2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
gunaydın kızlar, bu gun kotu basladı, once sabah bacagıma kramp girdi, gözümden yas geldi resmen esim mudahale edene kadar. mide bulantısı ve bas agrısı beraberinde , bu gun mesai nasıl biter bilmiyorum...

Canım korkma bebek sıkışıyor artık dönerken de çok hissediyoruz canımızı yakiyorlar. Benımki d3 dün ittirdi karnimi karnim dümdüz one çıktı döndüğünü hissettim canım acidi biraz
Evet donerken bende canimin acidigini hissediyorum canim.umarim bununla oigilidir sertlesme

iyi haftasonları hanımlar,
Bir kaç bebek kıyafeti alıcam ama ilk aylar için yenidoğan mı yoksa 0-3 ay mı almak mantıklı karar veremedim bir türlü

Suan magnezyum sabah aksam iciyorum canim bi bakayim yalanci kasilmalara cok saol canim

gunaydın kızlarrrrr çok ödem olmus ayaklarım- ayak bıleklerım napcamya. ıkı gunde oluverdı ayaklarımı dıkıyorum bol su ıcıyorum ve tuzsız yıyorum banamısın dıcek gıbı degıl

günaydın anneler ve bebişleri çatı ağrısı kötü yaaa ben de ondan dertliyim
Bacağının arasına yastık koyup yatınca hafifledi benim dene istersen :)

Amin canım inşallah :)
Estağfirullah evet evet o bıçaklar hep yana böbreklerim olduğu yere işte.
Şöyle anlatayım sanki göbek bağını geriyormuşum gibi değil mi bişey geriliyor gibi.

gunaydın kızlarrrrr çok ödem olmus ayaklarım- ayak bıleklerım napcamya. ıkı gunde oluverdı ayaklarımı dıkıyorum bol su ıcıyorum ve tuzsız yıyorum banamısın dıcek gıbı degıl
Benimde oldu bikac gun yorgunluktan grcti kismen canim gecer ins

kızlar bakın ne buldumm tamda bizz
Ay çok güzel ya aynen
gunaydın kızlar, bu gun kotu basladı, once sabah bacagıma kramp girdi, gözümden yas geldi resmen esim mudahale edene kadar. mide bulantısı ve bas agrısı beraberinde , bu gun mesai nasıl biter bilmiyorum...
Günaydın canım maalesef bende de var bir de gece uykumda oluyor benim. Acısıyla uyanıyorum.

iyi haftasonları hanımlar,
Bir kaç bebek kıyafeti alıcam ama ilk aylar için yenidoğan mı yoksa 0-3 ay mı almak mantıklı karar veremedim bir türlü
Ikisinden de canım. Mesela şöyle anlatayım. Ben iki tane hastane çıkılın var içinde tulumda var alt üst de. O ay. Oyüzden kıyafet olarak başka yeni doğan almadım. Ama zıbın 3 tane ayrıca 0-1 aldım. Hastane çıkışında da var yeter inşallah. Ayrıca 0-3 için de tulum ve zıbınlar aldım. İnşallah anlatabildim.

Günaydın deryacım vücut ne yaparsa yap ödem oluşturabiliyor geçmiş olsum

haklısın. bir de bebişin doğacağı boy ve kiloda önemlı ben dişimi biraz daha sıkayim en iyisii nisanda gider toplu alırım artık. sağol cnm benim :)

kızlar bıde saglık ocagına gıttım dun.17 kılo almısım sımdıye kadar maşallahım var yhanı.20 de kalsam barı ama son aylar daha cok alınıyormus

Odeme bagli o agrilar cok zor odem dikkat edersen gecer ins canim
ınsallah canımya gecen haftada dıyodum.hanı hamılelerın ayakları sısıyodu benımaynı duruyo.bosuna ıkı numara buyuk ayakkabı almısım dedım. dedım de aferın bana yanııı al sımdı gıy ayakkabıyı

aksama kadar zaman geçmez bize
bendede kasık ağrısı basladı simdi müsteri geldi zor kalktım felaket ağrıyor

:))) bisey dusununce oluyor zsten hemen olumsuz seylerde.bende ayaklarim hic sismedidiye gecirdim aklimdan misafir filan agirlayinca yorulmusum bi kalktim elim yuzum aysklarim davul gibi sismis sonra sukurki indi ama ayaklarimda hala var biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…