2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tamam canım ben not ederim isimleri :)

Tamam kızlar akşam uyar bence herkese :)

Canım bir arkadaş daha sormuş bilemiyorum ki olur herhalde ama bir bilgim yok maalesef
Yatin aksam kaca kadar okunmasi lazim hayatim onuda belirleyelim ona gire duasi yapilir

Iyi geceler arkadaşlar nasılsınız toist canım beni de ekler misin hem cüz hemde yasine

Canim bana kac tane okuyacagimi soyle ben o kadar okurum Allah'in izniyle ve ne zamana kdr okumamiz lazim

Ben 2 aldim o zaman

Iyi geceler arkadaşlar nasılsınız toist canım beni de ekler misin hem cüz hemde yasine
Tamam canım ekliyorum hemen.
Geçen gün aklımdan geçtin ama Kullanıcı adını hatırlayamadım hala fdidem miydi eskisi o kalmış aklımda. Nasılsın canım nerelerdesin göremedik seni kaç zamandır. Bebişin nasıl.

Canim bana kac tane okuyacagimi soyle ben o kadar okurum Allah'in izniyle ve ne zamana kdr okumamiz lazim

Ben 2 aldim o zaman
tamam hemen yazıyorum yanına ozaman. Herkes söylesin kızlar 2 ya da 1 diye.

KIZLAR ISMINIZ VE KAÇ TANE İSTEDİĞİNİZ LAZIM 2 ya da 1.

Niyet şu şekilde olabilir demiş arkadaşımız turtless
arkadaşlar kalbimizden geçen tüm güzel dualar niyetiyle başlayalım ama başta hayırlı evlat olmaları kolay hamilelik gecirmemızi kolay ve sağlıklı bi şekilde doğum yapıp hayırlısıyla evlatlarimıza kavuşmayı bide erken doğum riski olanlarimiz için sifalar dileyerek başlayabiliriz bunlar sadece örnek kızlar gonlumuzden başka ne geçerse hepsi için niyetlenelim inşaatlar uzun oldu k. Bakmayın

1. E elf21 2 tane ELİF
2. G gldnozdmr
3. dilek2912
4. duailemutluluk
5. Mytwin
6. @maeglin87
7. egemenhalit
8. Y yagmur4
9. @asikiz2020
10. martagon
11. esra51
12. Benim Minnak Sevgilim 1 tane ŞULE
13. yussem
14. E eysan
15. emirgul
16. krbiber
17. htcydmr
18. turtless
19. toist 2 tane. TUBA
20. countryrose
21. My flower

Son düzenleme:
ohh mis gibi olmuş en güzeli canım iyi yapmışsınızz sevindim çok

yussem cim makbul olan arapça olandır ama latince de okunabilir herseyden önce niyet önemlidir :) arkadaşlar kalbimizden geçen tüm güzel dualar niyetiyle başlayalım ama başta hayırlı evlat olmaları kolay hamilelik gecirmemızi kolay ve sağlıklı bi şekilde doğum yapıp hayırlısıyla evlatlarimıza kavuşmayı bide erken doğum riski olanlarimiz için sifalar dileyerek başlayabiliriz bunlar sadece örnek kızlar gonlumuzden başka ne geçerse hepsi için niyetlenelim inşaatlar uzun oldu k. Bakmayın

anladım canım hayırlısı olsun bişey kalmadı yolun sonuna geldik sayılır Allahn izniyle bebişlermzi sağlklıca kucağmza alalım da gezersin bol bol.

Canım ben 3okurum yarın eksik çıkarsa yine hemen tamamlariz aslında herkes okuyabileceği kadar okusa bakarsın 2günde 3tane 41yasin yaparız :) :)

Canım ben 3okurum yarın eksik çıkarsa yine hemen tamamlariz aslında herkes okuyabileceği kadar okusa bakarsın 2günde 3tane 41yasin yaparız :) :)
Olur canım ozaman herkes istediği kadarını söylesin :) kalanını tamamlarız dediğin gibi.

KIZLAR ISMINIZ VE KAÇ TANE OKUMAK İSTEDİĞİNİZ LAZIM

Niyet şu şekilde olabilir demiş arkadaşımız turtless
arkadaşlar kalbimizden geçen tüm güzel dualar niyetiyle başlayalım ama başta hayırlı evlat olmaları kolay hamilelik gecirmemızi kolay ve sağlıklı bi şekilde doğum yapıp hayırlısıyla evlatlarimıza kavuşmayı bide erken doğum riski olanlarimiz için sifalar dileyerek başlayabiliriz bunlar sadece örnek kızlar gonlumuzden başka ne geçerse hepsi için niyetlenelim inşaatlar uzun oldu k. Bakmayın

1. E elf21 2 tane ELİF
2. G gldnozdmr
3. dilek2912
4. duailemutluluk
5. Mytwin
6. @maeglin87
7. egemenhalit
8. Y yagmur4
9. @asikiz2020
10. martagon
11. esra51
12. Benim Minnak Sevgilim 1 tane ŞULE
13. yussem
14. E eysan
15. emirgul
16. krbiber
17. htcydmr
18. turtless 3 tane. TUĞBA
19. toist 2 tane. TUBA
20. countryrose
21. My flower

Teşekkür ederim canım iyiyiz şükür kv beyin kanaması geçirdi ameliyat oldu şükür iyi şimdi bizde kalıyor o yorucu geliyor kardeşim çırpınıp duruyor ona üzülüyorum giremiyorum bende uzun zamandır sen nasılsın miniğin nasıl isme karar verebildin mi

Canım bende 5 tane albilirim boş boş oturuyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…