Benim kurumum en geç 32+0 da ellerinde olması gerektiğini söyledi.Kızlar ben 32. Hafta raporumu ne zaman almalıyım tarih ne olacak şimdi çalışabilir raporu alıcamda
Suan 21 kisiyiz herkese 2 tane verelim zamani az olan biri 1 tane alsin...yarin 41 yasini tamamlamis oluruz okuyanlar okudum diye donus yapar.keske isimlerimizi bilsek yasin sonrasi isimlerimizle dua ederdik.Kızlar gözümden kaçmamıştır inşallah isteyenleri yazdım 20 kişi olduk. Var mı başka acaba katılmak isteyen. Herkes 2 tane alır mı. Nasıl yapalım ya da sayımı alayım sizden.
1. E elf21
2. G gldnozdmr
3.dilek2912
4.duailemutluluk
5.Mytwin
6. @maeglin87
7.egemenhalit
8. Y yagmur4
9.Meleklerim20
10.martagon
11.esra51
12.Benim Minnak Sevgilim
13.yussem
14. E eysan
15.emirgul
16.krbiber
17.htcydmr
18. E elf21
19.turtless
ve ben20.toist
21.countryrose
tmmdır cnm herkese 2 olursa sayı tamamoolur zaten..Kızlar gözümden kaçmamıştır inşallah isteyenleri yazdım 20 kişi olduk. Var mı başka acaba katılmak isteyen. Herkes 2 tane alır mı. Nasıl yapalım ya da sayımı alayım sizden.
1. E elf21
2. G gldnozdmr
3.dilek2912
4.duailemutluluk
5.Mytwin
6. @maeglin87
7.egemenhalit
8. Y yagmur4
9.Meleklerim20
10.martagon
11.esra51
12.Benim Minnak Sevgilim
13.yussem
14. E eysan
15.emirgul
16.krbiber
17.htcydmr
18. E elf21
19.turtless
ve ben20.toist
21.countryrose
cnm hızlı okuyamayan varsa onun yerıne hızlı okuyanlar bı kac tane fazla okuruz her gun Allah ın ıznıyle 41 tane okusak tadından yenmezKızlar gözümden kaçmamıştır inşallah isteyenleri yazdım 20 kişi olduk. Var mı başka acaba katılmak isteyen. Herkes 2 tane alır mı. Nasıl yapalım ya da sayımı alayım sizden.
1. E elf21
2. G gldnozdmr
3.dilek2912
4.duailemutluluk
5.Mytwin
6. @maeglin87
7.egemenhalit
8. Y yagmur4
9.Meleklerim20
10.martagon
11.esra51
12.Benim Minnak Sevgilim
13.yussem
14. E eysan
15.emirgul
16.krbiber
17.htcydmr
18. E elf21
19.turtless
ve ben20.toist
Yarin bende okurum canim duasini saat kac gibi yapicaksiniz kim yapicak duasini we isimlerimizi soylesin herkez isimlerimizle dua yapariz daha iyi olmazmi canimKızlar gözümden kaçmamıştır inşallah isteyenleri yazdım 20 kişi olduk. Var mı başka acaba katılmak isteyen. Herkes 2 tane alır mı. Nasıl yapalım ya da sayımı alayım sizden.
1. E elf21
2. G gldnozdmr
3.dilek2912
4.duailemutluluk
5.Mytwin
6. @maeglin87
7.egemenhalit
8. Y yagmur4
9.Meleklerim20
10.martagon
11.esra51
12.Benim Minnak Sevgilim
13.yussem
14. E eysan
15.emirgul
16.krbiber
17.htcydmr
18. E elf21
19.turtless
ve ben20.toist
21.countryrose
Suan 21 kisiyiz herkese 2 tane verelim zamani az olan biri 1 tane alsin...yarin 41 yasini tamamlamis oluruz okuyanlar okudum diye donus yapar.keske isimlerimizi bilsek yasin sonrasi isimlerimizle dua ederdik.
tmmdır cnm herkese 2 olursa sayı tamamoolur zaten..
sabah namazının ardından okuyorum ..olurmu ?
cnm hızlı okuyamayan varsa onun yerıne hızlı okuyanlar bı kac tane fazla okuruz her gun Allah ın ıznıyle 41 tane okusak tadından yenmez
Tamamdır kızlar ben de 2 tane okucam inşallah. Valla maşallahımız var :) bu arada bir kişiye bir tane Düşüyor yavaş okuyan onu alabilir. Herkes Tama diye yazarsa sevinirim.Bende sabah namazi sonrasi 2 yasinimi okuyorum arkadaslar. Rabbim dualarimizi kabul etsin ins.
Tamam canım Allah kabul etsin.Yarin bende okurum canim duasini saat kac gibi yapicaksiniz kim yapicak duasini we isimlerimizi soylesin herkez isimlerimizle dua yapariz daha iyi olmazmi canim
cnm duayı yapabılırım ıstersenızTamam canım Allah kabul etsin.
Ben bilmiyorum duasını yapmayı maalesef.
Olur kızlar isim yazın nicklerin yanına yazayım isterseniz.
Bende 2tane okurum hayatim ama yarin carsida islerim war carsiya cikmam lazim tuugba arkadasimiz kuran kursu hocasiymis o da duamizi yapar ama saat kacta yapilcak dua erkenden miTamam canım Allah kabul etsin.
hergün akşam yaparız kızlar olmaz mıBende 2tane okurum hayatim ama yarin carsida islerim war carsiya cikmam lazim tuugba arkadasimiz kuran kursu hocasiymis o da duamizi yapar ama saat kacta yapilcak dua erkenden mi
Canim benim adinda dilek zatrn biliyosun duayi sen yapicaksan isimleri yaz bi kagida bende 2 tane okurum hizli okuyamiyorum cok ama olsun saat kacta yapicaksin duayi yarin benim carsida iskerim war ona gore halletmye cakisirim islerimicnm duayı yapabılırım ıstersenızbu arada bende 2 tane okurum isimse tuğbaa
Bana uyar hayatimhergün akşam yaparız kızlar olmaz mı
Canım bende 2 tane okuyabilirim yalnız ben Arapça olarak değilde latincesini okuyabilirim, olur değil mi?Tamam canım Allah kabul etsin.
Akşam olursa bencede daha iyi olur canım,buarada sen kkö ydin,ben Latincesinden okusam olur mu canım?bide toist te sormuş asıl niyetlenelimhergün akşam yaparız kızlar olmaz mı
Tamam canım ben not ederim isimleri :)cnm duayı yapabılırım ıstersenızbu arada bende 2 tane okurum isimse tuğbaa
Tamam kızlar akşam uyar bence herkese :)Bende 2tane okurum hayatim ama yarin carsida islerim war carsiya cikmam lazim tuugba arkadasimiz kuran kursu hocasiymis o da duamizi yapar ama saat kacta yapilcak dua erkenden mi
Canım bir arkadaş daha sormuş bilemiyorum ki olur herhalde ama bir bilgim yok maalesefCanım bende 2 tane okuyabilirim yalnız ben Arapça olarak değilde latincesini okuyabilirim, olur değil mi?
canım ben yavaş okuyorum biraz bu arada benim ismim de fatmaTamamdır kızlar ben de 2 tane okucam inşallah. Valla maşallahımız var :) bu arada bir kişiye bir tane Düşüyor yavaş okuyan onu alabilir. Herkes Tama diye yazarsa sevinirim.
Bir de kızlar ne diye niyet getireceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?