- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
sanslısın ozamn ben hazır bulamadım oturdugum yerde kendim kesip yapıştırdım.Evet cnm yapiştirma taş alip ütüyle yapistirdim, kurdeleden fiyonk yapip diktim sadece
Kızlar ben 32. Hafta raporumu ne zaman almalıyım tarih ne olacak şimdi çalışabilir raporu alıcamda
bu arada adım BURCU ekleyemedim galiba bu alıntılamalarda başarısız oluyorum bazen:stoist canım en okulda olduğum için sık sık giremiyorum akşamları filan o yuzden bi tane alabilirim sanırım akşam ezanına kadar denilmiş yetiştirmeye çalışıcam inş :) hergün bi tane okuyabilirim cüz dağıtırsanız da mutlaka bi tane verin :) beni unutmayın öpüldünüzz :* :* :*
yanma bende de var canım süt ve soda iyi geldi bana.Göğüs acımasıda ara ara oluyo esimn yanlıslıkla eli kolu carpsa cıglık atıyorum o derece,insallah emerken yara olmasında..
Süt iyi geliyor evet canım. Ama geçici oluyor. Bişey yemesem de yanma oluyor. Benim gogusler yara olmuş gibi. Sarı busey akıyor kuruyor bana ebe onu temizleme demişti. Ne kremi alabilirim onerebilecegin bişey var mı canimyanma bende de var canım süt ve soda iyi geldi bana.Göğüs acımasıda ara ara oluyo esimn yanlıslıkla eli kolu carpsa cıglık atıyorum o derece,insallah emerken yara olmasında..
Vinç bile kurtarmaz artık bizi canım :) :) :) :) :)Ax canm ne zor omerdiveni çikmak benım annemlerde 5. Katta oturuyo yakında vinçle çıkartırlar artık bizi :)
Simdiden baslasak bişey olur mu canım.34. hafta göğüs ucu çatlak kremine başlıyorum...emmeye başlayınca yara olma ihtimalini azaltıyormuş..kremi erken başlayıp, ilk emme dönemini yarasız atlatan arkadaşlarım var..haberiniz ola :)
Maşallah canım boyuna posuna. ne güzel işte korkma bebişin uslu Dönmesi gereken zamanda dönmüş. :) benimki hala yan takılıyorBiz ciktik hastaneden... hersey yolundaymis cok sukur :) 1510 gr 40 cm olmus dogum pozisyonunu almis oyle diyince nasil korktum normal yapacak gibi gorunuyosun dedi
Tamam esracım yazıyorum :)Bana da iki yazar misin canım
Hemen yazıyorum canım herkese yer var :)) isim Gökçe mi :)ben de konuya sonradan dahil oldum, işteyim calısıyorum dolayısıyla burda okumam zor, aksam da annemlere gidecegiz. Ben de 1 tane okumak isterdim, olmadı sonradan okurum ben de :)
Tamam burcucum ekliyorum 1 tane :) onu gece yaparız olmadı çünkü baya kişi çalışıyor :)toist canım en okulda olduğum için sık sık giremiyorum akşamları filan o yuzden bi tane alabilirim sanırım akşam ezanına kadar denilmiş yetiştirmeye çalışıcam inş :) hergün bi tane okuyabilirim cüz dağıtırsanız da mutlaka bi tane verin :) beni unutmayın öpüldünüzz :* :* :*
Estağfirullah ya olur mu öyle şey imanla paranın kimde olduğu belli olmazmış :) sen de istersen türkçe oku canım öyle yapanlar varGünaydın kızlar geçmisi okuyorumda masaAllah hemen hemen hepinizde kur-anı kerim biliyosunuz kendimden utandim valla bn nasil müslümanım dıye utana sıkila söyliyim adım Burcu benide dualarinızda unutmazsanız çok mutlu olurum inanin okadar çok isterdimki bende okumayı ama olmadı hepinizle gurur duydum kızlar Allah razi olsun sızden...
Hemen ekliyorum Sümeyye :)Benide eklermisiniz Sümeyye 2 tane
Allah kabul etsin maşallah :)Kızlar ben görevimi tamamladım Allahım kabul etsintoist
Hayatim okudum bende
Tamam filizcim hemen ekliyorum :)Canım okudum ismim feride filiz siz filiz diye
dua edin olur mu
Tabiki seve seve kaçtane okuyabilirsiniz? Bir de isminiz lazım toplu dua için.Benide eklermisiniz ? Bende katılmak istiyorum.
