2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim kisltmam daha komik ve acımasız canım dün eşime diyorum zaten Mart ayının icindeyiz martı saymiyoruz nisan 30 gün. Eee mayısta doğum yapacaksam mayisi da saymiyoruz 30 gün kaldı :) :)
benim hesapta aynı senin gibi canım canım benim hatime başlamıştım zaten eğer cüz almak isterseniz bana söyleyin ama yok fazladan bir hatim daha olsun diyorsanız o zmn farklı:) zaten hepinizi katacam hatme duası yaptıgımda hepinizin ismini isterim sizden

Sen hangi şehirdesin canm. Bebisin olunca onla gezersin bol bol.
cnm ben ankaradayım yeni tayın olduk o ay hamıle oldugumu ogrendık doktorda yolu yasakladı ne annemlere gıdebılıyorum ne de baska bı yere , kanama gecırdım doktorum doguma kadar yuruyusu yasakladı onun için işede gıdemıyorum 5 aydır evde sureklı yatıyorummyeter kı saglıkla gelsın yavrular cnm 38 i bekleseınler en az ınsaallah

Maşallah bebisine.

Cok cok gecmis olsun canım agir işler yapma artık dikkat et kendine.

Canım beni de ekleyin listeye,nasıl yapalım derseniz uyarım

Öncelikle allah sana da senin gibi gelin nasip etsin eşin adına Özür dilemen çok hoş annesi ile kavga sebebi nedir canım

Sebep ne olursa olsun yarın gidip gönlünü almalisiniz. Sizin de bi oglunuz olacak etme bulma dünyası. evladi tarafndan böyle muamele görmek insanın çok zoruna gider.
kızlar teşekkürler..hepinizi öpüyorum kocaman..
bugün sabah kızımı okula gönderdim ve gittim kv. eşimde arkamdan geldi..çiçekte almış..elini öptük
gönlünü aldık şükürler olsun.akşama kadar oradaydık yemek yaptık yedik geldik..

toist cim bende yasin okuyabilirim yavaş okuyorum biraz ama okurum

Keşke canım o da olur belki :) bir Yasin'le başlayalım bakalım devamlılık olacak mı. Hem böyle olunca okumak da kolay oluyor ben bazen aksatıyorum çünkü.
bende okurum cnm..kaçtane de derseniz okurum..
tam bi liste yapıp 41 tamamlayayım.ya bu gece olsun yada yarın öğleye kadar olsun..

Kızlar ben 32. Hafta raporumu ne zaman almalıyım tarih ne olacak şimdi çalışabilir raporu alıcamda

Bana da yer varmı aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…