ebebek e :))
hala bı umut denıyorum cnm
hahaha :)))ben de bosanmayı göze alıp almaya calıstım canım ama bi türlü sepete eklemiyor, sanırım yogunluktan site de kafayı yedi :) ama chicco nun urunleri gercekten iyi indirime girmiştineyse her seferinde bise almıcam diyorum yine alıyorum, ilk 6 ay hicbise almadım, arap atı gibiyim sanırım sonradan acıldım :)
Hayırlı olsun yeni evin canım içinden huzur mutluluk hiç eksik olmasın inşallah. Yapma canım birinden yardım iste gerekirse kadın tut. Hiç bişey sen ve bebisinden önemli değil. Moralini bozma artık çok şükür ki kötü bişey yokaynen oyle canim yeni tasindim diye kendimi kaybettim iste ama yok bidaha yapmam asla ole agir seyler
Sen ev taşıyorsun sanırım sen de haklısın ama eşini ya da annene yaptırmaya çalış canım. Artık zor zamanlar geldi. Ben de başta kabul edememiştim. O vakadan sonra inan 3 gün belim ağrıdı hiç durmadan Sancı girdi ben de acile gitmiştim. Artık evi toparlıyorum sadece. Silme süpürme işimi bıraktım :)
aynen oyle canim yeni tasindim diye kendimi kaybettim iste ama yok bidaha yapmam asla ole agir seyler
Banada dr nisan sonu hazirlikli ol dedi.esyalarin bi kismini yikayip utuledim gerisi duruyor.cantalara oncelik verdim onlari bir yerlestireyim sonrada suslere agirlik veriemBen de nisan annesi olucagimi hissediyorum canım. Nedenini bilmiyorum ama öyle geçiyor içimden. Dün kaynanam da aynısını söyledi. Ne güzel canım kolay gelsin öpe öpe ütü yaparsın artık :)
cok gecmis olsun canim 00Canim iyiyim cok sukur sagolasin... ama korktum tabi hic basima boyle bisey gelmemisti....ders oldu banada iste...
evet canım öyle bir şey de var duru 2 oldu :)[/QUOTE]Bence Sare ya da Duru:)kızımız olsa Sare düşünüyorduk bizde.. Bade nin konmasının sakıncalı olduğunu okumuştum buarada bir yerlerde aklında olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?