Maşallah tatlım :)toist bende okudum bir tane Rabbim kabul eder inşallah
Evet canım isteyen arttırabilir Allah kabul etsin inşallah :)hayırlı cumalar kızlar nasılsınıztoist cim 3 tane okudum arkadaslar aslında bıtırıp daha da okuyabılecek vaktı olanlar okuyup bıldırebılırler arkadasımız hesaplıcak artık son zamanlarımız ne kadar okuyabılırsek o kadar sıfa olur inşaallah
ama ultrason resmını pasta ustune yaptırdıktan sonra yıye bılecekmısın.Ay ben kıyamammm ,esıme de yedırtmem vallaBu da mantıklı canım :)
Var bir tane ayrıntılı ultrasondan kalma başka da yüz pozu vermedi eylül hanim :)
Tamam canım isim burcu mu :)Tamam öyleysetoist cim banada 2tane yazarmırın işlerimi halledeyim sonra beden temizliği ve gusl abdesth alıyim okıyım cuma ya daha bi sevabı olur :)
Sen dün sormuştun sanırım canım Türkçe katılanlar var sen de istersen katılabilirsin :)ama ultrason resmını pasta ustune yaptırdıktan sonra yıye bılecekmısın.Ay ben kıyamammm ,esıme de yedırtmem valla
Hayırlı cumalar. Tamam canım ekliyorum.toist
Hayırlı cumalar arkadaşlar. Toist ben 1 tane okuyacağım inşallah akşam namazına kadar. İsmim filiz.
Tamam Gökçecim not alırım yanına sorun değil :)toist Canım adım Gokce evet, yalnız aksam 10 a kadar okuyamayabilirim ben iş cıkısı direk anneme gidecegim, ordan donusumuz gec olabilir... o zamana kadar okurum diyip onun vebaline de girmeyeyim. ben sonradan hepimiz adına okurum olur mu :)
sarı irin gibi bişey bnde gordum geçenlerde ama temzledm.ben lansinoh göğüs ucu kremi aldım cnm zeytinyağıyla ikisini sürücem nisandan sonra simdiden sürmeyin diyorlar,ama ben banyodan sonra göbeğime nemlendirici sürerken oralarada hafif gezdiriyorumSüt iyi geliyor evet canım. Ama geçici oluyor. Bişey yemesem de yanma oluyor. Benim gogusler yara olmuş gibi. Sarı busey akıyor kuruyor bana ebe onu temizleme demişti. Ne kremi alabilirim onerebilecegin bişey var mı canim
Vinç bile kurtarmaz artık bizi canım :) :) :) :) :)
sarı irin gibi bişey bnde gordum geçenlerde ama temzledm.ben lansinoh göğüs ucu kremi aldım cnm zeytinyağıyla ikisini sürücem nisandan sonra simdiden sürmeyin diyorlar,ama ben banyodan sonra göbeğime nemlendirici sürerken oralarada hafif gezdiriyorum
Ben 50 mg yaptırdım yüksek çıktı. Dr 1 hafta sonra 100 mg yaptırdı. Onda da 2 değer yüksek çıktı ama sınır 170 ise benim 190 çıktı.Dr haif gebelik şekeri var dedi .Diyet yapıyorum şimdi. İyiki de yaptırmışım deli gibi tatlı ve hamur işi yiyordum şeker yüklemesi yaptırıcam diye az frenlemiştim ama tam değildi. Şimdi dikkat ediyorum bayağı . Haftalık tahlil yapıp şekeri kontrol ediceğiz.
Canım adım öznur 3tane alayım ben Akşama kadar demi süresiKIZLAR ISMINIZ VE KAÇ TANE İSTEDİĞİNİZ LAZIM
Niyet şu şekilde olabilir demiş arkadaşımız @tuubaa60
arkadaşlar kalbimizden geçen tüm güzel dualar niyetiyle başlayalım ama başta hayırlı evlat olmaları kolay hamilelik gecirmemızi kolay ve sağlıklı bi şekilde doğum yapıp hayırlısıyla evlatlarimıza kavuşmayı bide erken doğum riski olanlarimiz için sifalar dileyerek başlayabiliriz bunlar sadece örnek kızlar gonlumuzden başka ne geçerse hepsi için niyetlenelim inşaatlar uzun oldu k. Bakmayın
1. E elf21 2 tane ELİF
2. G gldnozdmr 2 tane GÜLDEN
3.dilek2912 1 tane DİLEK
4.duailemutluluk 1 tane DİLAY
5.Mytwin 3 tane DİLARA
6. @maeglin87
7.egemenhalit
8. Y yagmur4
9. @asikiz2020 1 tane. FATMA
10.martagon 1 tane. FİLİZ
11.esra51 2 tane ESRA
12.Benim Minnak Sevgilim 1 tane ŞULE
13.yussem 2 tane SEMRA
14. E eysan
15.emirgul 2 tane AYŞEGÜL
16.krbiber 1 tane BURCU
17.htcydmr
18. @tuubaa60 3 tane TUĞBA
19.toist 2 tane. TUBA
20.countryrose 2 tane GİZEM
21. @SABIRRRRRRRRR 5 tane FİLİZ
22. B buket16 2 tane BUKET
23.kntsz 1 tane GÜLŞAH
24. D dogan35 2 tane
25. L Loafer 1 tane ÖZLEM
26.hakus
27.gokceneboz 1 tane GÖKÇE. Sonra okuyacak.
28.asya04 2 tane SÜMEYYE
29.dior34
30.BurcuMelek
31.safakmeley MELTEM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?