2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bu arada adım BURCU ekleyemedim galiba bu alıntılamalarda başarısız oluyorum bazen:s

Son düzenleme:
yanma bende de var canım süt ve soda iyi geldi bana.Göğüs acımasıda ara ara oluyo esimn yanlıslıkla eli kolu carpsa cıglık atıyorum o derece,insallah emerken yara olmasında..

34. hafta göğüs ucu çatlak kremine başlıyorum...emmeye başlayınca yara olma ihtimalini azaltıyormuş..kremi erken başlayıp, ilk emme dönemini yarasız atlatan arkadaşlarım var..haberiniz ola :)

yanma bende de var canım süt ve soda iyi geldi bana.Göğüs acımasıda ara ara oluyo esimn yanlıslıkla eli kolu carpsa cıglık atıyorum o derece,insallah emerken yara olmasında..
Süt iyi geliyor evet canım. Ama geçici oluyor. Bişey yemesem de yanma oluyor. Benim gogusler yara olmuş gibi. Sarı busey akıyor kuruyor bana ebe onu temizleme demişti. Ne kremi alabilirim onerebilecegin bişey var mı canim
Ax canm ne zor omerdiveni çikmak benım annemlerde 5. Katta oturuyo yakında vinçle çıkartırlar artık bizi :)
Vinç bile kurtarmaz artık bizi canım :) :) :) :) :)

34. hafta göğüs ucu çatlak kremine başlıyorum...emmeye başlayınca yara olma ihtimalini azaltıyormuş..kremi erken başlayıp, ilk emme dönemini yarasız atlatan arkadaşlarım var..haberiniz ola :)
Simdiden baslasak bişey olur mu canım.

Biz ciktik hastaneden... hersey yolundaymis cok sukur :) 1510 gr 40 cm olmus dogum pozisyonunu almis oyle diyince nasil korktum normal yapacak gibi gorunuyosun dedi
Maşallah canım boyuna posuna. ne güzel işte korkma bebişin uslu Dönmesi gereken zamanda dönmüş. :) benimki hala yan takılıyor

Bana da iki yazar misin canım
Tamam esracım yazıyorum :)

ben de konuya sonradan dahil oldum, işteyim calısıyorum dolayısıyla burda okumam zor, aksam da annemlere gidecegiz. Ben de 1 tane okumak isterdim, olmadı sonradan okurum ben de :)
Hemen yazıyorum canım herkese yer var :)) isim Gökçe mi :)

Tamam burcucum ekliyorum 1 tane :) onu gece yaparız olmadı çünkü baya kişi çalışıyor :)

Estağfirullah ya olur mu öyle şey imanla paranın kimde olduğu belli olmazmış :) sen de istersen türkçe oku canım öyle yapanlar var

Benide eklermisiniz Sümeyye 2 tane
Hemen ekliyorum Sümeyye :)

Kızlar ben görevimi tamamladım Allahım kabul etsin toist
Allah kabul etsin maşallah :)

Hayatim okudum bende

Allah kabul etsin tatlım :)

Canım okudum ismim feride filiz siz filiz diye
dua edin olur mu
Tamam filizcim hemen ekliyorum :)

Benide eklermisiniz ? Bende katılmak istiyorum.
Tabiki seve seve kaçtane okuyabilirsiniz? Bir de isminiz lazım toplu dua için.

toist bende okudum bir tane Rabbim kabul eder inşallah
Maşallah tatlım :)

Evet canım isteyen arttırabilir Allah kabul etsin inşallah :)
Bir de Tuba'cım arkadaşlar çalışıyorlar. Ben izinde olunca düşünemedim duayı 10 gibi yapsak herkese uyar mı sen yapar mısın duasını :)

toist

Hayırlı cumalar arkadaşlar. Toist ben 1 tane okuyacağım inşallah akşam namazına kadar. İsmim filiz.

