benim hesapta aynı senin gibi canımBenim kisltmam daha komik ve acımasız canım dün eşime diyorum zaten Mart ayının icindeyiz martı saymiyoruz nisan 30 gün. Eee mayısta doğum yapacaksam mayisi da saymiyoruz 30 gün kaldı :) :)
sende duamda olacaksın inşaAllah:)dua eden arkadaslar benım ıcınde dua edermısınız doktoru dınlemıycem bu ay korunmayı bırakcam ıns bıan once saglıklı bı bebege hamıle kalırım azda olsa acım hafıfler
cnm ben ankaradayım yeni tayın olduk o ay hamıle oldugumu ogrendık doktorda yolu yasakladı ne annemlere gıdebılıyorum ne de baska bı yere , kanama gecırdım doktorum doguma kadar yuruyusu yasakladı onun için işede gıdemıyorum 5 aydır evde sureklı yatıyorummSen hangi şehirdesin canm. Bebisin olunca onla gezersin bol bol.
Allah razı olssun canım rabbım butun dualarını kabul etsınsende duamda olacaksın inşaAllah:)
Maşallah bebisine.Selam kizlar. Doktordan ciktik 1650 gr 39 cm olmusuzcalisabilir raporunu da alcagim yarin heyet raporu gibi oldugu icin 1 gunde anca cikabiliyormus. En fazla 5 hafta daha calisabilirsin, 8 nisanda kesin ayrilacaksin dedi doktor. Yaklasiyor artik, keyfini cikartmak gerek.. Allah hepimize saglikli zamaninda kolay dogumlar nasip etsin..
aminnn cümlemizinkini inşaAllahAllah razı olssun canım rabbım butun dualarını kabul etsın
Cok cok gecmis olsun canım agir işler yapma artık dikkat et kendine.Kizlar gunaydin...biliomusunuz ben dun aksam acildeydim...ev isi yaptim bu aralar hirpalamisim kendimi elektrik supurgeside agirdi onuda ust kata tasiyinca lekelenmem oldu ..esim panik yapti gittik hemen cok sukur bisey yoktu ama nst de fln baktilar rahim uzunlugu olctuler cok sukur hersey normal cikti...ama ben cok korktum tabi aman sakin benim yaptigim hatayi yapmayin
Canım beni de ekleyin listeye,nasıl yapalım derseniz uyarımTamam arkadaşlar süper. 41 e tamamlayacağız canım sonra ister toplu ister kişi Kişi niyet edip okuyacağız. Hergün bir Fasıl yaparsak hem bebişlerimiz için kabul olur inşallah. Hemde Başkasına edilen duanın kat mislini sen sevap kazanıyorsun inşallah. Burda yakında ihtiyacımız olacak belki de. Ozaman Sayı verelim şukadar okurum diye. Bitirince yine okuruz.
Ya da başka fikri olan var mı öyle yapalım.
Öncelikle allah sana da senin gibi gelin nasip etsin eşin adına Özür dilemen çok hoş annesi ile kavga sebebi nedir canım
Ne olursa olsun anne bu muameleyi haketmez diye düşünüyorum. Gidemeseni z bile yarın arayın derim. Ya da eşinizle Konuşun zira 3 gün sonra zaten pişman olacaktır annesine böyle davrandığı için.
Çok geçmiş olsun bol bol dinlenin. Yukarı çıkar yaramaz bebiş inşallah
kızlar teşekkürler..hepinizi öpüyorum kocaman.Sebep ne olursa olsun yarın gidip gönlünü almalisiniz. Sizin de bi oglunuz olacak etme bulma dünyası. evladi tarafndan böyle muamele görmek insanın çok zoruna gider.
bende okurum cnm..kaçtane de derseniz okurum..Keşke canım o da olur belki :) bir Yasin'le başlayalım bakalım devamlılık olacak mı. Hem böyle olunca okumak da kolay oluyor ben bazen aksatıyorum çünkü.
aslında cüz okumakta iyi olur..ben iki aydır başladım halen hatim yapamadım..Kızlar beni de ekleyin cüz de okurum yasin de
Bana da yer varmı acebaKızlar gözümden kaçmamıştır inşallah isteyenleri yazdım 20 kişi olduk. Var mı başka acaba katılmak isteyen. Herkes 2 tane alır mı. Nasıl yapalım ya da sayımı alayım sizden.
1. E elf21
2. G gldnozdmr
3.dilek2912
4.duailemutluluk
5.Mytwin
6. @maeglin87
7.egemenhalit
8. Y yagmur4
9.Meleklerim20
10.martagon
11.esra51
12.Benim Minnak Sevgilim
13.yussem
14. E eysan
15.emirgul
16.krbiber
17.htcydmr
18. E elf21
19.turtless
ve ben20.toist
Tabiki ekliyorum hemen :)Bana da yer varmı aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?