Yatin aksam kaca kadar okunmasi lazim hayatim onuda belirleyelim ona gire duasi yapilirTamam canım ben not ederim isimleri :)
Tamam kızlar akşam uyar bence herkese :)
Canım bir arkadaş daha sormuş bilemiyorum ki olur herhalde ama bir bilgim yok maalesef
Canım yarın aksam ezanına kadar bitirmiş olalım bence. Herkese uyarsa tabi. Akşam ezanı burda 6 da okunuyor işte.Yatin aksam kaca kadar okunmasi lazim hayatim onuda belirleyelim ona gire duasi yapilir
Tamam tatlım sen istersen bir le başla :) yok okurum diyorsan ama 2 tane de olur :)Canımcanım ben yavaş okuyorum biraz bu arada benim ismim de fatma
Canim bana kac tane okuyacagimi soyle ben o kadar okurum Allah'in izniyle ve ne zamana kdr okumamiz lazimKızlar gözümden kaçmamıştır inşallah isteyenleri yazdım 20 kişi olduk. Var mı başka acaba katılmak isteyen. Herkes 2 tane alır mı. Nasıl yapalım ya da sayımı alayım sizden.
1. E elf21
2. G gldnozdmr
3.dilek2912
4.duailemutluluk
5.Mytwin
6. @maeglin87
7.egemenhalit
8. Y yagmur4
9. @asikiz2020
10.martagon
11.esra51
12.Benim Minnak Sevgilim
13.yussem
14. E eysan
15.emirgul
16.krbiber
17.htcydmr
18. E elf21
19.turtless
ve ben20.toist
Ben 2 aldim o zamanTamamdır kızlar ben de 2 tane okucam inşallah. Valla maşallahımız var :) bu arada bir kişiye bir tane Düşüyor yavaş okuyan onu alabilir. Herkes Tama diye yazarsa sevinirim.
Bir de kızlar ne diye niyet getireceksiniz.
Tamam canım ekliyorum hemen.Iyi geceler arkadaşlar nasılsınıztoist canım beni de ekler misin hem cüz hemde yasine
Canim bana kac tane okuyacagimi soyle ben o kadar okurum Allah'in izniyle ve ne zamana kdr okumamiz lazim
tamam hemen yazıyorum yanına ozaman. Herkes söylesin kızlar 2 ya da 1 diye.Ben 2 aldim o zaman
bir tane de bana yaz kuzum yarın aksama kadar okurum inşallah.Tamam tatlım sen istersen bir le başla :) yok okurum diyorsan ama 2 tane de olur :)
ohh mis gibi olmuş en güzeli canım iyi yapmışsınızz sevindim çokkızlar teşekkürler..hepinizi öpüyorum kocaman..
bugün sabah kızımı okula gönderdim ve gittim kv. eşimde arkamdan geldi..çiçekte almış..elini öptük
gönlünü aldık şükürler olsun.akşama kadar oradaydık yemek yaptık yedik geldik..
anladım canım hayırlısı olsun bişey kalmadı yolun sonuna geldik sayılır Allahn izniyle bebişlermzi sağlklıca kucağmza alalım da gezersin bol bol.cnm ben ankaradayım yeni tayın olduk o ay hamıle oldugumu ogrendık doktorda yolu yasakladı ne annemlere gıdebılıyorum ne de baska bı yere , kanama gecırdım doktorum doguma kadar yuruyusu yasakladı onun için işede gıdemıyorum 5 aydır evde sureklı yatıyorummyeter kı saglıkla gelsın yavrular cnm 38 i bekleseınler en az ınsaallah
Tamam minnakım yazdım. :)bir tane de bana yaz kuzum yarın aksama kadar okurum inşallah.
Canım ben 3okurum yarın eksik çıkarsa yine hemen tamamlariz aslında herkes okuyabileceği kadar okusa bakarsın 2günde 3tane 41yasin yaparız :) :)KIZLAR ISMINIZ VE KAÇ TANE İSTEDİĞİNİZ LAZIM 2 ya da 1.
1. E elf21 2 tane ELİF
2. G gldnozdmr
3.dilek2912
4.duailemutluluk
5.Mytwin
6. @maeglin87
7.egemenhalit
8. Y yagmur4
9. @asikiz2020
10.martagon
11.esra51
12.Benim Minnak Sevgilim 1 tane ŞULE
13.yussem
14. E eysan
15.emirgul
16.krbiber
17.htcydmr
18.turtless
19.toist 2 tane. TUBA
20.countryrose
21.My flower
Olur canım ozaman herkes istediği kadarını söylesin :) kalanını tamamlarız dediğin gibi.Canım ben 3okurum yarın eksik çıkarsa yine hemen tamamlariz aslında herkes okuyabileceği kadar okusa bakarsın 2günde 3tane 41yasin yaparız :) :)
Teşekkür ederim canım iyiyiz şükür kv beyin kanaması geçirdi ameliyat oldu şükür iyi şimdi bizde kalıyor o yorucu geliyor kardeşim çırpınıp duruyor ona üzülüyorum giremiyorum bende uzun zamandır sen nasılsın miniğin nasıl isme karar verebildin miTamam canım ekliyorum hemen.
Geçen gün aklımdan geçtin ama Kullanıcı adını hatırlayamadım hala fdidem miydi eskisi o kalmış aklımda. Nasılsın canım nerelerdesin göremedik seni kaç zamandır. Bebişin nasıl.
tamam hemen yazıyorum yanına ozaman. Herkes söylesin kızlar 2 ya da 1 diye.
Canım bende 5 tane albilirim boş boş oturuyorum zatenKIZLAR ISMINIZ VE KAÇ TANE OKUMAK İSTEDİĞİNİZ LAZIM
Niyet şu şekilde olabilir demiş arkadaşımızturtless
arkadaşlar kalbimizden geçen tüm güzel dualar niyetiyle başlayalım ama başta hayırlı evlat olmaları kolay hamilelik gecirmemızi kolay ve sağlıklı bi şekilde doğum yapıp hayırlısıyla evlatlarimıza kavuşmayı bide erken doğum riski olanlarimiz için sifalar dileyerek başlayabiliriz bunlar sadece örnek kızlar gonlumuzden başka ne geçerse hepsi için niyetlenelim inşaatlar uzun oldu k. Bakmayın
1. E elf21 2 tane ELİF
2. G gldnozdmr
3.dilek2912
4.duailemutluluk
5.Mytwin
6. @maeglin87
7.egemenhalit
8. Y yagmur4
9. @asikiz2020
10.martagon
11.esra51
12.Benim Minnak Sevgilim 1 tane ŞULE
13.yussem
14. E eysan
15.emirgul
16.krbiber
17.htcydmr
18.turtless 3 tane. TUĞBA
19.toist 2 tane. TUBA
20.countryrose
21.My flower
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?