Tamam öyleyse toist cim banada 2tane yazarmırın işlerimi halledeyim sonra beden temizliği ve gusl abdesth alıyim okıyım cuma ya daha bi sevabı olur :)

KIZLAR ISMINIZ VE KAÇ TANE İSTEDİĞİNİZ LAZIM

Niyet şu şekilde olabilir demiş arkadaşımız @tuubaa60
arkadaşlar kalbimizden geçen tüm güzel dualar niyetiyle başlayalım ama başta hayırlı evlat olmaları kolay hamilelik gecirmemızi kolay ve sağlıklı bi şekilde doğum yapıp hayırlısıyla evlatlarimıza kavuşmayı bide erken doğum riski olanlarimiz için sifalar dileyerek başlayabiliriz bunlar sadece örnek kızlar gonlumuzden başka ne geçerse hepsi için niyetlenelim inşaatlar uzun oldu k. Bakmayın

1. E elf21 2 tane ELİF
2. G gldnozdmr 2 tane GÜLDEN
3. dilek2912 1 tane DİLEK
4. duailemutluluk 1 tane DİLAY
5. Mytwin 3 tane DİLARA
6. @maeglin87
7. egemenhalit
8. Y yagmur4
9. @asikiz2020 1 tane. FATMA
10. martagon 1 tane. FİLİZ
11. esra51 2 tane ESRA
12. Benim Minnak Sevgilim 1 tane ŞULE
13. yussem 2 tane SEMRA
14. E eysan
15. emirgul 2 tane AYŞEGÜL
16. krbiber 1 tane BURCU
17. htcydmr
18. @tuubaa60 3 tane TUĞBA
19. toist 2 tane. TUBA
20. countryrose 2 tane GİZEM
21. @SABIRRRRRRRRR 5 tane FİLİZ
22. B buket16 2 tane BUKET
23. kntsz 1 tane GÜLŞAH
24. D dogan35 2 tane
25. L Loafer 1 tane ÖZLEM
26. hakus
27. gokceneboz 1 tane GÖKÇE. Sonra okuyacak.
28. asya04 2 tane SÜMEYYE
29. dior34
30. BurcuMelek
31. safakmeley MELTEM

Son düzenleme:
Tamam öyleyse toist cim banada 2tane yazarmırın işlerimi halledeyim sonra beden temizliği ve gusl abdesth alıyim okıyım cuma ya daha bi sevabı olur :)
Tamam canım isim burcu mu :)

ama ultrason resmını pasta ustune yaptırdıktan sonra yıye bılecekmısın.Ay ben kıyamammm ,esıme de yedırtmem valla
Sen dün sormuştun sanırım canım Türkçe katılanlar var sen de istersen katılabilirsin :)

toist Canım adım Gokce evet, yalnız aksam 10 a kadar okuyamayabilirim ben iş cıkısı direk anneme gidecegim, ordan donusumuz gec olabilir... o zamana kadar okurum diyip onun vebaline de girmeyeyim. ben sonradan hepimiz adına okurum olur mu :)

toist

Hayırlı cumalar arkadaşlar. Toist ben 1 tane okuyacağım inşallah akşam namazına kadar. İsmim filiz.
Hayırlı cumalar. Tamam canım ekliyorum.

Tamam Gökçecim not alırım yanına sorun değil :)

sarı irin gibi bişey bnde gordum geçenlerde ama temzledm.ben lansinoh göğüs ucu kremi aldım cnm zeytinyağıyla ikisini sürücem nisandan sonra simdiden sürmeyin diyorlar,ama ben banyodan sonra göbeğime nemlendirici sürerken oralarada hafif gezdiriyorum

BNMDE SARI BISEY GELDI HATTA SUT BUMU DEDIM EGER BUYSA YAVRUMA YAZIK DIYE DUSUNUODUM :)

Ay canim bende ayni senim yasadigin gibi yasiyorum bu sureci. 1 hafta diyet verdi doktor. 3 ogun acluk tokluk olcuyorum. Sabah tokluk heh yuksek 150 lerde cikiyor. Diger ogunler normal. Yarin sonuclari gostericem doktora.bakalim bana ne diyecek.

Canım adım öznur 3tane alayım ben Akşama kadar demi süresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…