2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Suan 21 kisiyiz herkese 2 tane verelim zamani az olan biri 1 tane alsin...yarin 41 yasini tamamlamis oluruz okuyanlar okudum diye donus yapar.keske isimlerimizi bilsek yasin sonrasi isimlerimizle dua ederdik.

tmmdır cnm herkese 2 olursa sayı tamamoolur zaten..
sabah namazının ardından okuyorum ..olurmu ?

cnm hızlı okuyamayan varsa onun yerıne hızlı okuyanlar bı kac tane fazla okuruz her gun Allah ın ıznıyle 41 tane okusak tadından yenmez

Yarin bende okurum canim duasini saat kac gibi yapicaksiniz kim yapicak duasini we isimlerimizi soylesin herkez isimlerimizle dua yapariz daha iyi olmazmi canim

Suan 21 kisiyiz herkese 2 tane verelim zamani az olan biri 1 tane alsin...yarin 41 yasini tamamlamis oluruz okuyanlar okudum diye donus yapar.keske isimlerimizi bilsek yasin sonrasi isimlerimizle dua ederdik.

tmmdır cnm herkese 2 olursa sayı tamamoolur zaten..
sabah namazının ardından okuyorum ..olurmu ?

cnm hızlı okuyamayan varsa onun yerıne hızlı okuyanlar bı kac tane fazla okuruz her gun Allah ın ıznıyle 41 tane okusak tadından yenmez

Bende sabah namazi sonrasi 2 yasinimi okuyorum arkadaslar. Rabbim dualarimizi kabul etsin ins.
Tamamdır kızlar ben de 2 tane okucam inşallah. Valla maşallahımız var :) bu arada bir kişiye bir tane Düşüyor yavaş okuyan onu alabilir. Herkes Tama diye yazarsa sevinirim.

Bir de kızlar ne diye niyet getireceksiniz.

Yarin bende okurum canim duasini saat kac gibi yapicaksiniz kim yapicak duasini we isimlerimizi soylesin herkez isimlerimizle dua yapariz daha iyi olmazmi canim
Tamam canım Allah kabul etsin.
Ben bilmiyorum duasını yapmayı maalesef.

Olur kızlar isim yazın nicklerin yanına yazayım isterseniz.

cnm duayı yapabılırım ıstersenız bu arada bende 2 tane okurum isimse tuğbaa

Bende 2tane okurum hayatim ama yarin carsida islerim war carsiya cikmam lazim tuugba arkadasimiz kuran kursu hocasiymis o da duamizi yapar ama saat kacta yapilcak dua erkenden mi

Canim benim adinda dilek zatrn biliyosun duayi sen yapicaksan isimleri yaz bi kagida bende 2 tane okurum hizli okuyamiyorum cok ama olsun saat kacta yapicaksin duayi yarin benim carsida iskerim war ona gore halletmye cakisirim islerimi

Canım bende 2 tane okuyabilirim yalnız ben Arapça olarak değilde latincesini okuyabilirim, olur değil mi?

Tamam canım ben not ederim isimleri :)

Bende 2tane okurum hayatim ama yarin carsida islerim war carsiya cikmam lazim tuugba arkadasimiz kuran kursu hocasiymis o da duamizi yapar ama saat kacta yapilcak dua erkenden mi
Tamam kızlar akşam uyar bence herkese :)

Canım bende 2 tane okuyabilirim yalnız ben Arapça olarak değilde latincesini okuyabilirim, olur değil mi?
Canım bir arkadaş daha sormuş bilemiyorum ki olur herhalde ama bir bilgim yok maalesef

Canım canım ben yavaş okuyorum biraz bu arada benim ismim de fatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…