2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok geçmiş olsun meaglincim. Ben en son 28 haftalıkkrn süpürge taşıdım ve o gün anladım böyle yaparsam zarar vericem çocuğa. Sen de üzülme çok şükür iyi bebeğin işe gitme bol bol yat Rahmi zorlamış oluyoruz o baskıyla sanırım.

Güle güle kullan Diğerlerini de yıkamak giydirmek nasip olsun inşallah :)

Rica ederim tatlım :*

evet canım bende 2 çanta yapıcam zaten o karışıklıkta 2 çanta daha iyi olur esyalar karışmasın....bide seyi sorcam süt pompasını koycakmısınız??
Ben koyıcam canım aldıysan koy bence.

evet cnm haklisin aynen oyle yapicam

ok tatlı görünüyor ya maşallah güzel güzel giydirmek nasip olsun. Hayırlı haberlerle gel inşallah

Ben de çok heyecanlanıyorum artık :))) benim de pzt randevum ama zaman geçmiyor sanki :)

toist sagolasin canim evet bende malesef boyle bir tecrubeyle anlamis oldum...bundan sonra cok dikkat edicem insallah...

günaydın kızlar e bebek e sınır oldum chıcconun hastane cıkısını sepete attım kartı getırıp sıfreyı gırene kadar urun sepetten düştüü
Maalesef öyle oluyor canım saldırı vardır şimdi ebebek e :))

Oy maşallah ya :)) az kaldı canım sonra da dinlenir beklersin bebişini :) Allah kolaylık versin çalışma hayatında çok yorma kendini.

Ay çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine ben de dün çok yoruldum. Dünden beri kızımın hareketleri az vicdan azabı çekiyorum zaten. Canı cehenneme temizliğini de insanların ne dicegi de
aynen oyle canim yeni tasindim diye kendimi kaybettim iste ama yok bidaha yapmam asla ole agir seyler

Maalesef öyle oluyor canım saldırı vardır şimdi ebebek e :))

Oy maşallah ya :)) az kaldı canım sonra da dinlenir beklersin bebişini :) Allah kolaylık versin çalışma hayatında çok yorma kendini.
Ya kizlar o hastane cikisini annem 90 tl ye aldi gostersem yuregine iner kadinin ayip bu e bebegin de yaptigi ya))

toist sagolasin canim evet bende malesef boyle bir tecrubeyle anlamis oldum...bundan sonra cok dikkat edicem insallah...
Sen ev taşıyorsun sanırım sen de haklısın ama eşini ya da annene yaptırmaya çalış canım. Artık zor zamanlar geldi. Ben de başta kabul edememiştim. O vakadan sonra inan 3 gün belim ağrıdı hiç durmadan Sancı girdi ben de acile gitmiştim. Artık evi toparlıyorum sadece. Silme süpürme işimi bıraktım :)

hahaha :)))
bende bişey almicam diyorum hep ama... herseyde bi hayır vardır, belki daha iyi bi indirim yakalarz

aynen oyle canim yeni tasindim diye kendimi kaybettim iste ama yok bidaha yapmam asla ole agir seyler
Hayırlı olsun yeni evin canım içinden huzur mutluluk hiç eksik olmasın inşallah. Yapma canım birinden yardım iste gerekirse kadın tut. Hiç bişey sen ve bebisinden önemli değil. Moralini bozma artık çok şükür ki kötü bişey yok

Ben daha o işleri birakmadim bazen kendimi çok enerjik hissedip enerji patlaması yaşıyorum. Ama kızımın hareketleri azaldı. Dünden beri dün hem kendimi çok yordum hem de Eltimin kızım koşarken bana çarptı karnim sırtım dan çıktı sandım. Kızım da korktu bir süre hareket etmedi. Rabbim yardım etsin hepimize. .

Ben de nisan annesi olucagimi hissediyorum canım. Nedenini bilmiyorum ama öyle geçiyor içimden. Dün kaynanam da aynısını söyledi. Ne güzel canım kolay gelsin öpe öpe ütü yaparsın artık :)
Banada dr nisan sonu hazirlikli ol dedi.esyalarin bi kismini yikayip utuledim gerisi duruyor.cantalara oncelik verdim onlari bir yerlestireyim sonrada suslere agirlik veriem

Bence Sare ya da Duru:)kızımız olsa Sare düşünüyorduk bizde.. Bade nin konmasının sakıncalı olduğunu okumuştum buarada bir yerlerde aklında olsun..
evet canım öyle bir şey de var duru 2 oldu :)[/QUOTE]
badenın alamı kotu degıl sadece farscada kadeh anlamına gelıyor serap kadehı de gecıyor o yuzden kımse koymak stemıyor canım.Bade olmazsa Duru da guzel ısım .Benım kzım da bu gıdısle adsız kalacak hıc bı adı yakıstramıyorum nedense kzıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…