Ben de yeni bi mont alip kisa surelik masraf etmiyim diye esimin montunu haciladim:))) ben m beden esim xl,ferah ferah giyiyorum:))))Orda baya uygunmuş canım,bende böyle bişey istiyorum bu havalarda giyilebilecek en rahat şey bu,40 tl'ya buna çok benzer bi panço buldum ama kolları yokaçık yani o yüzden almak istemedim yine kar geliyormuş buralara
Bizde ilk 4 ay yaskti düşük Riskim vardı. 4 aydan sonra serbest dedi bizde de toplasan 5 6 defa olmuştu. Ama bu ay ben kendi kendime her hafta olsun normal doğum için iyiymiş diyordum ama dayanılmaz bir ağrı cekemem. Nasıl normal doğum yapacam bilmiyorumgünaydın cnm..
ben hamile kaldığımdan beri hemen hiç ilişki olmadı..
saysam 7 ayda 5-6 defa anca olmuştur..ilk aylar midem bulanıyodu şimdide şikinlik ..
Girseler de bişey Anlamazlar bence :) :)sakınnn bazen acık unutucm diye ödüm patlıyor
Geçmiş olsun canım hepimizde aynı sıkıntılar var normalmis öyle yazıyor internette. Benim de midem çok bulanıyor ama kusmuyorumGünaydın bebişler ve guzel anneleri. 1 haftadır eskiye döndüm, sabah kahvaltımi yapıyorum ama geri cikartiyorum. Kahvaltı yapmaya korkar oldum yine.
asya cok güzel canım soylendiğinde bi ferahlık veriyor sanki bizde Arca düşünüyoruz bakalım..Artık bebişlerin isimleri bellimi,Asya ismi nasıl sizce ilk duyduğunuzda kulağa nasıl geliyor
Artık bebişlerin isimleri bellimi,Asya ismi nasıl sizce ilk duyduğunuzda kulağa nasıl geliyor
bizde muhammed yusuf istiyoruz kızlar asya ve arca da cok guzel adlarıyla yasasınlar ınsaallahasya cok güzel canım soylendiğinde bi ferahlık veriyor sanki bizde Arca düşünüyoruz bakalım..
Anladim hayatim wc ye cikamadiysanda okur oyle yada yemegi biraz fazla kacirdigindaBebekte degil canim toplanma gibi degil karnim tas gibi komple sert
Arca temiz namuslu demekmiş basınada dedemizin isminizi koyucaz Arca dan cok o hosuma gidiyor benimbizde muhammed yusuf istiyoruz kızlar asya ve arca da cok guzel adlarıyla yasasınlar ınsaallaharca ne demek cnm
Canım biz de Asya Simay koyacaz bebeğimizin adını. Asya ismini çok beğeniyorum ben..Artık bebişlerin isimleri bellimi,Asya ismi nasıl sizce ilk duyduğunuzda kulağa nasıl geliyor
gözün aydın cnm darısı bızlere ınsaallahGünaydın kızlarrr kontrolümüz vardı gördüm kızımı bir ay sonra çokk şükür :) Ama elini yüzüne koydu göstermedi yine yüzünü, doktor da 2 hafta sonra çalışabilir raporu için geldiğinde bakarız tekrar dedi :) 1507 gr 39 cm olmuş, rahim ağzım kapalı, suyum iyi çok şükür haberler güzel yani
Oyu maşallah desene 2 ye dayanmış bebişin :)) boylu poslu maşallah annesi hayırlısıyla doğuralım inşallahkızlar bizimde dün kontröl vardı 1950 gram 43 cm olmuş:) maşallah keyfi yerinde dedi doktor
Bemce de çok güzel :) biz de zeynep istiyoruz inşallahArtık bebişlerin isimleri bellimi,Asya ismi nasıl sizce ilk duyduğunuzda kulağa nasıl geliyor
Evet normalmiş bir de Sırt ağrısı ekleniyor ona kızlar Bıçak saplanır gibi.kızlar karında sertleşme konusu olmuş 10 gun once kontrolum vardı doktora sordum gayet normal artık kasık agrılarında artacak sıddetlenırse haberım olsun demıstı bıde yemekten sonra daha yogun olur bunu azaltmak ıcın azar azar sık sık ye dıye onermışti
Günaydın canım çok normalGünaydın bebişler ve guzel anneleri. 1 haftadır eskiye döndüm, sabah kahvaltımi yapıyorum ama geri cikartiyorum. Kahvaltı yapmaya korkar oldum yine.
Ohh maşallah annesi iyiymiş kızın :) bizimki de göstermeyecek kesin hazırladım kendimi doğunca sürpriz yapacak sana annesi :)Günaydın kızlarrr kontrolümüz vardı gördüm kızımı bir ay sonra çokk şükür :) Ama elini yüzüne koydu göstermedi yine yüzünü, doktor da 2 hafta sonra çalışabilir raporu için geldiğinde bakarız tekrar dedi :) 1507 gr 39 cm olmuş, rahim ağzım kapalı, suyum iyi çok şükür haberler güzel yani
Teşekkür ederim canım, aminn darısı size olsungözün aydın cnm darısı bızlere ınsaallah
Evet canım iyi çok şükür :) Aynen inat çıktı ama olsun iyiymiş ya çok rahatladım, darısı pazartesiye sana olsun inşallah :)Ohh maşallah annesi iyiymiş kızın :) bizimki de göstermeyecek kesin hazırladım kendimi doğunca sürpriz yapacak sana annesi :)
Benim de çok ağrıyor canım, bugün doktora söyledim magnezyum yazdı, normal ağrıların olması sonlara geliyosun artık dedi. Ayyy nasıl heycanlandım öyle deyince :)günaydın anneler ve bebişleri çatı ağrısı kötü yaaa ben de ondan dertliyim
bacaklarımı yan yattığım zaman tamamen kapatınca nasıl ağrıyor yaaa sanki genişlemiş bir yeri zorla kapatıyormuşsun gibi :)Teşekkür ederim canım, aminn darısı size olsun
Evet canım iyi çok şükür :) Aynen inat çıktı ama olsun iyiymiş ya çok rahatladım, darısı pazartesiye sana olsun inşallah :)
Benim de çok ağrıyor canım, bugün doktora söyledim magnezyum yazdı, normal ağrıların olması sonlara geliyosun artık dedi. Ayyy nasıl heycanlandım öyle deyince :)
cnm sızın artık cok yaklastı ne guzel yaa :) hepımızde en az 36 ları gorelım ınsaallahbacaklarımı yan yattığım zaman tamamen kapatınca nasıl ağrıyor yaaa sanki genişlemiş bir yeri zorla kapatıyormuşsun gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?