2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar karında sertleşme konusu olmuş 10 gun once kontrolum vardı doktora sordum gayet normal artık kasık agrılarında artacak sıddetlenırse haberım olsun demıstı bıde yemekten sonra daha yogun olur bunu azaltmak ıcın azar azar sık sık ye dıye onermışti

Ben de yeni bi mont alip kisa surelik masraf etmiyim diye esimin montunu haciladim:))) ben m beden esim xl,ferah ferah giyiyorum:))))

Günaydın bebişler ve guzel anneleri. 1 haftadır eskiye döndüm, sabah kahvaltımi yapıyorum ama geri cikartiyorum. Kahvaltı yapmaya korkar oldum yine.

günaydın cnm..
ben hamile kaldığımdan beri hemen hiç ilişki olmadı..
saysam 7 ayda 5-6 defa anca olmuştur..ilk aylar midem bulanıyodu şimdide şikinlik ..
Bizde ilk 4 ay yaskti düşük Riskim vardı. 4 aydan sonra serbest dedi bizde de toplasan 5 6 defa olmuştu. Ama bu ay ben kendi kendime her hafta olsun normal doğum için iyiymiş diyordum ama dayanılmaz bir ağrı cekemem. Nasıl normal doğum yapacam bilmiyorum
sakınnn bazen acık unutucm diye ödüm patlıyor
Girseler de bişey Anlamazlar bence :) :)

Günaydın bebişler ve guzel anneleri. 1 haftadır eskiye döndüm, sabah kahvaltımi yapıyorum ama geri cikartiyorum. Kahvaltı yapmaya korkar oldum yine.
Geçmiş olsun canım hepimizde aynı sıkıntılar var normalmis öyle yazıyor internette. Benim de midem çok bulanıyor ama kusmuyorum

bizde muhammed yusuf istiyoruz kızlar asya ve arca da cok guzel adlarıyla yasasınlar ınsaallah arca ne demek cnm
Arca temiz namuslu demekmiş basınada dedemizin isminizi koyucaz Arca dan cok o hosuma gidiyor benim
Cumhur Arca ama kesin değil henüz.
Muhammed Yusuf ta cok güzel

Günaydın kızlarrr kontrolümüz vardı gördüm kızımı bir ay sonra çokk şükür :) Ama elini yüzüne koydu göstermedi yine yüzünü, doktor da 2 hafta sonra çalışabilir raporu için geldiğinde bakarız tekrar dedi :) 1507 gr 39 cm olmuş, rahim ağzım kapalı, suyum iyi çok şükür haberler güzel yani

gözün aydın cnm darısı bızlere ınsaallah

kızlar bizimde dün kontröl vardı 1950 gram 43 cm olmuş:) maşallah keyfi yerinde dedi doktor
Oyu maşallah desene 2 ye dayanmış bebişin :)) boylu poslu maşallah annesi hayırlısıyla doğuralım inşallah

Artık bebişlerin isimleri bellimi,Asya ismi nasıl sizce ilk duyduğunuzda kulağa nasıl geliyor
Bemce de çok güzel :) biz de zeynep istiyoruz inşallah

Evet normalmiş bir de Sırt ağrısı ekleniyor ona kızlar Bıçak saplanır gibi.

Günaydın canım çok normal

Ohh maşallah annesi iyiymiş kızın :) bizimki de göstermeyecek kesin hazırladım kendimi doğunca sürpriz yapacak sana annesi :)

gözün aydın cnm darısı bızlere ınsaallah
Teşekkür ederim canım, aminn darısı size olsun
Ohh maşallah annesi iyiymiş kızın :) bizimki de göstermeyecek kesin hazırladım kendimi doğunca sürpriz yapacak sana annesi :)
Evet canım iyi çok şükür :) Aynen inat çıktı ama olsun iyiymiş ya çok rahatladım, darısı pazartesiye sana olsun inşallah :)
günaydın anneler ve bebişleri çatı ağrısı kötü yaaa ben de ondan dertliyim
Benim de çok ağrıyor canım, bugün doktora söyledim magnezyum yazdı, normal ağrıların olması sonlara geliyosun artık dedi. Ayyy nasıl heycanlandım öyle deyince :)

bacaklarımı yan yattığım zaman tamamen kapatınca nasıl ağrıyor yaaa sanki genişlemiş bir yeri zorla kapatıyormuşsun gibi :)

toist cım kızımız olsaydı bızde zeynep düşünüyoduk cok guzel ya ısımlerıyle yasasınlar ınsaallah bu arada bel agrısı demıssın ya cnm bnm yanlarımdan gırıyo hafıf bıcak agrısı gıbı onlar mı bıde bısey daha soracam uzun oldu ama k. bakma olur mu sen bızden kıdemlısın ya .. gece yatakta donerken karnımın alt tarafı kasıgıma dogru agrı oluyo var mı sızler de de boyle belırtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…