- 13 Ekim 2014
- 273
- 399
- 78
- 42
inşallah tatlım hepimiz zamanında ve kolay doğumlar yapıp sağ salim bebeklerimize kavuşalım hayırlısıylacnm sızın artık cok yaklastı ne guzel yaa :) hepımızde en az 36 ları gorelım ınsaallah
Evet donerken bende canimin acidigini hissediyorum canim.umarim bununla oigilidir sertlesmeCanım korkma bebek sıkışıyor artık dönerken de çok hissediyoruz canımızı yakiyorlar. Benımki d3 dün ittirdi karnimi karnim dümdüz one çıktı döndüğünü hissettim canım acidi biraz
Suan magnezyum sabah aksam iciyorum canim bi bakayim yalanci kasilmalara cok saol canimCanım aslında birçoğumuzun öyle ama arkadaşlar karştırıyor. Aslında rahmimiz kasılıyor ama biz bebek toplandı zannediyoruz. Ben muz yediğim günlerde ve magnezyum içtiğim günlerde daha az şiddetli oldupunu farkettim. Ama normaldr benim de taş gibi oluyor. Yalancı kasılma diye araştırırsan rahatlarsın belki bu dönemde düzensiz aralıklarda olanı normalmiş
Tmm canim cok saolbenimde akşamları oluyor hep son zamanlarda günün yorgunluğundan sanırım taş gibi gergin,acıyorsa,sabah kalktığımda geçiyor,normaldir artık bence bi sorun olacağını sanmıyorum ama sen doktoruna sor yinede,ben unuttum sormayı
Wc ye cikiyorum canim ama bi takip edicem biseye baglimi diyeAnladim hayatim wc ye cikamadiysanda okur oyle yada yemegi biraz fazla kacirdiginda
Bacağının arasına yastık koyup yatınca hafifledi benim dene istersen :)günaydın anneler ve bebişleri çatı ağrısı kötü yaaa ben de ondan dertliyim
Amin canım inşallah :)toist cım kızımız olsaydı bızde zeynep düşünüyoduk cok guzel ya ısımlerıyle yasasınlar ınsaallah bu arada bel agrısı demıssın ya cnm bnm yanlarımdan gırıyo hafıf bıcak agrısı gıbı onlar mı bıde bısey daha soracam uzun oldu ama k. bakma olur mu sen bızden kıdemlısın ya .. gece yatakta donerken karnımın alt tarafı kasıgıma dogru agrı oluyo var mı sızler de de boyle belırtı
Ben cok seviyorum asya ismini ama biz karar veremedik henuz haftasonu nrtlestirelim diye konustuk esimleArtık bebişlerin isimleri bellimi,Asya ismi nasıl sizce ilk duyduğunuzda kulağa nasıl geliyor
Benimde oldu bikac gun yorgunluktan grcti kismen canim gecer insgunaydın kızlarrrrr çok ödem olmus ayaklarım- ayak bıleklerım napcamya. ıkı gunde oluverdıayaklarımı dıkıyorum bol su ıcıyorum ve tuzsız yıyorum banamısın dıcek gıbı degıl
ınsallah canım ya yururken acıyo bıle ayaklarınmın altıBenimde oldu bikac gun yorgunluktan grcti kismen canim gecer ins
Ay çok güzel ya aynenkızlar bakın ne buldumm tamda bizz
Günaydın canım maalesef bende de var bir de gece uykumda oluyor benim. Acısıyla uyanıyorum.gunaydın kızlar, bu gun kotu basladı, once sabah bacagıma kramp girdi, gözümden yas geldi resmen esim mudahale edene kadar. mide bulantısı ve bas agrısı beraberinde , bu gun mesai nasıl biter bilmiyorum...
Ikisinden de canım. Mesela şöyle anlatayım. Ben iki tane hastane çıkılın var içinde tulumda var alt üst de. O ay. Oyüzden kıyafet olarak başka yeni doğan almadım. Ama zıbın 3 tane ayrıca 0-1 aldım. Hastane çıkışında da var yeter inşallah. Ayrıca 0-3 için de tulum ve zıbınlar aldım. İnşallah anlatabildim.iyi haftasonları hanımlar,
Bir kaç bebek kıyafeti alıcam ama ilk aylar için yenidoğan mı yoksa 0-3 ay mı almak mantıklı karar veremedim bir türlü
Günaydın deryacım vücut ne yaparsa yap ödem oluşturabiliyor geçmiş olsumgunaydın kızlarrrrr çok ödem olmus ayaklarım- ayak bıleklerım napcamya. ıkı gunde oluverdıayaklarımı dıkıyorum bol su ıcıyorum ve tuzsız yıyorum banamısın dıcek gıbı degıl
Ay çok güzel ya aynen
Günaydın canım maalesef bende de var bir de gece uykumda oluyor benim. Acısıyla uyanıyorum.
Ikisinden de canım. Mesela şöyle anlatayım. Ben iki tane hastane çıkılın var içinde tulumda var alt üst de. O ay. Oyüzden kıyafet olarak başka yeni doğan almadım. Ama zıbın 3 tane ayrıca 0-1 aldım. Hastane çıkışında da var yeter inşallah. Ayrıca 0-3 için de tulum ve zıbınlar aldım. İnşallah anlatabildim.
Günaydın deryacım vücut ne yaparsa yap ödem oluşturabiliyor geçmiş olsum
Odeme bagli o agrilar cok zor odem dikkat edersen gecer ins canimınsallah canım ya yururken acıyo bıle ayaklarınmın altı
Masallah canim hersey yolunda sukur bebiste kocaman olmus annrsikızlar bizimde dün kontröl vardı 1950 gram 43 cm olmuş:) maşallah keyfi yerinde dedi doktor
ınsallah canımya gecen haftada dıyodum.hanı hamılelerın ayakları sısıyodu benımaynı duruyo.bosuna ıkı numara buyuk ayakkabı almısım dedım. dedım de aferın bana yanııı al sımdı gıy ayakkabıyıOdeme bagli o agrilar cok zor odem dikkat edersen gecer ins canim
aksama kadar zaman geçmez bizegunaydın kızlar, bu gun kotu basladı, once sabah bacagıma kramp girdi, gözümden yas geldi resmen esim mudahale edene kadar. mide bulantısı ve bas agrısı beraberinde , bu gun mesai nasıl biter bilmiyorum...
:))) bisey dusununce oluyor zsten hemen olumsuz seylerde.bende ayaklarim hic sismedidiye gecirdim aklimdan misafir filan agirlayinca yorulmusum bi kalktim elim yuzum aysklarim davul gibi sismis sonra sukurki indi ama ayaklarimda hala var birazınsallah canımya gecen haftada dıyodum.hanı hamılelerın ayakları sısıyodu benımaynı duruyo.bosuna ıkı numara buyuk ayakkabı almısım dedım. dedım de aferın bana yanııı al sımdı gıy ayakkabıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?